|
buda Guzat ı savunanlara kapak |
|
|
Yazar |
Mesaj |
Contes-Gemlik
|
Konu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak Paz Ara. 28, 2008 3:52 pm |
|
|
- SihiR demiş ki:
-
- Alıntı :
- Yollarda guzat istedigi adamı soyuyor.
Devlet güvenligi saglıyamıyorsa o Devletten ne hayır bekleyeceğiz.. Ben şimdi gemlikten karacabeye geçecegim geçmek istiyorum ama yolda mollanın adamları var bilgilerini alıyorum. Şimdi benim seyehat hakkımı elimden alan mollamı suçlu yoksa yolun güvenligini saglayamayan Devletmi suçlu sorarım size??? Devlet size bu konuda yardımcı olamaz oyunda böyle bir uygulama yok.
Akıncı Birliği Gemlik Kasaba Komutanı Caparfetih e mesaj atarak yardım alabilirsiniz sizi gideceğiniz yere götürecek birini ayarlamaya çalışacaktır.
Ben neden kendi toprağımda serbestçe dolaşamıyorum Niye birisinden yardım almak zorundayım Devletin bunları temizlemesi asli görevi değilmi |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak Paz Ara. 28, 2008 4:05 pm |
|
|
Bu durumda tüm Eyaletler ortakça hareket etmesi gerekmez mi? Guc birlikte dogarmis... |
|
|
|
Rohirrim
|
Konu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak Paz Ara. 28, 2008 4:06 pm |
|
|
Zorundasın evet birinden yardım almak zorundasın kendi toprağında bile.İstersen bu konuyu ilk güzatla konuş o olmasa bu sorunlar da olmıcak ikincisi ljsyle konuş güvenlik kodlasın |
|
|
|
Rohirrim
|
Konu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak Paz Ara. 28, 2008 4:06 pm |
|
|
sana demedim mit kontese dedim ben |
|
|
|
SihiR
|
Konu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak Paz Ara. 28, 2008 4:14 pm |
|
|
- Alıntı :
- Ben neden kendi toprağımda serbestçe dolaşamıyorum Niye birisinden yardım almak zorundayım Devletin bunları temizlemesi asli görevi değilmi
Bu Bir Oyun iyi rol de var kötüde ayrıca heryere gidebilirsiniz bu konuda bir kısıtlama yok devlet soyguncuları temizlemek için ordu kuramaz kuvvetinize silahınıza ve şansınıza güveniyorsanız tekbaşınıza seyahat edebilirsiniz |
|
|
|
Contes-Gemlik
|
Konu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak Paz Ara. 28, 2008 4:52 pm |
|
|
Aynı texas gibi öyle değilmi sihir Devlet beni her türlü tehlikeden koruyamıyorsa korumak için bir çaba sarfetmiyorsa başlarım böyle devlete !!
