|
ARTIK UTANIYORUMMMM, siz hala utanmıyormusunuz??? |
|
|
Yazar |
Mesaj |
epiphania
|
Konu: Geri: ARTIK UTANIYORUMMMM, siz hala utanmıyormusunuz??? C.tesi Ocak 17, 2009 5:31 pm |
|
|
diyecek bişey bulamıyorum bu çok utanç vericii Türklere hiçmi hiç yakışmıyo |
|
|
|
liseli
|
Konu: Geri: ARTIK UTANIYORUMMMM, siz hala utanmıyormusunuz??? C.tesi Ocak 17, 2009 5:54 pm |
|
|
arkadaşlar benim bildiğim kadarı ile ve doğruda bilyorum selçukluda bir türktü ve o kadar yeri fet etti ve daha sonralarında o kadar batık bir durumdayken m.kemal atatürk ve türk halkı sayesinde türkiye kurtuldu o dar az saımız varken o kdar güçsüzken kurtuldu eminim bunu altndan da kalkarız ama kalkarız diyip hiç bişey yapmadan oruursak yakında oynayacağınız bir kralliklar oyun kalmayacak çünki jheryeri bulgar alacak o yerinde oturan arkadaşlar para biriktirmeyi bırakıp bir zahmet sadece kuvvete önem verip et yese kılıç kalkan yapılsa demirciler siz oturun sadece üstünden çok az kar ile kılıç kalkan yapıd hatta hiç almassanız daha iyi olur bu kdar şehitimiz var osmanlı uğruna canını feda ediyoru bu kdar kalabalığz bu kdar güçlüyüz neden yenemiyoruz ... |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: ARTIK UTANIYORUMMMM, siz hala utanmıyormusunuz??? C.tesi Ocak 17, 2009 6:06 pm |
|
|
- malsi demiş ki:
- mit sen herkesi goreve mudafaya cagiriyosunda sen hakket nerdesin yaa cidden ben seni seni oyunda hic gormedim??????????????????
Su anda Bulgaristandayim. |
|
|
|
malsi
|
Konu: Geri: ARTIK UTANIYORUMMMM, siz hala utanmıyormusunuz??? C.tesi Ocak 17, 2009 6:07 pm |
|
|
- Mit demiş ki:
- malsi demiş ki:
- mit sen herkesi goreve mudafaya cagiriyosunda sen hakket nerdesin yaa cidden ben seni seni oyunda hic gormedim??????????????????
Su anda Bulgaristandayim. ha simdi oldu istedigini de istedigin gibi milleti bizi heyecana getir |
|
|
|
chocolateman
|
Konu: Geri: ARTIK UTANIYORUMMMM, siz hala utanmıyormusunuz??? C.tesi Ocak 17, 2009 6:41 pm |
|
|
ya osmanlıda adam yok bence.forumlarda toplasan 1000 aktif kisi ya var ya yok.Çoğu multi osmanlının.o yüzden sayı üstünlüğümüze bakmayın bence |
|
|
|
Edebali
|
Konu: Geri: ARTIK UTANIYORUMMMM, siz hala utanmıyormusunuz??? C.tesi Ocak 17, 2009 8:55 pm |
|
|
- chocolateman demiş ki:
- ya osmanlıda adam yok bence.forumlarda toplasan 1000 aktif kisi ya var ya yok.Çoğu multi osmanlının.o yüzden sayı üstünlüğümüze bakmayın bence
Sana tamamen katılıyorum chocolate;Ancak sw2 ve sw3lerimiz azımsanmayacak bir çoklukta ama nedense kıpırdayıp cepheye gelmiyorlar;ancak öte yandan baktığımızda sw1 ve sw0 lar cepheye gelmek için yalvarıyor.Bu "MÜZELİK" sw2 ve sw3(özelliklede sw3ler) bir silkinip baksınlar ama her zamanki gibi bu güne değil ileriye baksınlar bir daha düşünsüner ve o fedâkâr sw1 ve 0 lara bakıp biraz olsun ibret alıp düşünsünler yedikleri naneyi.Belki ağar olacak ama bir parça şerefleri varsa çıkarlar er meydanına.
Şu yer yüzü er meydanı, Gönül sevmez her meydanı, Yüreksize yorgan döşek, Koç-Yiğide ver meydanı.
Geldiği gün kutlu çağrı, Bas titresin yerin bağrı, Doğudan Batıya doğru, Bir yay gibi ger meydanı. |
|
|
|
Rohirrim10
|
Konu: Geri: ARTIK UTANIYORUMMMM, siz hala utanmıyormusunuz??? Paz Ocak 18, 2009 12:59 pm |
|
|
YA arkadaşlar harmanlıyı vermemiz sözkonusu bile olamaz bu resmen ahmaklık bu kadar kolay olacağını zannediyorlar ama yanlış anlamayında mecburen bi anlaşma yapmamız gerekirse Harmanlıyla bulgaristan arasında olan toprağı yani yolu bulgarlara verirsek birşey kaybetmeyiz yanlış anlamayın yani mesela şöyle olursa
|
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: ARTIK UTANIYORUMMMM, siz hala utanmıyormusunuz??? Paz Ocak 18, 2009 1:57 pm |
|
|
Yahu roh bu kadar saçmalanmaz yol zaten ne onların ne bizim yol herkesin yolda kimse yaşamıyor zaten |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: ARTIK UTANIYORUMMMM, siz hala utanmıyormusunuz??? Paz Ocak 18, 2009 2:00 pm |
|
|
|
|
|
|
Yetisbey
|
Konu: Geri: ARTIK UTANIYORUMMMM, siz hala utanmıyormusunuz??? Paz Ocak 18, 2009 2:02 pm |
|
|
rohirrim şakamı bu bunu yazdıgına inanamıyorum yav |
|
|
|
Rohirrim10
|
Konu: Geri: ARTIK UTANIYORUMMMM, siz hala utanmıyormusunuz??? Paz Ocak 18, 2009 2:14 pm |
|
|
Ya şaka gerçek karışık bişey yaptım sonuçta sınırlar o turuncu yerler ve bizim toprağımız bu toprağı alıp turuncu sınırı geçme hevesleri bile onlara yeter |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: ARTIK UTANIYORUMMMM, siz hala utanmıyormusunuz??? Paz Ocak 18, 2009 2:21 pm |
|
|
Oyuna yeni başlayan bulgarın birisi eski bulgar oyuncusuna sorar: - Abi ne zamandır oyunu oynuyorsun osmanlıya ne gibi zararların oldu. - Hmm şey yaptık yollarını aldık. - Peki nabacaz biz bu yolu - Harmanlı kapısına gümrük inşa edicez türkler bulgaristana ziyarete gelirken ayak bastı parası alıcaz vizesiz içeriye almıcaz. - Abi siz ne kadar zeki insanlarsınız. - Çaktırma bu fikri osmanlıdan birinden aldım şimdi rahmetli oldu adı şeydi hah rohirrimdi rohirrim.Sonra bu fikri bize verdi diye ljs idam etmişti. |
|
|
|
_sahmeran_
|
Konu: Geri: ARTIK UTANIYORUMMMM, siz hala utanmıyormusunuz??? Paz Ocak 18, 2009 2:30 pm |
|
|
|
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: ARTIK UTANIYORUMMMM, siz hala utanmıyormusunuz??? Paz Ocak 18, 2009 2:31 pm |
|
|
Bakın bir de benim duyduğum kadarıyla şöyle bir şey var Şimdi ordu bir yolda duruyor ya hani eğer yabancı devlet ordusuysa yolun hakimiyetini kendi ülkesine verebiliyor... Ne işe yarıyacak Bulgarlar Aptalmı diye sorucak olursanız... Bu onlar için yardım gelicekse Bulgar sınırından gelicek yani buda onlar için bir avantaj olucak |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: ARTIK UTANIYORUMMMM, siz hala utanmıyormusunuz??? Paz Ocak 18, 2009 2:35 pm |
|
|
Oralarda maden falan yok dimi? |
|
|
|
Rohirrim10
|
Konu: Geri: ARTIK UTANIYORUMMMM, siz hala utanmıyormusunuz??? Paz Ocak 18, 2009 5:34 pm |
|
|
Maden haa evet yha mit haklı maden varsa maden koparırlar bizden Yha siz beni güldürdünüz hele show Allah ta seni güldürsün.... Ama capanoglifatih bey haklı... |
|
|
|
Emaar
|
Konu: Geri: ARTIK UTANIYORUMMMM, siz hala utanmıyormusunuz??? Paz Ocak 18, 2009 6:04 pm |
|
|
ne madeni var orda altin demeyin sakin |
|
|
|
Rohirrim10
|
Konu: Geri: ARTIK UTANIYORUMMMM, siz hala utanmıyormusunuz??? Paz Ocak 18, 2009 6:31 pm |
|
|
Yhada harmanlıyı verirsek karşılığında bize toprak versinler boş olsada yakında ljs kodlar birkaç şehir ilerde...
Yukardaki gibi olsa.....Lütfen show komtanım ve sahmeran dostlarım dalga geçmeyiniz bulgarlar boş toprak olduğu için belki isterler yada kabul ederler sonrada ljs şehir kodlarsa bizim lehimize olur |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: ARTIK UTANIYORUMMMM, siz hala utanmıyormusunuz??? Paz Ocak 18, 2009 6:51 pm |
|
|
Rohirrim toprak verme falan yok harmanliyi gecici alirlar ancak simdilik tadini cikarsinlar.Yakinda bulgaristan antlasmak icin yalvaracak |
|
|
|
Rohirrim10
|
Konu: Geri: ARTIK UTANIYORUMMMM, siz hala utanmıyormusunuz??? Paz Ocak 18, 2009 6:57 pm |
|
|
Biz nezaman bulgaristanda geçici kalmanın tadını çıkarıcaz en azından 600 yıl |
|
|
|
_sahmeran_
|
Konu: Geri: ARTIK UTANIYORUMMMM, siz hala utanmıyormusunuz??? Paz Ocak 18, 2009 7:08 pm |
|
|
rohirim sen bizle dalgamı geçiyorsun yoksa ciddimisin? |
|
|
|
Rohirrim10
|
Konu: Geri: ARTIK UTANIYORUMMMM, siz hala utanmıyormusunuz??? Paz Ocak 18, 2009 7:17 pm |
|
|
Harita için diyorsan ölesine yaptım |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: ARTIK UTANIYORUMMMM, siz hala utanmıyormusunuz??? Paz Ocak 18, 2009 7:25 pm |
|
|
Rohirrim bugün içtinmi bu nasıl saçmalamalar |
|
|
|
Rohirrim10
|
Konu: Geri: ARTIK UTANIYORUMMMM, siz hala utanmıyormusunuz??? Paz Ocak 18, 2009 7:58 pm |
|
|
edit... Redkit |
|
|
|
Rohirrim10
|
Konu: Geri: ARTIK UTANIYORUMMMM, siz hala utanmıyormusunuz??? Paz Ocak 18, 2009 8:04 pm |
|
|
- nicomedia1 demiş ki:
- Rohirrim bugün içtinmi bu nasıl saçmalamalar
Edit... Redkit |
|
|
|
|
ARTIK UTANIYORUMMMM, siz hala utanmıyormusunuz??? |
|
|