|
Yazar |
Mesaj |
matiasbey
|
Konu: İcraat!!! Perş. Ocak 08, 2009 7:56 pm |
|
|
Bursa Bancağında Edirneye yardım konusunda ordu kuralım savaşa gidelim diyenlere sesleniyorum konuşmakla olmuyor icraat yapın bu zamana kadar neden savaşa katılım formunu doldurmadınız!!
Konuşmakla onu bunu yapıcam demekle olmuyor... Bundan sonra yapamayacağınız şeyler hakkında konuşmayın! |
|
|
|
Halife Daguttuk
|
Konu: Geri: İcraat!!! Perş. Ocak 08, 2009 9:08 pm |
|
|
Bu konu hakkında halkı teşvik edip onları savaşa çağırmalısın bence bu şekilde onları aşalyarak onların olmadığı gibi seninde bir katkın olmaz.
Zaman birlik zamanı gruplaşmaları unutupta allah aşkına bir araya gelelim |
|
|
|
matiasbey
|
Konu: Geri: İcraat!!! Perş. Ocak 08, 2009 9:32 pm |
|
|
arkadaşım bunun gruplaşmayla alakası yoq.resmi forumda bununla ilgili açılmış konular var ordan isteyen herkes bakabilir.koskoca bursa sancağında savaşa gitmek için tek başvuran kişi benim mişim bunu öğrendim yakın zamanda.anlamadığım şey savaşa gidelim diyen birçok kişi vardı bu kişiler neden savaşa katılmak için sancak beyine başvurmadılar merak ediyorum |
|
|
|
Halife Daguttuk
|
Konu: Geri: İcraat!!! Perş. Ocak 08, 2009 10:08 pm |
|
|
Arkadaşım bu foruma giren herkez resmi foruma girmek zorunda değil zaten bu forumu o forumu kullanmamak için kullanıyoruz.
Bence sen bu kişileri teşvik etmelisin burda hakaret etmek yerine dedim konuyu uzatma gerekeni yap. |
|
|
|
trtugrul
|
Konu: Geri: İcraat!!! Perş. Ocak 08, 2009 10:31 pm |
|
|
- matiasbey demiş ki:
- arkadaşım bunun gruplaşmayla alakası yoq.resmi forumda bununla ilgili açılmış konular var ordan isteyen herkes bakabilir.koskoca bursa sancağında savaşa gitmek için tek başvuran kişi benim mişim bunu öğrendim yakın zamanda.anlamadığım şey savaşa gidelim diyen birçok kişi vardı bu kişiler neden savaşa katılmak için sancak beyine başvurmadılar merak ediyorum
Sana sebebi açıklıyım.Biz orda RESMİ ORDU(BURSA SANCAĞI BAYRAĞI TAŞIYAN ve BURSA KAZASKERİNİN KOMUTA EDECEĞİ ORDU) kurulursa geliriz dedik Sayın Evrenos_beg de orda zaten BURSA SANCAK ORDUSUNDAN bahsetti.Yani anlıycağın biz sadece resmi ordu kurulursa geliriz dedik |
|
|
|
barlation
|
Konu: Geri: İcraat!!! Perş. Ocak 08, 2009 11:10 pm |
|
|
- Alıntı :
- Arkadaşım bu foruma giren herkez resmi foruma girmek zorunda değil
aynı beni anlatıo (: |
|
|
|
levozz
|
Konu: Geri: İcraat!!! Perş. Ocak 08, 2009 11:20 pm |
|
|
- trtugrul demiş ki:
- matiasbey demiş ki:
- arkadaşım bunun gruplaşmayla alakası yoq.resmi forumda bununla ilgili açılmış konular var ordan isteyen herkes bakabilir.koskoca bursa sancağında savaşa gitmek için tek başvuran kişi benim mişim bunu öğrendim yakın zamanda.anlamadığım şey savaşa gidelim diyen birçok kişi vardı bu kişiler neden savaşa katılmak için sancak beyine başvurmadılar merak ediyorum
Sana sebebi açıklıyım.Biz orda RESMİ ORDU(BURSA SANCAĞI BAYRAĞI TAŞIYAN ve BURSA KAZASKERİNİN KOMUTA EDECEĞİ ORDU) kurulursa geliriz dedik Sayın Evrenos_beg de orda zaten BURSA SANCAK ORDUSUNDAN bahsetti.Yani anlıycağın biz sadece resmi ordu kurulursa geliriz dedik
