ahmetseker
|
Konu: Geri: Savaş hesabı Perş. Ocak 22, 2009 2:00 am |
|
|
- Alıntı :
Harmanlı Kalesi Muhafızları
Moderatörler:ahmetseker
tamam kızmaya devam et ihtiyar ben ne diyorum sen ne diyorsun. harmanlı kalesi projesini başlattıktan bir kaç gün sonra işlerim yoğumlaştı ve uzun bir süre oyuna giremedim. tekrar girdiğimde zaten düşman orduları topraklarımızda cirit atıyordu. o süre zarfında bile zaten doğru dürüst başvuru bile yapılmamış foruma. şu aşamada devam etsek bile harmanlı kalesi projesi bir şey ifade etmiyor artık...geri alınana kadar. |
|
ihtiyar96
|
Konu: Geri: Savaş hesabı Perş. Ocak 22, 2009 2:51 pm |
|
|
ahmet ben sana inanıyorum. sonucta bu bir oyun reel hayat daha önemli. bunu yapma sebebimde
3 aydır sürekli aynı suclamara maruz kalarak. aynı sorulara tekrar tekrar aynı cevap vermekten bıktım.
bunuda kimse yasamadan anlamıyor.
hep beraber bir orgazisayon yapıyoruz herkesin fikirleri önemli.
ama fikir sunarken bizlerin sırtına basarak kendi fikirlerin empoze edilmesine karsıyım.
bu konu gereginden fazla uzadı. su anda direniş ordusuna girişin saglanıyor zaten. 3aydır yapılanlardan orda okuyarak vakıf olabilirsin. |
|
badsector
|
Konu: Geri: Savaş hesabı Perş. Ocak 22, 2009 4:36 pm |
|
|
Tarih: 22 Oca 2009 13:25 Mesaj konusu: son bulgar savasi hakkinda | |
| oyun adminlerinden yapilan aciklama
<table width="90%" align="center" border="0" cellpadding="3" cellspacing="1"><tr> <td>Choup yazmış:</td> </tr> <tr> <td class="quote">bir bulgar ordusunu oyundan sildik, fetihlerini iptal ettik ve ordudaki butun askerleri oyundan sildik
ordunun cogu multi hesaplardan olusmaktaydi. ancak multi olmayan hesaplari da sildik.
multi hesap= oyundan silinme. multi hesaplardan yararlananlar ve bunu bildirmeyenler= onlarda oyundan silinecektir.
eger turk oyuncularda aynisini yaparlarsa, bu onlarinda basina gelecektir
</td> </tr></table>
mesajin orijinali Eradication basligi altinda admin forumuna, oyun adminlerinden choup tarafindan gonderilmistir.
http://forum.renaissancekingdoms.com/viewtopic.php?t=346393
SAVAŞ HESABI YAPARKEN AMAN MULTİLERDEN UZAK DURULSUNDA.. orduda bir tek multi bile bulunsa bunu bizede fazlasıyla uygular bu choup, öle savaş sonunu falanda beklemez..
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: Savaş hesabı Perş. Ocak 22, 2009 5:35 pm |
|
|
oha silindiler demek o zmn harmanlı bızım elımızde |
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: Savaş hesabı Perş. Ocak 22, 2009 5:39 pm |
|
|
4 bulgar ordusunun sadece 1 tanesi silindi, hala 3 tanesi duruyor. bunlardan ikisi edirnede diğeri harmanlıda. savaşımız bunlara karşı olacak. |
|
Nistel
|
Konu: Geri: Savaş hesabı Perş. Ocak 22, 2009 5:44 pm |
|
|
her şey iyiye gidiyor gibi gözüküyor, bugunde sarkoye adamlar gelmee basladı |
|