|
Yazar |
Mesaj |
Burak_44
|
Konu: Geri: SİZCE BUNUN ADI NEDİR?! Paz Haz. 22, 2008 10:52 pm |
|
|
inş. |
|
|
|
zorima48
|
Konu: enteresan Paz Haz. 22, 2008 11:33 pm |
|
|
Bu olayları,yapılanları okudum.bu buf ve armus oyundakı karakterlerı bozulmus bence dengesizlikler yapmaya baslamıslar.baskalarını eleştirirken kendilerinin bu davranıslarda bulunmaları çok enteresan olmus.bir hırsları vardı yükselmek bunu da reislikten gelen parayla yaptılar.yükseldıler.iyi de ne geçti ellerıne içinde biriken öfkelerine hırslarına yenık düşmüş iki karakter.oyunu bılmelerine ragmen oyunu kendi lehıne çevirerek deşarj olan iki karakter bunlar.burda benim için önemli olan kurulan dostluklar ve yapılan sohbetlerdır.oyunsa bızı bır araya getıren ortam bu ortam sayesınde bizler dost olduk. Bu oyun oldugu içinde bu ıkı karakter pek umursamıyorlar çünkü oyun sanal dalga geçiyorlar.gerçek hayatta olsa böyle bir olayın yanından bıle geçemezler. ben düşünüyorum da pc basına oturdugunda ınsanların kendılerı hakkında yazdıklarını hiç mi kafaya takmıyorlar???????rahatsız olmuyorlar???
Ben hep şunu duyuyorum.armusun etegınden çık buff.armusun uşakları,sanırım oyunda armus karakterı kraliçe elizabet gibi
armus dıyor benden korkun.az bile yaptık.bu oyunda bazı ınsanları anladımda kasabadan ne ıstedınız? bu durumda bu yerden gitmenız gerekkı ınsanlar sizi unutsun.hafızalarda kötü bır anı olarak kalırsınız nıhayetınde burda kalmaya devam ettıkçe insanların konusmalarıda sizi rahatsız etmez mi acaba vurdumduymaz mı olacaklar ? |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: SİZCE BUNUN ADI NEDİR?! Paz Haz. 22, 2008 11:57 pm |
|
|
güzel konuşma |
|
|
|
Lepiska
|
Konu: Geri: SİZCE BUNUN ADI NEDİR?! Ptsi Haz. 23, 2008 12:33 am |
|
|
Zorima48 gerçekten çok güzel anlatmışsın tşk ederim...Ama bir nokta var rahatsız olacak olsalar yapmazlar kasayı - vermeyi tercih ederim Karakterim oyundan önemli... |
|
|
|
Lepiska
|
Konu: Geri: SİZCE BUNUN ADI NEDİR?! Ptsi Haz. 23, 2008 1:18 pm |
|
|
Ayrıca Sahmeran sana cevap vermeyi pek sevmiyorum ama illaki ön plana çıkmak istiyorsan yazık sende sevin Balıkları toplardda gidilirse eldeki balıklar inat için üst fiyatlara çıkarsa balık fiyatları nolur akıllım?Matematiğin var mı yada yorum yeteneğin ? |
|
|
|
Ormancini
|
Konu: Geri: SİZCE BUNUN ADI NEDİR?! Ptsi Haz. 23, 2008 1:52 pm |
|
|
sahmeran,marangoz oldunya; odun olarak kafanı kullan. odun kafalı... siz kasabada ne oyunlar oynadınız,o hesap sizden sorulacak bundan kaçışınız yok.. sığıntı ablana da selam söyle ,cesareti varsa gelsin kendini savunsun yardakçılarını göndermesin.. |
|
|
|
Yetisbey
|
Konu: Geri: SİZCE BUNUN ADI NEDİR?! Ptsi Haz. 23, 2008 1:53 pm |
|
|
olay kişisel polemiklere dönmüş ve haddini aşmıştır. Bazı saman altından su yürüten yüzsüzlerde kendilerine uşak tutmuş onlarla söyleyeceklerini dile getirmişlerdir.Kendileri buraya gelme gibi bir şahsiyete sahip olmadıgı için bir yandanda kendisini üst mertebelerde görüp milletin gözünü boyamaya çalışıyor. Olayları görüpte gözlemledigime göre beyin yapısı tam olarak işlevini yerine getirmeyen insanlarıda bu kanıtlar tatmin etmemiş.Herhalde soyan adamın altına imza atmasını bekliyorlar. Allah ıslah etsin
Yetisbey |
|
|
|
Lepiska
|
Konu: Geri: SİZCE BUNUN ADI NEDİR?! Ptsi Haz. 23, 2008 2:01 pm |
|
|
Ormancini yorulup yazmışsında çokta güzel cümlelerle ifade etmişsin ama keşke okuduğunu anlayabilen bir insana yaazmış olsaydın düz cümleleri anlamlandıramayan biri için fazla emek vermişsin..Keşke kendileri gelip konuşabilme cesaretine sahip olsalar özgüven eksikliği klavye delikanlılığı msn de yazıkk yazıkk.... |
|
|
|
Otorite
|
Konu: Geri: SİZCE BUNUN ADI NEDİR?! Ptsi Haz. 23, 2008 2:09 pm |
|
|
Tartışmaların saygı içerisinde yapılması gerekmektedir.
