ozanbey
|
Konu: Geri: Bulgar Ordusu Gitti :) Cuma Ocak 23, 2009 3:57 pm |
|
|
ihtiyara katılıyorum insan gücü herşeyden önemli (tabi kp de çok önemli )
silahlı gruplarla bile orduların dışarıda tutulabileceğini hepimiz daha önce gördük... |
|
Edebi
|
Konu: Geri: Bulgar Ordusu Gitti :) Cuma Ocak 23, 2009 4:11 pm |
|
|
Bulgarların hak ettikleri cezayı almalarına ben de herkes gibi sevindim yalnız unutmamamız gereken bir husus var henüz savaş bitmiş değil. Harmanlı ve edirnedeki bulgar ordularını yenmedikçe bu güzel haberin rehavetine kapılmamalıyız. Bulgarlar bir ordu daha gönderip güçlerini takviye etmeden saldırmamız bizim avantajımız olacaktır. Elde ettimiğimiz avantajı en iyi şekilde değerlendirmek için acele etmemizde fayda var. |
|
siffah
|
Konu: Geri: Bulgar Ordusu Gitti :) Cuma Ocak 23, 2009 4:52 pm |
|
|
bizim de ordumuzda multiler yoktur inşaallah yoksa kurunun yanında yaş da yanmasın |
|
Nistel
|
Konu: Geri: Bulgar Ordusu Gitti :) Cuma Ocak 23, 2009 5:13 pm |
|
|
- Nistel demiş ki:
- biz multileri daha cok para aktarımı için kullanıyoruz orduya koyacak aklımız yok
demiştim, sanmıyorum |
|
liseli
|
Konu: Geri: Bulgar Ordusu Gitti :) Cuma Ocak 23, 2009 11:02 pm |
|
|
demiştin nistel demiştin biz türkler 10 akçe için açıyoz sadece |
|
zamaneee
|
Konu: şeer şen C.tesi Ocak 24, 2009 1:42 pm |
|
|
- alpi_03 demiş ki:
- Kesinlikle güzel bir cvp
haklısın güzel cevap olmuş şener şen |
|
zamaneee
|
Konu: Geri: Bulgar Ordusu Gitti :) C.tesi Ocak 24, 2009 1:45 pm |
|
|
- Barbarov demiş ki:
- Baris ilk başta bende böyle düşündüm.En güçlü ordularının
silindiğini duyunca ordumuzun komutanlarına hak verdim.Forumu okursan sende hak vereceğini düşünüyorum.Ama yunanlıları unutmamak lazım yeniden hatırlatıyorum.Biz bulgar seferindeyken dedeağaçtan başlayıp edirneyi onlar alabilir.Bu yüzden dedeaçtata bir ordu hazır bekletilmeli hiç olmadı silahlı gruplar. bence bitraz daha bekleyelim biraz daha güçleelim düşük sv oyuncumuz çok 2 3 ay kadar bekler sek çok daha güçlü ordular çıkaracaz o zamn bulgarlar önumuzde duramyacaklardır |
|
@li
|
Konu: Geri: Bulgar Ordusu Gitti :) C.tesi Ocak 24, 2009 9:41 pm |
|
|
Harmanlıda xektor yeniden bir ordu kurdu ama sancak mührü yok ayrıca ap üretecek adam arıyorlar.
|
|
levozz
|
Konu: Geri: Bulgar Ordusu Gitti :) C.tesi Ocak 24, 2009 10:31 pm |
|
|
- zamaneee demiş ki:
- Barbarov demiş ki:
silindiğini duyunca ordumuzun komutanlarına hak verdim.Forumu okursan sende hak vereceğini düşünüyorum.Ama yunanlıları unutmamak lazım yeniden hatırlatıyorum.Biz bulgar seferindeyken dedeağaçtan başlayıp edirneyi onlar alabilir.Bu yüzden dedeaçtata bir ordu hazır bekletilmeli hiç olmadı silahlı gruplar. bence bitraz daha bekleyelim biraz daha güçleelim düşük sv oyuncumuz çok 2 3 ay kadar bekler sek çok daha güçlü ordular çıkaracaz o zamn bulgarlar önumuzde duramyacaklardır
3 aymı saldırı için bu kadar beklersek ölen bulgarların dirilmesi ve yeni çıkardıkları multileriyle edirnede kurucakları savunmayı düşünürsek biraz zor .bu kadar zamanımız yok .en fazla 1 hafta bilemedin 10 gün. ondan fazlası bize yarar degil zarar verir. |
|
skywalker22
Moderatör
|
Konu: Geri: Bulgar Ordusu Gitti :) Paz Ocak 25, 2009 7:45 am |
|
|
- levozz demiş ki:
- zamaneee demiş ki:
- Barbarov demiş ki:
silindiğini duyunca ordumuzun komutanlarına hak verdim.Forumu okursan sende hak vereceğini düşünüyorum.Ama yunanlıları unutmamak lazım yeniden hatırlatıyorum.Biz bulgar seferindeyken dedeağaçtan başlayıp edirneyi onlar alabilir.Bu yüzden dedeaçtata bir ordu hazır bekletilmeli hiç olmadı silahlı gruplar. bence bitraz daha bekleyelim biraz daha güçleelim düşük sv oyuncumuz çok 2 3 ay kadar bekler sek çok daha güçlü ordular çıkaracaz o zamn bulgarlar önumuzde duramyacaklardır
+1
3 aymı saldırı için bu kadar beklersek ölen bulgarların dirilmesi ve yeni çıkardıkları multileriyle edirnede kurucakları savunmayı düşünürsek biraz zor .bu kadar zamanımız yok .en fazla 1 hafta bilemedin 10 gün. ondan fazlası bize yarar degil zarar verir. |
|