Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
malsi

malsi

SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ocak 07, 2009 8:19 pm

SAYLI demiş ki:
ben bir aydır edirnedeyim ve hala orduya giremedim sadece gruplarla iktidarı savunuyoruz merak ediyorum bu nereye kadar bole sürecek çünkü kimsede para kalmadı çalısamıyoruz ve durduğumuz yerde eriyoruz...
arkadaslar parasi kalmayan calisabilir merak etmeyin bir gun mudafaadan cekilirseniz belediye dusmez veya sira halinde calisin
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ocak 07, 2009 8:56 pm

Edirnenin nüfusunu arttırıcaz biraz ordunun doluluk oranı 48/56 Smile
mogutcu

MesajKonu: Geri: SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 08, 2009 9:22 am

Hevay1914 ün Ordusu 24 kişi ike Harmanlı da içinde Xector da var. Maalesef Harmanlıyı savunacak Ordumuzda yok Harmanlı da kalanlar ise Şehit ve gaziler kaç gün süre ile savunma yapabiliriz bilmiyorum ama bir an önce Edirne de ki ordular bertaraf edilip buraya gelinmeli , çünkü ilk savaşlarda ölen Dani ve ekibi de 45 günlük süreyi doldurmak üzere.
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 08, 2009 10:11 am

O ordu harmanlıya saldırmayaca şu an edirnedeki 2 ordu hamle yapmıyor.Şehir kapısında beklemede Heavy1914 ü bekliyorlar büyük ihtimal Heavy1914 yarın edirne kapısında biz keşan kapısında olucaz ertesi gün şehire hamle yapmaya kalktıklarında bizde edirneye hamle yapıcaz.Bu karmaşada hem Dedetorun ordusuyla hem benim orduyla çarpışıcaklar.Sanırım Edirnede 10 ocak sabahı kan gövdeyi götürücek Laughing
kaansabri

kaansabri

MesajKonu: Geri: SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 08, 2009 10:40 am

Gerçi ben bilmem ama harmanlıda kale projesi vardı.Oraya ordu yollasanız harmanlıyı korusalar bulgar ordularına karşı şansımız olur.
barlation

barlation

MesajKonu: Geri: SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 08, 2009 12:28 pm

harmanlıdaki kale projesibnce geç kalınmıştır..şu an bnce edirne en önemlisi..çünkü edirne düşerse her kasaba zora girer..o yüzden bnm düşüncem edirneyi korumak daha mantıklı..
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 08, 2009 1:51 pm

barlation demiş ki:
harmanlıdaki kale projesibnce geç kalınmıştır..şu an bnce edirne en önemlisi..çünkü edirne düşerse her kasaba zora girer..o yüzden bnm düşüncem edirneyi korumak daha mantıklı..

Ahmet seker nerde piyasada gozukmuyor?
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 08, 2009 5:00 pm

dj.emmre demiş ki:
barlation demiş ki:

Bunları dedikten sonra ahmetseker ortaya cıktı adam bu cumleyimi bekliyormus ne Very Happy
barlation

barlation

MesajKonu: Geri: SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 08, 2009 6:49 pm

dj.emmre demiş ki:
dj.emmre demiş ki:
barlation demiş ki:

Bunları dedikten sonra ahmetseker ortaya cıktı adam bu cumleyimi bekliyormus ne Very Happy

hakkaten hee Very Happy
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 08, 2009 6:51 pm

Ahanda burdayım...

Olacaklar konusunda lanet olsun ki haklı çıkmışım ve durum kötü gibi; ama anlamadığım noktalar var:

Bizim iki ordumuz var deniyor...bunlar şu an nerede tam olarak ve güçleri nasıl?

Bulgarların kaç ordusu var ve tam olarak neredeler ve güç durumları nedir?

Açıklayan arkadaşa şükranlar...
mogutcu

MesajKonu: Geri: SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 08, 2009 6:54 pm

Bizim dedetor komutasındaki ordumuz edirne içersinde ama Edirne kapısında 2 bulgar ordusu var toplam sayıları 23

Bizim Şu an Keşana yola çıkan ordumuz var Show time komutasında en son 46 kişiydi

Bulgarların Harmanlı kapısında Heavy1914 komutasında 24 kişilik orduları var tahminen bugün harmanlıdan 2 kişi almışlardır ve 26 olmuşlardır.

Ayrıca bizim Kurulumu Mturkkan tarafından yapılan Karesi IV ordumuz var Ezinedeydi sanırım
zamaneee

zamaneee

MesajKonu: Geri: SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 08, 2009 7:06 pm

Nistel demiş ki:
mturkkan cumartesi gunu bayrak acacakmıs heralde oda yetişebilirse işler iyileşebilir

balıkesirdekı orduya ne oldu bılen warmı yola cıktı oda dıyolar çanakkalede

evt imam dostum bırak edirnenin düşme ihtimalini hiç bir zaman düşmeyecektir bundan sonra edirne şuadna evt geçen gün saldırdırla ve kayıpla geri döndüler benim bildiğim 3 kayıp verdiler sadece bildiğim son günlerde fazla online olmadığım için tam kayıplarınıda bilmiyorum
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 08, 2009 7:17 pm

O zaman durum çok da fena değil gibi...

Showtime geldikten sonra dedetorun ordusu ile edirne kapısındakileri sanırsam püskürtebilirler...ondan sonra harmanlıdaki zaten kolay.
mogutcu

MesajKonu: Geri: SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 08, 2009 7:30 pm

Sofya ve samakov da 1 ersabit orduları var , bir tane de Sentinel komutasındaki ordu vardı 2 gün önce sofyadaydı ama ordu oradan ayrıldı ne tarafa gitti bimiyorum
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 08, 2009 7:45 pm

Tam olarak özet geçeyim.Şu an şarköydeyim gece keşana hamle yapıcam orduda şu an 50 asker var. 2 askerde keşandan alıp 52 kişi ile(ayrılan olmazsa) edirneye yürüyeceğim.Şu an edirne kapısında 2 bulgar ordusu var arkadaşların dediği gibi 23-24 askeri var 2 ordunun toplamda.Şimdi bu 2 ordu 2 gündür hamle yapmıyor.

Bugün Heavy1914 yönetimindeki şüpheli ordu harmanlıya girdi.Şüpheli diyorum Heavy 1 yıllık değil kazasker falanda değil ordu 5 gün geçti 15 gün olucak hâlâ ayakta.Süpergazinin adminlere atmış olduğu mesejlara cevap gelmiyor.Ljs Choupa yönlendiriyor,Choup cevap vermiyor.Edirnedeki ordular bu orduyu bekliyor büyük ihtimal, edirnedeki 2 ordu ile 3 ordu birleşip şehre hamle yaparsa yapacağı gün bende edirneye hamle yapıcam.İnşallah bu şekilde olur böyle olursa dedetorun ordusundanda darbe yiyecekler böylece 5 ordu çarpışmış olucak.

Yarın harmanlıya giricek olan 1 bulgar ordusu daha var.Öndeki 3 bulgar orduları ya bu orduyu beklemeyi tercih eder yada bu orduyu beklemeden hamle yaparlar.

Ama ne olursa olsun 10 ocak sabahı çarpışıcaz.Sanırım açıklayıcı olmuştur. Very Happy

En son show_time tarafından Cuma Ocak 09, 2009 10:52 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
barlation

barlation

MesajKonu: Geri: SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 08, 2009 7:51 pm

gazanız mübarek olsun show..inş herşey istediğimiz gibi olur 10 ocak günü ağır darbe vururz bu bulgurlara Wink
ekremcengiz1

ekremcengiz1

MesajKonu: Geri: SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 08, 2009 7:56 pm

of of c.tesi sabahı kalkınca nelerle karşılaşcaz Allah kerim Very Happy:D Gazamız mübarek ola
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 08, 2009 8:22 pm

meyhaneye giren Çapar Fetih Sakiye Bağırır Bulgar İŞKEMBE ! Çek USta Very Happy
matiasbey

matiasbey

MesajKonu: Geri: SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 08, 2009 8:33 pm

Bursa Bancağında Edirneye yardıma gidelim diyenler neredeler nie savaş formunu doldurmadınız acaba?günlerdir burda hikaye yazıosunuz icraat yoq koskoca bursa tek başvuran benim bu nasıl iştir böyle??
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 08, 2009 8:39 pm

Hele biraz sakinleş sen Smile Forumu ayağa kaldırma..

Savaşa katılanların çoğu form doldurmuyor.Bursa sancağındanda savaş meydanında kişiler war,Daha fazla olabilirdi tabiki..
matiasbey

matiasbey

MesajKonu: Geri: SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 08, 2009 8:51 pm

Biliyorum kardeş ama ben kendi olanaklarıyla gidenlerden bahsetmiyorum Exclamation
Resmi forumda edirneye yardım başlığı altında savaşa katılalım die bağıranlar vardı.işte onlar bursa sancak beyinin açtığı savaşa katılmak isyenler listesine isimlerini yazdırmıyorlar.bu iki yüzlülük değilde nedir acaba? Mad
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 08, 2009 9:53 pm

Bunlar ufak şeyler dostum Smile daha neler var ama umarım sen karşılaşmazsın..
matiasbey

matiasbey

MesajKonu: Geri: SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 08, 2009 11:46 pm

ben hiç birinin içinde olmadığım halde çoğu şeyi biliyorum merak etme benim amacım olaylara karşı tepkimi göstermekti o kadar
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ocak 09, 2009 12:13 am

matiasbey demiş ki:
Biliyorum kardeş ama ben kendi olanaklarıyla gidenlerden bahsetmiyorum Exclamation
Resmi forumda edirneye yardım başlığı altında savaşa katılalım die bağıranlar vardı.işte onlar bursa sancak beyinin açtığı savaşa katılmak isyenler listesine isimlerini yazdırmıyorlar.bu iki yüzlülük değilde nedir acaba? Mad

Bursanın Nüfusu kac ya...

Eyaletler arasında en pasif sayılacak bir durumda...

Biz orda divanımız destek cıkarsa, ordu kurulursa gideceğiz demişiz...

Sen de orada Son soz bursa divanındır diyorsun hala burda bunun tartısmasını yapıyorsun...

Sonra millete iki yuzlu diyorsun...

Kac kp var senin kalkanın kılıcın varmı??? Paran yiyeceğin yemeğin varmı ta bursadan kalkıp gitmen için...

Benim kalkanda yok kılıcda... kp 60...

İkiyuzlulukle alakası yok gerekli acıklamayı Bey Alemdar yaptı hala gidecem diyosan beye mesaj atacaktın...
matiasbey

matiasbey

MesajKonu: Geri: SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ocak 09, 2009 1:44 pm

emmre kardeş nufüsunun az olduğunu biliyoruz bunun için kp si yüksek olanlar ve teçhizatı olanlar başvurursa gidilebilir dendi.divan eğer gitmek isteyen varsa gerekli özelliklerde olanlardan gönderebiliriz dendi ordu kurularak..

benim kp ve teçhizatım seni ilgilendirmez çok merak ettiysen girip bakarsın!

peki madem gerekli teçhizatın yoq nie forumda sivri yazılar yazıp ordu kurmanın zamanı geldi bende gelirim diyorsun sancak beyinin katılmak isteyenler bana msj atsın diyerek açtığı konuya ya bakmıyorsun yada bakmak istemiyorsun??

ben sana diyorum ki madem mazeretin var nie sivri cümleler kullanıp sonra da mazeret üretiyorsun!!

ben kimseden emir almam merak etme çok emir vermeye çalışan var sizin gibiler siz önce kendi egolarınızı tatmin edin!!

SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 3 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki