|
harmanlı bulgar reisi zimetine bug dan balta geçiriyor . |
|
|
Yazar |
Mesaj |
kartal13
|
Konu: Geri: harmanlı bulgar reisi zimetine bug dan balta geçiriyor . C.tesi Ocak 31, 2009 7:55 pm |
|
|
hmm oyuna başlarken kullanma kılavuzu vardı onu indirmiştim orada yazıyodu klavuz hala bende gerçi zamanında o klavuzda yazan bişey daha yanlış çıkmıştı sanırım belediyenin kiraladığı baltalar 100 kullanımdan sonra bilenir yazıyoda oda yanlış çıkmıştı ama anlamadığım şey oyunu yapan ljs klavuzu yayınlayan ljs bu adam günde kaç şişe şarap içiyor bu sonucu çıkarmak için ? |
|
|
|
recai
|
Konu: Geri: harmanlı bulgar reisi zimetine bug dan balta geçiriyor . C.tesi Ocak 31, 2009 7:57 pm |
|
|
ljs diyip geçme sağlamcıdır günde üç şişe devirmeden pes etmez |
|
|
|
levozz
|
Konu: Geri: harmanlı bulgar reisi zimetine bug dan balta geçiriyor . C.tesi Ocak 31, 2009 8:05 pm |
|
|
bakın arkadaşlar harmanlıda bug oldu evet ancak bulgar ordusu kapıya dayandıgında yaşanan bir olaydı yani fazla zamanımızda olmadı denebilir . bunları kulanır kulanmaz orasını bilemem .ama baltalar her zamanki gibi belediyede kalıcak .kimse cebine indirmedi . ikincisi konu bulgarların zimetine geçirdigi baltalar o yüzden konuyu saptırmıyalım . keşanda bug olduysa oldu yada harmanlıda sorun bumu . bu zamana kadar harmanlıda yaşıyan ve buraya taşınan kaç kişiye yardımlar yapıldı kötü durumdaki askerlerimize hepsine bir miktar yardım yaptık .yapmayada devam edicegiz .o yüzden işi suçlama ile yapmayın .çünkü kişinin arkasından konuşmak pek sevmedigim şeylerden . birde anlıyamadıgım bişi var bu bugdan bizim insanların yararlanmasınımı tercih ederdiniz yoksa bulgarlarınmı ? bu baltalar elinde sonunda bir şekilde üretimie giricek zaten balta kaynıyor bugdan öncede harmanlı balta yönünden zengindi iyi bakılıyordu ama böylesinide beklemiyorduk . o yüzden fazla dilendirmeyin .unutmayın biz bize kızarız tartışırız ama biz hep bizim için çalışırız başkasıiçin degil . saygılarımla .
şehit akıncı fedai levozz eroğlu |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: harmanlı bulgar reisi zimetine bug dan balta geçiriyor . C.tesi Ocak 31, 2009 8:07 pm |
|
|
- recai demiş ki:
- Arkadaşım o bug u yapmanın bir taktiği var bunu kim uygularsa hangi orman kasabasında bir belediye reisi uygularsa o zamanda olur siz piyasada bu kadar baltanın nerden türediğiniz zannediyorsunuz
E dostum bu kadar basitse bug yaptırmak o zaman bi şeyin üstünde neden takılı kaldık o almış baltaları cebe atmış bu almış cebe atmış yahu osmanlıda gerçek 5000 oyncu varsa 4500 tanesi cebe atardı. Çıkıp ben atmam diyen yazsın. Ayrıca bug madem bu kadar kolay söyleyin yarında 255 balta yaratalım |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: harmanlı bulgar reisi zimetine bug dan balta geçiriyor . C.tesi Ocak 31, 2009 8:16 pm |
