Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Ordudaki askerler

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
ihtiyar96

ihtiyar96

Ordudaki askerler - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Ordudaki askerler Ordudaki askerler - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 12:41 pm

arkadaslar işimizi gücümüzü bıraktık bulgarlara ugrasımız yerine bir icimizdeki meselerle ugrastırılıyoruz.

sizlere hak veriyorum resmi frumda konusmak yasak agzımızı acsak neden senin agzın acık meselesi var.

bizler kimse icin bu savasa katılmadık, onurumuz ve topraklarımız savasa katıldık.

düşman uyasada , yiğit kuşkuda olmalı.
kaldı ki düşmanın uyudugu felan yok.
kutuk

kutuk

MesajKonu: Geri: Ordudaki askerler Ordudaki askerler - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 2:17 pm

ihtiyar96 demiş ki:
arkadaslar işimizi gücümüzü bıraktık bulgarlara ugrasımız yerine bir icimizdeki meselerle ugrastırılıyoruz.

sizlere hak veriyorum resmi frumda konusmak yasak agzımızı acsak neden senin agzın acık meselesi var.

bizler kimse icin bu savasa katılmadık, onurumuz ve topraklarımız savasa katıldık.

düşman uyasada , yiğit kuşkuda olmalı.
kaldı ki düşmanın uyudugu felan yok.

Aynen katiliyorum.Bizde kac gundur akhisarda bekliyoruz ordu icin yoksa coktan ordaki ordulardan birinide olmustum ben.
castle

castle

MesajKonu: Geri: Ordudaki askerler Ordudaki askerler - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 3:05 pm

utanıyom artık yeter yhau kendınıız yemeyın yha gıdın bulgar yıyn tartısma yapmayın ne olur bole
ridibuda

ridibuda

MesajKonu: Geri: Ordudaki askerler Ordudaki askerler - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 3:18 pm

Ben şehit ridibuda;
Orduya 3 ay kesintisiz gorev yapmanın gururunu taşıyorum. şehit oldukdan sonra kılıcım ve kalkanım kalmadı param olmadıgından yenisni alamadım.

Ben şehit ridibuda;
bu vatan için can verdim. Benim amacım para makam sevdası değil benim tek derdim bağımsız özgür türk topluluğu.

Ben şehit ridibuda;
Bu vatanın 1 karış topragına bulgarlara peşkeş çekenlere karşı koymak ve bulgarlara buraları yurt edinememek için kanını akıtan ridibuda, Ordumuzdan kaçan korkak hainlere kanını helal etmez. bu sadece şehit ridibuda için onca şehit kanı bu korkaklar için akmamali. Bu topraklarda bu korkaklara vatan olmamalı bulgarlarla beraber mezar olmalı...
mogutcu

MesajKonu: Geri: Ordudaki askerler Ordudaki askerler - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 3:26 pm

Ben 1 . ağır yaralandım 10 gün sonra tekrar savaşa katıldım, hafif yaralandım 1 gün bekledim tekrar savaşa katıldım, sonunda da şehit oldum.Şimdi 33 günüm kaldı iyileşince yine savaşa gideceğim.Ama bu savaş bittiğinde hainler ve korkaklar için hesap günü gelecek.

Savaşın kendi topraklarına ulaşamayacağını sanıp rahat yerlerinde oturan korkaklar, emin olun siz savaşa gelmezseniz , savaş ergeç size gelecek ama bu sefer kendinizi savunacak ordunuz bile olmayacak.

Şimdi bu vatan için hala bir şey yapmayı istiyorsanız. derhal şarköye intikal edin , çünkü fazla zaman kalmadı.
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: Ordudaki askerler Ordudaki askerler - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 3:33 pm

ya onlarıda geçtik hepinizin bu vatan için yaptığı çalısmalar var allah hepinizden razı olsun .... ama ordudan çıkanları anlamıyom sıkıntı mı siz harmanlıda ordular arasında sıkışmış yapabiilecek pek bişeyi olmayan halka bir bakın sıkıntı odur onlar orda savası beklerken gruplarla direnirken size ne oluyor ekmeğinizide ordu veriyor bunca fedakarlık yapılırken siz neden nankörlük yapıyonuz yazıklart olsun orduyu terkedenlere....
FalcoN

FalcoN

MesajKonu: Geri: Ordudaki askerler Ordudaki askerler - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 3:40 pm

Millet neden sıkılıyor ?

Bir tarih verilecekti su tarihte alimlar yapilcak ve ilerlicez. Tabi bu ha denilince olmuyor farkındayım. 1-2 ay su zaman gelenler gelsin sora ilerlemeye gecicez diye millet ona göre davranır yola cıkar ve aynı gün icinde hersey biter. ve ordu ilerler herkes aynı seyi söylüyor sarköyde hareket olursa yola cikariz bosuna hem sarköyde beklemiş olmayız diye. hersey bastan planlanması lazımdı. forumlarda sadece sarköy alimlar olcaktır dolunca gitcez. ee adam gelene kadar 1 ay geciyor sarköye gelenler 1 ay zorluk cekiyor ve sıkılıyor orda...
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Ordudaki askerler Ordudaki askerler - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 3:40 pm

ben kartal13 28 kişilik ailemle savaşa geldim 80 gündür evimizden uzağız ailemden şu ana kadar 18 şehid 8 gazi var şuan hazır ordularda bulunan 2 aile bireyim daha var bu savaşta ilk ölenlerdenim ölünce kaybettiğim özelliklerimi bile tamamlayamadım 45 günlük ölümümden sonra iyileştim ve herşeye rağmen mturkkanın bana verdiği kılıç ve kalkanla tekrar orduya katıldım öteki ordulara ap gerektiği için ordudan çıkıp tüm ordulara en ucuz fiyattan ap üretmeye başladım haftalık gelen meyhane vergimi ödemek için elimdeki ekmeği sattım mısır alıp yedim özelliklerim düştü bu sebeple

yiyeceğim param olmadığı için özelliklerim düşüyo evde 1600 akçelik malım birikti gidip almıyorum neden biliyormusunuz çünkü özelliklerimden önce vatanım gelir

ben o özellikleri 255 kp yi meyhanede insanlara yada profilime insanlar görsün diye kopyalaya yapıştır yapmak için yükseltmedim vatan hizmeti için yükselttim

ölürüz bu doğru ama iyileştiğimiz gibi vatana hizmete devam gene ölürüz bu sorun değil bizim için bu kıçı kırık oyunda bile askerlikten kaçanlar reel hayatta askere gitmemek içinde elinden geleni yaparlar
FalcoN

FalcoN

MesajKonu: Geri: Ordudaki askerler Ordudaki askerler - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 3:43 pm

Artı olarak ordu komutanları komutasındaki adamları yazarlarsa kac kisi oldugumuz ve kimler oldugumuz belli olur daha sayimiz bile belli değil..
turk_kral

turk_kral

MesajKonu: Geri: Ordudaki askerler Ordudaki askerler - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 3:45 pm

Bursa dan 2 grup yola çıkıyor önümüzdeki günlerde 1 grup daha yola çıkabilir.

Şu anda bulunan orduların fazlalığı nedeniyle Bursa Divanı ordu kurmyıp sadece sava gidenlere 45 gün lük yemek ihtiyaçlarını karşılamayı tercih etti...

Bursa Sancağı Divan Üyesi
turk_kral
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Ordudaki askerler Ordudaki askerler - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 4:29 pm

Ya ben ne zaman gideceğim benide bi bilgilendirin...
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

MesajKonu: Geri: Ordudaki askerler Ordudaki askerler - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 4:35 pm

FalcoN demiş ki:
Artı olarak ordu komutanları komutasındaki adamları yazarlarsa kac kisi oldugumuz ve kimler oldugumuz belli olur daha sayimiz bile belli değil..

ordu isimleri ve sayılarımı ? bulgarların bu forumu takip ettiklerini sana kimse hatırlatmadımı ya ? bırak bu forumu adamlar resmi foruma bile giriyorlar..öğrenmek istiyorsan oyundan çek pmyi komutana sölesin..
mturkkan

mturkkan

MesajKonu: Geri: Ordudaki askerler Ordudaki askerler - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 5:00 pm

arkadaslar herkezle elimden geldigi kadar mesajlaştım selam da verdim ara sıra vermemiş olabilirim oda işlerimin yogunlugundan msn telefıonumdan acik oluyor isteyken cevrim dısı iken mesaj yazılıyor bana cevap veremiyorum ve ihtiyacı olan herkezin ihtiyaci goruluyor yeterki irtibata gecsinler ordudaki askerlere yardım edilmiyor diyen olursa yalan soyluyor demektir bilginize
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: Ordudaki askerler Ordudaki askerler - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 5:59 pm

eğer romanos ordusundaki yunan ordusu da bulgarlara katıldıysa bizim saldırı planımız iyice etelenecek. artık şarköy saldırı için toplandığımız yer değil daha fazla toprak kaybetmemek için toplandığımız yer olacak gibi.

belki de en iyisi gelibolu gibi şarköyü de karesi divanına bağlamak, çünkü gördüğüm kadarıyla madenlerin hepsi kapalı doğru dürüst iş bile yok ŞArköyde
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

MesajKonu: Geri: Ordudaki askerler Ordudaki askerler - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 6:13 pm

aynen ahmet seker kardesim..sarköyde bende gelisemiyorum..savastan sonra taşınmayı düşünüyorum..şarköyde seviye atlamak bayaa zor..kar yapamıyosun...nerdeyse 77 milletten meslek var Very Happy ordatlık meslekçi kaynıo Very Happy
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: Ordudaki askerler Ordudaki askerler - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 6:22 pm

Romanos Yunanistanin ilk kontu'idi. Kendisi tamamen TÜRK düsmanidir.
kaansabri2

kaansabri2

MesajKonu: Geri: Ordudaki askerler Ordudaki askerler - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 7:03 pm

Yav eyalet hergün para basıyor verin s1 lere 100 er s2 lere 200 er akçe herkes gelir.
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: Ordudaki askerler Ordudaki askerler - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 7:10 pm

para için geleceklerse defolup gitsinler bu topraklardan...
Bariscik

Bariscik

MesajKonu: Geri: Ordudaki askerler Ordudaki askerler - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 8:16 pm

Ben şehit Bariscik,

yaklaşık 5 aydır.Buralarda savaş için duruyorum.Ve şehidim.

Savaşa gelmeyenlere teşekkür ederim.O kadar Very Happy
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: Ordudaki askerler Ordudaki askerler - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 8:59 pm

Biz şehit olanları iyi biliyoruz arkadaşlar yazmanıza gerek yok Wink

gelmeyenler utansın....
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Ordudaki askerler Ordudaki askerler - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 9:40 pm

kaansabri2 demiş ki:
Yav eyalet hergün para basıyor verin s1 lere 100 er s2 lere 200 er akçe herkes gelir.

hıh para mı para içinmi savunacakşlar vatanını kendilerini parayamı satacaklar bizde satılacak türk milleti yok ma eğer ben para verirseniz gelirim diyen varsa aranızda işte o zaman satılacak birileri çıkar size diyorum heeey orduya katılmayanlar ordudan çıkanlar para ise derdiniz hesabınızı siliniz hiç olmassa osmanlıda bir günde 1 ekmek fazla durar bir et fazla kalır onuda savaşa gidenler kullanır para için savaşa gelmek yok ona kalırsanız alın bulgarlardan para ile asker ...
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: Ordudaki askerler Ordudaki askerler - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 9:46 pm

çok haklısın kardeş bizde satılık insan paralı asker olamaz...

Ordudaki askerler

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2