Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

harmanlı bulgar reisi zimetine bug dan balta geçiriyor .

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3
Yazar Mesaj
HADEZ

HADEZ

harmanlı bulgar reisi zimetine bug dan balta geçiriyor . - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: harmanlı bulgar reisi zimetine bug dan balta geçiriyor . harmanlı bulgar reisi zimetine bug dan balta geçiriyor . - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Şub. 01, 2009 5:17 pm

Enes, resmi foruma bakmaya çalışsam da içinden
çıkamıyor kayboluyorum.

O yüzden de haftada bir kez falan bakıyorum.

Bakmamla çıkmam da bir oluyor.

Bana bu forumu öğreten arkadaşlardan Allah razı
olsun.
enes

enes

MesajKonu: Geri: harmanlı bulgar reisi zimetine bug dan balta geçiriyor . harmanlı bulgar reisi zimetine bug dan balta geçiriyor . - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Şub. 01, 2009 6:09 pm

Valandille birkere üstüne gitmisdik Very Happy Sonra ben foruma giremedim Very Happy O zmnda Solon devreye giriyo Very Happy Örgütlü çalısıyorlar

Hadez dostum oyunu bırakdım ama :Dbakınıyom arada ne seyler oluyo die Very Happy arada bilgilenmek istersen msj at sölerim ben sana merak etme bugüne kadar hiç kimse tarafından elistirelemedim bile oyundayken Very Happy hiç bir sütü bozuq davranısımda olmadı

Nese bilgilendirme için Oyundan Obur a msj atabilirsiniz Kendisi ben oluyorum:D
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: harmanlı bulgar reisi zimetine bug dan balta geçiriyor . harmanlı bulgar reisi zimetine bug dan balta geçiriyor . - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Şub. 01, 2009 6:22 pm

enes oyunu bırakmadınmı sen yoksa bırakmak mı istemiyon Wink
enes

enes

MesajKonu: Geri: harmanlı bulgar reisi zimetine bug dan balta geçiriyor . harmanlı bulgar reisi zimetine bug dan balta geçiriyor . - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Şub. 02, 2009 11:13 am

Recep sus sende bir yhaf:P

Yha su bulgarları sikayet edeceginizi Maxim i prensi Very Happy felan edinde kurtulun yha ne ugrasıyonuz
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: harmanlı bulgar reisi zimetine bug dan balta geçiriyor . harmanlı bulgar reisi zimetine bug dan balta geçiriyor . - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Şub. 02, 2009 11:15 am

enes hayırdır bu forum aşkı Wink
Emaar

Emaar

MesajKonu: Geri: harmanlı bulgar reisi zimetine bug dan balta geçiriyor . harmanlı bulgar reisi zimetine bug dan balta geçiriyor . - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Şub. 02, 2009 11:32 am

S4ldir4y demiş ki:
Emaar demiş ki:
madem böyle bug yapilabiliyo
neden kirklarelinde topu topu 2 balta var geek

Dostum fuhrerr reis olduğundan beri kasabada zibil gibi balta var ben dün gece 1 de balta gördüm ormanda 7 tane. Artık gündüz kaç tane olur siz düşünün. Belediye panosunada asmış odun sorununu çözdüm diye Very Happy

Razz Razz Razz bu fuhrerr cok büyük adam yaw Razz Razz Razz

harmanlı bulgar reisi zimetine bug dan balta geçiriyor .

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 3 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3