kartal13
|
Konu: Köprülüde miras telaşı (kız isteme) Perş. Ocak 15, 2009 9:19 pm |
|
|
(RP YE BAŞLAMADAN ÖNCE KONUDA BAHSİ GEÇEN PARA ORDU PARASIDIR BAZI ÇAMUR ATICALAR KONUYU BAŞKA YERE ÇEKMESİN ORDUNUN OLDUĞUNDAN BAHSEDİLMEMİŞTİR RP BOZULMASIN DİYE) ben eşim aylin oğlum ganfig evde oturuyorurken, aklıma kardeşim showun öldüğünde üzerinden çıkan para geldi , düşündüm lan bu çulsuz o kadar parayı nerden buldu , eşime döndüm
-hanım bu show nerden buldu o kadar parayı
-bilmem ki bey bide öldü, onun bi kızı vardı esroock desene miraz ona kaldı
-evet ya ALLAH bilir o kız hangi sümsükle evlenecek mirasyedi damat olacak, aaa sümsük dedim de aklıma geldi bizim oğlan a isteyelimmi ganfige
-hay aklınla binyaşa bey
-len sıpaaa gel bekim buraya napıyon içerde
ganfig elinde salçalı ekmekle içeri girer -heçç baba , bakkk 5 tane misketim oldu mahallenin çocuklarından üttüm
-hay senin misketine yaşıtların evlendi çoluk çocuk sahibi oldular , kalk len sana kalsa misket oynayacan hala , kalk hanım sende esrocku istemeye gidiyoz
tüm aile yola koyulurlar , showun evine gelirler show öldüğü için yas var sanırlar oda ne suskun68 ile yetişbey karşılıklı göbek ataryorlar
yetiş -len kartal geldi ayıptır müziği kapat
suskun - tamam
kartal - kapatmayın len show ölmüş osmanlıda bundan büyük bayram olurmu hadin aç bi kolbastı bende oynayam
yarım saat oynadıktan sonra, kızı istemek için showun ruhunu çağırırlar
-eyy showw burdaysan ses ver
-PARALARIMMM, PARALARIMMM
- ahanda vallaha bu o
-kardeşim sen gittikten sonra osmanlıda yas ilan edildi , biz de dedik biricik kızımız sahipsiz kalmasın ALLAH ın emri Peygamberin kavliyle kızını aslan misket ustası oğlumuza istiyoruz |
|
yasemin
|
Konu: Geri: Köprülüde miras telaşı (kız isteme) Perş. Ocak 15, 2009 9:28 pm |
|
|
ben anlamadım kızımı sahiplencen yoksa kalan akçelerimi show mezardan bile paralarım paralarım diye cevap veriyorsa boşa kurek çekme derim yedirmez size o akçeleri.kız da başınız a kalır sölemesi benden |
|
Rohirrim10
|
Konu: Geri: Köprülüde miras telaşı (kız isteme) Perş. Ocak 15, 2009 9:31 pm |
|
|
Ya anlamadığım nokta siz showa şehit değilde ölmüşş diyorsunuz birde anlayamadığım showa mı sesleniyorsunuz istemeye geliyorsunuz kızı anlamadım da |
|
show_time
|
Konu: Geri: Köprülüde miras telaşı (kız isteme) Perş. Ocak 15, 2009 9:44 pm |
|
|
Yerin yedi kat altında olan Show_time yattığı yerde huzursuzdur.Kemikleri sızlamakta bi oyana bi buyana dönüp durmaktadır. Show_Time : Yaw mezar hırsızlığı arttı son zamanlarda Allah vermeyede paraları araklamasınlar.Şu imamada elli kere söyledim kılıcı alta doğru koyma batıp duruyor. Show yattığı yerde konuşa dursun.Bi anda kartalın sesini duyar. Kartal : ey ruh sesime gel sesime gel. Show_time: Kartalım biladerim geliyorum bekle. Show_Time hızla yer yüzüne çıkar ve geldim ula noldu ölüye bile rahat yok illa çağırıcanız. Kartal : Ula kızını oğluna istiyoruz onun için çağırdık. Show ganfige döner de gidi de sümüklü ganfige bak kızımı istiomus diye mırıldanır. Show_Time : Olur ula ben kızımı bugün için yetiştirdim beleşe vermek olmaz. 500 akçe nakit ve 2 elbise isterim.1 tanesi kızıma bir taneside ilerde kaynanan olursa ona verilmek üzere der ve cevap beklemeye başlar.
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Köprülüde miras telaşı (kız isteme) Perş. Ocak 15, 2009 9:51 pm |
|
|
- show_time demiş ki:
500 akçe nakit ve 2 elbise isterim.1 tanesi kızıma bir taneside ilerde kaynanan olursa ona verilmek üzere ula gözünü toprak doyursun diyecem oda doyuramamış , kefenin cebi yok yok anla gari oğlan sümüklüdür doğrudur ama bi sor niye , kartal düşünür bişey bulamaz ganfige döner -len bi mendik bulamadınmı ganfig -baba sen benden mendilimi aldınya kolbastı oynarken kartal -len o burnunu sildiğin mendilmiydi ganfig -evet kartal -sen küçükken anan kafana çokmu vurdu anlamadım -neyse show kardeşim sen o miktarları hesaba yaz biz haftaya veririz tamammı kardeşim |
|
show_time
|
Konu: Geri: Köprülüde miras telaşı (kız isteme) Perş. Ocak 15, 2009 9:56 pm |
|
|
Show cevabı okur ve Show_Time : Ula bu kartalmı çok zeki yoksa benmi çok salağım haftayamış ben yaş tahtaya basarmıyım Önce para sonra kız siz neyliyeceniz cebini ben diktirdim kefenime cep
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Köprülüde miras telaşı (kız isteme) Perş. Ocak 15, 2009 9:59 pm |
|
|
- show_time demiş ki:
- Show cevabı okur ve
Show_Time : Ula bu kartalmı çok zeki yoksa benmi çok salağım haftayamış ben yaş tahtaya basarmıyım Önce para sonra kız siz neyliyeceniz cebini ben diktirdim kefenime cep
cıx cıx cıx kardeşim ayıp ettin şimdi bizde kimsenin parası kalmaz sen rahat uyu yerinde |
|
show_time
|
Konu: Geri: Köprülüde miras telaşı (kız isteme) Perş. Ocak 15, 2009 10:00 pm |
|
|
Neyse konuyu uzatmayalım.Çiftler birbirini görmüşler beğenmişler bizede b.k yemek düşer ama önce kızıma sorayım. Kızım Esroock sen ne diosun gönlün warmı bu sümüklüde |
|
ganfig
|
Konu: Geri: Köprülüde miras telaşı (kız isteme) Perş. Ocak 15, 2009 10:06 pm |
|
|
bu sırada ganfig sinirlenir burnunu çeker ve atladığı gibi babasının atına gider aşkının evinin önüne
aşkıda orada hazır beklemektedir kaptığı gibi esroocku götürür anasının yanına...
ne kız kimsenin başına kalmış olur nede akçeler erol taş kılıklı kötü baba showa gitmiş olur.
bunlar ermiş muradına sizde çıkın kerevetine |
|
HADEZ
|
Konu: Geri: Köprülüde miras telaşı (kız isteme) Ptsi Mart 02, 2009 12:40 pm |
|
|
Çok güzelmiş be.
Keşke düğüne de katılabilseydik |
|