O zaman molla kasabaları indirsin yollarda soyguncular kol gezsin . Kuvvetli zayıfı ezsin Böyle bir mantık güdenler işte onlar gün gelince bunun hesabını verecekler. Bu Halk bu lafları unutmaz.. |
|
|
|
epiphania
|
Konu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak Paz Ara. 28, 2008 4:59 pm |
|
|
bence boşuna tartışıyosunuz devletin yolcuları savunması için buna yarıyan bişiler kodlanması gerekirdi dimi?böle bişide olmadığına göre devlet elinden geleni yapsada birileri mutlaka soyulucak .. |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak Paz Ara. 28, 2008 5:00 pm |
|
|
|
|
|
|
recep298
|
Konu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak Paz Ara. 28, 2008 5:14 pm |
|
|
Bekle guzat beyefendi savaştan sora geliyom gezcem kareside bursada saruhanda bakalım benden ne alacan askerleri soymak neymiş goreceksin |
|
|
|
Barbarov
|
Konu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak Paz Ara. 28, 2008 6:23 pm |
|
|
helal recepim yürrüü
Kasabanız : armıtlı NisteL böle kasaba varmıydı yaw bende gelem Koloni varsa |
|
|
|
zeus62
|
Konu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak Paz Ara. 28, 2008 9:25 pm |
|
|
Contes hanım devlete baslamayın devlet onlem aldı. Balıkesırde iç karısıkları onleyecek bır ordu var. Devlet orduyu kurdu. Ordu asker beklıyor. Buyurun gelın gelırken baskalarınıda getırın. Kareside savasa adam gondermekten ıcerıde askere alacak adam kalmadı. Devlet gorevını yaptı orduyu kurdu buyurun sızde vatandaslık gorevınız yapın. |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak Paz Ara. 28, 2008 9:30 pm |
|
|
Karesi Eyalet Ordusu - III aplarını ürettikten sonra bulgar tehlikesi şu an için geçtiğine göre yeni bir tehlikeye kadar Karesi sancağı içinde devriye dolaşabilir Güzatı tebrik ederiz yine düşman listesinin ilk sırasına yerleşti |
|
|
|
recep298
|
Konu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak Paz Ara. 28, 2008 9:55 pm |
|
|
la guzatı bana bırakın benim oo kılıçımdan biraz o geçsin bakem |
|
|
|
Contes-Gemlik
|
Konu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak Paz Ara. 28, 2008 9:56 pm |
|
|
4 Kp ve temin edecegim sopamla size yardımcı olabilirim. şu an kp yapmaya başladım 50 yi bulana kadarda yapacagım. Çünkü Osmanlıda hem iç hem dış düşmanlar hiç bitmezler. Zeus bey beni çağırıyorsanız bugün yola çıkabilirim. daha işe girmedim. kp ni 50 yap öyle gel dersen ben 50 yapıp istenilen yere giderim.
Ben gerçekleri konuşurum . Multici vatanseverlerden değilim. Yapılan bir hata varsa söylemek bize düşer. Devletin zaaflarını devlete bildirmek bizim en doğal hakkımızdır.
Contes EROĞLU.. |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak Paz Ara. 28, 2008 10:01 pm |
|
|
Kareside sizi soyan veya soymaya kalkan isimleri bu başlığa yazın elimizden geldiği kadar temizlemeye çalışalım... |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak Paz Ara. 28, 2008 10:02 pm |
|
|
Sadece güzat deil arkadaşlar bildiğim üzere sadece benim ailemden 2 kişi savaşa giderken soyuldu ve hiç birşeyleri kalmadı..Hemde sev1 ler tarafından k si 50 üstü kılıçlı kalkanlı adamlar soyuldu :S..
Zeus62 de doru sölüyor Karesi eyaleti daha ne yapsın? ama karesi halkıda üstüne düşeni yapmıştır nihayetinde.. |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak Paz Ara. 28, 2008 10:05 pm |
|
|
Nickleri ne soyanların alpi. |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak Paz Ara. 28, 2008 10:15 pm |
|
|
Yada burdan isim atmayın uyanmasınlar öm atın |
|
|
|
Aksen090
|
Konu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak Ptsi Ara. 29, 2008 5:12 am |
|
|
- Alıntı :
- haydut adam haydutluk yapar hainlik değil...
şener abi cok güzel söylemişsin bunun üstüne soylenecek laf yok... bizimde hainlerle işimiz olmaz... |
|
|
|
haydut_joker
|
Konu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak Cuma Ocak 09, 2009 4:17 pm |
|
|
yaaa aslında eski bir başlık ama rahat duramadım yayımlayım dedim. şimdi bu başlığı suskun efendi açtı başlığı açmadan bi gün öncede bizle çan mıydı ne meyhanede sohbetimiz oldu.başlık için malzeme toplama gayretine giren suskun efendi ye bişey demiyorum yazsın ama bana meyhanede yazdıklarını yayımlayım.
jokerrekoj : eğer haydut olmaya karar werirsen artık kanunsuzsun Suskun68 : sw2 de ağır ceza olduğuda öğrenince bir süre ara verdim Suskun68 : o soygundan sonra merak saldım buna ama ceza almakda istemiorum açıkcası
bu sadece kopyaladığım, ayrıca sıkılırsam da bu karakteri bırakır sew1 bi karakterle haydut olurum diodu kendisine sorun yalan desin. yani şimdi watan millet sakarya sıkılınca watan haini mi? suskun efendi kendinle çelişme istediğini yap bu sadece bi oyun |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak Cuma Ocak 09, 2009 5:19 pm |
|
|
adamlarda burda zaten haydutluk yapmayın demıyolar arkadaşım orduya gıdenlerın onunu kesenleri konusuyorlardı |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak Cuma Ocak 09, 2009 5:57 pm |
|
|
- haydut_joker demiş ki:
- yaaa aslında eski bir başlık ama rahat duramadım yayımlayım dedim. şimdi bu başlığı suskun efendi açtı başlığı açmadan bi gün öncede bizle çan mıydı ne meyhanede sohbetimiz oldu.başlık için malzeme toplama gayretine giren suskun efendi ye bişey demiyorum yazsın ama bana meyhanede yazdıklarını yayımlayım.
jokerrekoj : eğer haydut olmaya karar werirsen artık kanunsuzsun Suskun68 : sw2 de ağır ceza olduğuda öğrenince bir süre ara verdim Suskun68 : o soygundan sonra merak saldım buna ama ceza almakda istemiorum açıkcası
bu sadece kopyaladığım, ayrıca sıkılırsam da bu karakteri bırakır sew1 bi karakterle haydut olurum diodu kendisine sorun yalan desin. yani şimdi watan millet sakarya sıkılınca watan haini mi? suskun efendi kendinle çelişme istediğini yap bu sadece bi oyun bunu seni konuşturmak için söylediğini anlamak gerçekten bu kadar zor mu |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak Cuma Ocak 09, 2009 6:01 pm |
|
|
Suskun senle konuşurken bi yandan benle msnden konuşuyordu. Suskuna sizin ağzınızdan laf alabilmesi için ben söylemiştim böyle konuşmasını siz suskunla daha rahat konuşmanız için. |
|
|
|
suskun68
|
Konu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak Cuma Ocak 09, 2009 6:10 pm |
|
|
joker walla çok güldürdün beni len bebe ben haydutluğuna bişey dedim mi :S orduyu dağıtmasından bahsediyoruz burda :S saçma sapan konuşup canımı sıkma uğraşamam senle :S haydut da olsam adam gibi savaşırım... sizin gibi karılar gibi kaçmam hadi şimdi işine git ordudan kaçın siz |
|
|
|
suskun68
|
Konu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak Cuma Ocak 09, 2009 6:14 pm |
|
|
- kartal13 demiş ki:
- haydut_joker demiş ki:
- yaaa aslında eski bir başlık ama rahat duramadım yayımlayım dedim. şimdi bu başlığı suskun efendi açtı başlığı açmadan bi gün öncede bizle çan mıydı ne meyhanede sohbetimiz oldu.başlık için malzeme toplama gayretine giren suskun efendi ye bişey demiyorum yazsın ama bana meyhanede yazdıklarını yayımlayım.
bu sadece kopyaladığım, ayrıca sıkılırsam da bu karakteri bırakır sew1 bi karakterle haydut olurum diodu kendisine sorun yalan desin. yani şimdi watan millet sakarya sıkılınca watan haini mi? suskun efendi kendinle çelişme istediğini yap bu sadece bi oyun bunu seni konuşturmak için söylediğini anlamak gerçekten bu kadar zor mu kartal onlar için anlamak bu çok zor neyse ya buda joker e kapak olur grup halinde alıştınız kapak yemeye birdaha cvp da yazmam senin gibilere boş boş konuşursun jokerim |
|
|
|
|
buda Guzat ı savunanlara kapak |
|
|