|
Edirneden Karesiye Ültimatom! |
|
|
Yazar |
Mesaj |
turkscihad
|
Konu: Geri: Edirneden Karesiye Ültimatom! Perş. Şub. 05, 2009 1:40 am |
|
|
- Erdal demiş ki:
- süper gazi BODF nin kalesi olan sarköyü alacak ki seçimlerde daha basarılı olsun demi. adamlar hala kendi çıkarlarını düsünüyor yav. bu arada karesinin resmi ordusu var demi,bunlar kontrolü tamamen ele geçirmek istiyorlar!!!!!
kahrolsun karesi divanı Meraklanmayın onu da yapamıyacaklar.En geç 3 güne bütün tehlikelerden kurtulacak Osmanlı.İşte o zaman Tarih haketmedikleri yere çıkanları affetmeyecek. |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: Edirneden Karesiye Ültimatom! Perş. Şub. 05, 2009 3:03 am |
|
|
- Erdal demiş ki:
- süper gazi BODF nin kalesi olan sarköyü alacak ki seçimlerde daha basarılı olsun demi. adamlar hala kendi çıkarlarını düsünüyor yav. bu arada karesinin resmi ordusu var demi,bunlar kontrolü tamamen ele geçirmek istiyorlar!!!!!
kahrolsun karesi divanı Lafına dikkat et orda dur karesi divanında bende varım ve bu olaylarla ilgisi olmayan birçok divan üyesi arkadaşım var (banu,hasoaga,reelman vs.) Tüm divanı saçma sapan tartışmanın içine sokmayın gaziyi suçlu buluyorsanız cezasını kesersiniz.Benim fikrim gelibolu belki haksızca izinsizce alındı gereken cezaları verin ama şu an karesiden geri almayın geliboluda sorun yokken savaşın içine sokmayın en azından suçsuz sw 0 ve sw 1 leri... |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Edirneden Karesiye Ültimatom! Perş. Şub. 05, 2009 3:12 am |
|
|
- show_time demiş ki:
- Erdal demiş ki:
kahrolsun karesi divanı Lafına dikkat et orda dur karesi divanında bende varım ve bu olaylarla ilgisi olmayan birçok divan üyesi arkadaşım var (banu,hasoaga,reelman vs.) Tüm divanı saçma sapan tartışmanın içine sokmayın gaziyi suçlu buluyorsanız cezasını kesersiniz.Benim fikrim gelibolu belki haksızca izinsizce alındı gereken cezaları verin ama şu an karesiden geri almayın geliboluda sorun yokken savaşın içine sokmayın en azından suçsuz sw 0 ve sw 1 leri... Show haklısın.Supergazi gelibolunun karesiye bağlanması kararını tek başına almıştır.Şu anda divanda tek suçlu odur.12 gün sonra siz ona en büyük cezayı seçimlerde verin.Beylerbeyi seçiminde verin.Gelibolu karesiden alınacaktır.Ama bu kimseye zarar verilmeden yapılacaktır.Ve zaten öylede olması gerekir. |
|
|
|
Emaar
|
Konu: Geri: Edirneden Karesiye Ültimatom! Perş. Şub. 05, 2009 4:33 am |
|
|
ben artik bu fuhrerre söyleyecek söz bulamiyorum yok aslinda var bircok söz ama 100% banlanacagim icin söylemesem daha iyi orda valandilin adi geciyo neden cikip burda bir aciklama yapmiyor hakikaten oraya imza atmis ise neden attigini bize aciklamak zorunda |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: Edirneden Karesiye Ültimatom! Perş. Şub. 05, 2009 9:05 am |
|
|
zorunda değil neden zorunda olsun? |
|
|
|
Emaar
|
Konu: Geri: Edirneden Karesiye Ültimatom! Perş. Şub. 05, 2009 9:24 am |
|
|
okadar oy veren edirneliyi ic savasa sürüklüyorsa aciklamak zorunda edirne halki esek degil ama fuhrerrin attigi o imzalar sahte gözüküyor valandil ve injured wolfda 2 gündür inzivadaymis konu acildiginda bugün 3 oldu yeni gördüm ama spiritin onlarin oyunu kullanma hakkina sahip olduguna söylüyo fuhr o halde onun gelip aciklama yapmasi lazim |
|
|
|
ozanbey
|
Konu: Geri: Edirneden Karesiye Ültimatom! Perş. Şub. 05, 2009 11:38 am |
|
|
- _sahmeran_ demiş ki:
- Karesi Sancağına Divanına
Sancagınızın TOZ Önderliğindeki Ordusu, Edirne Sancagına Baglı olan Gelibolu Kasabasını İşgal Ederek Karesi Sancagına Baglamıştır. Bu konuda Edirne Divanından hiçbir izin alınmamıştır. Ve Edirne Divanının hiçbir onayı yoktur.