~ Otorite ~ |
|
|
|
Isoberto
|
Konu: Geri: SİZCE BUNUN ADI NEDİR?! Ptsi Haz. 23, 2008 3:41 pm |
|
|
Ya bide ben birşeyi merak ediyorum.Nedense Buff u ve Armusu suçlayanların yarısından fazlası peçenekoğulları ailesinden.Allah Allah nasıl bir rastlantı(!) |
|
|
|
Lepiska
|
Konu: Geri: SİZCE BUNUN ADI NEDİR?! Ptsi Haz. 23, 2008 4:39 pm |
|
|
İyi Eğlenceler çocuklarrr ıso pazarda 120.95 e çizmen satılmış hadi gözün aydın |
|
|
|
Admin
Tristan
|
Konu: Geri: SİZCE BUNUN ADI NEDİR?! Ptsi Haz. 23, 2008 6:04 pm |
|
|
Anlaşılan ufak bi temizlik yapmak gerekiyor !!
Lepiska, ormanici, Darkwraithx msjlarınız kaldırılmıştır. Ve bu ilk uyarınızdır, tekrarında uzaklaştırma cezası alırsınız.
Daha önce uyarılmasına rağmen davranışlarını düzeltmeyen sahmeran ceza almıştır.
Başlık 4 saat sonra açılacaktır ! Edit: Başlık açılmıştır |
|
|
|
turksehitoglu
|
Konu: Geri: SİZCE BUNUN ADI NEDİR?! Salı Haz. 24, 2008 4:33 pm |
|
|
oyuna başladığımdan beri çanakkaledeyim ve dönen oyunları çok iyi biliyorum.Belediye reisliğine banunun seçilmesiyle bu dönen oyunların bi kısmının açığa çıkması çok iyi oldu.Böyle bi durumda bile bu adamı savunabilen insanları görmek bana komik geliyor.Bufftr yE yazıklar olsun ama size çok daha fazla yazıklar olsun.Bi dolandırıcıyı bi hırsızı savunabiliyosunuz....... |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: SİZCE BUNUN ADI NEDİR?! Salı Haz. 24, 2008 6:44 pm |
|
|
Gayrimeşru forumu takip edenler farkederler...Belirli bir kesimden hiç kimse bu konu hakkında bir tek yorum bile yazmadı, en son cucurbitanın ipleri salınınca bir şeyler yazdı o da mırın kırın ederek belki meyhane gelirleri hesapta görünmüyor dur ondan olabilir demiş kaçmış. Oysa bin defa dedik, bırak o hesaptaki boşluğu kasabanın değerini bak her şey ortada. Onlar da ne olduğunu gayet iyi biliyorlar ama BUfftr kendi adamları sayılır BODFden sonuçta |
|
|
|
turksehitoglu
|
Konu: Geri: SİZCE BUNUN ADI NEDİR?! Salı Haz. 24, 2008 6:50 pm |
|
|
bencede kesinlikle katılıyorum.Hiç biri bişey söyleyemiyor.Zaten cucurbita herşeye muhalefet olmak için yapmayacağı şey yok.Hepsi farkında olayın... |
|
|
|
Cengawer
|
Konu: Geri: SİZCE BUNUN ADI NEDİR?! Salı Haz. 24, 2008 8:22 pm |
|
|
Sevgili Arkadaşlar;
Belkide yargı yoluna gidecek bir olay hakkında fazlası ile yorum yapılmış bir konu olduğunu düşünüyorum. Her ne kadar başlığı ben açmamış olsamda, bu başlık hakaretten geçilmiyor artık.
Lütfen birbirimize daha saygılı olalım. Burası özgür düşünce platformu nasılsa banlanmıyoruz diye konuşmalarımızın dozunu biraz aşmışız gibi geldi bana.
O onun uşağı, köpeği, yalakası gibi tabirler hiçde hoş olmuyor. Zaten genel itibarı ile konu amacından çıkmış vede kişisel saldırılara dönmüştür. Eğer herkesçede uygunsa yargıya gidebilecek bir konu hakkında daha fazla yorum vede hakaret yapılmadan bu başlığın kapatılmasını talep ediyorum.
Sevgilerimle Malkoçoğlu Cengawer Bey |
|
|
|
Lepiska
|
Konu: Geri: SİZCE BUNUN ADI NEDİR?! Salı Haz. 24, 2008 10:58 pm |
|
|
Olabilir bence Zaten Herşey Belgeleriyle ortadadır ayrıca BELEDİYE REİSLİĞİ yaptığım dönem içerisinde her gece saat 02:00-03:00 son kalan herşeyi resimlemekteyim kendi hadiselerimle beraber umarım benden sonra gelecek arkadaşımda bu şekilde yapar ve herşey daha seffaf ve güven ortamında ilerler.. Saygılarımla Çanakkale Belediye Reisi Banu KILIÇOĞLU |
|
|
|
Isoberto
|
Konu: Geri: SİZCE BUNUN ADI NEDİR?! Çarş. Haz. 25, 2008 12:54 am |
|
|
Sayın lepiskamıydı banumuydu neydi hanfendi.Benim sattığım çizmeden SANANE! Sen hergün 2 şer tane 40 a ayakkabı satarken biz bişey dedik mi?Pazardaki deri fiyatları kaç akçe.Ne biliyon ben 35 akçelik derilerden aldım.AKIL YAŞTA DEĞİL BAŞTADIR.Ben daha 13 yaşındayım.Ama başım yaşımın üstünde emin ol |
|
|
|
Otorite
|
Konu: Geri: SİZCE BUNUN ADI NEDİR?! Çarş. Haz. 25, 2008 1:20 am |
|
|
Bireysel sorunlarınızı özel mesajla hallediniz ve konulara alakasız mesajlar atmayınız lütfen. En az 24 saatliğine konuyu kilitliyorum. Eğer tekrar açılmasını isteyen olursa sebebiyle birlikte bana başvurabilir. Bu arada sizlerde bir gezintiye çıkıp temiz hava alır ve sakinleşirsiniz diye umuyorum.
Kilitlenmiştir
~ Otorite ~
En son ~ Otorite ~ tarafından Çarş. Haz. 25, 2008 1:21 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
|
|
Otorite
|
Konu: Geri: SİZCE BUNUN ADI NEDİR?! Çarş. Haz. 25, 2008 5:33 pm |
|
|
Başlık yeniden açılmıştır...
~ Otorite ~ |
|
|
|
berkman
|
Konu: Geri: SİZCE BUNUN ADI NEDİR?! C.tesi Haz. 28, 2008 12:35 am |
|
|
Arkadaşlar herkesden ricam sakin olmanız eleştiri ve hata insana mahsusda olsa dozajı lütfen aşmayalım eleştiri ve hakaret arasında ki o ince çizgi aşıldığı zman mesnetsiz suçlamalar başlarki yargıya intigale tmiş bir olay hakkında daha fazla konuşmanın bence anlam ve önemi yoktur...
Bu nedenle bu başlığın kapatılmasını ve arşive kaldırılmasını öneriyorum... Dilin kemiği yoktur ancak düşüncelerinizi sadece DELETE tuşu ile silebilirsiniz... Ve kimse kendine yakıştırmadığı şeyi yapmasın...
Aklın yaşda değilde başta olduğunu herkes bilir ancak insanların yaşının üzerinde bir erdeme sahip olması SAYGI dan geçer saygı olayını aşan kişininde aklı yaşının üzerinde değilde çok gerisindedir...
Olay malkoçoğlu - peçenekoğlu aile savaşıda değildir olay bariz bir olayın su üzerine çıkmasıdır... Olay Makam - Mevki Sahibi insanların kendine güvenenleri mahcup etmeme olayıdır... Oyun diyip geçmeyin oyunda bunu yapan normal hayattada yapar... Ne çanakkaleyi kimsenin bölmeye hakkı vardır nede olayı aile savaşına çevirmenin... Bence Çanakkale için gün birlik günüdür...
Lütfen herkes bunun bir oyun olduğunu unutmasın ve zevkine oynadığınız bir oyun için gereksiz tartışmalardan uzak duralım...
Başlık Kapatılmalıdır...
Saygılarımla... Allaha Emanet Olunuz... |
|
|
|
chocolateman
|
Konu: Geri: SİZCE BUNUN ADI NEDİR?! C.tesi Haz. 28, 2008 1:36 am |
|
|
ne çanakkaleymiş yalan rüzgarı gibi valla.Bize bu konular uzak ama bu kadar hesabın eksik çıkması ve oto alımların kapatılması art niyeti gösteriyor.gerisini bilmem |
|
|
|
Lepiska
|
Konu: Geri: SİZCE BUNUN ADI NEDİR?! C.tesi Haz. 28, 2008 2:09 am |
|
|
Başlık bence açık kalmalı fakat kilitlenmelidir olay yargı aşamasında olduğundan yorum yapılmamalıdır.Saygılarımla... |
|
|
|
Exelance
|
Konu: Geri: SİZCE BUNUN ADI NEDİR?! C.tesi Haz. 28, 2008 7:07 pm |
|
|
bence olay dava da kalmamalı sorusturma acılmalıdır iyi bir inceleme sonucu tüm işbirlikçiler yakalanmalı saygılar... |
|
|
|
|