Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ )

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj
samsa_cavus

samsa_cavus

KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 10:05 pm

ben filistindekılerı cezalandırmıyorum ama ders aliyorum
suç onun olmayabılır ama cezasını o çekebilir
nasıl biz çekiyor isek çektık isek devşirme paşalar yuzunden 1 milyon yuz olcumu toprak parcasını braktık 800bin km ye vatandedik isek onlar hata yapti ama cezasını biz cekiyoruz. kimseyede bişi deme hakkımız da yok
benım maksadım ceza kesmek değil geçmişden desr alıp ona gore fikir beyan etmek

ama kartal sorarsan kı için acimiyormu acıyor
o asıl filistin cocuklarına
ama benım aklım bati trakyada be kardeşim:D onu da sen anla
kızmıyorum gocunmuyorum ama halım benım bu boyle düşünebiliyorumve dogru budur dıyorum gonlum ve fıkrım

not: yazma gereği hissettim bazi türk mılletını savunan arkadaşlar gordum arkadaşlar içiniz dişiniz bir olsun lutfen!!!! siz ki hiç bir zaman türk miletine sahıp cikanlardan olamayacaksınızburda filistini savuna bir cok kardeşim yeri geldiginde belkı "türk diye bişi var" diyebilir ama sizin gibi düşünenler asla

En son samsa_cavus tarafından C.tesi Ocak 03, 2009 10:10 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Ocak 03, 2009 10:06 pm

samsa_cavus demiş ki:
yaa arkadaşlar brakın bu irkçi soylemlerı sızde onları karalamayı
burda kımlerden bahsedıyoruz once ona bakalım

bir yandan israil Allah tarafından lanetlenmiş kavım
tum dunyayı sıyonızım ile yoneten israil ülküsünde kudus kutsal topraklar olan suleyman tapinagı olan israil

diğer yandan irakta irandan diger arap ulkelerındede dişardan birini bulamayınca kendı kendını şii sunnı diyen yıyen bitiren araplar (hamas / el fetıh)
osmanlının nie emeklerle demir ray doşettiginde arkasından ingiliz altinları ıçın onları soken
isyan eden baş kaldıran osmanlının yıkılmasında onemlı rol oynayan arap yarım adası (mısır isyanı) gibi
gunumuze bakalım
surıye zamanında pkk yi beslemiş aponun ilk meskenlerınden
sudı arabistan Very Happy:D adbnın dediginden dişari cikamayan
irak 3 çiban ; çiban başi kuzey ırak
iran: mılyonlarca soydaşimiza yapilan zulumler göz onunde( musluman:D) azerbaycanın bır kısmını işgal etmiş durumda

şimdi soruyorum filistin diye ağitlar yaakan arkadaşlara
samimice hiç akliniza batı takya türklerı geldimi akliniza
dogu türkistan
hocaali, azerbaycan
karakalpak
hazarbulgar
yada yakut türklerı

Wink
wadaaaa

MesajKonu: Geri: KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 12:08 am

Hepsini geçtim, öyle iki üç imza avatar koymakla filistine yardım ettiğinizimi sanıyorsunuz. Sen burda istedigin kadar patla çatla avatar koy bilmemn ne yaparsan yap. İstersen bütün forumu filistin bayragıyla doldur.

Senin ülken olan TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ kimi destekliyor ? Amerikayı destekliyor. Amerika kimi destekliyor ? İsraili destekliyor. Yani türkiye kimi destekliyormuş ? israili destekliyormuş.

Senin dostumuzdur dedigin ırak halkı için, amerikaya ırakta destek kuvvet gönderen ülke kimdi? Türkiye Cumhuriyeti

Ya afganistana ? Oda türkiye Cumhuriyeti

Peki türkiye olası bir destek gerekse israilimi destekler filistinimi ? Tabiki israili.

Yani anlayacagın arkadaşım, kimse senin avatarına imzana koyacagın 3-5 resme bakmıyor tamammı. Hayat burdan ibaret değil. Biraz uyan çevrene bak. Çok yiyorsa o destegini uluslar arası düzeyde filistine yardım amacıyla asker göndererek yap ? Ne oldu ? Amerikadan mı korktun yoksa ?
ZıpırBey

MesajKonu: Geri: KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 1:03 am

yahu 500 yıldır dunyada islam dinini temsil eden koruyan kim

BİZ TURKLER tamam ne tartısıosunuz ki daha turklerin islama bakısı belli

gayrimuslim tarafından isgal edilen bir hilafet dewletinin cihad cagrısına uyan araplarda

uymıyan araplarda bellidir sayıyımi burda utanırsınız

simdi biiiiipppppleri sıkısan bazı arap^halklar^weryansında

bunlarda 80 yıl once hilafeti kowup(yani osmanlıyı)gewuru bas tacı edemn olanları

bizim KOROGLU tipler warya camiden cıkıp meydanlarda anıranlar hani oteli

yakıpta onunde yamyam gibi dans edenlerden hanniiiii fatihtekilerden bahsediyorum

cıkıp sudiarabistan kralı fahdın bile etegini operler cunku bunla artık turk deil ARAPtırlar

sorun deil olabilirler bu ulkede illa turk yasıcak die bisey yok ama turkiyeliyim diyemiyen de de hade biiiipppp git ozaman

filistine gelince ordaki halk herzaman turk dostu olmustur orda 3bin turkmen yasamaktadır kaldıkı o insanlar mazlum dur mazlum bizde insanız...
ZıpırBey

MesajKonu: Geri: KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 1:06 am

ayrıca hamas bir teror orgutudur sadece filistin we lubnanda kahramandırlar turkiyede ise terorist bir guruptur gecmiste turkiyede teror olayları wardır hadi bakalım gelde simdi haması ow burda Evil or Very Mad
Rohirrim

MesajKonu: Geri: KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 2:06 am

wadaaaa demiş ki:
Hepsini geçtim, öyle iki üç imza avatar koymakla filistine yardım ettiğinizimi sanıyorsunuz. Sen burda istedigin kadar patla çatla avatar koy bilmemn ne yaparsan yap. İstersen bütün forumu filistin bayragıyla doldur.

Senin ülken olan TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ kimi destekliyor ? Amerikayı destekliyor. Amerika kimi destekliyor ? İsraili destekliyor. Yani türkiye kimi destekliyormuş ? israili destekliyormuş.

Senin dostumuzdur dedigin ırak halkı için, amerikaya ırakta destek kuvvet gönderen ülke kimdi? Türkiye Cumhuriyeti

Peki türkiye olası bir destek gerekse israilimi destekler filistinimi ? Tabiki israili.

Yani anlayacagın arkadaşım, kimse senin avatarına imzana koyacagın 3-5 resme bakmıyor tamammı. Hayat burdan ibaret değil. Biraz uyan çevrene bak. Çok yiyorsa o destegini uluslar arası düzeyde filistine yardım amacıyla asker göndererek yap ? Ne oldu ? Amerikadan mı korktun yoksa ?

LA sen nediyon olm ÖKKÜZLÜĞÜN sırası değil sen ne haddinle böle konuşursun....Ben o bayraklarla yardım edemezmişim lan olm yaşın kaç lan senin burada kaç gündür deniz feneri kimse yokmu böle yardım kuruluşlarına sürekli yardım gönderiyoruz biz anladın mı senin gibi öle düşünmüyoruz oke kafası basmayan çocuk

HAYDİ LAN KOLAYSA SEN GÖNDER ASKERLERİNİ....kolaymı lan öle gönderirsek Türkiye çöker.....Evet Amerikadan korkuyoruz....Bazı kardeşlerimize sahip çıkacağız ama Ülkemizin füzelerle dümdüz edilmesini istemiyoruz....
Gücümüz yetmiyor olm gücümüz yetmiyor ama biz nasıl çare arıyoruz..Barış...BAşbakan kaç gün yollarda..Bugün suudi arabistandaydı....Burda kimse amerikayı desteklemiyor devlet dahi...hEle kimse israili....

En son girdiğim haber sitesinde Türkiye-israil dostluk gurubu 300 millet vekilinden 200 küsür kişi istifa etmiş son zamanlarda....

Kafan basar mı?

Amerikadan korktuğmuz için daha doğrusu amerikaya gücümüz yetmediği için değil bizim sorunumuz...Önemli olan senin zekana inmeden barışla halledebilmek...Yoksa nolurdu...İran gibi bizde Amerika israile kafa tutardık...
wadaaaa

MesajKonu: Geri: KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 2:19 am

Öküz olan sensin hemde en irisinden. Sen sadece özenti bir bebesin. 2-3 avatardan ımzadan baska bı halt bılmeyen salagın tekisin. Sıkıyosa televızyona cık oyle kafa tut mıllete. Burdan senın gıbı bebelerin hepsi söylüyor zaten. Herseyınız sanalda reelde bok bile değilsiniz..

