show_time
|
Konu: Geri: "KARANLIKTA YÜRÜYEN YALNIZ ADAM" fragman Ptsi Ara. 29, 2008 8:42 pm |
|
|
- nefsimi demiş ki:
- arkadaşlar güzel yorumlarınız için teşekkür ederim
Bu sadece fragmanı film kısa metraj 20küsür dakka sürüyor
Bu arada show,orada biplenen yerde show_time'a küfür etmiyor
molla at yarışı oynuyor,telsizden sonucları alırken 2.ayakta yazdığı atın gelmediğini öğrendiği için,kendi yazdığı ata ediyor
Kartal dostum da bi soru sormus ben miyim o telsizde konustugun diye,oyunda kanlı bıcaklı olsakta,reel de aramız iyidir,coğu kişi bilir.Hal boyle olunca sevdiklerimin de adı geçsin istedim. Açıklama için teşekkürler |
|
show_time
|
Konu: Geri: "KARANLIKTA YÜRÜYEN YALNIZ ADAM" fragman Ptsi Ara. 29, 2008 8:48 pm |
|
|
Ayrıca ne yalan söyliyim sabah beri 6-7 kere videoyu izledim güldüm.Şu isyanları bıraksanda böyle güzel çalışmalar yapsan herkez için daha iyi olur sanırım... |
|
Contes-Gemlik
|
Konu: Geri: "KARANLIKTA YÜRÜYEN YALNIZ ADAM" fragman Ptsi Ara. 29, 2008 9:01 pm |
|
|
Kolpa mit :D onlar multi değil tek hücreli amik gibi amik varya amik kartalll kartalll
dinlemedeyim Merdivene gerek yok ne öyle evet molla ne öyle büyük orta aldı kopardı meyveyi
Bunlar seviye0 bunlar show time geldi ................................ o sobinin
valla tam psikopat videosu yemin ediyorum aynı haber özelde merdiven altılar basılırken veya ergenekon evleri basılırken çekilmiş videolara benziyor Anlayana muhteşem bir yapıt |
|
rehaxx
|
Konu: Geri: "KARANLIKTA YÜRÜYEN YALNIZ ADAM" fragman Ptsi Ara. 29, 2008 9:14 pm |
|
|
molla ıns bunu bulmazlarda sonra kucuk caplı cete sanıp cerı almasınlar:D keske benım adımı da koysaydın bı yere okunusu rehaks dıe okunuo ha kro gıbı reha ıks ıks dıe okumayın |
|
yolcu
KFCADMİN
|
Konu: Geri: "KARANLIKTA YÜRÜYEN YALNIZ ADAM" fragman Ptsi Ara. 29, 2008 9:18 pm |
|
|
Konuşun |
|
haydut_joker
|
Konu: Geri: "KARANLIKTA YÜRÜYEN YALNIZ ADAM" fragman Ptsi Ara. 29, 2008 9:45 pm |
|
|
çok güzel olmus dewamını beklicez . oyuna renk katmıs. |
|
kartal13
|
Konu: Geri: "KARANLIKTA YÜRÜYEN YALNIZ ADAM" fragman Ptsi Ara. 29, 2008 9:52 pm |
|
|
evet oyunda kanlı bıçaklı düşmanız molla ile ama reelde yakın dostuz oyunla reeli iyi ayırt edebiliyoruz başkaları gibi değiliz |
|
epiphania
|
Konu: Geri: "KARANLIKTA YÜRÜYEN YALNIZ ADAM" fragman Ptsi Ara. 29, 2008 9:53 pm |
|
|
- yolcu demiş ki:
- Konuşun
|
|
nefsimi
|
Konu: Geri: "KARANLIKTA YÜRÜYEN YALNIZ ADAM" fragman Salı Ara. 30, 2008 9:23 am |
|
|
Adminlerden rica ediyorum bu konuyu kitleyebilirler mi ya da kapatabilirler mi ?_ ? _? cünkü esas filmin bu gece linklerini bir konu acarak verecegimde bos yere 2 konu olmasın |
|
_almira_
|
Konu: Geri: "KARANLIKTA YÜRÜYEN YALNIZ ADAM" fragman Salı Ara. 30, 2008 1:15 pm |
|
|
çok güzel olmuş eline sağlık |
|
Redkit
|
Konu: Geri: "KARANLIKTA YÜRÜYEN YALNIZ ADAM" fragman Salı Ara. 30, 2008 1:20 pm |
|
|
konuyu açan kişinin isteği üzerine kilitlenmiştir |
|