bunu biraz açıklarmısınız lütfen merak ettimde.şimdi biz 2 aydır boşuna mı yardım istedik bunumu demek istediniz .2 aydır edirne kan aglarken bir çok arkadaşım tanıdıgım şehit olurken size ancak kırmızı halı seriptemi savaşa davet edicektik .bunumu söylemek istediniz. bursa kazaskerinin kurdugu bursa sancak ordusu olucakmış sebeb nedir sorabilirmiyim.mahsuru yoksa bırakın bu işleri lütfen .gelmeye gönlü olmuyanı zorla getiricek halimizde yok ama bide çıkıpta böyle yazılar yazıp ortamı germeyin .cidden sinirlerim bozuluyor .bu nasıl bir saçmalık söylermisiniz. edirne düşmüşmü düşmemişmi kaç osmanlı evladı şehit düşmüş gazi olmuş aylardır çalışmıyor onları hiç düşündünüzmü .şimdi çıkıp bursa sancagı ordusu olsun illa kazasker kursun .birde isterseniz borazanıda olsun .nasrettin hocanın hikayesi gibi ipe un serdi bizim hanım demek için gelmeyin buraya . |
|
|
|
PolatALEMDAR
|
Konu: Geri: İcraat!!! Perş. Ocak 08, 2009 11:41 pm |
|
|
ohoo Matiasbey sen geç kalmıssın savas bitiyor simdi mi bu feryat:S |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: İcraat!!! Perş. Ocak 08, 2009 11:45 pm |
|
|
Aaa Levoz kızma bursa sancak ordusu oldumu +4 kuvvet geliyor ölümsüzlük kazanıyorlar bunu bilmiyormusun sen Bursa sancak ordusu olmasa olmazmı? Elimizde Karesi ordusu var istermisin |
|
|
|
Halife Daguttuk
|
Konu: Geri: İcraat!!! Perş. Ocak 08, 2009 11:51 pm |
|
|
İlk Önce Edirnede Düşmanla Çarğışan Askerlerimiz Allah Yardımcısı Olsun.
Çok şükür edirne bursa sancak ordusuna muhtaç değil. Bir çok eyaletten bir çok ordu edirneye yardım etti ayrıca edirne ordusuda başrılı bir şekilde divanı aldı.
İnşallah olmaz ama eğer olursa tekrar kötü bir duruma girerse edirne o zaman hiç bu tartışmalara başlamadan sizi edirneye bekleriz. İlla ordu kurma hevesiniz varsa aşa ama yoksa gelip burdan bir orduya katıla bilirsiniz |
|
|
|
PolatALEMDAR
|
Konu: Geri: İcraat!!! Perş. Ocak 08, 2009 11:57 pm |
|
|
Bursa Sancak Ordusunua gerek yok diyonda , zaten Bursa Sancak Ordusu mensubu olarak GiTTiK biz oraya...
Madem bu kadar yaygara koparaktınız o zaman NiYe gelmediniz ?
Orduya da gerek yok zaten.
Gelmek isteyenler kursunlar grup gelsinler.
Elini kolunu bağlayan yok kimsenin...
|
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: İcraat!!! Cuma Ocak 09, 2009 12:01 am |
|
|
- matiasbey demiş ki:
Alemdar Gerekli acıklamayı yaptı biz zaten orada illaki geleceğiz demedik...
Eğer Resmi ordu kurulursa geleceğiz dedik...
Oraya gidipde 50 kp ile acıkta kalmaya ne gerek var???
Bizi anlayan gene kendi divanımız olacaktır...
Alemdarın yazısı uzun olduğu için okumamıssın pek herhalde |
|
|
|
totalwar61
|
Konu: Geri: İcraat!!! Cuma Ocak 09, 2009 12:05 am |
|
|
bursa askerleri zaten edirnede savaşıyorlar.. ihtiyar96 edirneye geldiginde bursa sancagı kazaskeri bendeniz ise bursa sancagı bascavusu olarak edirneye geldik..
