Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

buda Guzat ı savunanlara kapak

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
Contes-Gemlik

Contes-Gemlik

buda Guzat ı savunanlara kapak - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak buda Guzat ı savunanlara kapak - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ara. 28, 2008 3:52 pm

SihiR demiş ki:
Alıntı :
Yollarda guzat istedigi adamı soyuyor.
Devlet güvenligi saglıyamıyorsa o Devletten ne hayır bekleyeceğiz.. Ben
şimdi gemlikten karacabeye geçecegim geçmek istiyorum ama yolda
mollanın adamları var bilgilerini alıyorum. Şimdi benim seyehat hakkımı
elimden alan mollamı suçlu yoksa yolun güvenligini saglayamayan
Devletmi suçlu sorarım size???

Devlet size bu konuda yardımcı olamaz oyunda böyle bir uygulama yok.

Akıncı Birliği Gemlik Kasaba Komutanı Caparfetih e mesaj atarak yardım alabilirsiniz sizi gideceğiniz yere götürecek birini ayarlamaya çalışacaktır.

Ben neden kendi toprağımda serbestçe dolaşamıyorum Question Question Niye birisinden yardım almak zorundayım Question Question Devletin bunları temizlemesi asli görevi değilmi Question Question
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak buda Guzat ı savunanlara kapak - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ara. 28, 2008 4:05 pm

Bu durumda tüm Eyaletler ortakça hareket etmesi gerekmez mi? Guc birlikte dogarmis...
Rohirrim

MesajKonu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak buda Guzat ı savunanlara kapak - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ara. 28, 2008 4:06 pm

Zorundasın evet birinden yardım almak zorundasın kendi toprağında bile.İstersen bu konuyu ilk güzatla konuş o olmasa bu sorunlar da olmıcak ikincisi ljsyle konuş güvenlik kodlasın
Rohirrim

MesajKonu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak buda Guzat ı savunanlara kapak - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ara. 28, 2008 4:06 pm

sana demedim mit kontese dedim ben
SihiR

SihiR

MesajKonu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak buda Guzat ı savunanlara kapak - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ara. 28, 2008 4:14 pm

Alıntı :
Ben neden kendi toprağımda serbestçe dolaşamıyorum Question Question Niye birisinden yardım almak zorundayım Question Question Devletin bunları temizlemesi asli görevi değilmi Question Question

Bu Bir Oyun iyi rol de var kötüde ayrıca heryere gidebilirsiniz bu konuda bir kısıtlama yok devlet soyguncuları temizlemek için ordu kuramaz kuvvetinize silahınıza ve şansınıza güveniyorsanız tekbaşınıza seyahat edebilirsiniz
Contes-Gemlik

Contes-Gemlik

MesajKonu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak buda Guzat ı savunanlara kapak - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ara. 28, 2008 4:52 pm

Aynı texas gibi öyle değilmi sihir SmileSmile Devlet beni her türlü tehlikeden koruyamıyorsa korumak için bir çaba sarfetmiyorsa başlarım böyle devlete !!

O zaman molla kasabaları indirsin yollarda soyguncular kol gezsin . Kuvvetli zayıfı ezsin Böyle bir mantık güdenler işte onlar gün gelince bunun hesabını verecekler. Bu Halk bu lafları unutmaz..
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak buda Guzat ı savunanlara kapak - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ara. 28, 2008 4:59 pm

bence boşuna tartışıyosunuz devletin yolcuları savunması için buna yarıyan bişiler kodlanması gerekirdi dimi?böle bişide olmadığına göre devlet elinden geleni yapsada birileri mutlaka soyulucak ..
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak buda Guzat ı savunanlara kapak - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ara. 28, 2008 5:00 pm

+1
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak buda Guzat ı savunanlara kapak - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ara. 28, 2008 5:14 pm

