Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Oyun Bitti..

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
recai

recai

Oyun Bitti.. - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Oyun Bitti.. Oyun Bitti.. - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 06, 2009 12:15 pm

Sana Yakışanı Yaptın ikinci kez Wink

Bravooo cheers
Rohirrim

MesajKonu: Geri: Oyun Bitti.. Oyun Bitti.. - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 06, 2009 8:26 pm

REcai burda oyunu biri bırakıyor hemde önemli biri sen dalga mı geçiyorsun Smile

Reel hayatta başarılar mısra
recai

recai

MesajKonu: Geri: Oyun Bitti.. Oyun Bitti.. - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 06, 2009 8:52 pm

Rohirrim demiş ki:
REcai burda oyunu biri bırakıyor hemde önemli biri sen dalga mı geçiyorsun Smile

Reel hayatta başarılar mısra

Rohirrim birincisi benim için önemli biri değil ikincisi ise sen mısranın son açıklamasını okumadın sanırım okusaydın bırakmadığını görür yazmazdın Wink
islam44.

islam44.

MesajKonu: Geri: Oyun Bitti.. Oyun Bitti.. - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 06, 2009 9:48 pm

Misraaa demiş ki:
Sevgili DOSTLARIM..
Kına Mevsimi Geçmiş
Bırakmamam İçin Direnen Sizleri Ve Gerek Msnde Gerek Burada Bırakmamam Adına Yapılan Tüm Eylemleri Görmezden Gelemezdim.
Sizleri Çok Seviyorum..
Bu Lanet Oyunda Dost Kazanabilmişim
Ne Mutlu Bana
Sağlıklı Düşündükten Sonra Bırakmama Kararı Aldım..
Sizlerle Paylaşmak İstedim..
Desteğini Esirgemeyen Herkese Çok Tşk ederim
Başındada dediğim gibi kına mevsimi geçmiş bizim için Smile
Yanımda olma adına Çırpınan ve beni son derece şaşırtan tüm arkadaşlarıma tekrar tşk ederim..
Açıkcası bu kadar sevildiğimi bilmiordum..
Hayatıma giren herkese, bana yaşatılan herşeye Tşkler..
Büyüyorum sizlerle
Mısra..

bak ne güzel oldu
kadir1131

kadir1131

MesajKonu: Geri: Oyun Bitti.. Oyun Bitti.. - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 06, 2009 10:07 pm

bu sağlıklı kararın için seni tebrik ediyorum mısra abla
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Oyun Bitti.. Oyun Bitti.. - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 06, 2009 10:14 pm

emir büyük yerden gelince tabi Razz

Oyun Bitti..

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2