şimdi burda kimse cıkıp ta bursadan kimsse savaşa gitmedi yardım edilmedi demesin komik bir cümle olur. sizin ve benim bilmedigim bir sürü bursalı edirne yolalrında savaşıyor.. savaşmak isteyeni engelleyen yok.. bagını bahcesini terkedecek edirneye gelecek.. |
|
|
|
PolatALEMDAR
|
Konu: Geri: İcraat!!! Cuma Ocak 09, 2009 12:09 am |
|
|
Onu geçtim Ordu doldu yer kalmadı.
Dedik ki '' Dönmeyin grup halinde Edirne'ye gelin, mutlaka yer bulursunuz bir sekil '' diye. Ama ne oldu.
Çoğu kisi döndü.
Hadi onu da geçtim Emre'nin dediği gibi açıklama yapıldı.
Zaten oraya 50kp altında gelsende pek faydası olmaz.
Gelistirip gelmek daha mantıklı..
Bir ülkede savas sadece meydanda verilmez.
Geri kalanlar gerekli yardımı sağlayabildikçe, aksine savasın kazanılmasına sebep olur.... |
|
|
|
matiasbey
|
Konu: Geri: İcraat!!! Cuma Ocak 09, 2009 12:14 am |
|
|
- Alıntı :
- Aaa Levoz kızma bursa sancak ordusu oldumu +4 kuvvet geliyor ölümsüzlük kazanıyorlar bunu bilmiyormusun sen Bursa sancak ordusu olmasa olmazmı? Elimizde Karesi ordusu var istermisin
hepiniz kahraman olmussunuz ülke kurtarıyosunuz tebrik ederim devam edin ama unutmayın bu bir oyun!!
quote="Halife Daguttuk"]Arkadaşım bu foruma giren herkez resmi foruma girmek zorunda değil zaten bu forumu o forumu kullanmamak için kullanıyoruz.
Bence sen bu kişileri teşvik etmelisin burda hakaret etmek yerine dedim konuyu uzatma gerekeni yap.[/quote]
birader adı üstünde resmi forum bu forum oyuna alternatif olması için kuruldu.ben sancak beyi ve divan ordu kuracaktı savaşa katılarak yardım edelim diyenler madem o kadar çok istiyorlar nie isimlerini görevlilere yazdırmadılar diorum siz herkes resmi foruma girmek zorunda değil diosunuz.ayrıca sana soracak değilim ne yapmam gerektiğini ben sadece tepkimi belirtmek istedim.
hepiniz böyle devam edin sanki gerçek bir ülke yönetiyorsunuz bi başlığa bak birde şu yazılanlara..
evet daha önce gelmedim. şimdi geliyorum sizinde bildiğiniz gibi bursa sancağı edirneye en uzak sancak. sizin gibi savaş çıktı hadi hepimiz gidelim diye allah ne verdiyse gitmek gibi bi amacım yoq bu bir oyunda olsa belli kuralları var bu kurallar çerçevesinde oynamaya çalışıyorum.laf atacak dalaşacak adam arıyodunuz buldunuz işte şimdi yine liderlik vassıflarınızı gösterin bakalım!!! |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: İcraat!!! Cuma Ocak 09, 2009 12:15 am |
|
|
- totalwar61 demiş ki:
- bursa askerleri zaten edirnede savaşıyorlar.. ihtiyar96 edirneye geldiginde bursa sancagı kazaskeri bendeniz ise bursa sancagı bascavusu olarak edirneye geldik..
şimdi burda kimse cıkıp ta bursadan kimsse savaşa gitmedi yardım edilmedi demesin komik bir cümle olur. sizin ve benim bilmedigim bir sürü bursalı edirne yolalrında savaşıyor.. savaşmak isteyeni engelleyen yok.. bagını bahcesini terkedecek edirneye gelecek.. Ya varya Adam kendini bize bağlıyor gucun yetiyorsa kp,kalkan,kılıc paran ekmeğin vs varsa gidersin... Durumun yetiyorsa...
Bizim tek kişilik durumumuz yok ama eğer ordu kurulsaydı divan karsılayacaktı fark budur...
Bursa zaten destek veriyor... Giden bir ordumuz var Zaten s2 ve s3 sayısı az hadi bidaha gidersek gruplar halinde bursanın ekonomisi nolacak sence?
Hemde oraya gidip katkı sağlamadıkdan sonra... |
|
|
|
PolatALEMDAR
|
Konu: Geri: İcraat!!! Cuma Ocak 09, 2009 12:18 am |
|
|
- Alıntı :
- hepiniz böyle devam edin sanki gerçek bir ülke yönetiyorsunuz bi başlığa bak birde şu yazılanlara..
icraat yazmıssın baslığa bende yapılan icraatleri saydım sana bak konuyla alakalı |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: İcraat!!! Cuma Ocak 09, 2009 12:21 am |
|
|
- Alıntı :
- ben sancak beyi ve divan ordu kuracaktı savaşa katılarak yardım edelim diyenler madem o kadar çok istiyorlar nie isimlerini görevlilere yazdırmadılar diorum
Bak ne için can atmısız iyi oku;
ben sancak beyi ve divan ordu kuracaktı savaşa katılarak yardım edelim diyenler madem o kadar çok istiyorlar nie isimlerini görevlilere yazdırmadılar diorum
Niye acaba???
---Alemdarın" bursa bir ordu cıkarmayacak" demesi olabilirmi???
Biz ne olursa gideceğiz demişiz iyi oku...
ben sancak beyi ve divan ordu kuracaktı savaşa katılarak yardım edelim diyenler madem o kadar çok istiyorlar nie isimlerini görevlilere yazdırmadılar diorum
Resmi bir ordu kurulursa demi???
Eee kuruluyormu bu ordu ???
Evet deme kurulmuyor hayır...
Sancak beyine mesaj atma sebebiniz gideceklerin grup halinde duzenini sağlamak istemesidir beyin...
Rastgele gitmeyin bi duzen iltizam olsun diye boyle bi yazı yazmısdır...
Yeteri kadar acık oldu bence....
NOT:Adminlerden bu baslığın yeteri acıklamalara ulastığını dusunduğum ve uzayacağı takdirde kişiliklere zarar vereceğini dusunduğumden kilitlenmesini talep ediyorum...
NOT2:Kırdıysam ozur dilerim Matias Bey ama Diğer baslıktada gelmeyenlere "İki yuzlu" dediğin için bu kadar sert oldu....
Nazik olalım ve O-Y-U-N-U-M-U-Z-U oynayalım..... |
|
|
|
matiasbey
|
Konu: Geri: İcraat!!! Cuma Ocak 09, 2009 12:21 am |
|
|
vay be meğer ne içinizi dökeceğiniz şeyler var mış kardeşim nerden biliosun benim bursadan edirneye yardım etmediğimi et vermediğimi.
ben şu an ki durumdan bahsediyorum önceden gidenleri bende biliyorum onlara bişe dediğimiz yok zaten.ama siz o kadar konuşmaya meraklısınız ki her şeye bir neden buluyorsunuz.isteyen istediğini diyebilir umrumda değil ben sadece bir başlıkta yazılan sözlerin nie arkasında durmadınız dedim o başlığa cvp yazanlar bellidir zaten siz nie üstünüze alınıyosunuz bu kadar mı kaptırdınız oyuna kendinizi.... |
|
|
|
matiasbey
|
Konu: Geri: İcraat!!! Cuma Ocak 09, 2009 12:22 am |
|
|
- PolatALEMDAR demiş ki:
-
- Alıntı :
- hepiniz böyle devam edin sanki gerçek bir ülke yönetiyorsunuz bi başlığa bak birde şu yazılanlara..
icraat yazmıssın baslığa bende yapılan icraatleri saydım sana bak konuyla alakalı polat kardeş konunun senle bi alakası yok ki sen nie üstüne alındın!!! |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: İcraat!!! Cuma Ocak 09, 2009 12:28 am |
|
|
- matiasbey demiş ki:
-
- Alıntı :
- Aaa Levoz kızma bursa sancak ordusu oldumu +4 kuvvet geliyor ölümsüzlük kazanıyorlar bunu bilmiyormusun sen Bursa sancak ordusu olmasa olmazmı? Elimizde Karesi ordusu var istermisin
hepiniz kahraman olmussunuz ülke kurtarıyosunuz tebrik ederim devam edin ama unutmayın bu bir oyun!!
quote="Halife Daguttuk"]Arkadaşım bu foruma giren herkez resmi foruma girmek zorunda değil zaten bu forumu o forumu kullanmamak için kullanıyoruz.
