Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

buda Guzat ı savunanlara kapak

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3
Yazar Mesaj
haydut_joker

haydut_joker

buda Guzat ı savunanlara kapak - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak buda Guzat ı savunanlara kapak - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ocak 09, 2009 6:35 pm

hahaha çok güldürdünüz beni walla kartalı show u bir olmus sizin ağzınızdan laf alacaz dio yapmayın bee o kadar kötü mü haliniz. show söğle bakıyım ne bilgi istion öğle msn lerden maşalar kullanma sen sor ben söğlerim kocaa ordu kumandanı forumda ağzınızdan laf almak için ben kullandım adamı diyo yaa Very Happy
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak buda Guzat ı savunanlara kapak - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ocak 09, 2009 6:48 pm

Sizin gibi vatanseverler çandakileri tehdit edip orduya katılmayın soyarız Orduya girmenizi istemiyoruz diyince haliyle bilgiler bana ulaşıyor.Suskunda meyhanede sizle oturduğu için sizin ağzınızdan laf almasını ben söyledim Smile
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak buda Guzat ı savunanlara kapak - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ocak 09, 2009 6:52 pm

Mübarekler hepte aynı numara yahu SmileSmile
Artık çağ atlamanın zamanı gelmedimi ??
haydut_joker

haydut_joker

MesajKonu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak buda Guzat ı savunanlara kapak - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ocak 09, 2009 7:08 pm

haha suskun ne dersen yapıyomu suskun gel geldim komutanım git suskun hemen gidiom kumandanım cidden hahaha Very Happy Very Happy

sizin gibi watansewerler mi bunu nerden uydurdun ben ne zaman watan millet sakaryacı oldum sarhoşmusun show sen Very Happy watansewer olsam watandaşı nie soyuyum allasen yazmadan düşün kumandana mantıksız konuşmak yakışıo mu haha Very Happy

son olarak suskunu yorma bi daa zaten laf felan alamıo biraz beceriksiz heralde sen takılınca bana msj at ben sana suskundan daha fazla yardımcı olurum Very Happy Very Happy
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak buda Guzat ı savunanlara kapak - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ocak 09, 2009 7:13 pm

Suskun benim dostum.Ricam üstüne senle meyhanede konuştu yani git suskun şunu yap bunu yap değil Smile Ayrıca suskun çanda sende çandaydın ben ezineden oraya gelip kendimmi ağzını arıcaktım Smile Herhalde çandan birine rica edicektim sizle konuşması için Smile Ne komik şeysin sen öyle...
suskun68

suskun68

MesajKonu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak buda Guzat ı savunanlara kapak - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ocak 09, 2009 7:26 pm

sana cvp yazmıycam dedim yine kaşınıyon uğraştırma beni

edit :S abuk sabuk konuşup durmayın :S

bide hawlama sesi gelio birinden

yine foruma itler girdi galiba

kemiğini forumda aramaya başlamış galiba Very Happy

boşver showum la it ürür kervan yürür Very Happy

cvp bile yazmaya değmez

Redkit
haydut_joker

haydut_joker

MesajKonu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak buda Guzat ı savunanlara kapak - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ocak 09, 2009 7:37 pm

eee ne öğrendi dostun Very Happy fbı gibi adam bilgi komadı aldı ağzımızdan haha Very Happy

ben mi öğrenecem demişin 3 dür tekrar ediyom yorma suskunu sen de gelme mesaj at yaa sana suskun un weremediği bilgiden daha çoğunu weririm..

yaa komik olmayın siz yılı aşkın bu oyunu oynayan adamlarsınız ben şimdi meyhaneye gircem ne yapacağımı suskuna mı söylücem nedense her cümlen ayrı mantıksız olmaya başladı show Very Happy hayır sen buna nasıl umut bağlarsın:D Very Happy böğle basit hesaplar yapma haydut gelip meyhanede ne yapacağını söğlemez maşa da kullanma o maşalar bize sadece dalga unsuru olur burda olduğu gibi Very Happy Very Happy Very Happy
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak buda Guzat ı savunanlara kapak - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ocak 09, 2009 7:43 pm

haydut_joker demiş ki:
hahaha çok güldürdünüz beni walla kartalı show u bir olmus sizin ağzınızdan laf alacaz dio yapmayın bee o kadar kötü mü haliniz. show söğle bakıyım ne bilgi istion öğle msn lerden maşalar kullanma sen sor ben söğlerim kocaa ordu kumandanı forumda ağzınızdan laf almak için ben kullandım adamı diyo yaa Very Happy

nereye saldıracağını şaşırdın galiba olayı şimdi burada duydum suskunun senin ağzından laf almak için öyle dediği 2 kilometreden belli ben ne msn den konuştum suskanla laf al diye nede show yaptığından haberim vardı
bana msnde güzat askerleri soyacakmış falan dediler sanırım 2 hafta önce kullandığım tek cümle sallayın onları hiçbişey yapamazlar oldu halada arkasındayım sözümün sizin yaptıklarınızda mollanın yaptıklarıda çok öenmli şeyler değil sadece akçe mollayada zamanında demiştim sizede diyeyim çok sıkışırsanız kendinizi tehlikeye atmayın gelin benim olduğum kasabaya camide dilene basın bana haber verin sadaka vericem söz
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak buda Guzat ı savunanlara kapak - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ocak 09, 2009 7:44 pm

belli oluyor dalga unsuru oldugu suskunun senle kafa buldugu mesajı gerçek sanıp günler sonra foruma koymandan belli Smile
haydut_joker

haydut_joker

MesajKonu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak buda Guzat ı savunanlara kapak - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ocak 09, 2009 7:56 pm

öncelikle kartal cümlede çoğul kullandım sen orda konuya girince adın geçti. dilene felan bas demişsin ciddiye almıyorum kalan kısmını...

show hadi ben suskunun dediğini ciddiye aldım ama bak zor değil düşün mantık yaa sen suskunla nasıl bilgi almak için umutlanıyon yaw sen meyhanede ne yapacağını söğleyen haydut gördün mü ya da sen haydut olsan meyhanede ne yapacağını mı söğlerdin Very Happy Very Happy eğer öyleyse iyiki olmamışın.

belliki gerçekten göründüğün gibi dolu birisi değilsin ben burdaki yazılarınızı görünce bunlar biliyo heralde bu işi sandım resmi forumdaki boş adamlar gibi konuşmaya başladınız. bu halinizi görünce hayal kırıklığı yaşadım daha da bu başlığa yazmam...
yolcu
KFCADMİN
KFCADMİN
yolcu

MesajKonu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak buda Guzat ı savunanlara kapak - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ocak 09, 2009 8:23 pm

Sakin
_arwen_

_arwen_

MesajKonu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak buda Guzat ı savunanlara kapak - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ocak 09, 2009 8:31 pm

sadece sakinmi yolcu Shocked
kadir1131

kadir1131

MesajKonu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak buda Guzat ı savunanlara kapak - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ocak 09, 2009 8:57 pm

Bırakın konuşmaya bile deymez.

şuan bunun gibilerine ne derler bilirsiniz: ''vatan haini'' bu da oyun olsa bile benm için gerçekten büyük bir yara.

Guzat tebrikler vatan hainliğini çok iyi beceriyorsun. Çünkü öylesin.

Senin için konuşmaya bile deymez ama yinede bir kez daha söyleyim dedim.

Herkesin bildiği gibi önünde 2 yol var:

1-bu vatan hainliğine devam edeceksin

2-geçmişini unutup yepyeni bir hayata başlayacaksın.

başkalarının emeğini çalmak kötü birşey ben bunu anladım ve geçmişimi unutmaya karar verdim ve birkaç kişiden özür dilemiştim. Bunu sende yapabilirsin. Tabii istersen.
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak buda Guzat ı savunanlara kapak - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ocak 09, 2009 9:38 pm

suskun68 demiş ki:
sana cvp yazmıycam dedim yine kaşınıyon uğraştırma beni

edit :S abuk sabuk konuşup durmayın :S

bide hawlama sesi gelio birinden

yine foruma itler girdi galiba

kemiğini forumda aramaya başlamış galiba Very Happy

boşver showum la it ürür kervan yürür Very Happy

cvp bile yazmaya değmez

Redkit

Bunadamı sakin yolcu lol!
suskun68

suskun68

MesajKonu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak buda Guzat ı savunanlara kapak - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ocak 09, 2009 10:09 pm

Keşke birazcık adam yerine koyup da taksam sizi Very Happy

ama malesef jokerim umrumda bile deilsiniz

sen kaç kuruşluk adamsınki dalga geçion
haydut_joker

haydut_joker

MesajKonu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak buda Guzat ı savunanlara kapak - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ocak 09, 2009 10:40 pm

yaa yazmıcam diom tahrik ediyonuz Very Happy

sayın yolcu bu küfürler in karşılığı sakin mi? bi daha okumanız gerekli

kaç kuruşluk adamsın demiş suskunum . bak nasıl basit bir bağlantı maşa olarak kullanılan sensin . suskun joker gelmiş bilgi al boş durma suskun . alıyom kumandanım sen hiç merak etme 2 aylık yol haritalarını söyledi meyhanede hahaha:D ya siz sadece oyuna erken başlamışınız ama kafa boş olmaya dursun şu suskunu 4 yılda oynatsan yine maşa yine gereksiz bu suskun.

bu arada suskun çanda meyhanede otur bekle bi ara geçecem sana bu sefer çok sıkı yol haritamızı werecem show msn de bekler onu da merakta bırakmayak.zuhahahah:D:D
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak buda Guzat ı savunanlara kapak - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ocak 09, 2009 10:50 pm

Joker daha edit almayacak sanırım suskun benim dostum rica ettim senle konuştu aynı şeyi suskun istese bende yaparım bende maşayım Wink

Lütfen birbirimize hakaret etmeyelim...

Redkit
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak buda Guzat ı savunanlara kapak - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ocak 09, 2009 11:11 pm

suskun benimde arkadaşım joker eğer ona karşı bir hisin varsa bende seni beklerim gönenede gel geçerken ama dikaktli ol benim yanıma gelen bozulmadan çıkmaz bozarım seni...
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak buda Guzat ı savunanlara kapak - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ocak 09, 2009 11:13 pm

ayrıca arkadaşlar
1-şu foruma girdiğimde böyle kişiler ile neden karşılaşıyorum ya istemiyorum okumak ama zorluyolar
2-suskun show aslında sizinde böyle mtiplerle işiniz bile olmaması lazım sello demtin şu ... lara
3-bu son mesajım eğer daha fazlasını istiyorsanız haydutlar toptan gelin sizin hepinizi bi çuval yapar göndeirirz haydutluk manyaklık deildir haydutluk sadece soygunculuk yapmaktır madem haydutsun işini yap vatanını sevmiyorsan edit.

Redkit
Redkit

Redkit

MesajKonu: Geri: buda Guzat ı savunanlara kapak buda Guzat ı savunanlara kapak - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ocak 09, 2009 11:19 pm

Şans eseri konunun yanından geçerken içerdeki gürültüleri duyan Redkit hem atından iner konuya dalar.Oda ne içerde ufak çaplı kavga hakaretler havada uçuşuyor cebinden kilidini çıkarır ve bağırarak "İçerde kalında aklınız başınıza gelsin" der.

buda Guzat ı savunanlara kapak

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 3 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3