HADEZ
|
Konu: Geri: harmanlı bulgar reisi zimetine bug dan balta geçiriyor . Paz Şub. 01, 2009 5:17 pm |
|
|
Enes, resmi foruma bakmaya çalışsam da içinden çıkamıyor kayboluyorum.
O yüzden de haftada bir kez falan bakıyorum.
Bakmamla çıkmam da bir oluyor.
Bana bu forumu öğreten arkadaşlardan Allah razı olsun. |
|
enes
|
Konu: Geri: harmanlı bulgar reisi zimetine bug dan balta geçiriyor . Paz Şub. 01, 2009 6:09 pm |
|
|
Valandille birkere üstüne gitmisdik Sonra ben foruma giremedim O zmnda Solon devreye giriyo Örgütlü çalısıyorlar Hadez dostum oyunu bırakdım ama :Dbakınıyom arada ne seyler oluyo die arada bilgilenmek istersen msj at sölerim ben sana merak etme bugüne kadar hiç kimse tarafından elistirelemedim bile oyundayken hiç bir sütü bozuq davranısımda olmadı Nese bilgilendirme için Oyundan Obur a msj atabilirsiniz Kendisi ben oluyorum:D |
|
recep298
|
Konu: Geri: harmanlı bulgar reisi zimetine bug dan balta geçiriyor . Paz Şub. 01, 2009 6:22 pm |
|
|
enes oyunu bırakmadınmı sen yoksa bırakmak mı istemiyon |
|
enes
|
Konu: Geri: harmanlı bulgar reisi zimetine bug dan balta geçiriyor . Ptsi Şub. 02, 2009 11:13 am |
|
|
Recep sus sende bir yhaf:P Yha su bulgarları sikayet edeceginizi Maxim i prensi felan edinde kurtulun yha ne ugrasıyonuz |
|
recep298
|
Konu: Geri: harmanlı bulgar reisi zimetine bug dan balta geçiriyor . Ptsi Şub. 02, 2009 11:15 am |
|
|
enes hayırdır bu forum aşkı |
|
Emaar
|
Konu: Geri: harmanlı bulgar reisi zimetine bug dan balta geçiriyor . Ptsi Şub. 02, 2009 11:32 am |
|
|
- S4ldir4y demiş ki:
- Emaar demiş ki:
- madem böyle bug yapilabiliyo
neden kirklarelinde topu topu 2 balta var Dostum fuhrerr reis olduğundan beri kasabada zibil gibi balta var ben dün gece 1 de balta gördüm ormanda 7 tane. Artık gündüz kaç tane olur siz düşünün. Belediye panosunada asmış odun sorununu çözdüm diye bu fuhrerr cok büyük adam yaw |
|