|
"KARANLIKTA YÜRÜYEN YALNIZ ADAM" fragman |
|
|
Yazar |
Mesaj |
nefsimi
|
Konu: "KARANLIKTA YÜRÜYEN YALNIZ ADAM" fragman Ptsi Ara. 29, 2008 7:30 am |
|
|
Geçen haftasonu,aynı bu hafta gibi havalar malumunuz baya soguktu.Arkadaslarla haftasonu tatilini nasıl geçirelim diye düşünürken,aklımıza boyle bir fikir geldi.RK hakkında dalgasına bir kısa metraj yapmak.
Herhangi bir senaryoyu kullanmadan,tamamen dogaclama ve en önemlisi yapılabilecek en amatör calısmayı yaptık.Kralliklardaki oyunda düşmanda olsak,reel de dostumuz olan pek cok arkadasımızın ismini de filmde geçirtmeye özen gösterdik.
Normal kalite bir telefon kamerasıyla yönettiğim filmin cekimi 1 gün montajı ise 2 gün sürdü.
Filmin konusu şöyle ki ;
Gazeteci hulki patronundan azar işitir çünkü haftalardır haber getirmiyordur,kovulcagını anlayan hulki tek tanıdıgı ünlü tayfası olan grup laçini arar ,onlar da gruplarıın 4 sene önce dagıldıgını soylerler . . . Acilen bir haber bulması gereken Hulki internette dolasırken,molla ve kampının izine rastlar.Normal ve gizli olmak üzere 2 Kamera ile beraber kampa gelir ve macera kampın girişinde mollanın muhafızlarının rüşvet istemesiyle başlar . . .
Mollayı kendim oynadım,hulki yi de gene Rk dan bir arkadaş oynadı,dilerse kendi acıklayabilir
Herneyse,oyundaki kimliklerimiz her ne olursa olsun sonucta bu film bir kazanc getirmiyor bana,sadece sizlerin izlemesi ve eglenmek için yapıldı.Sacma sapan yorum yapacak olan arkadaslarımız varsa fragmanı dahi izlemesinler bence . . .
iyi seyirler . . .
http://www.trtube.com/izle.php?v=rzjlyviubq |
|
|
|
Aksen090
|
Konu: Geri: "KARANLIKTA YÜRÜYEN YALNIZ ADAM" fragman Ptsi Ara. 29, 2008 8:22 am |
|
|
süper ya..tebrikler... |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: "KARANLIKTA YÜRÜYEN YALNIZ ADAM" fragman Ptsi Ara. 29, 2008 8:38 am |
|
|
2. ayak show_time Ama yinede komikti tebrikler
En son show_time tarafından Ptsi Ara. 29, 2008 8:42 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
|
|
Contes-Gemlik
|
Konu: Geri: "KARANLIKTA YÜRÜYEN YALNIZ ADAM" fragman Ptsi Ara. 29, 2008 9:05 am |
|
|
[b]Mehmet ali birand bu videoyu görse direk yayınlar el kaide videosu diye halbuki ne bilsin oyun için yapılmış bir video
valla gerçek filmlere benzemiş. varmı molla efendi bir oyunculugun falan normalde |
|
|
|
pirates78
|
Konu: Geri: "KARANLIKTA YÜRÜYEN YALNIZ ADAM" fragman Ptsi Ara. 29, 2008 9:20 am |
|
|
eğlenceli olmuş tebrikler molla efendi |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: "KARANLIKTA YÜRÜYEN YALNIZ ADAM" fragman Ptsi Ara. 29, 2008 1:11 pm |
|
|
hahaha molla eline koluna sağlık cidden çok iyi bi şeye benziyor yalnız merak ettiğim bişey var o sondaki kartal benmiyim |
|
|
|
haziran
|
Konu: Geri: "KARANLIKTA YÜRÜYEN YALNIZ ADAM" fragman Ptsi Ara. 29, 2008 1:22 pm |
|
|
harikasınız yaa gercı anlamadım ama cok begendım dwmnı beklıyoruz:) |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: "KARANLIKTA YÜRÜYEN YALNIZ ADAM" fragman Ptsi Ara. 29, 2008 1:27 pm |
|
|
- Contes-Gemlik demiş ki:
- [b]Mehmet ali birand bu videoyu görse direk yayınlar el kaide videosu diye halbuki ne bilsin oyun için yapılmış bir video
