Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3
Yazar Mesaj
siffah

siffah

Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 28, 2009 9:51 am

toz demiş ki:
Mit demiş ki:
toz demiş ki:
siffah demiş ki:
zamanında apakay şarköyde cucurbitaya karşı aday olup kazanmak üzereyken sildirtildi. aynı dönemde cucurbita silindi ancak ağababası tarafından geri oyuna döndürüldü.

Zamanindaki apakay sen olmayasın Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Evet kendisi Apakay bunda ne var? Zorunuza mi gitti?

Seni ilgilendiren bir cümle yazmadım.İlk olarak bunu söyleyeyim.Ayrıca ben apakay ı tanıyorum.Kendisi beni unutmuş olabilir.Zamanında silindikten sonra gelibolu ya gelmiştir.Kendisi tam seçim zamanında kasabamızda kalmıştır.Tabi ben portakal'da vitamindim unutmuş olabilirim.Ama öncelikli olarak 2-3 tane cevap veremediğiniz cümleler kurdum diye bu kadar artistik yapmanıza gerek yok.Ben sadece siffahı tanıdığımı söyledim.Orda kötü bir cümle yok ama siz o artniyetli kafanız herzamanki gibi çalişiyor.Ayrıca Siffah hanım sizin gibi bir üst düzey yönetici bir hanımefendiye kurduğunuz cümleler yakışmıyor.Kendinizden utanmanız lazım.
öncelikle hanımefendi olan benim kardeşimdi. hesabı bir nevi ortak kullanıorduk. ben beyefendiyim. haklısın. gereksiz yere laf sokmuşum. şimdi hatırladım. geliboluda ekmeğinizi yemiştim. özür dilerim. çana uğrarsanız telafi etmeye çalışırım inşaallah.
toz

toz

MesajKonu: Geri: Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 28, 2009 10:26 am

önemli değil hatırlamanız yeter. Uzlaşma
PolatALEMDAR

PolatALEMDAR

MesajKonu: Geri: Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 28, 2009 7:43 pm

siffah demiş ki:
PolatALEMDAR demiş ki:
siffah demiş ki:
tanırsın. bu arada polat ya ne zamandır aklıma takıldı. bi soyguncu vardı kadın. sen dövdüydün. adı neydi onun?

Viajero'yu mu diyorsun Cool ohoo o bi şeymi Laughing

Neyse Bi ara nargileye gidecektik sözde, unutmadım sanma.. Cool

Bu arada Hala Kırım'da mısın?
viajero hah yaa Very Happy yok türkiyedeyim. eskişehirde staj görüyorum.

Tamam ne zaman gidiyoruz Cool
siffah

siffah

MesajKonu: Geri: Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Ocak 29, 2009 9:51 am

nisan 13de bitiyo. gidelim Wink
Lord Sting Of Died

Lord Sting Of Died

MesajKonu: Geri: Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Ocak 29, 2009 9:42 pm

Tartışmayı bilmeyen kavga eder. bir türk ata sözü
@li

MesajKonu: Geri: Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Ocak 29, 2009 10:00 pm

Arkadaşlar bizde şey yapalım mı? Twisted Evil

Dilekçe verelim sürekli banlanan birisinin cezasını 45 güne çevirelim.Ne dersiniz Very Happy
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Ocak 29, 2009 10:58 pm

@li demiş ki:

Dilekçe verelim sürekli banlanan birisinin cezasını 45 güne çevirelim.Ne dersiniz Very Happy

bu sadece çürümüş adice tuzakalrdan biri @li evet kendinkileri açtıkları için bizimkileride açarlar amaaa yötenim aynı adi yönetim olduğu için aynı şeyleri sil baştan yaşarız gene onları ezen her kelimemiz editlenir konularımız kilitlenir ve a desek banlanırız bu bir numara kısacası şaklabanlık
PolatALEMDAR

PolatALEMDAR

MesajKonu: Geri: Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Ocak 29, 2009 11:00 pm

siffah demiş ki:
nisan 13de bitiyo. gidelim Wink

bana uyar Cool
@li

MesajKonu: Geri: Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ocak 30, 2009 12:00 am

kartal13 demiş ki:
@li demiş ki:

bu sadece çürümüş adice tuzakalrdan biri @li evet kendinkileri açtıkları için bizimkileride açarlar amaaa yötenim aynı adi yönetim olduğu için aynı şeyleri sil baştan yaşarız gene onları ezen her kelimemiz editlenir konularımız kilitlenir ve a desek banlanırız bu bir numara kısacası şaklabanlık

Kartal olmayacağını bende biliyorum...

Adil yönetim aslında bunu yapıp adminlere göstersek 2 yüzlülüğü...
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ocak 30, 2009 12:21 am

evet iyi numara ali solona bütün banlananlar için dilekçe yazalım ve kaç bodfluyu ve antibodflunun cezasını cevirdigini görelim Smile

bu arada forumda gaziyi gördüm 45 gün geçtimi yaw Smile
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ocak 30, 2009 1:07 am

nicomedia1 demiş ki:
evet iyi numara ali solona bütün banlananlar için dilekçe yazalım ve kaç bodfluyu ve antibodflunun cezasını cevirdigini görelim Smile

bu arada forumda gaziyi gördüm 45 gün geçtimi yaw Smile

geçmese ne farkeder hiç banlanmamıştı ki öteki banlılar gibi -ban yazıyomuydu isminin yanında Smile sorduğamda aldığım cevap komikti bug olmuş zaten bu bug bi onlara oluyo nedense Twisted Evil
Redkit

Redkit

MesajKonu: Geri: Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ocak 30, 2009 8:42 pm

konu temizlenip tekrar açılmıştır konuyla alakasız birşey yazmayınız illa birbirinizle bir sorununuz varsa özelden halledeniz bu uyaru tekrarlanmayacak daltonlar sizi
Lord Sting Of Died

Lord Sting Of Died

MesajKonu: Geri: Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ocak 30, 2009 8:51 pm

Redkit demiş ki:
konu temizlenip tekrar açılmıştır konuyla alakasız birşey yazmayınız illa birbirinizle bir sorununuz varsa özelden halledeniz bu uyaru tekrarlanmayacak daltonlar sizi

Filmin en heycanlı yerinde koydun reklamı
Valandil

MesajKonu: Geri: Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ocak 30, 2009 9:02 pm

Lord Sting Of Died demiş ki:
Redkit demiş ki:

Süper yaklaşım lol!
Lord Sting Of Died

Lord Sting Of Died

MesajKonu: Geri: Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ocak 30, 2009 9:08 pm

Valandil demiş ki:
Lord Sting Of Died demiş ki:
Redkit demiş ki:

Süper yaklaşım lol!

Bazen bazı şeylere dğeişik açılardan bakmak lazım baktım ortam çok kızışmış bende biraz soğukluk katıyım dedim afro

Şeref Yoksunu Solon'un Son Numarası - Gene Hapisteyim

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 3 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3