Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Oyun Bitti..

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
Misraaa

Misraaa

Oyun Bitti.. Vide
MesajKonu: Oyun Bitti.. Oyun Bitti.. Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 5:21 am

Oyunu Bırakıyorum Herkes Amacına Ulaştı.

İşte Mutlu Son Smile

Sizinde istediğinizi Yaptım şimdi.

Kına isteyenler Msn adresime müraacat etsinler oradan tedarik ederiz.

Herkese Hakkım Helaldir Hakkınızı Helal Ederseniz Sevinirim.

Buraya Kadarmış Oyunu Bırakmamda Emeği Geçen Sayın pek muhterem zaatlara Teşekkürlerimi Ve Şükranlarımı Bir borç bilirim..

Saygılarımla..
Mısra.
INJuReD_WoLF

INJuReD_WoLF

Oyun Bitti.. Vide
MesajKonu: Geri: Oyun Bitti.. Oyun Bitti.. Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 5:35 am

Benden yana hakkım varsa sonuna kadar ama oyunu bırakmam bırakmanı düşündüren kişilerin zaten istediği şeydir... Bir daha düşün lütfen...
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

Oyun Bitti.. Vide
MesajKonu: Geri: Oyun Bitti.. Oyun Bitti.. Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 6:07 am

Mısraa neden birileri istedi diye bırakıyosun Smile bence onların zaferi bu..oyunu bırakmayıp kendini haklı çıkarmalısın..
malsi

malsi

Oyun Bitti.. Vide
MesajKonu: Geri: Oyun Bitti.. Oyun Bitti.. Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 10:45 am

oyunu ve oyunculari bu kadar iyi tanimana ragmen hele bu zor zamanda birakma karari pek dogru bir karar degil sanki bence yanlis zaman birakmak icin ama sence belki dogrudur onu bilemem bidaha sakin kafayla duusn derim Rolling Eyes
hera

hera

Oyun Bitti.. Vide
MesajKonu: Geri: Oyun Bitti.. Oyun Bitti.. Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 10:50 am

Mısraaa bırakamazsınnn tamam mııı bırakamazsınn....Ben bırakacağım zaman beni engelledin sen bırakırsan ben de bırakıırım dedin Aynısını ben de sana söylüyorum SEN BIRAKIRSAN BEN DE BIRAKIRIMMM ona göre.
Sen o zat-ı muhreteremler için oynamıyordun oyunu onlar içinde bırakma.Onlar hep rezil ve istedikleride bu.Düşmanı neden güldürceksin bu zayıflık olur ki sen zayıf,aciz birisi değilsin sen güçlüsün.Lütfen kendi değeri iki üç çapulcuyla özdeşleştirme.VE OYUNU BIRAKMA.SENDEN BEKLENENİ YAP DEVAM ET....
barlation

barlation

Oyun Bitti.. Vide
MesajKonu: Geri: Oyun Bitti.. Oyun Bitti.. Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 1:27 pm

helal olsun da..misraa bırakma lütfen Sad herkes oyunu bırakıo ya..bırakmayın Sad
turksehitoglu

turksehitoglu

Oyun Bitti.. Vide
MesajKonu: Geri: Oyun Bitti.. Oyun Bitti.. Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 3:00 pm

senin gibi iyi birini osmanlı kaybetmek istemiyor..
turkishhabibi

turkishhabibi

Oyun Bitti.. Vide
MesajKonu: Geri: Oyun Bitti.. Oyun Bitti.. Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 3:00 pm

misraa birakma lütfen Sad

valla konu hakkinda pek bisey bilmiorum ama asil simdi devam etmen lazim Smile
muratbal

muratbal

Oyun Bitti.. Vide
MesajKonu: Geri: Oyun Bitti.. Oyun Bitti.. Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 4:57 pm

Mısra bu durumda bırakır mı insan biraz düşün yine sen.

" ORMANLARI YAKMAYIN " Oyun Bitti.. Trbederelogorv4 " ÜÇ KURUŞA SATMAYIN "
Fuhrerr

Fuhrerr

Oyun Bitti.. Vide
MesajKonu: Geri: Oyun Bitti.. Oyun Bitti.. Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 5:51 pm

Mısra, ne yapıyorsun, ne yaptıgını yada yapmaya calıstıgını anlayamıyorum. Saglıklı kararlar alabildiginden supheliyim. Bırakıyorum da ne demek oluyor ? Nasıl bırakabilirsin. Bırakmana sebep olan şey bu kadar mı önemli. Sana diyorum bak, bu konuyu sil. Ve sakin oldugun bir zaman saglıklı bir şekilde düşün. Bu sadece bir oyun. Sayın hera'nın dedigini destekliyorum kesinlikle bırakmaman konusunda.

Bu dereceye nasıl geldigini anlayamıyorum. Sana burdan sesleniyorum kesinlikle ve sakın bırakma. Öyle kafan estiginde dostlarını bırakabilecek biri olmadıgını biliyorum. Ve bu bırakma işinin psikolojik yönden sana bir konu nasıl olurda bu derece baskı ve bırakmaya itebilir anlayamıyorum.

Umarım buraya yazdıklarımı farklı şekilde algılamazsın. Burada senin bırakmanı isteyen bir kişi bile oldugunu sanmıyorum.

Umarım beni anlamışsındır..

Fuhrerr

En son Fuhrerr tarafından Paz Ocak 04, 2009 6:19 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
levozz

levozz

Oyun Bitti.. Vide
MesajKonu: Geri: Oyun Bitti.. Oyun Bitti.. Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 6:08 pm

Misraaa demiş ki:
Oyunu Bırakıyorum Herkes Amacına Ulaştı.

İşte Mutlu Son Smile

Sizinde istediğinizi Yaptım şimdi.

Kına isteyenler Msn adresime müraacat etsinler oradan tedarik ederiz.

Herkese Hakkım Helaldir Hakkınızı Helal Ederseniz Sevinirim.

Buraya Kadarmış Oyunu Bırakmamda Emeği Geçen Sayın pek muhterem zaatlara Teşekkürlerimi Ve Şükranlarımı Bir borç bilirim..

Saygılarımla..
Mısra.

şimdi bir tartışma yüzünden neler neler olmuş kimler neler yapmış .msndede bana patladın Very Happy
mısra artık kendini silkele toplan öyle gel buraya .oyunu bırakıp çekiliyorum demekle olmuyor bu iş .
bana açıklama borçlusun ne oldugu hakında .
abuk sabuk bir tartışma için beni çigneyip geçemezsin.bunu yaptırmam .az buçuk deger veriyorsan oyuna devam edersin.tartıştıgınız şeyde mühim bişi olsa gam yemiyecem abuk sabuk bir tartışma çıkıyor herkes bişiler döküyor .ondan sonra olaya seyircilerde dahil oluyor .bu ne saçmalık .yav siz oyunmu oynuyorsunuz .yoksa gerçek hayatınızı burayamı taşıyorsunuz.herşeyi bitirdik bide bu tartışma kaldı .saçmalıga bak .
saglıklı düşündügün bir gün beklerim msra .öyle hemen çekip gitmek yok .

not: o açıklamayı yapana kadarda hakkımı helal etmiyorum .bunuda bilesin.
kartal13

kartal13

Oyun Bitti.. Vide
MesajKonu: Geri: Oyun Bitti.. Oyun Bitti.. Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 6:16 pm

mısram kankam bu kararın yanlış burada karşına bişey çıkınca oyunu bırakırsan yarın reeldede karşına bi sorun çıkar o zaman ne yapacaksın hayatımı bırakacaksın ne sen oyunu bırak nde seninle tartışanlar oyunu bıraksın tartışma olmazsa ilerleme olmaz bir tartışmada insan haklıyken haksızda çıkabilir binlerce örneğini yaşadık yada kendini ifade edemeyebilir yada insanlar anlamayabilir ama unutma herşey ortaya çıkabilir onun bunun emriyle bana hakaret edenler gerçekler ortaya çıkınca msn den özür diliyolar hemde kaç kişi aha show da aylinimde şahit eğer yasak olmasaydı buraya msn de benden özür dileyen 2-3 kişinin kayıtlarını koyardım inan o kadar şaşırırdın ki

yani dostum konuya tam hakim değilim özür dilerim ama bir yanlış yapmışsan telafi edebilirsin yok eğer yanlışı karşı taraf yapmışsa inan doğrular öyle bişeydir ki mutlaka ortaya çıkar onlarda gelip özür dilerler
_sahmeran_

_sahmeran_

Oyun Bitti.. Vide
MesajKonu: Geri: Oyun Bitti.. Oyun Bitti.. Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 6:28 pm

Mısra abla sen benim gözümde;

Osmanlının iyilik perisiydin.

Hoşgörü, mütavazilik ve saflığın elçisiydin adeta.

Senin gibi birinin oyuu bırakması beni derinden üzüyor.
LeVReK

LeVReK

Oyun Bitti.. Vide
MesajKonu: Geri: Oyun Bitti.. Oyun Bitti.. Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 9:07 pm

Sanırım bu konunun en Büyük suçlusu benim çünkü Canımdan çok Sevdiğim bir dostumu kendi Sağlık sorunlarım yüzünden savunamadım bile ne dese haklı çünkü o gereksiz tartışmaya sırf beni savunabilmek adına sırf bana zarar gelmemesi adına kendini atmış ve istemesekde olay ona dönmüştür ..

Hiç kimse Mısraya laf edebilcek kadar temiz değildir kimse onu üzebilcek hakkada sahip değildir..
Kendisine utanılmazca söylenen bu sözleri kınıyorum ailesine kadar dil uzatabilcek kadar düşen insanlar (ki yakınen tanıyorum gerçekden eli öpülesi insanlar) ' a yazıklar olsun sizin yüzünüzden insanlar istemedikleri kararları alabiliyorlar
Bizlerin oyunu bırakması çok mu içinizi rahatlatacak anlamıyorum..
Son olarak mısra Sen benim herşeyimsin bunu çok iyi biliyorsun
Sevgim üzüntüm acım mutlum her günümde yanımdaydın ve hep öyle olmanı istiyorum her zaman güçlüsün her zaman iradelisin her zaman aklı selimsin olaylar çığırından bile çıksa bile lütfen benimle birlikte kal ve bunu yapma Sen benim kıymetlimsin biliyorsun bitanem Seni çok seviyorum

Beni varlığınla onurlandır ... Crying or Very sad
Sunshinesoveryou

Oyun Bitti.. Vide
MesajKonu: Geri: Oyun Bitti.. Oyun Bitti.. Icon_minipostedPaz Ocak 04, 2009 9:15 pm

Mısra sana tek cümle söylüyorum '' Ne münasabet neden ben bırakıyormuşum oyunu asıl onlar bıraksınlar ben onları istemiyorum! '' anladın sen Rolling Eyes
Mit

Mit

Oyun Bitti.. Vide
MesajKonu: Geri: Oyun Bitti.. Oyun Bitti.. Icon_minipostedPtsi Ocak 05, 2009 2:13 pm

Misra, askim, sen tum sevdiklerini nasil birakirsin? Buna hakkin yok, simdi soylediklerini yeniden dusunmeni istiyorum.. zaten secenegin yok, bizimle kaliyorsun. Smile
lordserkan

lordserkan

Oyun Bitti.. Vide
MesajKonu: Geri: Oyun Bitti.. Oyun Bitti.. Icon_minipostedPtsi Ocak 05, 2009 7:23 pm

mısra abla lütfen bırakma başka varlıkların istediğide bu zaten onları hiç takma bile anca konuşurlar lütfen abla lütfen bırakma oyunu.
Hufu

Hufu

Oyun Bitti.. Vide
MesajKonu: Geri: Oyun Bitti.. Oyun Bitti.. Icon_minipostedPtsi Ocak 05, 2009 9:44 pm

3 5 dengesizin yaptıgı kötülükleri, 10larca dost ve arkadaslarınla yasadıgın ve yasayacagın güzelliklere degisiyor ve bizide bundan mahrum edeceksen, ben kendi adıma (olmayan) hakkımı helal etmiyorum Misraaa.
İyi düsün.. öyle git gideceksen.
kadir1131

kadir1131

Oyun Bitti.. Vide
MesajKonu: Geri: Oyun Bitti.. Oyun Bitti.. Icon_minipostedPtsi Ocak 05, 2009 9:52 pm

mısra abla asıl sen hakkını helal et

oyunu bırakma lütfenn
dj.emmre

dj.emmre

Oyun Bitti.. Vide
MesajKonu: Geri: Oyun Bitti.. Oyun Bitti.. Icon_minipostedPtsi Ocak 05, 2009 10:07 pm

Mit demiş ki:
Misra, askim, sen tum sevdiklerini nasil birakirsin? Buna hakkin yok, simdi soylediklerini yeniden dusunmeni istiyorum.. zaten secenegin yok, bizimle kaliyorsun. Smile

Emir buyuk yerden Very Happy

...
nicomedia1

nicomedia1

Oyun Bitti.. Vide
MesajKonu: Geri: Oyun Bitti.. Oyun Bitti.. Icon_minipostedPtsi Ocak 05, 2009 10:43 pm

Mit demiş ki:

Son söz söylenmiştir bize laf düşmez Wink
Misraaa

Misraaa

Oyun Bitti.. Vide
MesajKonu: Geri: Oyun Bitti.. Oyun Bitti.. Icon_minipostedSalı Ocak 06, 2009 3:24 am

Sevgili DOSTLARIM..
Kına Mevsimi Geçmiş
Bırakmamam İçin Direnen Sizleri Ve Gerek Msnde Gerek Burada Bırakmamam Adına Yapılan Tüm Eylemleri Görmezden Gelemezdim.
Sizleri Çok Seviyorum..
Bu Lanet Oyunda Dost Kazanabilmişim
Ne Mutlu Bana
Sağlıklı Düşündükten Sonra Bırakmama Kararı Aldım..
Sizlerle Paylaşmak İstedim..
Desteğini Esirgemeyen Herkese Çok Tşk ederim
Başındada dediğim gibi kına mevsimi geçmiş bizim için Smile
Yanımda olma adına Çırpınan ve beni son derece şaşırtan tüm arkadaşlarıma tekrar tşk ederim..
Açıkcası bu kadar sevildiğimi bilmiordum..
Hayatıma giren herkese, bana yaşatılan herşeye Tşkler..
Büyüyorum sizlerle
Mısra..
malsi

malsi

Oyun Bitti.. Vide
MesajKonu: Geri: Oyun Bitti.. Oyun Bitti.. Icon_minipostedSalı Ocak 06, 2009 3:29 am

ha soyle misra sana yakisani yaptin dostlarina en onemlisi vatanina en hayirli karari verdin seni kutluyorum hadi simdi hizmet vaktidir Very Happy
hera

hera

Oyun Bitti.. Vide
MesajKonu: Geri: Oyun Bitti.. Oyun Bitti.. Icon_minipostedSalı Ocak 06, 2009 11:05 am

cheers
hera

hera

Oyun Bitti.. Vide
MesajKonu: Geri: Oyun Bitti.. Oyun Bitti.. Icon_minipostedSalı Ocak 06, 2009 11:09 am

oyun bitmez bitti denilen yerde yeniden başlar...hayatta bi oyun rk da oyun fark var mı yok...reeldede insanlar burdada sürekli konuşan insanlar...reeldede savaş burdada savaş.vs vs vs...sen vazgeçmemekle en doğru kararı verdin ve kendine yakışanı yaptın:)
DURMAK YOK YOLA DEVAMM cheers

Oyun Bitti..

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : 1, 2  Sonraki