valla gerçek filmlere benzemiş. varmı molla efendi bir oyunculugun falan normalde Mollanın bu ilk deilki eski filmlerinede bakmanı tavsiye ederim... |
|
|
|
haziran
|
Konu: Geri: "KARANLIKTA YÜRÜYEN YALNIZ ADAM" fragman Ptsi Ara. 29, 2008 1:52 pm |
|
|
- dj.emmre demiş ki:
- Contes-Gemlik demiş ki:
- [b]Mehmet ali birand bu videoyu görse direk yayınlar el kaide videosu diye halbuki ne bilsin oyun için yapılmış bir video
valla gerçek filmlere benzemiş. varmı molla efendi bir oyunculugun falan normalde Mollanın bu ilk deilki eski filmlerinede bakmanı tavsiye ederim... lınk alabılırmıyız?? |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: "KARANLIKTA YÜRÜYEN YALNIZ ADAM" fragman Ptsi Ara. 29, 2008 2:01 pm |
|
|
walla burda forumda vardı bi yerdede unuttum picnik tube da arattır gonen yaz yeşil yumruk yaz...
Not:Şimdi okula gitmem lazım kusura bakma vaktim yok.. |
|
|
|
tiger1617
|
Konu: Geri: "KARANLIKTA YÜRÜYEN YALNIZ ADAM" fragman Ptsi Ara. 29, 2008 2:39 pm |
|
|
Gürkan abey süper olmuş ha hakkatten bi haberci görse el kaide die yayınlar hahahah Burası odun yerimiz hahha |
|
|
|
mudur_efendı
|
Konu: Geri: "KARANLIKTA YÜRÜYEN YALNIZ ADAM" fragman Ptsi Ara. 29, 2008 3:08 pm |
|
|
saklamaya gerek yok molla gazetecıyı ben oynadım ama benım oyunculuk bıraz vasat oldu . molla gıbı oyunculuk yetenegız yok . ayrıca sacma sapan orgut ısımlerı verılmıs nasıl baglantı kurdunuz bılmıyorum delı bı adam kuslarını askerı sanıyor sız sacma sapan orgutle baglantı kuruyosunuz. haftasonunu keyıflı bı sekılde gecırmeyi denedık orta derecede basarılı oldugunuda dusunuyorum. oyunda ısımlerı gecen arkadaslar haklarını helal etsınler bılmeden onları kırmıs veya uzmus olabılırız.herhangı bır suc ısledıysek affola. |
|
|
|
tiger1617
|
Konu: Geri: "KARANLIKTA YÜRÜYEN YALNIZ ADAM" fragman Ptsi Ara. 29, 2008 3:43 pm |
|
|
- mudur_efendı demiş ki:
- saklamaya gerek yok molla gazetecıyı ben oynadım ama benım oyunculuk bıraz vasat oldu .
molla gıbı oyunculuk yetenegız yok . ayrıca sacma sapan orgut ısımlerı verılmıs nasıl baglantı kurdunuz bılmıyorum delı bı adam kuslarını askerı sanıyor sız sacma sapan orgutle baglantı kuruyosunuz. haftasonunu keyıflı bı sekılde gecırmeyi denedık orta derecede basarılı oldugunuda dusunuyorum. oyunda ısımlerı gecen arkadaslar haklarını helal etsınler bılmeden onları kırmıs veya uzmus olabılırız.herhangı bır suc ısledıysek affola. güzel olmuş güzel |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: "KARANLIKTA YÜRÜYEN YALNIZ ADAM" fragman Ptsi Ara. 29, 2008 5:17 pm |
|
|
yani bu zararlı bişe olsa buraya efes yazmazlar tamammı :D
iyiymiş D:
En son Nistel tarafından Ptsi Ara. 29, 2008 5:45 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
latif
|
Konu: Geri: "KARANLIKTA YÜRÜYEN YALNIZ ADAM" fragman Ptsi Ara. 29, 2008 5:34 pm |
|
|
cok güzel olmus molla tebrik ederim devamı gelir ins |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: "KARANLIKTA YÜRÜYEN YALNIZ ADAM" fragman Ptsi Ara. 29, 2008 5:39 pm |
|
|
merdivene ne gerek var....
