Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

yoğurt koydum dolaba ellere vay

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
kartal13

kartal13

yoğurt koydum dolaba ellere vay Vide
MesajKonu: yoğurt koydum dolaba ellere vay yoğurt koydum dolaba ellere vay Icon_minipostedC.tesi Ocak 31, 2009 9:42 pm

başlık konuyla alakasız ama yeni yetmeler lamer ler insanı çok eğlendiriyo

bir FİYASKO girişimini görsel şölenle anlatmaya çalışacam

başkabir strateji oyunun forumunda başlıyor hikayemiz ellerinden bişey gelmeyen soyguncu multi kafilesiden bi parmak çocuk başlıyor döktürmeye nasılsa elimden bişey gelmedi bari burada yazıp yazıp bilmeyenlere hava atayım misali Smile sonuçta soygun amaçlarını engelleyen biri var napsın bu durumdan şikayetçi oluyor ve Türklerin birbirinin ardından iş çevirmesinden bahsediyor sonuçta ihtisas alanı Twisted Evil

yoğurt koydum dolaba ellere vay Istanbul2sy1

sonra gönende bir teşkilatları olduğunu söylüyor ama teşkilatın multi çalışmalarından ve Osmanlı savaştayken bulgarlara saldırmak yerine Türkleri soymaya çalıştıklarından da bahsetmiyor ve oyun adını söyleyiveriyor böylece kimin adamı olduğuda ortaya çıkıyor Twisted Evil

yoğurt koydum dolaba ellere vay Istanbulmh4

sonunda bir girişimde bulunuyorlar . Ama masalımızın beyaz atlı prensi king bu ucuz lamer numarasını yemiyorrrr .

yoğurt koydum dolaba ellere vay Sadfdsiq3

onlar ermiş FİYASKOYA biz devam edelim vatana hizmete

evet çocuklar bu masaldan öğreneceğimiz ders büyük lokma ye ama büyük söz konuşma king
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: yoğurt koydum dolaba ellere vay yoğurt koydum dolaba ellere vay Icon_minipostedC.tesi Ocak 31, 2009 9:48 pm

tam mahkemelik olay Smile vay hıyar vay demek istiyorum ama demiyorum degerli üyeler (reha muhtar gibi oldu Smile )
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: yoğurt koydum dolaba ellere vay yoğurt koydum dolaba ellere vay Icon_minipostedC.tesi Ocak 31, 2009 9:48 pm

ye$il
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: yoğurt koydum dolaba ellere vay yoğurt koydum dolaba ellere vay Icon_minipostedC.tesi Ocak 31, 2009 9:52 pm

Very Happy
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

MesajKonu: Geri: yoğurt koydum dolaba ellere vay yoğurt koydum dolaba ellere vay Icon_minipostedC.tesi Ocak 31, 2009 9:55 pm

=)) x) Very Happy koptum
samsa_cavus

samsa_cavus

MesajKonu: Geri: yoğurt koydum dolaba ellere vay yoğurt koydum dolaba ellere vay Icon_minipostedC.tesi Ocak 31, 2009 9:58 pm

reklam kokan hareketler
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: yoğurt koydum dolaba ellere vay yoğurt koydum dolaba ellere vay Icon_minipostedC.tesi Ocak 31, 2009 10:07 pm

olur böyle vakalar şener aga yakalar lol!
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: yoğurt koydum dolaba ellere vay yoğurt koydum dolaba ellere vay Icon_minipostedC.tesi Ocak 31, 2009 10:43 pm

Mahkeme isterüz Very Happy
_sahmeran_

_sahmeran_

MesajKonu: Geri: yoğurt koydum dolaba ellere vay yoğurt koydum dolaba ellere vay Icon_minipostedC.tesi Ocak 31, 2009 10:59 pm

Laughing
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: yoğurt koydum dolaba ellere vay yoğurt koydum dolaba ellere vay Icon_minipostedC.tesi Ocak 31, 2009 11:02 pm

Mit demiş ki:
Mahkeme isterüz Very Happy

Ver gazııı Cool
@li

MesajKonu: Geri: yoğurt koydum dolaba ellere vay yoğurt koydum dolaba ellere vay Icon_minipostedC.tesi Ocak 31, 2009 11:04 pm

Lamerrrrrrrrrrrrrrrrrrr Very Happy Twisted Evil
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: yoğurt koydum dolaba ellere vay yoğurt koydum dolaba ellere vay Icon_minipostedC.tesi Ocak 31, 2009 11:07 pm

Hangi serverda kantır oynadım Kartal abi Very Happy

@li ve bende katılak Very Happy
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: yoğurt koydum dolaba ellere vay yoğurt koydum dolaba ellere vay Icon_minipostedC.tesi Ocak 31, 2009 11:25 pm

bu ne biçim virüs programı yaw yufka çörek bilmem ne diyor Smile
@li

MesajKonu: Geri: yoğurt koydum dolaba ellere vay yoğurt koydum dolaba ellere vay Icon_minipostedPaz Şub. 01, 2009 12:16 am

dj.emmre demiş ki:

Oğlum kantır yazmış mı?Yoksa ben mi göremedim Very Happy
Lord Sting Of Died

Lord Sting Of Died

MesajKonu: Geri: yoğurt koydum dolaba ellere vay yoğurt koydum dolaba ellere vay Icon_minipostedPaz Şub. 01, 2009 12:39 am

Kartal geline beş beşi biyerde benden Very Happy

Çok istiyo bunlar seni Very Happy
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: yoğurt koydum dolaba ellere vay yoğurt koydum dolaba ellere vay Icon_minipostedPaz Şub. 01, 2009 1:04 am

@li demiş ki:
dj.emmre demiş ki:

Oğlum kantır yazmış mı?Yoksa ben mi göremedim Very Happy

Lamer CS terimidir boyle mal mal oynayan gorew yapmayan salak salak pusan kişilere denir...

NAsıl onlıne Cs oynuyon anlamadım İVery Happy:D:D:D:D:
S4ldir4y

S4ldir4y

MesajKonu: Geri: yoğurt koydum dolaba ellere vay yoğurt koydum dolaba ellere vay Icon_minipostedPaz Şub. 01, 2009 1:14 am

Lamerin, CS terimi olmasını sanmanızla çok büyük yanılgı içerisinde oldugunuzu hatırlatmak isterim. Siz önerim biraz araştırın Cool
FalcoN

FalcoN

MesajKonu: Geri: yoğurt koydum dolaba ellere vay yoğurt koydum dolaba ellere vay Icon_minipostedPaz Şub. 01, 2009 1:18 am

Cs kadar eski bi online oyun söle s4ldiray ultima dışında ?
S4ldir4y

S4ldir4y

MesajKonu: Geri: yoğurt koydum dolaba ellere vay yoğurt koydum dolaba ellere vay Icon_minipostedPaz Şub. 01, 2009 1:26 am

Lamerin online oyunlarla ilgisi bile yok Smile Elbetteki online oyunlardada LAMER kelimesi bolca kullanılıyor. Ama lamer esas olarak oyun terimi değildir..
@li

MesajKonu: Geri: yoğurt koydum dolaba ellere vay yoğurt koydum dolaba ellere vay Icon_minipostedPaz Şub. 01, 2009 1:34 am

Emre lamer cs terimi değildir....

Yanılgıdasın dostum Very Happy

Böyle hackerde değildir.Daha adi ve daha haysiyetsizdir.... Very Happy
dudaktriyakisi

dudaktriyakisi

MesajKonu: Geri: yoğurt koydum dolaba ellere vay yoğurt koydum dolaba ellere vay Icon_minipostedPaz Şub. 01, 2009 7:22 am

benim bildiğim lamer hackerleri taklit etmeye çalışan bilmeyip biliyormuş gibi gözükmeye çalışan bol keseden sallayan ve genelde forumda gördüğünün aynısı yapıp ben hackerim diye sevinenler. Very Happy
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: yoğurt koydum dolaba ellere vay yoğurt koydum dolaba ellere vay Icon_minipostedPaz Şub. 01, 2009 8:30 am

Hacqerlık nedir peki?

Hacqer programı kullananlara mı hacqer diyorsun tiryaki yoksa o programı yazanlara mı?
Emaar

Emaar

MesajKonu: Geri: yoğurt koydum dolaba ellere vay yoğurt koydum dolaba ellere vay Icon_minipostedPaz Şub. 01, 2009 9:20 am

arkadaslar lamerin türkcede belli bir tercümesi yok
ama halk dilinde lamer lara biz ezik deriz lol!

sadece cs ve hacker oldugunu zannedenlere kullanilan bir kelime degil yani Cool

bildiginiz ezik Razz
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: yoğurt koydum dolaba ellere vay yoğurt koydum dolaba ellere vay Icon_minipostedPaz Şub. 01, 2009 11:22 am

iyiki bi laf ettim Very Happy
@li

MesajKonu: Geri: yoğurt koydum dolaba ellere vay yoğurt koydum dolaba ellere vay Icon_minipostedPaz Şub. 01, 2009 11:47 am

dj.emmre demiş ki:
iyiki bi laf ettim Very Happy

Valla konuyu amacından saptımak için sanki bir mesaj bekliyoruz Very Happy

Nerden nereyee....

yoğurt koydum dolaba ellere vay

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : 1, 2  Sonraki