|
Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? |
|
|
Yazar |
Mesaj |
kadir1131
|
Konu: Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? Paz Ocak 18, 2009 12:45 am |
|
|
Şuan lavobodan bakıyorumda Edirne de bulunan 4 ordu dan sadece 1 Bulgar Ordusu kalmış. Ve Bulgaristanda 4 ordu daha var. Bu geçen gün 2 idi. birincisi Traktor un kasabasını korumak için kurduğu ordu ikincisi avrelia nın kasaba savunması için kurduğu Sofia's Defender ordusu. Ayrıca Harmanlı da hatırladığıma göre 4 ordu daha vardı. şuan ise 3 ordu var. Bu ordular Edirne deki ordular. Bu galiba bizler için zafer anlamına geliyor. |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? Paz Ocak 18, 2009 12:56 am |
|
|
Acaba bulgarlarla savaş felanmı çıktı yada başka bir taktikmi var.Edirneden aşağıya inmiş olmasınlar kadir. |
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? Paz Ocak 18, 2009 12:57 am |
|
|
Dostum Zafer Değil istediklerini yaptıkdan sonra çekildikleri anlamına geliyor Harmanlıyı Aldılar zorlada Osmanlıya Harmanlıyı aldıklarına Dair antlaşma imzalamaya çalışıyorlar Edirnedeki ordudada 1-2 güne kalmaz Edirneden çekilir Harmanlıya gelir Bulgar orduları |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? Paz Ocak 18, 2009 1:00 am |
|
|
Harmanlıyı veremeyiz ama çok güçlüler acaba bir süre versekmi? ama ozamanda hiç alamayız.Onlar harmanlıya gidince bütün ordularımız edirnede konuşlansın böylece harmanlı hariç güvenliği sağlarız bulgar yolunuda koruyalım.Biraz toparlanıp saldırırız.Zaten orada vatandaşlarımız vardır onlar yapar birşeyler. |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? Paz Ocak 18, 2009 1:00 am |
|
|
İstediklerini yaptılar
ve sizin deyiminizle
Geldikleri gibi gittiler fakat
yanlarında Harmanlıyıda götürdüler buda ayrı bir mesele .. |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? Paz Ocak 18, 2009 1:02 am |
|
|
İlerideki maçlara bakacağız derlerya İlerideki savaşlara bakacağız. |
|
|
|
kadir1131
|
Konu: Geri: Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? Paz Ocak 18, 2009 1:03 am |
|
|
kaan abi edirne nin aşağısında Keşan var Keşan dada Yıldırım Ordusu var. Yıldırım Ordusu Keşanı koruyacaktır. Ama düşman kuvvetleri Edirneden aşağı değil Harmanlı ya çekilmiştir. Harmanlı daki ordularda tekrar Bulgaristana çekilmiştir. Acab Osmanlı ile ilgili planları mı var? Bakıyorumda 2 Sırp ordusu ve 5 Romen Ordusu romanya nın sınır kasabası yani Rooşori de Vede de bulunuyor. Acaba Geri hatlarda Birleşip beraber Osmanlı ya mı gelecekler?? Çapar abi sende doğru sölüyosun ama bizim divandakiler o anlaşmayı kabul edeceğini sanmıyorum. Ve bir 1. ağızdan aldığım br habere göre divanda bulunan bir kişi bulgar kazakerine çekilmeleri ususunda mesaj atmış. Ondan hemn sonrada Bulgar orduları hemen çekilmeye başladı. İşte o kişide kahramanlardan biri gibidir benm gözümde. |
|
|
|
omer1994
|
Konu: Geri: Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? Paz Ocak 18, 2009 1:04 am |
|
|
lavobo programına nereden giriliyor? |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? Paz Ocak 18, 2009 1:06 am |
|
|
Oyun iyice sıkıcı oldu.Stres Stres... Yok ordular birleşecek,Yok multiyle adam öldür,Yok harmanlıyı al.İkinci bir modemim olsa:( Multi yapardım ama malesef yok |
|
|
|
kadir1131
|
|
|
|
omer1994
|
Konu: Geri: Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? Paz Ocak 18, 2009 1:08 am |
|
|
ok saol |
|
|
|
kadir1131
|
Konu: Geri: Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? Paz Ocak 18, 2009 1:09 am |
|
|
kaan abi çevredeki eski bozuk modemleri toplayalım. Belki yaptırırız multi koleksiyonu açarıs :D (şaka yaıyorum kimse gerçek anlamasın). :D |
|
|
|
barlation
|
Konu: Geri: Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? Paz Ocak 18, 2009 1:17 am |
|
|
karesiye inecekler diyenleri çok merak ediorum şimdi ne diyecekler..bnce bunlar gidior fakat yunanlılarla beraber yine gelcekler gibi hissediorum..Allah sonumuzu hayır etsin...
Ayrıca Harmanlı için çok üzgünüm ama inş onu da geri alcaz en yakın zamanda..Hepimize geçmiş olsun arkadaşlar
|
|
|
|
kadir1131
|
Konu: Geri: Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? Paz Ocak 18, 2009 1:21 am |
|
|
yalnız Yunanlıların şuan 2 ordusu var. Bence onlar bize gelecek durumda değil şuanlık. Benm düşünceme göre Romen sınırında bekleyen 7 ordu ve arkadan gelen 1 Hırvat ordusu Bulgaristandaki 2 Savunma ordusu hariç (Bular: Traktor un ordusu ve Avrelia nın Sofia' s Defender ordusu) 7 Bulgar ordusu daha birleşip Osmanlı Devletini talan etmeyi düşünüyo olabilirler. Belki 2 Yunan ordusuda bunun için sınır kasabasında bekliyo olabilir. |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? Paz Ocak 18, 2009 1:21 am |
|
|
Valla dolanıp dedeağaçtan içeri girerlerse hiç şaşırmayın
amma komplo teorisi üretiyom haa |
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? Paz Ocak 18, 2009 1:25 am |
|
|
Ben zaten divanın öyle bir antlaşmayı imzalamamasından yanayım savaşıyorum halada savaşırım yeterki bir karış toprağımıza ellerini sürmesinler... |
|
|
|
kadir1131
|
Konu: Geri: Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? Paz Ocak 18, 2009 1:27 am |
|
|
çapar abi herkes senin gibi düşünse keşke. bazı divan üyeleri koltuk için savaşa bile gelmiyor. |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? Paz Ocak 18, 2009 1:47 am |
|
|
Kadir Capar Abi mi |
|
|
|
ozank
|
Konu: Geri: Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? Paz Ocak 18, 2009 11:05 am |
|
|
Bence bulgar orduları geri çekilmeyecek ve bir süre daha harmanlida kalıcaklardır.. |
|
|
|
recep298
|
Konu: Geri: Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? Paz Ocak 18, 2009 11:39 am |
|
|
o ordular harmanlıdan çekilmicek bana göre |
|
|
|
kadir1131
|
Konu: Geri: Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? Paz Ocak 18, 2009 12:36 pm |
|
|
- nicomedia1 demiş ki:
- Kadir Capar Abi mi
ben kendimden büyüklere öyle hitap ederim nico abi. |
|
|
|
Hufu
|
Konu: Geri: Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? Paz Ocak 18, 2009 4:20 pm |
|
|
- kadir1131 demiş ki:
- Şuan lavobodan bakıyorumda Edirne de bulunan 4 ordu dan sadece 1 Bulgar Ordusu kalmış. Ayrıca Harmanlı da hatırladığıma göre 4 ordu daha vardı. şuan ise 3 ordu var. Bu ordular Edirne deki ordular.
Kadir1131 Edirnedeki 4 bulgar ordusundan 3u Harmanlıdaki Karesi Eyalet Ordusu (Daryusdara) nu dagıtmak icin gelmisti. Ki su an bundada basarılı oldukları icin Harmanlıda 4-1=3 bulgar ordusu gorunmekte.
- kadir1131 demiş ki:
- Ve Bulgaristanda 4 ordu daha var. Bu geçen gün 2 idi.
Gecen gun dedigin ne zaman bilmiyorum ama 1 haftayı askındır takip ediyorum, Bulgaristanda bulunan orduların sayılarında ve yerlerinde herhangi bir degisiklik olmadı.
|
|
|
|
Barbarov
|
Konu: Geri: Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? Paz Ocak 18, 2009 4:26 pm |
|
|
All Must Die Dağılmıs galiba Filistindeki olaylara benzedi.
İsrail saldırıyı bıraktı.Bunlarda geri çekiliolar. :S |
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? Paz Ocak 18, 2009 4:34 pm |
|
|
yok dostum All must die hala duruyo... yerinde :S |
|
|
|
Rohirrim10
|
Konu: Geri: Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? Paz Ocak 18, 2009 5:36 pm |
|
|
- Barbarov demiş ki:
İsrail saldırıyı bıraktı.Bunlarda geri çekiliolar. :S Katliamları bitti bippp yahudi bippp... |
|
|
|
|
Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? |
|
|