Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Duyarsız Kalmayın

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
turkscihad

turkscihad

Duyarsız Kalmayın - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Duyarsız Kalmayın Duyarsız Kalmayın - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Şub. 03, 2009 3:04 pm

Mit demiş ki:
Kim çekti bu resimleri?
Hakanhan foruma koydu.Meyhanedekilerden biri çekmiştir ama hangisi çekti ben de bilmiyorum.Ama kimin çektiğinin bir önemi yok bence.Aynı şekilde sen Bulgarlara küfretsen(ki içinden ediyorsundur Very Happy ) ve onlarda ss alsa adminler fake falan demez silerler seni.Ama heavy1914 ayan olduğundan dolayı onu silmiyorlar işte.Osmanlı da ayan olanların yerinde olsam oyuna para falan vermezdim bir süre ama nerde biz de o yürekte adamlar.
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: Duyarsız Kalmayın Duyarsız Kalmayın - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Şub. 03, 2009 4:38 pm

Ben dün choupa attım bunları ama o bana yerel admine yani multi128e ulaştırın dedi, ona göndersek şimdi o choupa bu resimler sahte silin ahmetşekeri der ben de hiç şaşırmam Laughing
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: Duyarsız Kalmayın Duyarsız Kalmayın - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Şub. 03, 2009 4:48 pm

fransız gavurun parmaklarıyla cevirdiği serverda ayan olanlarda oynuyo sende onuyosun onların farkı para vermeleri..onların gösterecegı yureklılıgı hepimiz göstermemiz lazım para verip ayan olanlar yüreksiz die bişi yok boşuna suclama yapmayın..
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

MesajKonu: Geri: Duyarsız Kalmayın Duyarsız Kalmayın - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Şub. 03, 2009 4:59 pm

Ayan olanların ne suçu var kardeşim..jeton alıp orduların kurulmasına ne kadar pay oluyo biliyomusunuz siz ayanlık ? vede şu anda onun sayesinde üst seviyelerdeyiz...orduya yararlılık bakımından ayan olan arkadaşların çok yararları gözükmüştür..hala da gözükmekte..saçmalamayında ne ispatlamak istiyorsanız ispatlayın..saçma sapan yerler çekmeyin konuyu..
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Duyarsız Kalmayın Duyarsız Kalmayın - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Şub. 03, 2009 5:03 pm

İyi de kim ayanlar suçlu dedi ki.Bunu siz uydurdunuz sizin kadar gaza gelen adamalar görmedim ortada ayanlara suölu diyen olmadı zaten.Sadece ayanların oyuna para vermeyerek protesto etmelerini söyledim.Ama onlar para vermeye devam ederse yüreksizlikten başka birşey değildir bence.
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: Duyarsız Kalmayın Duyarsız Kalmayın - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Şub. 03, 2009 5:08 pm

sence olan şeyleri herkesin üzerine mal etmek zorunda değilsin.şu anda ayan olan bütün turk oyunculara yğreksiz diyerk hakaret ediyosun

protesto eden olur etmeyen olur kımse kımseyı takmak zorunda değil
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: Duyarsız Kalmayın Duyarsız Kalmayın - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Şub. 03, 2009 5:10 pm

harmanlıda brsi de etmişti ole soleyem burda turkiyee etti kufur aynı gun solono yoladım adminlere ilettim dedi inş oledir:D nikolev di galiba ismi Smile
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Duyarsız Kalmayın Duyarsız Kalmayın - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Şub. 03, 2009 5:12 pm

Nistel demiş ki:
sence olan şeyleri herkesin üzerine mal etmek zorunda değilsin.şu anda ayan olan bütün turk oyunculara yğreksiz diyerk hakaret ediyosun

