Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Duyarsız Kalmayın

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
turkscihad

turkscihad

Duyarsız Kalmayın Vide
MesajKonu: Duyarsız Kalmayın Duyarsız Kalmayın Icon_minipostedPtsi Şub. 02, 2009 6:43 pm

https://2img.net/r/ihimizer/img207/4062/urlhttpimageshackusimghel6.jpg
https://2img.net/r/ihimizer/img240/6707/laiontn7ox0.jpg

Arkadaşar bu iki linkte Bulgarlar Allahımıza ve bize hakaret ediyor bu iki linki bütün adminlere oyundan özel mesajla iletin.Bu iş çığrından çıktı artık duyarsız kalmayın.Şahsımıza hakaret ettirdik bari Allahımıza hakaret ettirmeyelim
Lord Sting Of Died

Lord Sting Of Died

Duyarsız Kalmayın Vide
MesajKonu: Geri: Duyarsız Kalmayın Duyarsız Kalmayın Icon_minipostedPtsi Şub. 02, 2009 6:46 pm

Onun orda o mesajı yazabilmesi bile allahın büyüklüğüdür.

Sonuçta oda bir insan ama doğru yolu ve allahın kudretini görememiş.
Allah sonunu hayır etsin
turkscihad

turkscihad

Duyarsız Kalmayın Vide
MesajKonu: Geri: Duyarsız Kalmayın Duyarsız Kalmayın Icon_minipostedPtsi Şub. 02, 2009 6:49 pm

Lord Sting Of Died demiş ki:
Onun orda o mesajı yazabilmesi bile allahın büyüklüğüdür.

Sonuçta oda bir insan ama doğru yolu ve allahın kudretini görememiş.
Allah sonunu hayır etsin
Böyle deyip geçiştiremeyiz bizim oyuncularımız ---edit---davalar yüzünden silinip gidior adamlar bizim en kutsal dediğimiz şeye küfrediyor hakaret ediyor.Biraz inanacı olan bunu bütün adminlere iletsin tepkisini göstersin.

Moderatör notu: Lütfen hakaret sayılan kelimeleri kısaltma olarak bile kullanmayınız.
Lord Sting Of Died

Lord Sting Of Died

Duyarsız Kalmayın Vide
MesajKonu: Geri: Duyarsız Kalmayın Duyarsız Kalmayın Icon_minipostedPtsi Şub. 02, 2009 6:51 pm

Ben oyunu oynamıyorum ki :S

Ben sadece oyurm yaptım ne bu asabiyet.
Duyarsız kaldığımıda nerdne çıkardın Very Happy
nicomedia1

nicomedia1

Duyarsız Kalmayın Vide
MesajKonu: Geri: Duyarsız Kalmayın Duyarsız Kalmayın Icon_minipostedPtsi Şub. 02, 2009 6:52 pm

İngilizce bilen arkadas bu linklere göre bir metin hazırlarsa inglizce

veya fransızca bilen varsa fransızca hazırlasın

derhal harekete geçmeliyiz. bu Sapıklıga dur diyelim..
Lord Sting Of Died

Lord Sting Of Died

Duyarsız Kalmayın Vide
MesajKonu: Geri: Duyarsız Kalmayın Duyarsız Kalmayın Icon_minipostedPtsi Şub. 02, 2009 7:02 pm

Alıntı :
bonne journée

Le bulgare Le Créateur et La Turque la insulte

La Punition revendiquer

Offrir Honorable *****

sincèrement *****

Arkadaşlar kelime çeviris ile yaptım en azından ifade etmeye yeter diye düşünüyorum içni Allaha ve türklere hakaret ettikleri ayzıyor bulgarların.
saygılarımızla arz ederiz diyede ekledim ilk *** ye adminin adını ikinici *** kendi adınızı ayzınız
turkscihad

turkscihad

Duyarsız Kalmayın Vide
MesajKonu: Geri: Duyarsız Kalmayın Duyarsız Kalmayın Icon_minipostedPtsi Şub. 02, 2009 7:10 pm

çeviriye falan gerek yok linkler herşeyi açıklıyor sadece linkleri göndermeniz
Ve sonuna da
Delete this men yazmanız yeterli bir an önce gönderin linkleri.
ahmetseker

ahmetseker

Duyarsız Kalmayın Vide
MesajKonu: Geri: Duyarsız Kalmayın Duyarsız Kalmayın Icon_minipostedPtsi Şub. 02, 2009 7:11 pm

Ben linklerle beraber kısa bir açıklamayı choupa gönderdim, umarım ikisi de silinir
Barbarov

Barbarov

Duyarsız Kalmayın Vide
MesajKonu: Geri: Duyarsız Kalmayın Duyarsız Kalmayın Icon_minipostedPtsi Şub. 02, 2009 7:13 pm

Ben bi arkadaşa hazırlatırım.
Barbarov

Barbarov

Duyarsız Kalmayın Vide
MesajKonu: Geri: Duyarsız Kalmayın Duyarsız Kalmayın Icon_minipostedPtsi Şub. 02, 2009 7:13 pm

Ahmet göndermiş aynı anda mesajı yazdıkta Very Happy
ahmetseker

ahmetseker

Duyarsız Kalmayın Vide
MesajKonu: Geri: Duyarsız Kalmayın Duyarsız Kalmayın Icon_minipostedPtsi Şub. 02, 2009 7:14 pm

o kadar abartmayın arkadaşlar gönderdim işte choupa, zamanı olur da açarsa mailizaten siler ikisini de.
kutuk

kutuk

Duyarsız Kalmayın Vide
MesajKonu: Geri: Duyarsız Kalmayın Duyarsız Kalmayın Icon_minipostedPtsi Şub. 02, 2009 7:15 pm

Geliyoruz yoladayiz insallah elime o gecer o iki ezik.
Mit

Mit

Duyarsız Kalmayın Vide
MesajKonu: Geri: Duyarsız Kalmayın Duyarsız Kalmayın Icon_minipostedPtsi Şub. 02, 2009 7:15 pm

Silinirlerse büyük bir avantaja sahip oluruz Harmanli'da.
turkscihad

turkscihad

Duyarsız Kalmayın Vide
MesajKonu: Geri: Duyarsız Kalmayın Duyarsız Kalmayın Icon_minipostedPtsi Şub. 02, 2009 7:16 pm

Ahmet bu mesajlar hatta daha fazlası choupa gönderilmiş herif demiş ki bunlar fake demiş inanmamış hiçbirine.Ortada eşitsizlik var aynısını biz yapsak düşün nolurdu.Herkes göndersin bu mesajı LÜTFEN.
recep298

recep298

Duyarsız Kalmayın Vide
MesajKonu: Geri: Duyarsız Kalmayın Duyarsız Kalmayın Icon_minipostedPtsi Şub. 02, 2009 7:50 pm

bu fotoğraflar ne zamn çekilmiş epey oluyo herhalde neden şimdi açığa çıkıyor şüpheli....ben kaç gündür harmanlıdayım neyse...
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

Duyarsız Kalmayın Vide
MesajKonu: Geri: Duyarsız Kalmayın Duyarsız Kalmayın Icon_minipostedSalı Şub. 03, 2009 10:49 am

Bu fotoğraflar ne zaman çekildi..meyhanedeki türk oyuncularından bazıları daha dün şarköydeydi, fotoğrafların çekiliş tarihi ve saati ne ?
Nistel

Nistel

Duyarsız Kalmayın Vide
MesajKonu: Geri: Duyarsız Kalmayın Duyarsız Kalmayın Icon_minipostedSalı Şub. 03, 2009 11:05 am

bebeyı sılebılılerde
heavyımı sılecekler? guldurmeyın beni
alpi_03

alpi_03

Duyarsız Kalmayın Vide
MesajKonu: Geri: Duyarsız Kalmayın Duyarsız Kalmayın Icon_minipostedSalı Şub. 03, 2009 11:52 am

Nistel demiş ki:
bebeyı sılebılılerde
heavyımı sılecekler? guldurmeyın beni

doğru söze ne denir..
dj.emmre

dj.emmre

Duyarsız Kalmayın Vide
MesajKonu: Geri: Duyarsız Kalmayın Duyarsız Kalmayın Icon_minipostedSalı Şub. 03, 2009 1:05 pm

silinen oldumu?
Dağların Komandosu

Dağların Komandosu

Duyarsız Kalmayın Vide
MesajKonu: Geri: Duyarsız Kalmayın Duyarsız Kalmayın Icon_minipostedSalı Şub. 03, 2009 1:39 pm

ben 37 kez silindim bu 38. oyuncum
sadece bergama ve soma kasabalarına gitmedim.
@li

Duyarsız Kalmayın Vide
MesajKonu: Geri: Duyarsız Kalmayın Duyarsız Kalmayın Icon_minipostedSalı Şub. 03, 2009 2:07 pm

Silmezler...

Ha bulgar ha oyun adminleri ne fark var Very Happy
ahmetseker

ahmetseker

Duyarsız Kalmayın Vide
MesajKonu: Geri: Duyarsız Kalmayın Duyarsız Kalmayın Icon_minipostedSalı Şub. 03, 2009 2:27 pm

Fake ekran görüntüsü attırmayın bize

onlar silineceğine bizi silerler sonra
@li

Duyarsız Kalmayın Vide
MesajKonu: Geri: Duyarsız Kalmayın Duyarsız Kalmayın Icon_minipostedSalı Şub. 03, 2009 2:29 pm

Benim anlamadığım neden şimdi ortaya çıktı bu bende harmanlıdayım...

Laion'u hemen hemen hiç görmüyorum..Neden bu kadar geç kalındı ki?
turkscihad

turkscihad

Duyarsız Kalmayın Vide
MesajKonu: Geri: Duyarsız Kalmayın Duyarsız Kalmayın Icon_minipostedSalı Şub. 03, 2009 2:56 pm

ahmetseker demiş ki:
Fake ekran görüntüsü attırmayın bize

onlar silineceğine bizi silerler sonra
Ahmet kafan mı güzel kardeşim.Fake falan değil adminler fake demiş ama sence fake e benziyor mu hiç.Hemde bu 2 resimden başka 2-3 tane daha var hepsimi fake.
Mit

Mit

Duyarsız Kalmayın Vide
MesajKonu: Geri: Duyarsız Kalmayın Duyarsız Kalmayın Icon_minipostedSalı Şub. 03, 2009 2:58 pm

Kim çekti bu resimleri?

Duyarsız Kalmayın

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : 1, 2  Sonraki