Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3
Yazar Mesaj
ozanbey

ozanbey

SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ocak 09, 2009 6:40 pm

ben ordudayım (show'un kurduğu) ve bursa sancağındayım benim yanımda savaşa katılan bursa sancağından bir çok arkadaşım var
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ocak 09, 2009 6:43 pm

Ya bune ya savaş başlamadı 4 kişi ordudan ayrıldı :S Lideri takip ediyolar adamlar ertesi gün resmen ordudan ayrıl ı tıklıyor sebebi nedir belli değil.
Ordudan ayrılan vatanseverler Sher , Sinirlikiz , Vangora , Antalya202
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ocak 09, 2009 6:59 pm

SHOW orduda yer varsa ben geleyim kp 50 kılıçım var kalkanı parasızlıktan sattım ama alacak kadar param var eğer gel dersen edirnedeyim geleyim...
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ocak 09, 2009 7:20 pm

Yok gelmeyin günde 2 adam alınabiliyor zaten bugün edirneye saldırıcaz.Muhtemelen yarın boşlukdayız..
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ocak 09, 2009 7:22 pm

ya bir aydan fazla zaman oldu çan dan edirneye savas için gittim ama yaptığım tek sey soyulmak ve paralarımı harcamak oldu...boyle işe nalet olsun bidaha savas çan a gelmeden ben savasa gitmem valla gidincede ne oluyor görüyoz...

SAVAŞ HAKKINDA SON BİLGİLER

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 3 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3