|
Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim |
|
|
Yazar |
Mesaj |
Mit
|
Konu: Geri: Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim Ptsi Ocak 26, 2009 6:09 pm |
|
|
- toz demiş ki:
- siffah demiş ki:
- zamanında apakay şarköyde cucurbitaya karşı aday olup kazanmak üzereyken sildirtildi. aynı dönemde cucurbita silindi ancak ağababası tarafından geri oyuna döndürüldü.
Zamanindaki apakay sen olmayasın Evet kendisi Apakay bunda ne var? Zorunuza mi gitti? |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim Ptsi Ocak 26, 2009 7:16 pm |
|
|
- ahmetseker demiş ki:
- en son vukuatları da osmanlı direniş kuvvetleri forumu moderatörü ihtiyarın moderatörlükten alınması ve sansürcülerin forum moderatörü olarak atanması. ve bu olay ben solonun özel bir forum olan direniş kuvvetleri forumuna karışamayacağı ve burada tek yetkinin moderatör olan ihtiyarda olduğunu belirtmemden sonra oldu. yüce Rabbim insanı iktidarsızlık hastalığından korusun.
Amin... |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim Ptsi Ocak 26, 2009 8:24 pm |
|
|
Arkadaşlar hapisten çıktım... Ama msjlarıma cvp falan gelmedi... Nie hapise girdim nie çıktım bilmiyorum... Ezikbita gene belliki bi yalan atmış ama bu sefer çabuk yalanı ortaya çıkmış... Kısacası ; İtin duası gene kabul olmadı |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim Ptsi Ocak 26, 2009 8:41 pm |
|
|
büyük ihtimalle valandil başka bir sitenin reklamını yapıyor demiştir adminlere sildirmek için. onlar da olaya bakmadan evvel seni hapse koymuşlardır ama daha sonra e hani adam link falan koymamış ne reklamı diye bir cevap almıştır multi128 ve adminler seni hapisten çıkarmıştır. savaş döneminde adamın uğraştığı işlere bakar mısınız? harmanlıda bulgarların bir sürü multi açtığı söylentisi dolanırken solonbita hala kendi gıcık olduğu insanlarla uğraşmakta. ben bu kadar rezil bir insanı bu oyunda görmedim. |
|
|
|
PolatALEMDAR
|
Konu: Geri: Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim Ptsi Ocak 26, 2009 9:53 pm |
|
|
Multi128 mi ? Hiç güleceğim yoktu ha. Tam oturmus |
|
|
|
ozank
|
Konu: Geri: Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim Ptsi Ocak 26, 2009 11:49 pm |
|
|
Multi128..Helal olsun..Cuk die oturdu.. |
|
|
|
siffah
|
Konu: Geri: Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim Salı Ocak 27, 2009 11:25 am |
|
|
- toz demiş ki:
- siffah demiş ki:
- zamanında apakay şarköyde cucurbitaya karşı aday olup kazanmak üzereyken sildirtildi. aynı dönemde cucurbita silindi ancak ağababası tarafından geri oyuna döndürüldü.
Zamanindaki apakay sen olmayasın evet apakay bendim bunu da hiç saklamadım. herkese söyledim. |
|
|
|
siffah
|
Konu: Geri: Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim Salı Ocak 27, 2009 11:26 am |
|
|
walla apakay olarak da çoğunun ne işler pişirdiğini bilirim. toz o zamanlar sen portakalda vitamindin. tanımazsın apakayı bile |
|
|
|
PolatALEMDAR
|
Konu: Geri: Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim Salı Ocak 27, 2009 11:44 am |
|
|
- siffah demiş ki:
- walla apakay olarak da çoğunun ne işler pişirdiğini bilirim. toz o zamanlar sen portakalda vitamindin. tanımazsın apakayı bile
Bende mi tanımam seni Apakay |
|
|
|
siffah
|
Konu: Geri: Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim Salı Ocak 27, 2009 12:33 pm |
|
|
tanırsın. bu arada polat ya ne zamandır aklıma takıldı. bi soyguncu vardı kadın. sen dövdüydün. adı neydi onun? |
|
|
|
recai
|
Konu: Geri: Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim Salı Ocak 27, 2009 1:55 pm |
|
|
Comefromhell, suresiz
Forum Index -> Askeri Teşkilatlar -> Osmanli Direnis Kuvvetleri Artık yetmedimi - Forumdaki tarafsız yöneticiler adli baslikta
birinci forumdaki 45 gunluk cezasi da gozonune alinarak, forum kurallarini surekli ihlal etmesinden dolayi her iki forumdan da suresiz uzaklastirilmistir.
Yine Yapmış yapacağını edit Ahmet şekerde 7 gün ban yemiş kesin başka banlarda gelir sıradaki kim acaba
Kullandığımız kelimelere dikkat edelim...
Redkit... |
|
|
|
siffah
|
Konu: Geri: Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim Salı Ocak 27, 2009 3:19 pm |
|
|
walla durmadan edit yiyorum sıradaki olabilirim |
|
|
|
ridibuda
|
Konu: Geri: Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim Salı Ocak 27, 2009 3:21 pm |
|
|
keşke multi128 şöle dese daha şeffaf olur. curcunayı sevmeyenleri banlarım laf dienleri silerim yaptıgı baska bişi deilki. forumda istedigin dili kullan ama bunlara dil atma ceza yersin |
|
|
|
siffah
|
Konu: Geri: Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim Salı Ocak 27, 2009 3:24 pm |
|
|
- ridibuda demiş ki:
- keşke multi128 şöle dese daha şeffaf olur. curcunayı sevmeyenleri banlarım laf dienleri silerim yaptıgı baska bişi deilki. forumda istedigin dili kullan ama bunlara dil atma ceza yersin
zuhaa |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim Salı Ocak 27, 2009 6:15 pm |
|
|
Elinden geleni ardına koymasın, ---edit---
|
|
|
|
toz
|
Konu: Geri: Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim Salı Ocak 27, 2009 7:22 pm |
|
|
- Mit demiş ki:
- toz demiş ki:
- siffah demiş ki:
Zamanindaki apakay sen olmayasın Evet kendisi Apakay bunda ne var? Zorunuza mi gitti? Seni ilgilendiren bir cümle yazmadım.İlk olarak bunu söyleyeyim.Ayrıca ben apakay ı tanıyorum.Kendisi beni unutmuş olabilir.Zamanında silindikten sonra gelibolu ya gelmiştir.Kendisi tam seçim zamanında kasabamızda kalmıştır.Tabi ben portakal'da vitamindim unutmuş olabilirim.Ama öncelikli olarak 2-3 tane cevap veremediğiniz cümleler kurdum diye bu kadar artistik yapmanıza gerek yok.Ben sadece siffahı tanıdığımı söyledim.Orda kötü bir cümle yok ama siz o artniyetli kafanız herzamanki gibi çalişiyor.Ayrıca Siffah hanım sizin gibi bir üst düzey yönetici bir hanımefendiye kurduğunuz cümleler yakışmıyor.Kendinizden utanmanız lazım. |
|
|
|
PolatALEMDAR
|
Konu: Geri: Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim Çarş. Ocak 28, 2009 12:14 am |
|
|
- siffah demiş ki:
- tanırsın. bu arada polat ya ne zamandır aklıma takıldı. bi soyguncu vardı kadın. sen dövdüydün. adı neydi onun?
Viajero'yu mu diyorsun ohoo o bi şeymi
Neyse Bi ara nargileye gidecektik sözde, unutmadım sanma..
Bu arada Hala Kırım'da mısın? |
|
|
|
PolatALEMDAR
|
Konu: Geri: Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim Çarş. Ocak 28, 2009 12:22 am |
|
|
- recai demiş ki:
- Comefromhell, suresiz
Forum Index -> Askeri Teşkilatlar -> Osmanli Direnis Kuvvetleri Artık yetmedimi - Forumdaki tarafsız yöneticiler adli baslikta
birinci forumdaki 45 gunluk cezasi da gozonune alinarak, forum kurallarini surekli ihlal etmesinden dolayi her iki forumdan da suresiz uzaklastirilmistir.
Yine Yapmış yapacağını edit Ahmet şekerde 7 gün ban yemiş kesin başka banlarda gelir sıradaki kim acaba
Kullandığımız kelimelere dikkat edelim...
Redkit... diyorum ya size anlamıyorsunuz. Oranın suyu çok kaynadı, haşlanmadan buraya geçelim.
Ordaki kaynar suya odun atacağımıza, burdaki suyun kaynağını genisletelim ki vücudumuz şifa bulsun dimi ama.. |
|
|
|
Deli Balta
|
Konu: Geri: Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim Çarş. Ocak 28, 2009 12:58 am |
|
|
Forum yönetiminin partiyle alakası olduğunu sanmıyorum. Cucurbita Evildust ve birkaç arkadaşı bunlar moderatörler. Kim kendilerine gıcık onları banlıyorlar. Kendileri galiz küfür de etse ceza almıyorlar. Bence Solon da bu kişilerden biri. Herneyse artık o foruma girmeme hiç yazmama kararı aldım.
Bundan sonra sadece burada olacağım.Mümkünse tüm arkadaşlarımı da buraya toplayacağım Hayırlısı olsun. |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim Çarş. Ocak 28, 2009 1:50 am |
|
|
Solon zaten cucurbita sevgili deli_balta... |
|
|
|
Deli Balta
|
Konu: Geri: Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim Çarş. Ocak 28, 2009 2:11 am |
|
|
evet öyleymiş Ondan artık orada yazmayı bıraktım. |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim Çarş. Ocak 28, 2009 2:24 am |
|
|
En son bir yerde gördüm, çürükbita msnde birisine fotoğrafını göstermiş kadınmış. şimdi ben msnde fotoğrafıma usame binladeni koysam sonra usame bin laden olduğumu söylesem ahmetşeker aslında usame bin laden olacak bu çürükbita yiyorsa açsın kamerasını göstersin şeyini...kendini... birine bakalım gören arkadaş komadan kaç yılda çıkacak. |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim Çarş. Ocak 28, 2009 2:39 am |
|
|
Valla donmez bu son olay bardağı taşırdı artık...
Bana hakaret eden cucur ceza almadı ben süresiz yedim...
Bide gazinin cezasını kaldırmışlar, zorla insanı yoldan çıkarır bunlar...
...
Hayır amaç bize oyun oynatmamak deil mi?
O zaman bizde onlara oynatmayız...
Ne yani 150 tane hesap açmak çok mu zor !!
Bu kadar da olmaz ki, ayıptır artık...
...
Ha bu arada...
Solon128 karakterini erkek...
Cucurbita karaterini kadın olarak seçip oynayan bir insan karşımızdaki...
Kişinin ne olduğu burdan belli, her ikisinden de biraz anlaşılan Bilmem anlatabildim mi |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim Çarş. Ocak 28, 2009 4:13 am |
|
|
Aklı mantığı olan birisi bir an durur ve düşünür...
Kardeşim, Osmanlıda olmayan bir karakter nasıl olur da o ülkenin forum yöneticisi olur? Hadi diyelim oldu...hangi şekilde bir tarafı bu kadar alenen destekler? Bu soruların tek cevabı vardır o da bu insan aynı zamanda burda da oynuyor.
Daha ben bu ikisinin aynı kişi olduğundan emin değilken Bursa Beyi evrenosbeg (ismailhergül) kendisi bana aynen şu cümleyi kullandı.
''Cucurbitanın solonun multisi olduğunu sen de biliyorsun.''
Ben nasıl Şeyhdermani diye başka bir RP karakteri uyduruyorsam bu adam da Cucurbita diye bir karakter uydurmuştur. Aramızdaki fark oyun içinde Şeyhdermani diye bir karakterin olmaması ve alenen herkesin o karakteri benim konuşturduğumu bilmesidir. Bir diğer fark da benim aman yakalandım korkusu ile dikkatli hareket etmememdir. O ise mümkün olduğunca farklı davranmaya çalışıtığından aşırı derecede feminen ve anlama özürlü bir karakter çiziyor cucurbita olarak.
Soran olacaktır...neden bu iş bu kadar önemli diye. Önemlidir çünkü bu gerçeği fark ettiğiniz gün solonun forumdaki ve adminlerle kurulan ilişkideki tek taraflı uygulamaları kabak gibi görünür. Bu adam tarafsız görünmeye çalışan ama son derecede taraflı olan ve bunu birilerine yutturmanın memnuniyetini yaşayan bir adamdır. Birisi demişti 'solon göbeğini kaşıyan adamdır', aynen katılıyorum. Biz gittik resmi forumda özel bir gruba üye olduk bulgarlara karşı savaşa destek olmak için. adamın ve yalakalarının derdi hala onu bunu banlamak. ihtiyar paşayı moderatörlük görevinden alıyor. geri istiyoruz diyor herkes başlık kilitleniyor. Şu anda başımızda bulgarlarla beraber en büyük bela resmi forum yönetimidir.
Osmanlının bölünmesine sebep oldular, insanları forumdan soğuttular, saçma sapan tiplerin önünü açtılar ve bunlara hala da devam ediyorlar, daha doğrusu ediyor beyfendi, yalakaları da kırıntıları nasipleniyor. osmanlıyı öldürüyorlar cenaze namazını kılmak gene bize düşüyor.
Osmanlının sorunları bu adamın zerre umurunda değildir. bu adam yapması gerken asgari görevlerin ötesinde hiç bir şey yapmaz. bunun iki sebebi vardır: birincisi yaratıcı bir aklı yoktur ikincisi bunu yapmaya gönlü yoktur. tek amacı orda oturmak ve bir kaç yalakasına kırıntı dağıtarak yerini sağlamlaştırmaktır. aklınca bizlerin tek amacının onu ordan indirmek olduğunu sanıyor. ama bilmiyor ki umurumuzda değil. orda kalmasının sebebinin de kendi gücünden kaynaklanmadığını gayet iyi biliyor burdaki herkes. her şey choupun bir tek tuşa basması ile sona erer. ama bu oyunun adminlerinin vurdumduymazlığı solon gibi saçma bir insanı orda tutuyor. biz bu adamın gitmesini istiyorsak amacımız osmanlının önündeki büyük bir engelin kalkmasıdır. asıl iş o gidince başlar bizim için.
insanların forumdan soğutulmadığı, osmanlının bölünmek zorunda kalmadığı, insanların bakalım bugün banlandım mı, bakalım mesajım silindi mi, bakalım başlık hemen kilitlendi mi demeden...gerektiğinde haksız uygulamalara karşı sesini çıkarabildiği, herkesin eşit muamele gördüğü bir forum tek amacımızdır. bu amaç önemlidir ama multi128in cacık kadar önemi yoktur |
|
|
|
siffah
|
Konu: Geri: Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim Çarş. Ocak 28, 2009 9:49 am |
|
|
- PolatALEMDAR demiş ki:
- siffah demiş ki:
- tanırsın. bu arada polat ya ne zamandır aklıma takıldı. bi soyguncu vardı kadın. sen dövdüydün. adı neydi onun?
Viajero'yu mu diyorsun ohoo o bi şeymi
Neyse Bi ara nargileye gidecektik sözde, unutmadım sanma..
Bu arada Hala Kırım'da mısın? viajero hah yaa yok türkiyedeyim. eskişehirde staj görüyorum. |
|
|
|
|
Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim |
|
|