Hee denız fenerıne yolladıgın yardımda kımlerın cebıne yolsuzluk aracılıgıyla gırıyor sagolsun buyuk lıder kılıcdaroglu cok guzel kanıtladı. Buda kapak olsun o yardımına..
Rohirrim

MesajKonu: Geri: KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 2:25 am

Birincisi ben almanyada değilim buda sana kapak olsun geek

İkincisi kimse yokmuya laf edememişsin buda sana daha sert bir kapak rendeer

Üçüncüsü Atın üstündeki Türk se yüktür...
Her hangi bi ağırlıksa ....
wadaaaa

MesajKonu: Geri: KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 2:44 am

Moderatorleri goreve davet ediyorum. Rohirim isimli şahıs ilk hakareti kendisi başlatmış ve türklüğe laf etmıstır bunun cezasız kalmaması dilegiyle..
tiger1617

tiger1617

MesajKonu: Geri: KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 9:58 am

Arkadaşlar sakin olun! Yani Filistindeki kardeşlerimiz için birleşeceğimize burada kavga ediyoruz.
Şimdi gelelim konuya Hamas bir terör örgütü değildir, hani Osmanlı zamanında aynı şeyler bizimde basımıza geldi ve o zaman KUVAYI MİLLİYE diye bir savunma teşkilatı kuruldu yani Hamas da Filistinin kuvayı milliyesidir.
samsa_cavus

samsa_cavus

MesajKonu: Geri: KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 11:19 am

tigere sonuna kadar katılıyorum bu konuda
ZıpırBey

MesajKonu: Geri: KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 1:20 pm

ben buna katılmıyorum hamas kuruldugunda teror ergutudur tıpkı el aksa tugayları gibi tıpkı elfetih gibi sadece su anki konjekturde filistini sawunacak baska guclu bir olgunun olmamasından dolayı hamas seninide dediin konuma gelmistir madem hamas filistinin kuwai milliyesi ne isi war urdunmde ne isi war suriyede ne isi war mısırda ne isi war turkiyede baska bi ulkede bizim mkuwai milliyemiz war mı o bizi ilgilendiren bi topluluktur
samsa_cavus

samsa_cavus

MesajKonu: Geri: KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 2:09 pm

hamas şu anda filistinde kuvva dir
filinstinli olsam ben hamas yad el fetıh taraftarı olurdum
ama değilim:DD:D:D
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 2:13 pm

wadaaaa demiş ki:

hz.İbrahim ateşe atılınca karınca ağzında su götürüyormuş ateşi söndürmek için karga demiş ki ey aptal karınca koskaca yangın senin çenende götürdüğün suyla sönermi bırak aptallığı

karınca demiş ki bende biliyorum sönmez ama en azından yüce divanda safımız belli olur
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 2:24 pm

cheers
_prensesss_

_prensesss_

MesajKonu: Geri: KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 2:35 pm

gül ün ailesi ermeniymiş bunlar çapulsuz karalaması doğru dahi olsa ne olacak Hz.Musa da karun un amcası oğlu idi, ebu süfyan Efebdimizin akrabası idi , Hz.Nuh un ALLAH a inanamayan oğlu vardı , ilk katil Hz.Nuh un oğlu idi, İslamiyetin yanındaki en büyük komutan halid bin velid dah önce islamiyetin karşısındaydı, Hz.Ömer Efendimizi şehid etmek için evden çıkmıştı müslüman olduğu gün. yusuf islam hristiyandı babasıda

kartal tebrikler çok güzel şeyler yazmıssın gerçekten.. her sözünde ders alıncak bir çok şey var ama anlayana..

arkadaşımz da ne güzel bi forum açmışş şuan herkez yerinde sayıp sadece izlemkle yetinirken böyle ufak da olsa destek veririsek fena mı olur yani..

konuyu siyasete çekmeden yorumlarımzı yapalım bence.. şu savaş anında bizim de iç çatışmalarımza hiç gerek yok..

ırak şii sünni alevi ve kürtlerden oluşuyor biliyorsunz.. yıllar boyunca iç çatışma çıkararak ülkeyi böldüler.. willson ilkelerinde bir madde var bir bölgede hangi ırk çoğunluktaysa o ırk o bölgenn sahibi olur diye.. ırakda şii lerin nufusu kürtlerdn daha fazla ama başında kürt başkan var.. bunların hiç biri tesaduf değil..maşa olarak kullnıyoruzz ama hiç bir ülke gözünü açmıyor.. şimdi de hiç bir direnci kalmamış filistin batıyor bu batklıkta daha sonra sıra kime gelicek eminim siz de çok iyi biliyorsunuz..

lütfen kürt türk alevi sünni bnları biyere bırakalımda hepimiz kolkanat gererek birbirimize sahip çıkalım..

bir ülkeyi batrmanın en güsel yolu iç savştır... biz bunlara mani olalım...

hepimiz müslümanız diyoruz yaa aslında en önemlisi hepimiz İNSANIZ.. insndn değerli ne vrki bu evrende?? karşındaki ne kadr çirkinleşirse çirkinleşsin sen İNSANLIĞINDAN ÖDÜN VERME !!! kefenin çebi yok bilrsinz Wink yada yarın ölmeyeceğini kim kanıtlayabilir bana ?? allahü teala herşeyi bilen ve görendir..
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 2:48 pm

Rohirrim demiş ki:
wadaaaa demiş ki:

LA sen nediyon olm ÖKKÜZLÜĞÜN sırası değil sen ne haddinle böle konuşursun....Ben o bayraklarla yardım edemezmişim lan olm yaşın kaç lan senin burada kaç gündür deniz feneri kimse yokmu böle yardım kuruluşlarına sürekli yardım gönderiyoruz biz anladın mı senin gibi öle düşünmüyoruz oke kafası basmayan çocuk

HAYDİ LAN KOLAYSA SEN GÖNDER ASKERLERİNİ....kolaymı lan öle gönderirsek Türkiye çöker.....Evet Amerikadan korkuyoruz....Bazı kardeşlerimize sahip çıkacağız ama Ülkemizin füzelerle dümdüz edilmesini istemiyoruz....
Gücümüz yetmiyor olm gücümüz yetmiyor ama biz nasıl çare arıyoruz..Barış...BAşbakan kaç gün yollarda..Bugün suudi arabistandaydı....Burda kimse amerikayı desteklemiyor devlet dahi...hEle kimse israili....

En son girdiğim haber sitesinde Türkiye-israil dostluk gurubu 300 millet vekilinden 200 küsür kişi istifa etmiş son zamanlarda....

Kafan basar mı?

Amerikadan korktuğmuz için daha doğrusu amerikaya gücümüz yetmediği için değil bizim sorunumuz...Önemli olan senin zekana inmeden barışla halledebilmek...Yoksa nolurdu...İran gibi bizde Amerika israile kafa tutardık...

Bu konularda cok hassas oldugum için konuya mudahle etmek istemedim ama...

Bak evet Amerika kadar guclu degiliz, ama onun yalakasi olmamiza gerek yok, daha dogrusu gerek yoktu cunki devletin nerdeyse yarisi sanirim ozellestirildi. Peki kime? Israil, Fransa, Amerika, Ermenistan, Yunanistan, vb.. peki biz bu musluman ve turk dusmani ulkelere kafa tutarsak ekonomimizin cokecegi bir gercektir.

Hadi bunlari gectim, o cok ovdugun basbakan islam tarihinde ilk Yahudi Cesaret Odulunu alan biridir.

Bakin Erdogan bir konusmasinda ne diyor: “Türkiye’de otuzu aşkın etnik gurup var. Biz bu etnik guruplardan bir mozaik oluşturacağız.”

“Sen ne mutlu Türküm diyene dersen Öbürü de ne diyecek Ne mutlu Kürdüm diyene diyecektir”.. İste bu tarz tehlikeli ifadeler , gizli guclerin
istahini kabartmis ve emellerine ulasacaklari gizli plan icin lider belirlemede, pek sikinti cekmemislerdir....Erdogan, Musevi orgutlerin
temsilcileri ile sIk sIk bir araya geliyor ve bakın neleri dile getiriyor. “Devlet işlerinde Liberal Laik olduğunu, Devlet işleri ile
devletler arası ilişkilerde ancak Laik’lik temeli üzerinden bir araya gelinebileceğini, İslamcı oldukları şeklindeki söylemlerin doğru
olmadığını” ifade ediyordu…Soylemlerine devamla:“Şu anda Türk İsrail ilişkilerini yeterli bulmuyorum, Biz bu ilişkilerin çok daha ileri
gitmesini istiyoruz.. Bizim iktidarımızda bu ilişkilerin daha ileri gittiğini göreceksiniz..”

Diyor ve ekliyordu:

“Biz Yahudi’lerden çok şey öğrendik, beni İstanbul’daki dostlarınızdan sorabilirsiniz”.. Yine bir ifadesinde :

“Biz Türkiye’yi önemsiyoruz ve Türkiyeliler olarak buna mecburuz…Günümüz Türkiyelileri…Biz Türkiyelilere diyoruz ki”..Dikkat ediniz ,söylemlerinde “Türk yok Türkiyeli var”…..Baska bir acıklama yapmaya gerek olmadigi kanisindayim..

Ustun cesaret odulu alan sahsin Turk olmadigini kanitlayacagim size!.. İlk odul alan musluman diye birsey olamaz neden mi?.. Cunku odul aldigi siyonist orgutun ta kendisidir. Adida Jinsa'dir!.. Jinsa adli siyonist orgut YAHUDİLER disinda kimseye odul vermez. Tarihinde boyle bir durum yoktur. Bu bir kuraldir!..

Bu siyonist orgutten odul alanlar ya yahudilerin baskanlari ya da mossadin üst düzey yoneticileri!..

Bilmem anlatabildim mi?.. Very Happy

Bu arada Basbakan Recep Tayyip Erdogan Amerika projesi olan BUYUK ORTADOGU PROJESININ esbaskani dimi? Turk ve arap ulkelerini bolerek bir amaca ulasmaya calismasinlar?

Buradan hareketle bu madalyalari alan birinin Gazze katliami edebiyatlarini yapmasinin zerre bir degeri ve inandiriciligi olamaz.

Bir insan hem Yahudi madalyali hem de Hamas sevdalisi nasil olabilir?

Alıntı :
Adı: AJC (ABD Yahudi Kongresi)

1906’da New York’ta Yahudi bankerler tarafından kuruldu.

Misyonu: İsrail devletini kurmak ve Siyonizm’i dünyaya egemen kılmak.

Dünya Musevi Örgütleri’nin çatısı olan AJC sadece Siyonist önderlere layık gördüğü cesaret madalyasını kuruluşundan beri ilk kez bir Müslüman’a verdi.

Peki kim midir bu Müslüman?

Bütün gençliğini “Kahrolsun İsrail” diye bağırarak geçiren Recep Tayyip Erdoğan’dır.

Adı: ADL (Anti Deformation Launge)

Yahudilerin ABD’deki bir diğer büyük örgütü.

Başkanı Abraham Foxman, Recep Tayyip Erdoğan’a üstün hizmet madalyasını takarken onu Musevilerin ebedi dostu olarak ilan etti
_sahmeran_

_sahmeran_

MesajKonu: Geri: KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 2:56 pm

Arkadaşlar ne gereksiz bir tartışma bu ya. Biz böyle bir konudan bile tartışma çıkarabildik ya bravo yani.

Filistindeki insanların ölümüne üzülüyorum ÇÜNKÜ ONLAR BENİM DİNDAŞIM!

Hocalıdaki-Doğu Türkistandaki-Batı Trakyadaki insanlarında ölümüne üzülüyorum ÇÜNKÜ ONLARDA BENİM IRKDAŞIM!

Hepsinin yüreğimdeki yeri farklı yerlerde.

Birine Türk değil deyip bir kenara atamam veya diğerine Müslüman değil diyerek umursamazlık gösteremem.

Evet ben IRKIMI VE ÜMMETİMİ ÇOK SEVİYORUM.

Bu benim düşüncemdir kimse bunu tartışamaz...!

Ayrıca Rohirim şu cümleni anlamadım hele bi aç bakalım;

Üçüncüsü Atın üstündeki Türk se yüktür.

Ne demek bu?
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 3:02 pm

valla mit sen istedigin kadar konuşsanda TC eski TC değil halkın desteği ile TC çağ atlıyor ve geri ve kendini beğenmişlik zihniyetinden kurtuluyor.

dün Atatürkü sevmiyoruz diyebilenler , ermeni özürleri bugün kürtçe tv yani tabular yıkılıyor sen istesende istemesende ve halk artık akıllı oldugu için destegini esirgemiyor. Kürtçe tv ye kimse sesini çıkartamadı çünkü bu insani bir haktır.

Daha aydınlık günlere inş. hep beraber yürüyecegiz .

Hamasa terör örgütü diyenler soylarını bir araştırsınlar belki bir yahudi kırması olabilirler. öyle değilmi

Hamas şanlı bir direniş örgütüdür . ve biz meydanlarda şu çığlıgı koparıyoruz ..