|
|
Recai ne güzel sallıyorsun sen öle ya wallahi hayran kaldım.. Seni gidi çok bilmiş senii.. |
|
|
|
recai
|
Konu: Geri: harmanlı bulgar reisi zimetine bug dan balta geçiriyor . C.tesi Ocak 31, 2009 8:18 pm |
|
|
- show_time demiş ki:
- recai demiş ki:
- Arkadaşım o bug u yapmanın bir taktiği var bunu kim uygularsa hangi orman kasabasında bir belediye reisi uygularsa o zamanda olur siz piyasada bu kadar baltanın nerden türediğiniz zannediyorsunuz
E dostum bu kadar basitse bug yaptırmak o zaman bi şeyin üstünde neden takılı kaldık o almış baltaları cebe atmış bu almış cebe atmış yahu osmanlıda gerçek 5000 oyncu varsa 4500 tanesi cebe atardı. Çıkıp ben atmam diyen yazsın. Ayrıca bug madem bu kadar kolay söyleyin yarında 255 balta yaratalım Arkadaşım
mısrama sor sana nasıl yapıldığınıı anlatsın unutmadan bunu yapabilmen için belediye başkanı olman gerek birde bug u yaptıracak iki adamda buldunmu tamamdır sen yinede mısrama sor ilk başta yok öle bişey bilmiim ben dersede inanma biraz sıkıştır başlar anlatmaya |
|
|
|
D4RK41
|
Konu: Geri: harmanlı bulgar reisi zimetine bug dan balta geçiriyor . C.tesi Ocak 31, 2009 8:27 pm |
|
|
Recai madem sen bugu biliosun mısram yerine sen bize anlat Belki aramızdan Odun kasabasına reis çıkar bugu kullanır ... Senin yardımınıda düşünür bişiler yapar |
|
|
|
recai
|
Konu: Geri: harmanlı bulgar reisi zimetine bug dan balta geçiriyor . C.tesi Ocak 31, 2009 8:28 pm |
|
|
Mod'lar silmezse hay hay |
|
|
|
D4RK41
|
Konu: Geri: harmanlı bulgar reisi zimetine bug dan balta geçiriyor . C.tesi Ocak 31, 2009 8:31 pm |
|
|
- recai demiş ki:
- Mod'lar silmezse hay hay
Bişi olmaz Seni Dinliyoruz |
|
|
|
recai
|
Konu: Geri: harmanlı bulgar reisi zimetine bug dan balta geçiriyor . C.tesi Ocak 31, 2009 8:33 pm |
|
|
Pardon sen mod falanmısın |
|
|
|
D4RK41
|
Konu: Geri: harmanlı bulgar reisi zimetine bug dan balta geçiriyor . C.tesi Ocak 31, 2009 8:38 pm |
|
|
Ne alakası var. Burası Resmi Forum değil ki Herhangi bi bugla ilgili konuda bişey olcağını sanmam. Ama anlatmak sana kalmış bişi diyemem |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: harmanlı bulgar reisi zimetine bug dan balta geçiriyor . C.tesi Ocak 31, 2009 8:45 pm |
|
|
evet recai herkez seni bekliyr:D |
|
|
|
recai
|
Konu: Geri: harmanlı bulgar reisi zimetine bug dan balta geçiriyor . C.tesi Ocak 31, 2009 8:49 pm |
|
|
Show time mısrama sadece şunu sor bir balta ile üç kişi nasıl odun kesiyor diye sor o sana anlatır cevap vermezse tekrar gel
En son recai tarafından C.tesi Ocak 31, 2009 8:51 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: harmanlı bulgar reisi zimetine bug dan balta geçiriyor . C.tesi Ocak 31, 2009 8:51 pm |
|
|
Bir balta ile 3 kişi odunu kesiyor kesmesinede ??
Bug'la ne alakası var onu anlamadım?
