Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Ordudaki askerler

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
show_time

show_time

Ordudaki askerler Vide
MesajKonu: Ordudaki askerler Ordudaki askerler Icon_minipostedPtsi Ocak 26, 2009 8:27 pm

Arkadaşlar az önce ordu komutanı Mturkkan ile konuştum.Ordusundaki askerler canımız sıkıldı gider evimizde tarlamızda çalışırız diyip tek tek ayrılıyomuş.Ya arkadaşlar ayıp ordu yemeğinizi veriyor derdiniz ne paraysa, para versin ordular arada işçiniz için ama neden ayrılıyosunuz neden gelip ap harcattınız orduya girdiniz. Canınız sıkılıyor beklemekten ama başka çare yok askerlerin birikmesini beklemek zorundayız.Sizin canınız sıkılmasın diye saldıralım o zaman benim orduya olanlar sizede olsun ölmek dahamı keyiflendiricek sizi ? Bu ordudan ayrılanlarda kendi çıkarlarını düşünen yeri geldimi vatan için ölürüm diyenler yazık ya.Kendi çıkarlarınızı düşünmeniz yüzünden bu duruma düşüyoruz.Ben edirneye saldırırken her gün 2-3 kişi ordudan ayrıldı düzensiz ordu oldugumuz için puan kaybettik.Lütfen artık insafa gelinde ordunuzdan ayrılmayıp hergün lideri takip edin işçi tutucak paramız yok çalışmamız lazım diyorsanız yazın komutanlarınıza bir mesaj eminimki yardımcı olacaktır.
mturkkan

mturkkan

Ordudaki askerler Vide
MesajKonu: Geri: Ordudaki askerler Ordudaki askerler Icon_minipostedPtsi Ocak 26, 2009 8:33 pm

arkadaşlar ben bir cok defa dile getirdim bu konuları ama orduya erken asker aldın denildi şarkoy de bekleyip calışsalardı meyva toplasalardı falan filan denildi orduya girenlerin derdi iş veya para degil her turlu imkanları sunuyoruz ordumuzda kp kasmaları için ucuz et 1 gun ekmek 1 gun mısır derdi olan geliyor derdini soyluyor hallediyoruz bu kadar yapılandan sonra ayrılanlara bir şey demiyorum bakalım şavaş başlayıncaya kadar kaç kişi kalacak ordu birde yolda gelenlerin bir kısmıda geri donuyor ordulara asker alınmıyormuş diye boyle duyumlar da cok geliyor
Bariscik

Bariscik

Ordudaki askerler Vide
MesajKonu: Geri: Ordudaki askerler Ordudaki askerler Icon_minipostedPtsi Ocak 26, 2009 10:05 pm

O ordudan ayrılanlara buradan bir söverim.Ama kurallar.Ah kurallar...
cdkral

cdkral

Ordudaki askerler Vide
MesajKonu: Geri: Ordudaki askerler Ordudaki askerler Icon_minipostedPtsi Ocak 26, 2009 10:44 pm

Bu vatan için seviye 3 olacakken vatan için yolumdan döndüm. Bilmem kaç akçe için geri dönenler varsa ne diyelim. Yazıklar olsun!!!!
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

Ordudaki askerler Vide
MesajKonu: Geri: Ordudaki askerler Ordudaki askerler Icon_minipostedPtsi Ocak 26, 2009 10:54 pm

Bu zamana kadar yaptıklarımı anlatarak binevi duygu sömürüsü yapmak istemiyorum...

Benimle aynı duyguda olan her kişi benim yaptıklarımızı zaten yapıyor...

Bu arada Vatan için ölürüm diyip arkadan kalleşlik yapanların muhakkak bir gün cezası kesilir

Nolur gün gelir Harmanlıyı alırız gün gelir Edirneyi gün gelir Samakova girip Samakovu alırız arkamızdan gelip bizde burdaydık biz kahramanız derler o zamanda orduyla tepelerinden geçmesini biliriz....

Tıpkı bir ara olduğu gibi Wink
show_time

show_time

Ordudaki askerler Vide
MesajKonu: Geri: Ordudaki askerler Ordudaki askerler Icon_minipostedPtsi Ocak 26, 2009 11:20 pm

Bu durum ciddi arkadaşlar orduya gir çık yaparak ordu düzensiz ordu olarak puan kaybediyor çıkıcaksanız hiç girmeyin.Dediğimiz gibi para sıkntınız varsa komutanlardan isteyin emin olun yardım ediceklerdir...
ekremcengiz1

ekremcengiz1

Ordudaki askerler Vide
MesajKonu: Geri: Ordudaki askerler Ordudaki askerler Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 12:03 am

benm kuvvet 165 oldu kaç gündürde ordudaım çıkanlar oluomuş bende duydum yazık ne diyim :S
Schahi

Schahi

Ordudaki askerler Vide
MesajKonu: Geri: Ordudaki askerler Ordudaki askerler Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 12:48 am

Show, orduya girecek olanları referans ile alsanız.örnek olarak ben orduya girmek için referans olarak seni göstereyim.Böyle olduğunda biraz daha düzen oluşacağına inanıyorum.Herhangi bir kefil bulmak ilk başlarda sorun olabilir ama ileride harika bir düzen oluyor,güven ortamı ve sadakat sağlanıyor.Oynadığımız bir çok strateji oyunlarında başarı sağlanmış bir öneridir.

Saygılarımla
chocolateman

Ordudaki askerler Vide
MesajKonu: Geri: Ordudaki askerler Ordudaki askerler Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 3:14 am

show_time demiş ki:
Arkadaşlar az önce ordu komutanı Mturkkan ile konuştum.Ordusundaki askerler canımız sıkıldı gider evimizde tarlamızda çalışırız diyip tek tek ayrılıyomuş.Ya arkadaşlar ayıp ordu yemeğinizi veriyor derdiniz ne paraysa, para versin ordular arada işçiniz için ama neden ayrılıyosunuz neden gelip ap harcattınız orduya girdiniz. Canınız sıkılıyor beklemekten ama başka çare yok askerlerin birikmesini beklemek zorundayız.Sizin canınız sıkılmasın diye saldıralım o zaman benim orduya olanlar sizede olsun ölmek dahamı keyiflendiricek sizi ? Bu ordudan ayrılanlarda kendi çıkarlarını düşünen yeri geldimi vatan için ölürüm diyenler yazık ya.Kendi çıkarlarınızı düşünmeniz yüzünden bu duruma düşüyoruz.Ben edirneye saldırırken her gün 2-3 kişi ordudan ayrıldı düzensiz ordu oldugumuz için puan kaybettik.Lütfen artık insafa gelinde ordunuzdan ayrılmayıp hergün lideri takip edin işçi tutucak paramız yok çalışmamız lazım diyorsanız yazın komutanlarınıza bir mesaj eminimki yardımcı olacaktır.

bu sorunun cevabı adam yerine konmamak olabilir mi?ben ordudan çıkmadım ama çıkmayı düşünüyorum.Mesele osmanlı olmasa dakika durmam zaten Exclamation
ahmetseker

ahmetseker

Ordudaki askerler Vide
MesajKonu: Geri: Ordudaki askerler Ordudaki askerler Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 4:02 am

Bence şu anda orduların dolu olması gereksiz çünkü saldırı için daha fazla asker ve kılıç kalkan gerekiyor yani daha zamana ihtiyacımız var. Savaşa katılmak isteyen herkes Şarköyde bekler, çalışır veya hiç olmadı meyve toplar. Zamanı geldiğinde hepimiz ordulara gireriz ve savaşırız.
mogutcu

Ordudaki askerler Vide
MesajKonu: Geri: Ordudaki askerler Ordudaki askerler Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 9:30 am

Arkadaslar , Yunanlı Romanos bugün Harmanlıya geldi ,2 bulgar ordusuda içeride. Ayrıca tam teçhizatlı 5 Bulgar daha harmanlıya geldi. Xector ordusu için 2 tane AP ilanı vermiş , bugün Ap ürettirrip yarın da asker alacak muhtemelen.

Bizde hala burada neleri tartışıyoruz. Biz burada 10 gün daha tartışalım bu süre zarfında emin olun Harmanlıya en az tam teçhizatlı ve yüksek KP li 30 Bulgar daha gelir. Yunan ordu komutanı da burada olduğuna göre varın gerisini siz düşünün.

Biz asker bulamıyoruz adamlara akın akın Bulgaristan da kalkıp geliyorlar, oyun açısında hangi milletin oyuncularının daha vatansever olduğu apaçık ortada.
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

Ordudaki askerler Vide
MesajKonu: Geri: Ordudaki askerler Ordudaki askerler Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 10:04 am

vatanseverde var hainde var mogutcu..önemli olan onları tespit etmek..ordular dolmadığı sürece hareket etmemizin bir anlamı yok..komutanlardada suç yok..bence 5 ordu kafi..son savaştaki multileride silnidiğine göre bizim tam teçhizatlı 5 ordu onları alır diye tahmin ediyorum..doğrumu yanlışmı komutanlarımız bilir..
show_time

show_time

Ordudaki askerler Vide
MesajKonu: Geri: Ordudaki askerler Ordudaki askerler Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 10:31 am

chocolateman demiş ki:
show_time demiş ki:

bu sorunun cevabı adam yerine konmamak olabilir mi?ben ordudan çıkmadım ama çıkmayı düşünüyorum.Mesele osmanlı olmasa dakika durmam zaten Exclamation

Neden adam yerine konmamak cho nerden vardın bu kanıya biraz daha açarsan yardımcı olurlar size karşı....

Sayın ahmetşeker o önerini mturkkana söylemiştim ordular boş milletin şarköyde toplanmasını bekliyoruz o süre zarfında askerler ordulardan çıkıp şarköyde madende, tarlada, meyve bahçesinde çalışsa nasıl olur diye ama ordudan ayrılanlar kasabalarına kaçıyorlar yani ordudan ayrıl dersin hasatım var gidip alayım der bekleki gelsin.Ordudayken adamları durduramıyoruz kaçıp gidiyolar bide ordu dışında bir arada tutmak imkansız.2. kötü yanı ise bulgar orduları boşluklarda ilerleyip şarköye saldırırsa 5-6 ordu var hepside boş olursa ne olucak aynı anda 5 orduyu kaybedebiliriz...
mogutcu

Ordudaki askerler Vide
MesajKonu: Geri: Ordudaki askerler Ordudaki askerler Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 10:35 am

Zaten sorunda orada ordular kaç haftadır şarköyde adam bekliyorlar ama bakıyorsun, hala mturkkan ın ordusu hariç diğerleri boş. Bulgarlarda ise tam tersi onlar en fazla 10 günde 1 orduyu kurup herşeyi ile savaşa hazır hale getiriyorlar.
Bu şekilde devam ederse bizim 5 ordumuz yetmeyecek çünkü onların nitelikli asker sayısının artışı bizimkine nazaran çok fazla,
Bu da bizde oyunu oynayanların yaş ortalaması genelde düşük olduğundan onlara durumun ciddiyetini anlatmak biraz daha uzun sürüyor. Bu sebebten de neredeyse 1 aydır asker bekliyoruz.
show_time

show_time

Ordudaki askerler Vide
MesajKonu: Geri: Ordudaki askerler Ordudaki askerler Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 10:45 am

Schahi demiş ki:
Show, orduya girecek olanları referans ile alsanız.örnek olarak ben orduya girmek için referans olarak seni göstereyim.Böyle olduğunda biraz daha düzen oluşacağına inanıyorum.Herhangi bir kefil bulmak ilk başlarda sorun olabilir ama ileride harika bir düzen oluyor,güven ortamı ve sadakat sağlanıyor.Oynadığımız bir çok strateji oyunlarında başarı sağlanmış bir öneridir.

Saygılarımla

Schahi ordulara alınan adamların hemen hemen hepsi 50 kp üstü bu 50 kp üstü demek oyunda en az 4-5 aylık oyuncu demek şimdi bu neyin ne olduğunu bilen 5 aylık oyuncunun nesine kefil olucaksın. Ordudan 1 yılı aşkın oyuncu olan birisi çıkayorsa neyine kefil olucaksın ordudan ayrılanlar forumları az çok takip eden kişiler.

Şimdide moda oldu kasabalarda savaşa katılmayanlar katılmama sebebi benmi dedim bulgaristana saldırın kim karar verdiyse o temizlesin bulgarlarıda ben karışmam diyor. Smile
castle

castle

Ordudaki askerler Vide
MesajKonu: Geri: Ordudaki askerler Ordudaki askerler Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 10:52 am

ordudan ayrılanlar osmanlı akçe ıçın satmıstır ozur dılerım mturkan 2 gundur gırmedım lıderı takıp edemedım
ekremcengiz1

ekremcengiz1

Ordudaki askerler Vide
MesajKonu: Geri: Ordudaki askerler Ordudaki askerler Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 11:13 am

anlamadıım bi nokta 4 ordu war sadece 1i dolu nerde bu millet :S
kartal13

kartal13

Ordudaki askerler Vide
MesajKonu: Geri: Ordudaki askerler Ordudaki askerler Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 11:25 am

bi öneride benden bizim ordular bulgarların önünden çekilsin bulgarlar anadoalunun içlerine kadar ilerlesin inana o savaşa gelmeyen paşazadeler artık savaşa gelirler Smile
mogutcu

Ordudaki askerler Vide
MesajKonu: Geri: Ordudaki askerler Ordudaki askerler Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 11:42 am

ekremcengiz1 demiş ki:
anlamadıım bi nokta 4 ordu war sadece 1i dolu nerde bu millet :S