Bekle guzat beyefendi savaştan sora geliyom gezcem kareside bursada saruhanda

bakalım benden ne alacan askerleri soymak neymiş goreceksin
Barbarov

Barbarov

MesajKonu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak buda Guzat ı savunanlara kapak - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ara. 28, 2008 6:23 pm

helal recepim yürrüü Very Happy

Kasabanız : armıtlı NisteL böle kasaba varmıydı yaw Very Happy bende gelem
Koloni varsa Very Happy
zeus62

zeus62

MesajKonu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak buda Guzat ı savunanlara kapak - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ara. 28, 2008 9:25 pm

Contes hanım devlete baslamayın devlet onlem aldı. Balıkesırde iç karısıkları onleyecek bır ordu var. Devlet orduyu kurdu. Ordu asker beklıyor. Buyurun gelın gelırken baskalarınıda getırın. Kareside savasa adam gondermekten ıcerıde askere alacak adam kalmadı. Devlet gorevını yaptı orduyu kurdu buyurun sızde vatandaslık gorevınız yapın.
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak buda Guzat ı savunanlara kapak - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ara. 28, 2008 9:30 pm

Karesi Eyalet Ordusu - III aplarını ürettikten sonra bulgar tehlikesi şu an için geçtiğine göre yeni bir tehlikeye kadar Karesi sancağı içinde devriye dolaşabilir Wink Güzatı tebrik ederiz yine düşman listesinin ilk sırasına yerleşti Smile
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak buda Guzat ı savunanlara kapak - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ara. 28, 2008 9:55 pm

la guzatı bana bırakın benim oo Very Happy kılıçımdan biraz o geçsin bakem Very Happy
Contes-Gemlik

Contes-Gemlik

MesajKonu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak buda Guzat ı savunanlara kapak - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ara. 28, 2008 9:56 pm

4 Kp ve temin edecegim sopamla size yardımcı olabilirim. şu an kp yapmaya başladım 50 yi bulana kadarda yapacagım. Çünkü Osmanlıda hem iç hem dış düşmanlar hiç bitmezler. Zeus bey beni çağırıyorsanız bugün yola çıkabilirim. daha işe girmedim. kp ni 50 yap öyle gel dersen ben 50 yapıp istenilen yere giderim.

Ben gerçekleri konuşurum . Multici vatanseverlerden değilim. Yapılan bir hata varsa söylemek bize düşer. Devletin zaaflarını devlete bildirmek bizim en doğal hakkımızdır.

Contes EROĞLU..
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak buda Guzat ı savunanlara kapak - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ara. 28, 2008 10:01 pm

Kareside sizi soyan veya soymaya kalkan isimleri bu başlığa yazın elimizden geldiği kadar temizlemeye çalışalım...
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak buda Guzat ı savunanlara kapak - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ara. 28, 2008 10:02 pm

Sadece güzat deil arkadaşlar bildiğim üzere sadece benim ailemden 2 kişi savaşa giderken soyuldu ve hiç birşeyleri kalmadı..Hemde sev1 ler tarafından k si 50 üstü kılıçlı kalkanlı adamlar soyuldu :S..

Zeus62 de doru sölüyor Karesi eyaleti daha ne yapsın? ama karesi halkıda üstüne düşeni yapmıştır nihayetinde..
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak buda Guzat ı savunanlara kapak - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ara. 28, 2008 10:05 pm

Nickleri ne soyanların alpi.
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak buda Guzat ı savunanlara kapak - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ara. 28, 2008 10:15 pm

Yada burdan isim atmayın uyanmasınlar öm atın Smile
Aksen090

MesajKonu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak buda Guzat ı savunanlara kapak - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ara. 29, 2008 5:12 am

Alıntı :
haydut adam haydutluk yapar hainlik değil...