|
|
|
|
recep298
|
Konu: Geri: harmanlı bulgar reisi zimetine bug dan balta geçiriyor . C.tesi Ocak 31, 2009 9:22 pm |
|
|
bug lu baltalarla odun kesiyoz yoksa iş yok harmanlıda o yüzden bulgarlar orduya giriyo çünkü iş yok |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: harmanlı bulgar reisi zimetine bug dan balta geçiriyor . C.tesi Ocak 31, 2009 9:49 pm |
|
|
- recai demiş ki:
- Show time mısrama sadece şunu sor bir balta ile üç kişi nasıl odun kesiyor diye sor o sana anlatır cevap vermezse tekrar gel
Ben ordan orayamı gezicem bişey öğrenmek için biliyorsan anlat senin ağzından duyayım... |
|
|
|
Emaar
|
Konu: Geri: harmanlı bulgar reisi zimetine bug dan balta geçiriyor . Paz Şub. 01, 2009 9:29 am |
|
|
madem böyle bug yapilabiliyo neden kirklarelinde topu topu 2 balta var |
|
|
|
Dağların Komandosu
|
Konu: Geri: harmanlı bulgar reisi zimetine bug dan balta geçiriyor . Paz Şub. 01, 2009 10:10 am |
|
|
öyle adamları asmak lazım |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: harmanlı bulgar reisi zimetine bug dan balta geçiriyor . Paz Şub. 01, 2009 1:29 pm |
|
|
Arkadaşlar ben anlatamıyorum sanırım... Ne demek bug yapılıyo herkez yapsın halkımız faydalansın vs vs... Bir oyunda hile yaptıkdan sonra ondan ne zevk alıcaksınız? Şu oyunda 2 senedir bir tane hileli işe girmedim, ne multi açtım nede açtırdım vs vs vs... Ama yinede girdiğim her seçimden dostlarımda desteğiyle birinci çıktım... Bu yüzden dengesizler bana deli oluyo, çünkü onlar her seçimden önce onlarca multi açıyolar ama yine kaybediyolar... Adamlar nie multiye başvuruyor... Baş multici solonu zaten biliyosunuz, kılavuzu karga olanın meselesi kısaca... ... Yani demek istediğim... Hile yapmakdan ne zevk alıyosunuz anlamıyorum... Örneğin bu bug konusunda.. Bende mi bi gariplik var sizlere normal gelen şey bana ters geliyor anlamadım ki...
|
|
|
|
enes
|
Konu: Geri: harmanlı bulgar reisi zimetine bug dan balta geçiriyor . Paz Şub. 01, 2009 3:43 pm |
|
|
Misramın Bugu Baska O olayla Cebe Baya para indirdiler Ama :d Benim gördügüm ve anladıgım kadar sülalesini doyurdu O bug sayesinde Demir bugu felan :d |
|
|
|
enes
|
Konu: Geri: harmanlı bulgar reisi zimetine bug dan balta geçiriyor . Paz Şub. 01, 2009 3:45 pm |
|
|
Ama Ustada Degil Öle açıkalr veriyorlar ki Siz hiç resmi forum felan okumuyonuz mu |
|
|
|
Lord Sting Of Died
|
Konu: Geri: harmanlı bulgar reisi zimetine bug dan balta geçiriyor . Paz Şub. 01, 2009 3:53 pm |
|
|
Resmi foruma girsek burda olmazdık. Resmi forumu bakmadığımız için burdayız.
Tabi herkez bakmakta özgür ama resmi foruma hiç tıklamayanalrda var |
|
|
|
S4ldir4y
|
Konu: Geri: harmanlı bulgar reisi zimetine bug dan balta geçiriyor . Paz Şub. 01, 2009 4:01 pm |
|
|
- Emaar demiş ki:
- madem böyle bug yapilabiliyo
neden kirklarelinde topu topu 2 balta var Dostum fuhrerr reis olduğundan beri kasabada zibil gibi balta var ben dün gece 1 de balta gördüm ormanda 7 tane. Artık gündüz kaç tane olur siz düşünün. Belediye panosunada asmış odun sorununu çözdüm diye |
|
|
|
HADEZ
|
Konu: Geri: harmanlı bulgar reisi zimetine bug dan balta geçiriyor . Paz Şub. 01, 2009 5:16 pm |
|
|
show_time, kartal13, mısrama, Recai hanginiz olursa olsun, ya da başka bir arkadaş ta olabilir. Eğer 2 adam lazımsa ben yardım ederim. Kazanılan paranın da yarısını orduya aktarırız. Kalanı da masraflarımıza yeter sanırım.
Not: Yukarıdaki yazı tamamen espri mahiyetindedir. Oyun açıklarını kullanmaya karşıyım. Ama karı iyiyse bir kez kullanıp, sonra namuslu bir vatandaş da olabilirim düşüncesindeyim : ) |
|
|
|
HADEZ
|
Konu: Geri: harmanlı bulgar reisi zimetine bug dan balta geçiriyor . Paz Şub. 01, 2009 5:17 pm |
|
|
Valandil, hile yapmaktan zevk almıyor ki hiç kimse. Zevk alınan kazanmak dostum : ) |
|
|
|
|
harmanlı bulgar reisi zimetine bug dan balta geçiriyor . |
|
|