Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur. |
|
|
ARTIK UTANIYORUMMMM, siz hala utanmıyormusunuz??? |
|
|
Yazar |
Mesaj |
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: ARTIK UTANIYORUMMMM, siz hala utanmıyormusunuz??? Paz Ocak 18, 2009 8:06 pm |
|
|
[quote="Rohirrim10"] - nicomedia1 demiş ki:
- Rohirrim bugün içtinmi bu nasıl saçmalamalar
edit...quote]
Başına çok büyük bela aldın bunu hemen değiştir butonuna bas :S |
|
|
|
yolcu
KFCADMİN
|
Konu: Geri: ARTIK UTANIYORUMMMM, siz hala utanmıyormusunuz??? Paz Ocak 18, 2009 8:09 pm |
|
|
Lütfen sakin olalım |
|
|
|
Redkit
|
Konu: Geri: ARTIK UTANIYORUMMMM, siz hala utanmıyormusunuz??? Paz Ocak 18, 2009 8:17 pm |
|
|
Burada sadece erkeklerin değil bayanlarında olduğunu unutma rohirrim10. Gereken ceza verilicektir... Redkit |
|
|
|
Barbarov
|
Konu: Geri: ARTIK UTANIYORUMMMM, siz hala utanmıyormusunuz??? Paz Ocak 18, 2009 9:12 pm |
|
|
Retkit gene daldon avlamaktansa forum üyesi avlamayı tercih etti. Mütiş bilek hareketiyle forum üyelerine gereken dersi verdi. |
|
|
|
Edebali
|
Konu: Geri: ARTIK UTANIYORUMMMM, siz hala utanmıyormusunuz??? Ptsi Ocak 19, 2009 1:42 am |
|
|
Arkadaşlar tebrik ediyorum bu kadar ciddi mânâ taşıyan bir başlığı bile çok güzel sulandırdınız. Haddim olmayarak adminlerden konuyla alakası olmayan postları silmesini rica ediyorum. |
|
|
|
ihtiyar96
|
Konu: Geri: ARTIK UTANIYORUMMMM, siz hala utanmıyormusunuz??? Ptsi Ocak 19, 2009 2:36 am |
|
|
- epiphania demiş ki:
- diyecek bişey bulamıyorum bu çok utanç vericii Türklere hiçmi hiç yakışmıyo
Tu-na neh-ri akmam di-yor Etrafı-mı yıkmam di-yor Şa-nı bü-yük ihtiyar pa-şa Edirne-den çıkmam di-yor..
tesekkürler epiphanida ben harmanlıdayım öldüm
45 gün burdayım ben cıkmak istesemde cıkamıyorum üzerimde bursa divanın ödenegi var bulgardan kurtulsaydı edirne ilk işim gidip onu iptal etmek olacaktı
45 gün menavi olarak yanızdayım kabul edenlerin |
|
|
|
barlation
|
Konu: Geri: ARTIK UTANIYORUMMMM, siz hala utanmıyormusunuz??? Ptsi Ocak 19, 2009 12:54 pm |
|
|
geçmiş olsun ihtiyar paşam inş kurtarıcaz sizi oradan..akın akın gelioruz |
|
|
|
castle
|
Konu: Geri: ARTIK UTANIYORUMMMM, siz hala utanmıyormusunuz??? Ptsi Ocak 19, 2009 3:32 pm |
|
|
walla kartal kardes kaç gundur orduya adm arıyoz brı allahın kulu ses vermıyo |
|
|
|
infini
|
Konu: Geri: ARTIK UTANIYORUMMMM, siz hala utanmıyormusunuz??? Ptsi Ocak 19, 2009 5:42 pm |
|
|
bulgar kazaskerine tarafımdan ağzının payı yollanmıştır |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: ARTIK UTANIYORUMMMM, siz hala utanmıyormusunuz??? Ptsi Ocak 19, 2009 5:46 pm |
|
|
Serdarı ekrem de infinicigim kendine ne öyle KAZ ASKER
Serdarı ekrem daha hoş bence |
|
|
|
|
ARTIK UTANIYORUMMMM, siz hala utanmıyormusunuz??? |
|
|
3 sayfadaki 3 sayfası |