şener abi cok güzel söylemişsin bunun üstüne soylenecek laf yok...
bizimde hainlerle işimiz olmaz...
haydut_joker

haydut_joker

MesajKonu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak buda Guzat ı savunanlara kapak - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ocak 09, 2009 4:17 pm

yaaa aslında eski bir başlık ama rahat duramadım yayımlayım dedim. şimdi bu başlığı suskun efendi açtı başlığı açmadan bi gün öncede bizle çan mıydı ne meyhanede sohbetimiz oldu.başlık için malzeme toplama gayretine giren suskun efendi ye bişey demiyorum yazsın ama bana meyhanede yazdıklarını yayımlayım.

jokerrekoj : eğer haydut olmaya karar werirsen artık kanunsuzsun
Suskun68 : sw2 de ağır ceza olduğuda öğrenince bir süre ara verdim Very Happy
Suskun68 : o soygundan sonra merak saldım buna ama Very Happy ceza almakda istemiorum açıkcası

bu sadece kopyaladığım, ayrıca sıkılırsam da bu karakteri bırakır sew1 bi karakterle haydut olurum diodu kendisine sorun yalan desin. yani şimdi watan millet sakarya sıkılınca watan haini mi? suskun efendi kendinle çelişme istediğini yap bu sadece bi oyun
Smile Smile Smile
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak buda Guzat ı savunanlara kapak - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ocak 09, 2009 5:19 pm

adamlarda burda zaten haydutluk yapmayın demıyolar arkadaşım Smile orduya gıdenlerın onunu kesenleri konusuyorlardı Smile
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak buda Guzat ı savunanlara kapak - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ocak 09, 2009 5:57 pm

haydut_joker demiş ki:
yaaa aslında eski bir başlık ama rahat duramadım yayımlayım dedim. şimdi bu başlığı suskun efendi açtı başlığı açmadan bi gün öncede bizle çan mıydı ne meyhanede sohbetimiz oldu.başlık için malzeme toplama gayretine giren suskun efendi ye bişey demiyorum yazsın ama bana meyhanede yazdıklarını yayımlayım.

Suskun68 : o soygundan sonra merak saldım buna ama Very Happy ceza almakda istemiorum açıkcası

bu sadece kopyaladığım, ayrıca sıkılırsam da bu karakteri bırakır sew1 bi karakterle haydut olurum diodu kendisine sorun yalan desin. yani şimdi watan millet sakarya sıkılınca watan haini mi? suskun efendi kendinle çelişme istediğini yap bu sadece bi oyun
Smile Smile Smile

bunu seni konuşturmak için söylediğini anlamak gerçekten bu kadar zor mu
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak buda Guzat ı savunanlara kapak - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ocak 09, 2009 6:01 pm

Laughing Suskun senle konuşurken bi yandan benle msnden konuşuyordu. Suskuna sizin ağzınızdan laf alabilmesi için ben söylemiştim böyle konuşmasını siz suskunla daha rahat konuşmanız için. Smile
suskun68

suskun68

MesajKonu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak buda Guzat ı savunanlara kapak - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ocak 09, 2009 6:10 pm

joker walla çok güldürdün beni Very Happy

len bebe ben haydutluğuna bişey dedim mi :S

orduyu dağıtmasından bahsediyoruz burda :S saçma sapan konuşup canımı sıkma uğraşamam senle :S

haydut da olsam adam gibi savaşırım... sizin gibi karılar gibi kaçmam Very Happy

hadi şimdi işine git ordudan kaçın siz Very Happy
suskun68

suskun68

MesajKonu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak buda Guzat ı savunanlara kapak - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ocak 09, 2009 6:14 pm

kartal13 demiş ki:
haydut_joker demiş ki:

Smile Smile Smile

bunu seni konuşturmak için söylediğini anlamak gerçekten bu kadar zor mu

kartal onlar için anlamak bu çok zor Very Happy

neyse ya buda joker e kapak olur Very Happy

grup halinde alıştınız kapak yemeye

birdaha cvp da yazmam Very Happy senin gibilere boş boş konuşursun jokerim Very Happy

buda Guzat ı savunanlara kapak

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 3 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki