|
KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) |
|
|
Yazar |
Mesaj |
malsi
|
Konu: Geri: KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) Paz Ocak 04, 2009 6:12 pm |
|
|
- kartal13 demiş ki:
- Bariscik demiş ki:
- İstiyorsanız şöyle yapalım,
Kürtçetv açtık ya
Yetmez Kürt vatandaşlar var
3.dil olarak Kürtçe okutalım
Yetmeez.Kürtlerin hakları var,
Doğuyu onlara verelim.Bir Kürdistan kursunlar.
E hal böyle olunca Ermeni vatandaşlara da bir kıyak geçelim,
Ermeni soykırımını kabul edelim,
Yetmeez.Ermeni soykırımının(!) bir bedeli olmalı.
Toprak verelim.Şöyle bir ağrıya kadar uzansınlar Taviz vermek yok ampülcü zihniyet.Senin de deden öldü benim de.(haa senin deden şeyh said isyanında yer almış olabilir)
Ancak söyliyim.Bu toprakları geri kazanmak için çok uğraşıldı.Birkaç soysuza verecek toprak yok kusura bakmayın... yok yok benim daha iyi bi fikrim var yeryüzünde herkes bize düşman ya bizde yeryüzünde Türk ırkdaşımız hariç herkesi öldürelim böylece adalet yerini bulur alemsin kartal Allah iyiligini versin hic gulesim yoktu :D:D:D |
|
|
|
Bariscik
|
Konu: Geri: KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) Paz Ocak 04, 2009 6:34 pm |
|
|
yoo gerekmez bu adam benim topraklarımda devlet kurmaya çalışmasın.Ben onlarla iyi geçinirim... ya da benim devletimin üzerinde oyunlar oynanmasın.Kabulümdür.. |
|
|
|
_sahmeran_
|
Konu: Geri: KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) Paz Ocak 04, 2009 6:36 pm |
|
|
Kürtleri soyu Kurt Bey adlı bir Türk beyinden gelmektedir.
Bu da size ek bilgi olsun.
Bizler bu ülkede hiç kürtçe-lazca veya başka etnik diller konuşulmasın demiyoruz.
Konuşulacak tabi ki ama halkın arasında konuşulmalı ve abartılmadan.
Ancak bazı çevrelerin istediği şey kamusal alanda konuşulması.
Böyle bir şey gerçekleşirse Osmanlının son yıllarına dönmüş oluruz.
Bu açıdan bakıldığında Kürtçe Tv zararlıdır. Çünkü ayrılıkçı çanları çalmaktadır. |
|
|
|
recep298
|
Konu: Geri: KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) Paz Ocak 04, 2009 6:47 pm |
|
|
konun kitlenmesini talep ediyorum.. |
|
|
|
samsa_cavus
|
Konu: Geri: KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) Paz Ocak 04, 2009 8:15 pm |
|
|
recep arkadasa katılıyorum |
|
|
|
tiger1617
|
Konu: Geri: KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) Paz Ocak 04, 2009 8:49 pm |
|
|
KAHROLSUN İSRAİL!! İSRAİLE BOYKOT!
En son tiger1617 tarafından Paz Ocak 04, 2009 9:17 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
recep298
|
Konu: Geri: KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) Paz Ocak 04, 2009 9:10 pm |
|
|
konu amacından saptı kilitlenmesini ısrarla talep ediyorum... |
|
|
|
Rohirrim
|
Konu: Geri: KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) Ptsi Ocak 05, 2009 3:02 am |
|
|
La ogliler konu israil Atatürk yada kürtçe TV değil yada akpdir filan siyasi değil... |
|
|
|
hera
|
Konu: Geri: KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) Ptsi Ocak 05, 2009 12:18 pm |
|
|
- kartal13 demiş ki:
- Bariscik demiş ki:
- İstiyorsanız şöyle yapalım,
Kürtçetv açtık ya
Yetmez Kürt vatandaşlar var
3.dil olarak Kürtçe okutalım
Yetmeez.Kürtlerin hakları var,
Doğuyu onlara verelim.Bir Kürdistan kursunlar.