Bence sen bu kişileri teşvik etmelisin burda hakaret etmek yerine dedim konuyu uzatma gerekeni yap. birader adı üstünde resmi forum bu forum oyuna alternatif olması için kuruldu.ben sancak beyi ve divan ordu kuracaktı savaşa katılarak yardım edelim diyenler madem o kadar çok istiyorlar nie isimlerini görevlilere yazdırmadılar diorum siz herkes resmi foruma girmek zorunda değil diosunuz.ayrıca sana soracak değilim ne yapmam gerektiğini ben sadece tepkimi belirtmek istedim.
hepiniz böyle devam edin sanki gerçek bir ülke yönetiyorsunuz bi başlığa bak birde şu yazılanlara..
evet daha önce gelmedim. şimdi geliyorum sizinde bildiğiniz gibi bursa sancağı edirneye en uzak sancak. sizin gibi savaş çıktı hadi hepimiz gidelim diye allah ne verdiyse gitmek gibi bi amacım yoq bu bir oyunda olsa belli kuralları var bu kurallar çerçevesinde oynamaya çalışıyorum.laf atacak dalaşacak adam arıyodunuz buldunuz işte şimdi yine liderlik vassıflarınızı gösterin bakalım!!! [/quote] Yaw başlığı açan sensin sitem eden sensin sonra bu bir oyun diyosun.ee fazla umursamamak lazımsa bu bir oyunsa başlığı açma amacın nedir:) |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: İcraat!!! Cuma Ocak 09, 2009 12:29 am |
|
|
Ya kitleyin su forumu hersey anlatıldı anlamadıysa bi daha okusun arkadasımız....
|
|
|
|
Schahi
|
Konu: Geri: İcraat!!! Cuma Ocak 09, 2009 12:53 am |
|
|
Biz Bursa'dan yola çıktık Karesi ordusuna girdik.Bursa ,Edirne ,Karesi farketmez savaşacak olan,özellikleri olan ,macera arayan herkesi bekleriz.Ayrıntılara girmeyin,biz savaşa gidiyoruz ileride anlatacağımız hikayelerimiz olur tabi bu hikayeleri dinleyecek kişilerde lazım
Birbirinizi kırmamanız dileğiyle iyi oyunlar... |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: İcraat!!! Cuma Ocak 09, 2009 12:58 am |
|
|
Adam inegol imamlığını bırakıp gitti ya
Profilinden sil inegol imamı olduğunu
Artık deilsin...
Allahta bileğine kuvvet versin İnegollu Kardeşim.... |
|
|
|
Bariscik
|
Konu: Geri: İcraat!!! Cuma Ocak 09, 2009 1:05 am |
|
|
Yahu Bir EYALET'ten adam gibi 5-10 tane sev3 ve sev2 çıkmıyorsa.Daha ne denilebilir ki?
Osmanlının ekonomisi bozulur.E tamam o zaman sadece sev3ler gitsin.Sev2ler üretime devam etsin.
dj.emmre tek kişilik durumum yok demişsin.Ama neden?
Bir ekmek 7 akçe buralarda.Senin paran yok mu ekmek alacak kadar?Benim de param yoktu.Ama bir ara ordu baktı.Mesela şu anda eyalette çalışıyorum hergün(dün çalışmadım) ekmek parasını oradan çıkarıyorum.7 gün sonra iyileşiyim yine savaşacağım.Ama bu sefer kalkansız.Yani demek istediğim şu.Sizi engelleyen tek şey ordu kurulmaması mı?
PolatAlemdar,
Sen biliyorsun 1.bulgar saldırısını.Nasıldı hatırlıyor musun?Bir sürü kişi gitmişti keşan'a ordumuz da yoktu...İlla ordu gerekmiyor yani...
Ayrıca burada normal tartışıyoruz konunun kitlenmesine göre yok bence |
|
|
|
|