dj.emmre
|
Konu: Geri: yoğurt koydum dolaba ellere vay Paz Şub. 01, 2009 12:02 pm |
|
|
Evet ali,
E okul falan nasıl gidiyor ali?
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: yoğurt koydum dolaba ellere vay Paz Şub. 01, 2009 12:04 pm |
|
|
hani şöyle senin pc ni virüs yollayımda gör diyen ama pc açmayı bilmeyen tipler 2-3 sene bir arkadas dedi ben msn alıyorum dedim hadi len atma (yani o tip yok çocukta ) görürsün dedi 1 hafta oldu 1 ay oldu sonra bir zaman sonra okulda çocuk geldi yaw msn nasıl açılıyor heralde bu bir lamer örnegi oldu |
|
kartal13
|
Konu: Geri: yoğurt koydum dolaba ellere vay Paz Şub. 01, 2009 12:13 pm |
|
|
msn almak artık neredeyse tarih oldu hele yeni uygulama yürürlüğe konulunca kimse kimsenin msn sini alamayacak ( gerçek hackerlar hariç ) artık fake maili kimse yemiyor artık kimsenin pc sine ( eğer portları kapalıysa) kylog atamıyorsun wordlist programlarıda işe yaramıyor çünkü hotmailde çalışan dahiler 3 yanılmadan sonra belirli bi süre deneme hakkını elinden alıyor böylece wordlist tarihe gömülüyor geriye sadece bir yol kaldı karşı pc deki xxs cookiesleri kullanmak |
|
@li
|
Konu: Geri: yoğurt koydum dolaba ellere vay Paz Şub. 01, 2009 1:23 pm |
|
|
Zaten msn hacklemenin en güzel yolu...
Adamın bilgisayarına girip C:/ sürücüsündeki bir kaç dosya var onları almak
Sonra bir bakıyorsun kendi msn de beni hatırla olarak görüküyor
|
|
Barbarov
|
Konu: Geri: yoğurt koydum dolaba ellere vay Paz Şub. 01, 2009 3:33 pm |
|
|
Kartal çakalı haa o çakal yakacak seni |
|
Istanbull
|
Konu: TwT ye gene bir dünya üye gidiyor aktif olunda bi ise yarayin bari :D Ptsi Şub. 02, 2009 1:08 am |
|
|
TwT forumlarında RK oynayan bir azınlık olunca karşıt görüşlere sahip oyuncu var mı diye tespit etmek için attıgım bir mesajdı.Kimse atlamadı.Atlamasını bekledigim kişide sana ss yollamış yada sen TwT üyesisiin. Orda bahsi geçen sslerin tarihine bakın o aylarda biz gönende yani yaklasık 15 kişi grup0,6-7 kişi aktif olarak kp kasıp bulgarıstana gıtcektık.Teşkilat lideri inzivaya girince grup dagıldı.Zaten o grubun üyesi olupta başlangıcta aram iyi olan üyelerle şuan pek samimi oldugum söylenemez.Mesela paşadede gibi. Kimseye virüs felan da yollamadım dedigim gibi twt den karşıt görüşlü adamlar üzerinden hareket ederek yapmaya calıstıgım bir şey vardı ama unutmuşum bile o mesajı. Artık Osmanlı Yeniçeri Ocagında Savaş Stratejileri vererek aktif rolumu devam ettırmeye calisiyorum bu tür gereksiz sslerle karşıma gelmeyin.(basit virüsleri anca lamer takımı kullanır.Lamer nedir? CW forumlarında gördüğü şeyleri okuyup aynılarını yaparak ''aha ben hack yaptım'' diyen sınıftır.Hacker dediginde kendine asla hacker demez ve deşifre etmez hatta kendilerinden ''istediği bilgiye istedigi zaman ulaşan bilgisayar kullanıcısı'' diye hitap ederler'' sağa sola pusana ise noob derler.Birde lol olayı var katıla katıla gülmek anlamına geliyor. ^^ |
|