E hal böyle olunca Ermeni vatandaşlara da bir kıyak geçelim,
Ermeni soykırımını kabul edelim,
Yetmeez.Ermeni soykırımının(!) bir bedeli olmalı.
Toprak verelim.Şöyle bir ağrıya kadar uzansınlar Taviz vermek yok ampülcü zihniyet.Senin de deden öldü benim de.(haa senin deden şeyh said isyanında yer almış olabilir)
Ancak söyliyim.Bu toprakları geri kazanmak için çok uğraşıldı.Birkaç soysuza verecek toprak yok kusura bakmayın... yok yok benim daha iyi bi fikrim var yeryüzünde herkes bize düşman ya bizde yeryüzünde Türk ırkdaşımız hariç herkesi öldürelim böylece adalet yerini bulur Bize bu yakışmaz hangi ırktan hangi devletten olursa olsun Biz yahudi değiliz biz nazilerin yaptıkları gibi insanlara zulüm eden bi tarih değiliz.Biz TÜRK'üz.EN İYİ BOYKOT böyle edilir... NEDEN BOYKOT
Şimdi Boykot Zamanı… Şimdi üzerimizdeki toprakları silkme zamanı… Şimdi harcadığımız paranın nereye gittiğini düşünme zamanı… Şimdi bisküvi, mama alırken harcadığımız paranın kimlerin kasasına para, kimlerin silahına mermi, kimlerin uçağına bomba olduğunu düşünme zamanı… Sıradan gezilerde yaptığınız keyifli alışverişleriniz renkli coğrafyamızın sevimli minik yüreklerine korku salabilir. Gözünü kan bürümüş hayvandan aşağı mahlukların, masum insanların üzerine attıkları füzeler, Amerikan sermayesine bilmeden verdiğiniz destekle düşüyor olabilir. Neden olmasın… Onlar bizi boykot ettiler. Onlar Mekke’de sadece Müslüman oldukları için mü’minleri açlığa ve susuzluğa mahkum ve mecbur eden şiş göbekli kırmızı suratlı pis kafirlerin çağdaş torunlarıdır. 12 yıldır, Bağdat’ta ambargolara mahkum edilen miniklerin katilleridir onlar. Bugün Haçlılar bir kez daha topraklarımızda. Mazlum ülkelerin halklarını Yeni Dünya Düzeniyle formatlamaya kalkanların tankları Bağdat yollarında. Büyük Şeytan havadan, Büyük Şeytan karadan saldırıyor. Bir savaş değildir bu. Mazlum ve müstez’af halkların köleleştirilmesi ve Müslüman Coğrafyanın dirilişinin önlenmesi için ahlaksız, acımasız küffarın vahşi senaryolarını yeniden oynamaya kalkmasıdır. Kendimizi kandırmayalım bugün… TV ekranlarında gözyaşı döküp, Amerikan İngiliz ve İsrail firmalarından ve onların işbirlikçilerinden alışveriş yapmayalım… Yahudiye ve Amerikaya silah satmaktır bu. Onlara verdiğin silahlar bugün de yarın da mümin yürekleri vurur. Bir gün sizi de annenizi de eşinizi de bacınızı da vurur. BİZDEN SÖYLEMESİ….
bunuda imzanıza veye avatarınıza eklerseniz eğer
|
|
|
|
pirates78
|
Konu: Geri: KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) Ptsi Ocak 05, 2009 12:28 pm |
|
|
zaten kartalda ironi olsun diye söyledi aynı fikirdesiniz yani |
|
|
|
Rohirrim
|
Konu: Geri: KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) Ptsi Ocak 05, 2009 12:38 pm |
|
|
- tiger1617 demiş ki:
- KAHROLSUN İSRAİL!!
İSRAİLE BOYKOT!
|
|
|
|
Rohirrim
|
Konu: Geri: KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) Ptsi Ocak 05, 2009 1:59 pm |
|
|
- cengo05 demiş ki:
- Barış haklısın kardeşim.Açılım konusunada deyineyim.Açılımı partiler deil devlet yapmalı ve eşit haklar tanımalı .ama bunu yaparken azınlık hakları meselesini geri getirmemeli.
Pahahohoehe koptumm yhaa amma hayalperessiniz...Bikere kürtlere bölücü diyenlerin kendileri bölücüdür aslında.... Yha siz pkk yla kürdü karıştırıyorsunuz heralde arkadaşlar bakın ben kürtleri savunacam dağa çıkacam diyenler arasında kürtler kadar Türklerde var bu milletin Türkleri hemde YAda biz kürtleri koruyacak pkk lılar var diyenler ve kürtleri kışkırtmaya çalışanlar var..Onlarda pkk lı Gidin Allah aşkına bu millette herkez yaşıyor ve onlarda ne bileyim bunda bi sorun yokki bırakın kürtçe izlesinler onlar için kolaylık..... Türk kürt kardeştir...Kürtlere bölücü diyenlerin kendileri bölücüdür....Onlarda bu milletin insanı...Hepimiz kardeşiz |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) Ptsi Ocak 05, 2009 2:09 pm |
|
|
Amerikanin sol bacagi olan israil yahudileri bu katliamlari tek basina yapmiyor amerika dur demedikcede bunlar durmaz buyuk kan kaybeden amerika kutsal topraklarin katil yanlisi yoneticileriyle birlikte dogal zengilikleri tamamen ele gecirmek ve kaybettigi gucunu kan icerek geri toparlamak.
Turkiye Cumhuriyetindeki yasayan topluma TÜRK MILLETI denir. TC'nin resmi dili Türkçedir. Kürtçe degil... Kürtleri simartan AKP'dir. AKP bu tur politika surdurdugu ve Türkiye Cumhuriyetini boldugu surece BOP gerceklesecektir. Gerci zaten amaci bu, Kurdistani kurmak, Ermenistan sinirlarini buyutmek, Israil devletinin otoritesini yukseltmek. Açin su gozlerinizi! Sn. Tayyip Erdogan'in politikasi Damat Ferit'e benziyor..
Ne Mutlu Türk'üm Diyene! |
|
|
|
recai
|
Konu: Geri: KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) Ptsi Ocak 05, 2009 2:21 pm |
|
|
- Mit demiş ki:
- Amerikanin sol bacagi olan israil yahudileri bu katliamlari tek basina yapmiyor amerika dur demedikcede bunlar durmaz buyuk kan kaybeden amerika kutsal topraklarin katil yanlisi yoneticileriyle birlikte dogal zengilikleri tamamen ele gecirmek ve kaybettigi gucunu kan icerek geri toparlamak.
Turkiye Cumhuriyetindeki yasayan topluma TÜRK MILLETI denir. TC'nin resmi dili Türkçedir. Kürtçe degil... Kürtleri simartan AKP'dir. AKP bu tur politika surdurdugu ve Türkiye Cumhuriyetini boldugu surece BOP gerceklesecektir. Gerci zaten amaci bu, Kurdistani kurmak, Ermenistan sinirlarini buyutmek, Israil devletinin otoritesini yukseltmek. Açin su gozlerinizi! Sn. Tayyip Erdogan'in politikasi Damat Ferit'e benziyor..
Ne Mutlu Türk'üm Diyene! Seninkide enver paşaya benziyor ne hikmetse he birde inönü olsa gerek |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) Ptsi Ocak 05, 2009 2:28 pm |
|
|
- recai demiş ki:
- Mit demiş ki:
- Amerikanin sol bacagi olan israil yahudileri bu katliamlari tek basina yapmiyor amerika dur demedikcede bunlar durmaz buyuk kan kaybeden amerika kutsal topraklarin katil yanlisi yoneticileriyle birlikte dogal zengilikleri tamamen ele gecirmek ve kaybettigi gucunu kan icerek geri toparlamak.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene! Seninkide enver paşaya benziyor ne hikmetse he birde inönü olsa gerek Bu kaniya nasil varabiliyorsun aceba? Bu arada bu konu hakkinda sadece bunu söyleyebildigine göre söylediklerim(iz) seni epey etkilemis, zavallim benim... |
|
|
|
recai
|
Konu: Geri: KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) Ptsi Ocak 05, 2009 2:32 pm |
|
|
mit acıyorum haline sen kal yavrum fransada oradanda türklük taslamayı kes artık zırvalamayıda türklüğü bu kadar seviyorsan gel memleketinde adam ol güzel şeyler başarda seni görelim olamayacaksan yürü ense traşını görelim
Bu arada bu konuya direk reel siyaseti karıştıran mit isimli şahsın kendi verdiğiniz kurallar çerçevesinde banlanmasını talep ediyorum
- yolcu demiş ki:
- Sevgili üyelerimiz birdaha reel siyasi içerikli
yazı,resim, vb. materyaller kullanırsanız gördüğüm an uyarılmadan süresiz banlanacaksınız. Yolcu Sn. yolcu lütfen gereğini yapın saygılarımla |
|
|
|
tiger1617
|
Konu: Geri: KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) Ptsi Ocak 05, 2009 2:37 pm |
|
|
Yav konu amacından sapıyor, Türkiye'de bazı insanlar var herşeye muhalifler!! Size Atatürk'ün bir sözünü hatırlatayım; "Beni övme sözlerini bırakınız gelecek için neler yapacağız onları söyleyiniz." M. K. Atatürk |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) Ptsi Ocak 05, 2009 2:47 pm |
|
|
- recai demiş ki:
- mit acıyorum haline sen kal yavrum fransada oradanda türklük taslamayı kes artık zırvalamayıda türklüğü bu kadar seviyorsan gel memleketinde adam ol güzel şeyler başarda seni görelim olamayacaksan yürü ense traşını görelim
Bu arada bu konuya direk reel siyaseti karıştıran mit isimli şahsın kendi verdiğiniz kurallar çerçevesinde banlanmasını talep ediyorum
- yolcu demiş ki:
- Sevgili üyelerimiz birdaha reel siyasi içerikli
yazı,resim, vb. materyaller kullanırsanız gördüğüm an uyarılmadan süresiz banlanacaksınız. Yolcu Sn. yolcu lütfen gereğini yapın saygılarımla Reel siyasetiyi ben karistirmisim, önceki sayfalara bakta görelim...
Merak etme, ben Fransa da Türklügü çok iyi tanitiyorum, ermeni soykiriminin gerçeklestigini söyleyen zavallilara neler söyleyecegimi biliyorum, pkk'lilarin yaptigi her eylemlerine karsi yasadigim bölgedeki Türkleri toplayip karsilik veriyoruz, sen hiç merak etme.
Yakinda gelecegim ve neler yapacagimi o zaman görürsün tamam mi canim. Aceba kim kime aciyormus sen bunu yeniden düsün istersen.
Ben israil hakkinda söylediklerimi üstteki mesajda belirttim. Ama sen çoktan gözlerini kapatmissin..
Hem ben neyi karistirmisim anlamiyorum, Türkiye ve AKP'nin buyuk bir rolü var bu Israil konusunda.
Ben size söyleyeyim, her isin altindan ABD, Israil ve AB çikiyor. Ortadogu daki zenginliklere sahip olmak adina herseyi yaparlar bu yaratiklar. |
|
|
|
***Ares***
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Konu: Geri: KFC ye ÇAĞRI (İSRAİLE TEPKİ ) Ptsi Ocak 05, 2009 2:51 pm |
|
|
Başlık incelenecektir...
Kilit konulmuştur. |
|