Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Bulgar Ordusu Gitti :)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3
Yazar Mesaj
ozanbey

ozanbey

Bulgar Ordusu Gitti :) - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Bulgar Ordusu Gitti :) Bulgar Ordusu Gitti :) - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ocak 23, 2009 3:57 pm

ihtiyara katılıyorum insan gücü herşeyden önemli (tabi kp de çok önemli Smile )

silahlı gruplarla bile orduların dışarıda tutulabileceğini hepimiz daha önce gördük...
Edebi

Edebi

MesajKonu: Geri: Bulgar Ordusu Gitti :) Bulgar Ordusu Gitti :) - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ocak 23, 2009 4:11 pm

Bulgarların hak ettikleri cezayı almalarına ben de herkes gibi sevindim yalnız unutmamamız gereken bir husus var henüz savaş bitmiş değil. Harmanlı ve edirnedeki bulgar ordularını yenmedikçe bu güzel haberin rehavetine kapılmamalıyız. Bulgarlar bir ordu daha gönderip güçlerini takviye etmeden saldırmamız bizim avantajımız olacaktır. Elde ettimiğimiz avantajı en iyi şekilde değerlendirmek için acele etmemizde fayda var.
siffah

siffah

MesajKonu: Geri: Bulgar Ordusu Gitti :) Bulgar Ordusu Gitti :) - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ocak 23, 2009 4:52 pm

bizim de ordumuzda multiler yoktur inşaallah yoksa kurunun yanında yaş da yanmasın
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: Bulgar Ordusu Gitti :) Bulgar Ordusu Gitti :) - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ocak 23, 2009 5:13 pm

Nistel demiş ki:
biz multileri daha cok para aktarımı için kullanıyoruz Very Happy orduya koyacak aklımız yok Very Happy

demiştim, sanmıyorum
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Bulgar Ordusu Gitti :) Bulgar Ordusu Gitti :) - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ocak 23, 2009 11:02 pm

demiştin nistel demiştin biz türkler 10 akçe için açıyoz sadece Very Happy
zamaneee

zamaneee

MesajKonu: şeer şen Bulgar Ordusu Gitti :) - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Ocak 24, 2009 1:42 pm

alpi_03 demiş ki:
unanim Kesinlikle güzel bir cvp Very Happy

haklısın güzel cevap olmuş şener şen
zamaneee

zamaneee

MesajKonu: Geri: Bulgar Ordusu Gitti :) Bulgar Ordusu Gitti :) - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Ocak 24, 2009 1:45 pm

Barbarov demiş ki:
Baris ilk başta bende böyle düşündüm.En güçlü ordularının
silindiğini duyunca ordumuzun komutanlarına hak verdim.Forumu
okursan sende hak vereceğini düşünüyorum.Ama yunanlıları unutmamak
lazım yeniden hatırlatıyorum.Biz bulgar seferindeyken dedeağaçtan başlayıp edirneyi onlar alabilir.Bu yüzden dedeaçtata bir ordu hazır
bekletilmeli hiç olmadı silahlı gruplar.

bence bitraz daha bekleyelim biraz daha güçleelim düşük sv oyuncumuz çok 2 3 ay kadar bekler sek çok daha güçlü ordular çıkaracaz o zamn bulgarlar önumuzde duramyacaklardır
@li

MesajKonu: Geri: Bulgar Ordusu Gitti :) Bulgar Ordusu Gitti :) - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Ocak 24, 2009 9:41 pm

Harmanlıda xektor yeniden bir ordu kurdu ama sancak mührü yok ayrıca ap üretecek adam arıyorlar.
levozz

levozz

MesajKonu: Geri: Bulgar Ordusu Gitti :) Bulgar Ordusu Gitti :) - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Ocak 24, 2009 10:31 pm

zamaneee demiş ki:
Barbarov demiş ki:
lazım yeniden hatırlatıyorum.Biz bulgar seferindeyken dedeağaçtan başlayıp edirneyi onlar alabilir.Bu yüzden dedeaçtata bir ordu hazır

bence bitraz daha bekleyelim biraz daha güçleelim düşük sv oyuncumuz çok 2 3 ay kadar bekler sek çok daha güçlü ordular çıkaracaz o zamn bulgarlar önumuzde duramyacaklardır

3 aymı saldırı için bu kadar beklersek ölen bulgarların dirilmesi ve yeni çıkardıkları multileriyle edirnede kurucakları savunmayı düşünürsek biraz zor .bu kadar zamanımız yok .en fazla 1 hafta bilemedin 10 gün. ondan fazlası bize yarar degil zarar verir.
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

MesajKonu: Geri: Bulgar Ordusu Gitti :) Bulgar Ordusu Gitti :) - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Ocak 25, 2009 7:45 am

levozz demiş ki:
zamaneee demiş ki:
Barbarov demiş ki:

+1

3 aymı saldırı için bu kadar beklersek ölen bulgarların dirilmesi ve yeni çıkardıkları multileriyle edirnede kurucakları savunmayı düşünürsek biraz zor .bu kadar zamanımız yok .en fazla 1 hafta bilemedin 10 gün. ondan fazlası bize yarar degil zarar verir.

Bulgar Ordusu Gitti :)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 3 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3