Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor?

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
Mit

Mit

Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ocak 18, 2009 9:37 pm

Isi garantiye almak istiyorlardir. Ama bunlar yüce TÜRK ulusunun neler yapabilicegini bilmiyorlar. Simdide bunu kanitlamamiz gerekiyor arkadaslar.

Lütfen meyhaneler, belediye ve çesitli kuruluslardan yararlanarak tüm vatandaslarimizi bu savasa çagriyalim! Düsmanlarimizi güldürmeyelim!... Devlet bagis kampanyasi baslatsin ve alinacak paralardan itibaren kurulacak veya kurulmus olan ordulara maddi destek saglanmasi gerekmektedir.
ozanbey

ozanbey

MesajKonu: Geri: Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ocak 18, 2009 10:07 pm

+1
zamaneee

zamaneee

MesajKonu: Geri: Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ocak 21, 2009 8:36 am

harmanlıdanda çekildiler
kadir1131

kadir1131

MesajKonu: Geri: Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ocak 21, 2009 8:47 am

heavy1914 n ordusu hala harmanlı da.
@li

MesajKonu: Geri: Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ocak 21, 2009 10:25 am

Arkadaşlar harmanlı alındıktan sonra 3 tane ordu vardı şimdi 1 tane..

Bu diğer 2 ordu Edirne'yemi geçti yoksa geri mi çekildi?
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

MesajKonu: Geri: Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ocak 21, 2009 11:32 am

Arkadaşlar anlamıyormusunuz bence geri çekilme taktiği bunlar..bir noktada bekliyorlar..biz gelince tekrar harmanlıya girerler....
islam44.

islam44.

MesajKonu: Geri: Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ocak 21, 2009 11:39 am

harmanlıdan çıkıp boşluğun ortasında bizi bekliyor olabilirler
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

MesajKonu: Geri: Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ocak 21, 2009 12:00 pm

islam7 demiş ki:

Ben ne diyorum ?Smile
islam44.

islam44.

MesajKonu: Geri: Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ocak 21, 2009 12:04 pm

skywalker22 demiş ki:
islam7 demiş ki:

Ben ne diyorum ?Smile

bak sen geri çekilme diyorsun o zaman kendi topraklarını kastettiğğini anladım ondan yazdım Very Happy
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

MesajKonu: Geri: Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ocak 21, 2009 1:52 pm

islam7 demiş ki:
skywalker22 demiş ki:
islam7 demiş ki:

Ben ne diyorum ?Smile

bak sen geri çekilme diyorsun o zaman kendi topraklarını kastettiğğini anladım ondan yazdım Very Happy

nokta diyorum kardeş iyi oku Smile
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

MesajKonu: Geri: Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ocak 21, 2009 3:46 pm

Sanki forum oyununa döndü en çok kim alıntı yapacak gibi millet alıntı üzerine alıntı yapıyor Very Happy
Fransuva

Fransuva

MesajKonu: Geri: Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 22, 2009 2:26 am

Sen en büyük alıntısın ya-huuu
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 22, 2009 1:01 pm

arkadaşlar 2 tane fansuva neden var ki ya
ihtiyar96

ihtiyar96

MesajKonu: Geri: Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 22, 2009 2:57 pm

edirnede bulunan bulgar orduları.

1.cisi harmanlının icerisinde

2.cisi edşrnenin icerisinde

3. edirne kapısında bekliyor

4. harmanlı- somarkov arasına gectigini tahmin ediliyor. sebebi ise bu ordu kasabaların tamamen baglanmasını saglamak icin osmanlıya ait orda 4 nokta var onlarıda bulgaristana baglaması lazım.
castle

castle

MesajKonu: Geri: Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor? - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 3:22 pm

bunlarla buyuk kapısma olcak bızım ordu ole bı gelcekkı merak etmeyın yakında ordayız

Bulgar Orduları Geri mi Çekiliyor?

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2