Askerlerimiz henüz teşrif etmediler. Ordularda savaşta ölenlerin dirilmesini bekliyorlar heralde .
Bugün bulgarlar harmanlıya 150 akçe vergide koymuşlar oradaki osmanlı nufüsünü vergi ile bezdirip göçe zorlayacaklar. Bulgar vatandaşlarının vergilerini bir şekilde hallederler.
ekremcengiz1

ekremcengiz1

Ordudaki askerler Vide
MesajKonu: Geri: Ordudaki askerler Ordudaki askerler Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 11:50 am

bu anlayışla bulgarları atmamız zor :S kimse piyasayada çıkmıyor adamlar gelse 1 hafta sürer en fazla kowmamız
chocolateman

Ordudaki askerler Vide
MesajKonu: Geri: Ordudaki askerler Ordudaki askerler Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 12:24 pm

show_time demiş ki:
chocolateman demiş ki:
show_time demiş ki:

Neden adam yerine konmamak cho nerden vardın bu kanıya biraz daha açarsan yardımcı olurlar size karşı....

Amacım polemik çıkarmak değil.şimdi açıklayacam polemik çıkacak Exclamation

3-5 kişinin dışında kimse yarına ne olcağını bilmiyor.Meyhanede selam veriyoruz alınmıyor.Daha öncede başka ordular içinde bulundum biliyorsun show.hatta senin ordunda da vardım.Bize sürekli bilgilendirici mesaj atılırdı.ne olcağını bilirdik.yada selam verdiğimizde alınırdı.Önem verilirdi bize.Ama bu orduda hiçbirisi yok.Önemsiz piyonlarız biz onlar için Exclamation
show_time

show_time

Ordudaki askerler Vide
MesajKonu: Geri: Ordudaki askerler Ordudaki askerler Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 12:30 pm

Cho şu an birşey yapılmadığı için mesaj atılmıyor olabilir.Benim ordudakilerin hepsi bilir her gün müfreze başlarına hergün mesaj attırıldım lideri takip edin kp durumlarınızı bildirin diye edirneye saldırırkende saldırıcaz diye mesaj attırmıştım.Bu işi diğer ordularda yapar ama şu an bekleniyor her gün bekliycez bekliycez diye mesaj atılması saçma olur keşana geçiceğiniz zaman veya saldırıya geçiceğiniz zaman lideri takip edin diye mesaj atılır.Selam olayına gelince onun için bişey söyleyemem meyhanede oturupda pc başında olmaya bilirler selamınızı almayanlar.
chocolateman

Ordudaki askerler Vide
MesajKonu: Geri: Ordudaki askerler Ordudaki askerler Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 12:33 pm

show_time demiş ki:
Cho şu an birşey yapılmadığı için mesaj atılmıyor olabilir.Benim ordudakilerin hepsi bilir her gün müfreze başlarına hergün mesaj attırıldım lideri takip edin kp durumlarınızı bildirin diye edirneye saldırırkende saldırıcaz diye mesaj attırmıştım.Bu işi diğer ordularda yapar ama şu an bekleniyor her gün bekliycez bekliycez diye mesaj atılması saçma olur keşana geçiceğiniz zaman veya saldırıya geçiceğiniz zaman lideri takip edin diye mesaj atılır.Selam olayına gelince onun için bişey söyleyemem meyhanede oturupda pc başında olmaya bilirler selamınızı almayanlar.
adamlar sohbet ediyordu pc başında olmamaları imkansız
show_time

show_time

Ordudaki askerler Vide
MesajKonu: Geri: Ordudaki askerler Ordudaki askerler Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 12:34 pm

Ayrıca şu an herkez çok sıkıldı ordu komutanlarıda dahil bekle bekle devamlı bekleniyor.Ne zaman halk yav sıkıldık orduları doldurup saldırıya geçelim diyecek o zaman saldırabilicez.Millet 1 ay gelmesin otursun evlerinde mecbur bekliycez yapacak bişey yok 40 kişilik bi ordu ile saldıramayız.
show_time

show_time

Ordudaki askerler Vide
MesajKonu: Geri: Ordudaki askerler Ordudaki askerler Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 12:37 pm

chocolateman demiş ki:
show_time demiş ki:
adamlar sohbet ediyordu pc başında olmamaları imkansız

selam olayına bişey diyemem ama bilgilendirme mesajı olayını anlattım selam olayıda sizi önemsemediklerinden olduğunu sanmıyorum.O an selamı farketmemiş olabilirler düşünememiş olabilirler.Ama ordu komutanları askerlerini önemsiyor Wink

Ordudaki askerler

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : 1, 2  Sonraki