buyuk merdiven orta merdiven kucuk merdiven |
|
|
|
batuu13
|
Konu: Geri: "KARANLIKTA YÜRÜYEN YALNIZ ADAM" fragman Ptsi Ara. 29, 2008 5:48 pm |
|
|
bende izledim baya komik olmuş |
|
|
|
epiphania
|
Konu: Geri: "KARANLIKTA YÜRÜYEN YALNIZ ADAM" fragman Ptsi Ara. 29, 2008 5:50 pm |
|
|
ehehe emeğinize sağlık komik olmuş sw 0 kuşlar |
|
|
|
turksehitoglu
|
Konu: Geri: "KARANLIKTA YÜRÜYEN YALNIZ ADAM" fragman Ptsi Ara. 29, 2008 7:14 pm |
|
|
bence sen isyancı olma rk filmlerinin yapımcısı yönetmeni ve oyuncusu ol.Çok daha güzel,hayırlı ve başarılı bi iş yapmış olursun )Oyunu zehir etmek yerine oyuna çok daha fazla tat katmış olursun.. |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: "KARANLIKTA YÜRÜYEN YALNIZ ADAM" fragman Ptsi Ara. 29, 2008 7:33 pm |
|
|
bende aynı kanıdayım.... |
|
|
|
rehaxx
|
Konu: Geri: "KARANLIKTA YÜRÜYEN YALNIZ ADAM" fragman Ptsi Ara. 29, 2008 8:04 pm |
|
|
super olmöus:D o sopasını yanından ayırmayan sensın demı karsına baska delı cıkar ınsallahda saklarsın sopanı burası can tmm mı can yanı ha:D |
|
|
|
Yetisbey
|
Konu: Geri: "KARANLIKTA YÜRÜYEN YALNIZ ADAM" fragman Ptsi Ara. 29, 2008 8:05 pm |
|
|
- Alıntı :
- büyük merdiven,küçük merdiven,orta merdivene gerek yok ne bu kardeşim elini uzat al ,burası odun yerimiz ,kolpa mit
çok güzel tebrik ederim |
|
|
|
Orion
|
Konu: Geri: "KARANLIKTA YÜRÜYEN YALNIZ ADAM" fragman Ptsi Ara. 29, 2008 8:19 pm |
|
|
Güzeldi tebrik ederim... |
|
|
|
nefsimi
|
Konu: Geri: "KARANLIKTA YÜRÜYEN YALNIZ ADAM" fragman Ptsi Ara. 29, 2008 8:31 pm |
|
|
arkadaşlar güzel yorumlarınız için teşekkür ederim Bu sadece fragmanı film kısa metraj 20küsür dakka sürüyor Bu arada show,orada biplenen yerde show_time'a küfür etmiyor molla at yarışı oynuyor,telsizden sonucları alırken 2.ayakta yazdığı atın gelmediğini öğrendiği için,kendi yazdığı ata ediyor Kartal dostum da bi soru sormus ben miyim o telsizde konustugun diye,oyunda kanlı bıcaklı olsakta,reel de aramız iyidir,coğu kişi bilir.Hal boyle olunca sevdiklerimin de adı geçsin istedim. |
|
|
|
rehaxx
|
Konu: Geri: "KARANLIKTA YÜRÜYEN YALNIZ ADAM" fragman Ptsi Ara. 29, 2008 8:38 pm |
|
|
molla sana yazdıım yorum kotu cunku benım adımı anmamısın bıdakı cekımlere bende gelem ya |
|
|
|
|
"KARANLIKTA YÜRÜYEN YALNIZ ADAM" fragman |
|
|