HAMASA SELAM DİRENİŞE DEVAM!!!
HİZBULLAHA SELAM DİRENİŞE DEVAM!!!
_sahmeran_

_sahmeran_

MesajKonu: Geri: KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 3:04 pm

Başımızdaki ampulcülerin ekonomiden bi halt çaktıkları yok.

Yıllık karı 10 milyar dolar olan Tüpraşı 15 Milyar dolara sattınız.

Aynı şekilde PETKİMİDE sattınız hemde kime sattığınız meşhul bilinmiyor :S

Sonra gelmiş diyorsunuz ki 'Özelleştirme iyidir hoştur, sıcak paradır'

Peki sorarım size devletin elinde kamu şirketleri bittiği zaman ne yapacaksınız?

İşte Ampul zihniyeti bu kısa görüşlü zihniyettir.
Tayyibin yapmak istediği 'Kamu malları beni 10 sen eidare etsin ondan sonra ne olursa olsun gibisindedir'

Aslında herşey açık ama ne yazık ki Türkiyenin %49 unda at gözlüğü var.

Millete kömür dağıtırsınız 'SOYSAL DEVLET' adı altında doğalgazlı eve bile kömür verirsiniz.
Eve yanlış duymadınız doğalgazli eve oy için kömür verildi bu haberlere bile çıktı.

Ampul zihniyeti insanları dilenciliğe alıştırıyor.
'Elini açana kömür vericem' hesabı sizin ki.
_prensesss_

_prensesss_

MesajKonu: Geri: KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 3:06 pm

Aslında herşey açık ama ne yazık ki Türkiyenin %49 unda at gözlüğü var.

bu sınırlamanın içinde sen de olmayasın sahmeran ??
_sahmeran_

_sahmeran_

MesajKonu: Geri: KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 3:09 pm

prenses ben akp ye oy vermedim Laughing
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 3:15 pm

nicomedia1 demiş ki:
valla mit sen istedigin kadar konuşsanda TC eski TC değil halkın desteği ile TC çağ atlıyor ve geri ve kendini beğenmişlik zihniyetinden kurtuluyor.

dün Atatürkü sevmiyoruz diyebilenler , ermeni özürleri bugün kürtçe tv yani tabular yıkılıyor sen istesende istemesende ve halk artık akıllı oldugu için destegini esirgemiyor. Kürtçe tv ye kimse sesini çıkartamadı çünkü bu insani bir haktır.

Daha aydınlık günlere inş. hep beraber yürüyecegiz .

Hamasa terör örgütü diyenler soylarını bir araştırsınlar belki bir yahudi kırması olabilirler. öyle değilmi

Hamas şanlı bir direniş örgütüdür . ve biz meydanlarda şu çığlıgı koparıyoruz ..

HAMASA SELAM DİRENİŞE DEVAM!!!
HİZBULLAHA SELAM DİRENİŞE DEVAM!!!

Orta cagaya geri donuyoruz bu dogru. Iste bu zamanlarda Bursa Nutku okunmali, Ataturk'un Genclige Hitabesi okunmali. Ataturk'u sevmeyenler, o'na hakaret edenler hainden baska birsey olamaz. AVRUPA BIRLIGI'nin destekcisidir demek... AVRUPA BIRLIGI degilmiydi "su Ataturk posterlerini indirin" diye?
Kurtce de nerden cikmis? Burasi Turkiye Cumhuriyeti ve resmi dili Turkcedir. Recep Tayyip Erdogan daha Ne Mutlu Turk'um bile diyemiyor, neden sence? Simdi önceki mesajima bakarsan sevinirim. Adam yahudi, siz hala AKP diye bagriyorsunuz. Sevrciler gorev basinda galiba.
Hamas teror orgutudur. Simdi ise kahraman bir islami orgut olarak goruyorsunuz...

Valla ben birsey biliyorum. Soy agacimda sadece ve sadece TÜRK olmustur.
_prensesss_

_prensesss_

MesajKonu: Geri: KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 3:16 pm

akp ye oy verenlerin yzde 49 dilimde olsa zaten 2 fark oyna seçimi kaybelrdi Wink

böyle kömürleri bahane derk at gzlüğü takmaya gerek yok asıl Wink
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 3:18 pm

Nico, VATAN TOPRAKLARI KUTSALDIR, PEKI HIC SATILIR MI??

Siz Vatansiz mi kalmak istiyorsunuz? Sizi cidden anlamiyorum!

KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ )

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 4 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki