Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Bulgar Ordusu Gitti :)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
Barbarov

Barbarov

Bulgar Ordusu Gitti :) - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Bulgar Ordusu Gitti :) Bulgar Ordusu Gitti :) - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 22, 2009 9:33 pm

liseli demiş ki:
onu biz yapmadık zaten ayrıca şahmerdan sen hala yunan diorsun bırak yunan sil kafanmdan şu ajn bulgarlara hucum edilşmeli hatta yunanlarla anlaşıp bulgara beraber dalınmalı ortada bulgar falan kalmamalı yunan sonraki iş

bence bulgarlara saldırılmalı ama dedeağaçtaki insanlarımız silahlı gruplar oluşturup devriye
gezmeli yunanlılardan baskın yersek bu sefer çok kötü olabilir.

Bulgarları ezeceğiz Saruhan Sancak Ordusu Da geliyor.
Valandil

MesajKonu: Geri: Bulgar Ordusu Gitti :) Bulgar Ordusu Gitti :) - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 22, 2009 9:37 pm

_sahmeran_ demiş ki:
arkadaşlar Osmanlı ordusu Greatalexanderın önderliğinde Somokova girdiğinde de böyle nidalar atıyorduk. Ondan 1 ay sonra herkez ağlamaya başladı.

Size İyi Fetihler Smile

Ben o zamanlar hapisteydim...

Bırak hapisi sadece forumdan banlı olmasaydım ve olaylardan haberim olsaydı, o savaşı engellerdim bu kadar basit...

Tek orduyla gidersen adamlar parçalar tabiki, akıl var mantık var...

Ama şimdi bir Bulgar seferi düzenlenecekse, 3-4 ordu ile yapılacak Wink
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Bulgar Ordusu Gitti :) Bulgar Ordusu Gitti :) - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 22, 2009 9:41 pm

inşallah hayırlısı olur valandil
Bariscik

Bariscik

MesajKonu: Geri: Bulgar Ordusu Gitti :) Bulgar Ordusu Gitti :) - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 22, 2009 9:49 pm

Bulgar seferi saçma olur.Daha yeni yeni kurtuluyorken hoppa hadi bulglarlara saldıralım demeyin.Yine yaşadıklarımızın aynısını yaşarız...
Barbarov

Barbarov

MesajKonu: Geri: Bulgar Ordusu Gitti :) Bulgar Ordusu Gitti :) - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 22, 2009 9:52 pm

Baris ilk başta bende böyle düşündüm.En güçlü ordularının
silindiğini duyunca ordumuzun komutanlarına hak verdim.Forumu
okursan sende hak vereceğini düşünüyorum.Ama yunanlıları unutmamak
lazım yeniden hatırlatıyorum.Biz bulgar seferindeyken dedeağaçtan başlayıp edirneyi onlar alabilir.Bu yüzden dedeaçtata bir ordu hazır
bekletilmeli hiç olmadı silahlı gruplar.
Bariscik

Bariscik

MesajKonu: Geri: Bulgar Ordusu Gitti :) Bulgar Ordusu Gitti :) - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 22, 2009 9:57 pm

ancak şöyle bir durum var.Onlar buraya geldiğinde ordularımızı yendiler.Ve şimdi biz saldıralım diyoruz.Yunanlar gaza gelirse bulgar kışkırtmalarıyla neler olur bir düşünün.Ha eğer kasaba alır da iskan politikası uygularsak şansımız artar...
infini

infini

MesajKonu: Geri: Bulgar Ordusu Gitti :) Bulgar Ordusu Gitti :) - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 22, 2009 10:40 pm

hadi hayırlı olsun bugünlerde ALLAH'ım güzel haberlerini bizden esirgemesin
ama bu saldırı işi çok saçma olur adamların saldırıdaki gücü nasılsa bunun 2 katı savunmada olur biz ki bir savunma bile yapamıyoruz organize olamıyoruz saldırıdan bahsedilmesi bilerek ölüme gitmekten başka bir şey değil ilk önce harmanlı sınırı güçlendirilmeli yeni bir büyük amaçlı herkesi kapsayan bir teşkilat kurumalı savaş kanunları düzenlenmedi ordu bütçesi oluşturulmalı kılıç kalkan yapımına gidilmeliki bu tür sıkıntıları bir daha yaşamalayım ayrıca sevinmek içinde erken diğer bulgar orduları ülkemizde kısa sürede öldürüp hapislere atacağız onları Twisted Evil
_prensesss_

_prensesss_

MesajKonu: Geri: Bulgar Ordusu Gitti :) Bulgar Ordusu Gitti :) - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 22, 2009 10:43 pm

ben çok sevindim ya :d şok olsm bi anda görnce Very Happy:D harika bi haber bu SmileSmileSmileSmile

hayrlı olsn hepimize Smile şimdi daha bi güçlüü ordu kurmalıyızzz hadi el ele verelm millt SmileSmileSmile
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: Bulgar Ordusu Gitti :) Bulgar Ordusu Gitti :) - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 22, 2009 10:44 pm

Emaar demiş ki:
yalniz burda ölenlerinde diriltilmesi gerekir
adamlar bos yere özellik kaybedip 45 gün biyere baglandilar
daha bir ay var ilk ölenlerin aramiza dönmesine
bu konudada adminler bisey yapmali
öbür türlü bizde kurariz multilerle 10 ordu
dalariz bulgaristana
keseriz bütün güclü elemanlari
sonra da gercek oyunculari göndeririz

ölenler diriltilmeli

Allahın işine karışlımaz çarpılırsın Very Happy
Luiss

Luiss

MesajKonu: Geri: Bulgar Ordusu Gitti :) Bulgar Ordusu Gitti :) - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 22, 2009 11:19 pm

Nistel demiş ki:
Emaar demiş ki:
yalniz burda ölenlerinde diriltilmesi gerekir
adamlar bos yere özellik kaybedip 45 gün biyere baglandilar
daha bir ay var ilk ölenlerin aramiza dönmesine
bu konudada adminler bisey yapmali
öbür türlü bizde kurariz multilerle 10 ordu
dalariz bulgaristana
keseriz bütün güclü elemanlari
sonra da gercek oyunculari göndeririz

ölenler diriltilmeli

Allahın işine karışlımaz çarpılırsın Very Happy

Very Happy Very Happy Very Happy Laughing Laughing
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Bulgar Ordusu Gitti :) Bulgar Ordusu Gitti :) - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 22, 2009 11:59 pm

Yapılan hatalardan ders almanın zamanı geldi sanırım.Helede herşey hiç olmadığı kadar lehimize işlemeye başlamışken..Bundan sonra başarısızlık gelirse ki (inş Gelmez) bunu bilmiyorduk,tahmin edemedik yada bunun suçu onun suçu vs gibi laflarla atlatılamayacağını umarım herkes biliyordur.
omer1994

omer1994

MesajKonu: Geri: Bulgar Ordusu Gitti :) Bulgar Ordusu Gitti :) - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ocak 23, 2009 12:25 am

Barbarov demiş ki:
Baris ilk başta bende böyle düşündüm.En güçlü ordularının
silindiğini duyunca ordumuzun komutanlarına hak verdim.Forumu
okursan sende hak vereceğini düşünüyorum.Ama yunanlıları unutmamak
lazım yeniden hatırlatıyorum.Biz bulgar seferindeyken dedeağaçtan başlayıp edirneyi onlar alabilir.Bu yüzden dedeaçtata bir ordu hazır
bekletilmeli hiç olmadı silahlı gruplar.

Ben dedeağaçta ikamet eden bir fırıncıyım.savaşa gelememiştim çünkü hem kp 50 den düşüktü (ama şimdi 61) hemde ben gidersem savaşa dedeağaçta ekmek üretimi olmayacaktı.s0 lar ve s1 ler açlıktan kırılacaktı.Neyse Dedeağaça bir ordu gelirse ben günde 36 ekmekle ordumuza üretim yaparım.ve ekmeklerden mümkün olduğunca az para alacağım çünkü un ve odun içinde ekmek gerekecek.
alyabike

alyabike

MesajKonu: Geri: Bulgar Ordusu Gitti :) Bulgar Ordusu Gitti :) - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ocak 23, 2009 12:26 am

alpi acemilik kadar kötüsü yoktur. savaşa gidip savaşan yaralanan yada şehit düşen herkes artık savaş hakkında bi fikir sahibi.bundan sonraki adımlarımızı bilerek atmak en güzeli olacak.

herkes gayretle birşeyler yapmaya çalıştı. bu arada geldiğimiz noktada üzücü şeylerde yaşadık ama GÜN DOĞMADAN NELER DOĞAR, BUGÜN GÜNEŞ BİZİM İÇİN DOĞDU!!!
omer1994

omer1994

MesajKonu: Geri: Bulgar Ordusu Gitti :) Bulgar Ordusu Gitti :) - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ocak 23, 2009 12:32 am

alyabike demiş ki:
alpi acemilik kadar kötüsü yoktur. savaşa gidip savaşan yaralanan yada şehit düşen herkes artık savaş hakkında bi fikir sahibi.bundan sonraki adımlarımızı bilerek atmak en güzeli olacak.

