Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

yoğurt koydum dolaba ellere vay

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
dj.emmre

dj.emmre

yoğurt koydum dolaba ellere vay - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: yoğurt koydum dolaba ellere vay yoğurt koydum dolaba ellere vay - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Şub. 01, 2009 12:02 pm

Evet ali,

E okul falan nasıl gidiyor ali?
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: yoğurt koydum dolaba ellere vay yoğurt koydum dolaba ellere vay - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Şub. 01, 2009 12:04 pm

hani şöyle senin pc ni virüs yollayımda gör diyen ama pc açmayı bilmeyen tipler Smile

2-3 sene bir arkadas dedi ben msn alıyorum Smile dedim hadi len atma (yani o tip yok çocukta Smile ) görürsün dedi

1 hafta oldu 1 ay oldu

sonra bir zaman sonra okulda çocuk geldi yaw msn nasıl açılıyor lol!

heralde bu bir lamer örnegi oldu Very Happy
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: yoğurt koydum dolaba ellere vay yoğurt koydum dolaba ellere vay - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Şub. 01, 2009 12:13 pm

msn almak artık neredeyse tarih oldu hele yeni uygulama yürürlüğe konulunca kimse kimsenin msn sini alamayacak ( gerçek hackerlar hariç )

artık fake maili kimse yemiyor
artık kimsenin pc sine ( eğer portları kapalıysa) kylog atamıyorsun
wordlist programlarıda işe yaramıyor çünkü hotmailde çalışan dahiler 3 yanılmadan sonra belirli bi süre deneme hakkını elinden alıyor böylece wordlist tarihe gömülüyor
geriye sadece bir yol kaldı karşı pc deki xxs cookiesleri kullanmak
@li

MesajKonu: Geri: yoğurt koydum dolaba ellere vay yoğurt koydum dolaba ellere vay - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Şub. 01, 2009 1:23 pm

Zaten msn hacklemenin en güzel yolu...

Adamın bilgisayarına girip C:/ sürücüsündeki bir kaç dosya var onları almak

Sonra bir bakıyorsun kendi msn de beni hatırla olarak görüküyor lol! lol!
Barbarov

Barbarov

MesajKonu: Geri: yoğurt koydum dolaba ellere vay yoğurt koydum dolaba ellere vay - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Şub. 01, 2009 3:33 pm

Kartal çakalı haa o çakal yakacak seni Razz
Istanbull

Istanbull

MesajKonu: TwT ye gene bir dünya üye gidiyor aktif olunda bi ise yarayin bari :D yoğurt koydum dolaba ellere vay - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Şub. 02, 2009 1:08 am

TwT forumlarında RK oynayan bir azınlık olunca karşıt görüşlere sahip oyuncu var mı diye tespit etmek için attıgım bir mesajdı.Kimse atlamadı.Atlamasını bekledigim kişide sana ss yollamış yada sen TwT üyesisiin.
Orda bahsi geçen sslerin tarihine bakın o aylarda biz gönende yani yaklasık 15 kişi grup0,6-7 kişi aktif olarak kp kasıp bulgarıstana gıtcektık.Teşkilat lideri inzivaya girince grup dagıldı.Zaten o grubun üyesi olupta başlangıcta aram iyi olan üyelerle şuan pek samimi oldugum söylenemez.Mesela paşadede gibi.
Kimseye virüs felan da yollamadım dedigim gibi twt den karşıt görüşlü adamlar üzerinden hareket ederek yapmaya calıstıgım bir şey vardı ama unutmuşum bile o mesajı.
Artık Osmanlı Yeniçeri Ocagında Savaş Stratejileri vererek aktif rolumu devam ettırmeye calisiyorum bu tür gereksiz sslerle karşıma gelmeyin.(basit virüsleri anca lamer takımı kullanır.Lamer nedir?
CW forumlarında gördüğü şeyleri okuyup aynılarını yaparak ''aha ben hack yaptım'' diyen sınıftır.Hacker dediginde kendine asla hacker demez ve deşifre etmez hatta kendilerinden ''istediği bilgiye istedigi zaman ulaşan bilgisayar kullanıcısı'' diye hitap ederler'' sağa sola pusana ise noob derler.Birde lol olayı var katıla katıla gülmek anlamına geliyor. ^^

yoğurt koydum dolaba ellere vay

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2