Kardeş Allah'a hakaret ediyorlar beni takmıyorlar Allahı damı takmıyorlar.Ben lafımdan dönmem en kutsal saydığımız şeye hakaret ediyorlar ve bunları silmesi gerekn adminler silmiyorsa ben o adminlere hala para yatıran adamın yüreksiz olduğunu söylemekte haklıyım.Onu takmak zorunda değiliz bunu takmak zorunda değiliz diyerek al işte bu hale geldik.Artık birşeyleri takmak zorundayız.
malsi

malsi

MesajKonu: Geri: Duyarsız Kalmayın Duyarsız Kalmayın - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Şub. 03, 2009 6:01 pm

Lord Sting Of Died demiş ki:
Alıntı :
bonne journée

Le bulgare Le Créateur et La Turque la insulte

La Punition revendiquer

Offrir Honorable *****

sincèrement *****

Arkadaşlar kelime çeviris ile yaptım en azından ifade etmeye yeter diye düşünüyorum içni Allaha ve türklere hakaret ettikleri ayzıyor bulgarların.
saygılarımızla arz ederiz diyede ekledim ilk *** ye adminin adını ikinici *** kendi adınızı ayzınız
Oyle olmaz
soyle daha uygun;
Chers administrateur,

Je vous demande de faire le nécessaire pour les Bulgare qui sont dans notre Pays.
Car ils vont trop loin,ils commencent à insulter Notre Pays ainsi que Notre religion Et notre"Dieu" qui est pour nous très important Trois chose;
Notre croyance à "Dieu"
Notre croyance à notre Religion et notre "Prophète"
Et Notre pays.
Je vous remercie d'avence,
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

MesajKonu: Geri: Duyarsız Kalmayın Duyarsız Kalmayın - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Şub. 03, 2009 9:26 pm

turkscihad demiş ki:
İyi de kim ayanlar suçlu dedi ki.Bunu siz uydurdunuz sizin kadar gaza gelen adamalar görmedim ortada ayanlara suölu diyen olmadı zaten.Sadece ayanların oyuna para vermeyerek protesto etmelerini söyledim.Ama onlar para vermeye devam ederse yüreksizlikten başka birşey değildir bence.

ne gazına gelicez olm biz ? o kadar ilerizekalıydın madem meyhanede Yaradınımıza küfür eden adamın akli dengesinin yerine olmadığınıdamı aklın kesmedi ? bak iyi dinle ilerizekalı kardeşim , ayan olan arkadaşlar vatanımıza vede ordumuza kat kat bağışlar yapmaktadır, daha bugün ordudayım diye bana 20 akçe verdiler, sırf ordudayım diye, eti kaçtan alıyorum bir bilsen ağzın uçuklar, bunların hepsi o meyhanedeki bulgar ve onun gibileri temizlemek için şart, kafan basıyomu yoksa başka yoldan tekrar anlatayımmı ? sen kafan göre ayanlara yüreksiz diyemezsin, öle şeylerle ispat ederlerki bunu dilini yutarsın....
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Duyarsız Kalmayın Duyarsız Kalmayın - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Şub. 03, 2009 11:04 pm

skywalker22 demiş ki:
turkscihad demiş ki:

ne gazına gelicez olm biz ? o kadar ilerizekalıydın madem meyhanede Yaradınımıza küfür eden adamın akli dengesinin yerine olmadığınıdamı aklın kesmedi ? bak iyi dinle ilerizekalı kardeşim , ayan olan arkadaşlar vatanımıza vede ordumuza kat kat bağışlar yapmaktadır, daha bugün ordudayım diye bana 20 akçe verdiler, sırf ordudayım diye, eti kaçtan alıyorum bir bilsen ağzın uçuklar, bunların hepsi o meyhanedeki bulgar ve onun gibileri temizlemek için şart, kafan basıyomu yoksa başka yoldan tekrar anlatayımmı ? sen kafan göre ayanlara yüreksiz diyemezsin, öle şeylerle ispat ederlerki bunu dilini yutarsın....
Sen sırf 20 akçe ve ucuza et için Allah'a küfür edenlere karşı birşeyler yapmazsan ayrı mesela.Ayrıca olm falan diye konuşma bana bir sen itiraz ediyorsun bu duruma.Belliydi bir çıkarın olduğu zaten.20 akçe almışta ucuza et almışta bilmem ne yapmışta!Bırakın bu işleri bee birkere de çıkar düşünmeyin.
O küfreden adamın akli dengesi gayet yerinde.Sadece amacı bize ve Allah'a hakaret etmek.Harbiden gazla çalışıyorsun sen yaa
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

MesajKonu: Geri: Duyarsız Kalmayın Duyarsız Kalmayın - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 3:10 am

turkscihad demiş ki:
skywalker22 demiş ki:
turkscihad demiş ki:

Sen sırf 20 akçe ve ucuza et için Allah'a küfür edenlere karşı birşeyler yapmazsan ayrı mesela.Ayrıca olm falan diye konuşma bana bir sen itiraz ediyorsun bu duruma.Belliydi bir çıkarın olduğu zaten.20 akçe almışta ucuza et almışta bilmem ne yapmışta!Bırakın bu işleri bee birkere de çıkar düşünmeyin.
O küfreden adamın akli dengesi gayet yerinde.Sadece amacı bize ve Allah'a hakaret etmek.Harbiden gazla çalışıyorsun sen yaa

olm akşam akşam belamısın sen ? ben yardımdan bahsediyorum ölmek için gidiyoruz oraya..20 akçenin hesabını yapsam ne işim var , neden gidiyim onlarla..hem bırakın bu işleri derken ordudamı olmayalım ? ne yapalım senin gibi; dengesiz bir bulgarın sölediği sözle milleti ayağımı kaldıralım..senin gibi çapulcunun bana çıkarcı demesinede hiç şaşırmadım..benim ne olduğumu dostlarım , arkadaşlarım bilir..daha 18 yaşındasın, askerliğini yap öle gel koçum..senle muhattap bile olmamam lasım ama ne yaparsın işte..arkadaşlar bu 18 yaşındaki tüyü bitmemiş çocukla polemik yapmayın, ağzınızdan çıkan her kelimeyi yanlış anlar..bilirim bunu gibileri..heleki birileri ordudan yardım görüyorum sakın demesin..ben dedim bu çocuk beni çıkarcı ilan etti..neyse askerliğini yapıp geldikten sonra özür diliyceksin nasılsa Smile
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Duyarsız Kalmayın Duyarsız Kalmayın - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 3:17 am

Bela değilim.20 akçenin hesabını yapmıyorsan ayanların oyuna para vermeyerek protesto etmesi düşünceme neden karşı çıkıyorsun?Yardımlar biter diye mi?Dengesiz bir Bulgarın söylediğiyle bütün millet ayağa kalkmalı senin gibi kısılıp oturmamalı.18 yaşındayım askere de gitmedim ama akıl yaşta değil baştadır.Ve bende ki akıl seninkini 18 le çarpar.Kimse benle polemik yapmıyor senden başka.Yani herkesi polemik yapmayın diye uyarmana gerek yok.Kendini uyarsan yeterli yani.
Emaar

Emaar

MesajKonu: Geri: Duyarsız Kalmayın Duyarsız Kalmayın - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 6:12 am

@turkscihad
skywalkerin kastetigi sey kendi cikari degil ayanlarin nekadar cömert
olduklari ve osmanlinin ayakta kalabilmesi icin hicbir fedakarliktan
kacinmadiklaridir
burayi yanlis anladin
yanlis anladigin baska bir seyde
ssdede göründügü gibi levrekin orda 14 yasinda bebe takmayin demesi
yani adam 14 yasinda ve bebe oldugunu hakikaten kanitliyor
unutma ki bizim Allahimiz ayni zamanda onlarinda Tanrisi
oda bunu anlayamayacak kadar bebe
ha farkindaysa akli dengesi yerinde degildir

ayrica ayanlar para yatirmayi kesip protesto etseler solona gün dogacak
silmek istedigi ama ayan olduklari icin silemedigi onun ve yandaslarinin bizim üzerimizden faydalanmalarini engelleyen bircok kisiyide basindan atabilecek
bir tek ordu bile kuramayacagiz

bugün mturkkan gibi ayanlar olmasa bizim kurtulus gibi bir umidimizde olmaz

lütfen insanlarin yazdiklari seyleri okur okumaz o anlik öfkenle bisey yazma
senin icin daha iyi olur yoksa kendini kücük düsürürsün
tiger1617

tiger1617

MesajKonu: Geri: Duyarsız Kalmayın Duyarsız Kalmayın - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 9:46 am

Ya bunlar satanist midir nedir, adminler kesmesse bunları ben keserim!
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Duyarsız Kalmayın Duyarsız Kalmayın - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 11:23 am

turkscihad demiş ki:
Nistel demiş ki:

Kardeş Allah'a hakaret ediyorlar beni takmıyorlar Allahı damı takmıyorlar.Ben lafımdan dönmem en kutsal saydığımız şeye hakaret ediyorlar ve bunları silmesi gerekn adminler silmiyorsa ben o adminlere hala para yatıran adamın yüreksiz olduğunu söylemekte haklıyım.Onu takmak zorunda değiliz bunu takmak zorunda değiliz diyerek al işte bu hale geldik.Artık birşeyleri takmak zorundayız.

Sen hayatında amerikan yada israil ürünü birşey yememiş içmemiş gibi konuşuyorsun..

Oyun değil mi ağzı laf yapan çıkıyor konuşuyor yok şöle yok böle..Allahını seversen bu kadar dikkatlisin madem yukardaki sölediğimi yapmadın mı Razz
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

MesajKonu: Geri: Duyarsız Kalmayın Duyarsız Kalmayın - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 12:53 pm

yaw arkadaşlar tekrar söylüyorum muhattap olmayın..ulan o kadar 18 çarpı aklın vardı 14 yaşındaki bebenin vede daha önceki mesajdada yazdım AKLİ dengesi yerinde olmayan birisini nasıl kaale alırsın diye..daha tüyün bitmemiş boyundan büyük işlere kalkışıyosun..senin o 18 lik kafana girmiyo bu :@ eğer ayanlıktan vazgeçerlerse herkes tasını tarağını toplasın geçsin anadoluya bölesi daha iyi..yolcu lütfen kilitlermisin bu başlığı, ben admin olsam bu kadar dinsel yönü yüksek ki suçlamada akli dengesi yerinde olmayan birisi tarafından geldi, tartışma yönü yüksek..kilitlermisin
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Duyarsız Kalmayın Duyarsız Kalmayın - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 1:20 pm

benim bildiğim bulgarlar hristiyan ve onlarda Allah a iman ediyolar dediğiniz gibi bu bir bebedir kesin
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Duyarsız Kalmayın Duyarsız Kalmayın - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 1:47 pm

Hadi biri bebe heavy1914 de bize küfrediyor o damı bebe.Ayrıca ben 14 yaşında gayet inançlıydım ve Allah'a da böyle şeyler demiyordum.Ayrıca sky sen o adamın akli dengesinin yerinde olmadığını nerden çıkardın.Element uydurma lütfen.
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Duyarsız Kalmayın Duyarsız Kalmayın - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 1:53 pm

turkscihad demiş ki:
Element uydurma lütfen.

Very Happy abi manyak espriydi yaw çay içiyodum boğulacaktım valla
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

MesajKonu: Geri: Duyarsız Kalmayın Duyarsız Kalmayın - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 3:32 pm

ver gazı kartal ver...
Emaar

Emaar

MesajKonu: Geri: Duyarsız Kalmayın Duyarsız Kalmayın - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 4:02 pm

skywalker22 demiş ki:
ver gazı kartal ver...
lol!
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Duyarsız Kalmayın Duyarsız Kalmayın - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 4:37 pm

Ben senin gibi gazla çalışmıyorum Very Happy sen ayık ol.
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Duyarsız Kalmayın Duyarsız Kalmayın - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 4:47 pm

hop hop beyler sizde tartışırsanız zaten işimiz yaş aynı taraftasınız inceleyince göreceksiniz

Duyarsız Kalmayın

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2