herkes gayretle birşeyler yapmaya çalıştı. bu arada geldiğimiz noktada üzücü şeylerde yaşadık ama GÜN DOĞMADAN NELER DOĞAR, BUGÜN GÜNEŞ BİZİM İÇİN DOĞDU!!!

evet acemilik.Bulgarlar ilk saldırılarında acemiydi o yüzden kolayca geri püskürtebiliyorduk. ama şimdi birazdaha profesyonelleştiler zor püskürtüyoz
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Bulgar Ordusu Gitti :) Bulgar Ordusu Gitti :) - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ocak 23, 2009 12:33 am

alyabike demiş ki:

unanim doru sölüyorsun Smile
kadir1131

kadir1131

MesajKonu: Geri: Bulgar Ordusu Gitti :) Bulgar Ordusu Gitti :) - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ocak 23, 2009 12:36 am

Daha doğrusu artık püskürtemiyoruz.
Heavy1914 ün ordusu hala Harmanlı da.
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: Bulgar Ordusu Gitti :) Bulgar Ordusu Gitti :) - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ocak 23, 2009 12:38 am

cidden ya ne zaman taaruza geçecez harmanlıda dur dur sıkıldım ya artık kovaslayak su bulgarları...
kadir1131

kadir1131

MesajKonu: Geri: Bulgar Ordusu Gitti :) Bulgar Ordusu Gitti :) - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ocak 23, 2009 12:49 am

Valla Haklısın Saylı.
Şu Bulgarları Doğdukları Yere kadar Kovalayalım. Very Happy
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: Bulgar Ordusu Gitti :) Bulgar Ordusu Gitti :) - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ocak 23, 2009 12:51 am

kadir kardeşim doğdukları eve kadar gidelim yeter sana uyarsak sonumuz kötü Razz
ihtiyar96

ihtiyar96

MesajKonu: Geri: Bulgar Ordusu Gitti :) Bulgar Ordusu Gitti :) - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ocak 23, 2009 1:15 am

bu ordunun silinmesinde en büyük pay inglizce ceviri yaparak oyun kurucularına ulasan 3-5 arkadasa teşekkürler ediyorum.

dirilme konusunda da basvuru yapıldı ama cevap nasıl olacak bekliyoruz
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Bulgar Ordusu Gitti :) Bulgar Ordusu Gitti :) - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ocak 23, 2009 11:11 am

ihtiyar96 demiş ki:
bu ordunun silinmesinde en büyük pay inglizce ceviri yaparak oyun kurucularına ulasan 3-5 arkadasa teşekkürler ediyorum.

dirilme konusunda da basvuru yapıldı ama cevap nasıl olacak bekliyoruz

inşallah diriltirler. Very Happy
ozanbey

ozanbey

MesajKonu: Geri: Bulgar Ordusu Gitti :) Bulgar Ordusu Gitti :) - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ocak 23, 2009 12:05 pm

inşallah diriltirler ve daha önemlisi inş. özelliklerimizi geri verirler
alyabike

alyabike

MesajKonu: Geri: Bulgar Ordusu Gitti :) Bulgar Ordusu Gitti :) - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ocak 23, 2009 1:54 pm

kadir1131 demiş ki:
Daha doğrusu artık püskürtemiyoruz.
Heavy1914 ün ordusu hala Harmanlı da.

Kadir herkes bunun için çaba gösteriyor.Savaş konusunda tecrübesi ve bilgisi olan kişilerin yönlendirmeleriyle ve fikir alışverişleriyle, en az zararla bu durumdan kurtulmanın en iyi yoluna bakılıyor.

Sanırım geldiğimiz noktada en büyük noksanımız asker ve para.söyleyebileceğim tek şey var hiç savaşmamış kişiler için.(45 gün ölmek sıkıcı olabilir ama) inanın oyundan daha fazla keyf alacaksınız.Aksiyon var. Wink
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: Bulgar Ordusu Gitti :) Bulgar Ordusu Gitti :) - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ocak 23, 2009 1:59 pm

kılıc 240 akçe
kalkan 80 akçe
bulgar kellesi almak paha biçilemez Very Happy
ihtiyar96

ihtiyar96

MesajKonu: Geri: Bulgar Ordusu Gitti :) Bulgar Ordusu Gitti :) - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ocak 23, 2009 3:20 pm

birlik olursa sorun cıkmaz arkadaslar.

Bulgar Ordusu Gitti :)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 3 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki