liseli
|
Konu: Geri: sıralı rap diyarı (YENİ) Paz Ocak 11, 2009 11:17 pm |
|
|
sen geldin dünya güller açıldı seni göremeyince içimdeki damarlar tıkandı bu rap işini senden başkası yapamaz baksana bu rap işine senden iyi yim diyerek lislşei bine kandı |
|
Nistel
|
Konu: Geri: sıralı rap diyarı (YENİ) Ptsi Ocak 12, 2009 3:30 pm |
|
|
Rap bitmedi. Ben daha ölmedim. tepem atmadı sen daha görmedin. Gökyüzüne yüksek hızda yükseliş. Psikopat yazar Krallıklara gösteriş.
|
|
epiphania
|
Konu: Geri: sıralı rap diyarı (YENİ) Salı Ocak 13, 2009 9:12 pm |
|
|
çok olmuştu bi uriim dedim.. iş güç bi türlü gelemedim.. baktım kimler beni öslemiş.. beni ösleyen kimseyi göremedim ... |
|
ekremcengiz1
|
Konu: Geri: sıralı rap diyarı (YENİ) Perş. Ocak 15, 2009 10:16 pm |
|
|
kahrolsun kahpe israil uğrar onlarada elbet azrail yakındır iner İsa peygamber onlarda günlerini görürler |
|
liseli
|
Konu: Geri: sıralı rap diyarı (YENİ) Perş. Ocak 15, 2009 10:39 pm |
|
|
- epiphania demiş ki:
- çok olmuştu bi uriim dedim..
iş güç bi türlü gelemedim.. baktım kimler beni öslemiş.. beni ösleyen kimseyi göremedim ... seni kimsenin özlemediği kesin burda lislei var atlamayın özlemediyse kafasını kesin ki oda özledi seni zaten epi bu rapta liseli sana daha neler neler desin çalsın epi lislei söylesin |
|
epiphania
|
Konu: Geri: sıralı rap diyarı (YENİ) C.tesi Ocak 17, 2009 10:39 pm |
|
|
hiçbişiy çalıcak halim yok be liseli deymez hiçbişi için düşünme kimseyi takma kafana hiçbişeyi unutma sakın bu nasihatimii |
|
liseli
|
Konu: Geri: sıralı rap diyarı (YENİ) Ptsi Ocak 19, 2009 8:36 pm |
|
|
neden öyle oldun anlat derdini belki bir çare4 bulur bu garip liseli kulaklarımı açtım seni dinliyorum epi haydi artık başlasanada gari |
|