48 Saat içerisinde Gelibolu Kasabasını Edirne Sancağına Geri Bağlamanız ve TOZ isimli komutanave kasabayı teslim eden No_body ve emri veren Supergazi yi Edirne Sancağı Divanı tarafından kesilecek cezayı vermemeniz halinde,Edirne sancağı Karesi divanını tanımadığını ilan edecektir..
Bu Karesi Hükümetine ve Beylerbeyine Resmi Bir Uyarıdır..
Edirne Sancağı Divanı..
İmza:
Fuhrerr Semfb Spiritless Comefromhell Yetisbey Cabji Injured_wolf
Resmi forumda Fuhrerrden alıntı yapılmıştır neler oluyor yaw... :S |
|
|
|
LoRD_DeViL
|
Konu: Geri: Edirneden Karesiye Ültimatom! Perş. Şub. 05, 2009 1:22 pm |
|
|
Ben Comefromhell le msn de görüştüm.Injured_wolfte zaten tatilde oda oy kullanamaz.Bu iki oy geçersiz çünkü kendileri onaylamamışlar.Spiritless onayladı ise onu bilmiyorum. |
|
|
|
totalwar61
|
Konu: Geri: Edirneden Karesiye Ültimatom! Perş. Şub. 05, 2009 3:31 pm |
|
|
geliboluyu karesiye baglamak akıllıca bir davranıştır bence.. bu konuya itiraz eden edirne divanı acaba geliboluyu tekrar edirneye bağlamak için hangi orduyu savaşa sürecek ?? zira bulgarlara karşı saaşack adam bulamazken geliboluyu türk türkün elinden geri alacak.. bu kadar büyük bir saçmalığı da ilk kez burda görüyorum.. yuh olsun! |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Edirneden Karesiye Ültimatom! Perş. Şub. 05, 2009 4:05 pm |
|
|
- totalwar61 demiş ki:
- geliboluyu karesiye baglamak akıllıca bir davranıştır bence.. bu konuya itiraz eden edirne divanı acaba geliboluyu tekrar edirneye bağlamak için hangi orduyu savaşa sürecek ?? zira bulgarlara karşı saaşack adam bulamazken geliboluyu türk türkün elinden geri alacak.. bu kadar büyük bir saçmalığı da ilk kez burda görüyorum.. yuh olsun!
gelibolunun karesiye bağlanması kötü bir fikirdir diyeni ben daha görmedim ama izinsiz habersiz bağlanması saçmalıktı üstelik semfb nin neden bize haber vermediniz sorusuna tozun yada sawronun emin değilim GEREK DUYMADIK cevabı çok art niyetli bir cümleydi kimsede bu hakareti kabul etmez |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: Edirneden Karesiye Ültimatom! Perş. Şub. 05, 2009 4:11 pm |
|
|
yahu sawron divanda değil sıradan bi vatandaş toz da ordu komutanı ona verilen emiri yerine getirdi resmi olmayan sıradan adamların tahriklerine kapılmayın... |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Edirneden Karesiye Ültimatom! Perş. Şub. 05, 2009 4:16 pm |
|
|
- show_time demiş ki:
- yahu sawron divanda değil sıradan bi vatandaş toz da ordu komutanı ona verilen emiri yerine getirdi resmi olmayan sıradan adamların tahriklerine kapılmayın...
Sawron sıradan vatandaş ama sözde Toz a o yardım etti kasabayı bağlamak için.Tamam toz verilen emirleri uygular ama bu emir tek bir kişiden çıkmamalı.Hatta tek bir divandan bile çıkmamalı.4 divan'da da bu karar oylamaya sunulmalı. |
|
|
|
totalwar61
|
Konu: Geri: Edirneden Karesiye Ültimatom! Perş. Şub. 05, 2009 4:33 pm |
|
|
ben 1 aydır edirne divanıın hiçbir icraatını görmedim.. 2.cisi gelibolu bağımsız olalı nerdeyse 2 hafta geçti.. hiç mi sormadı toz a divan ne diye burayı bağımsız yaptın.. tekrar bağl için veya karesiye bağlamak için hiç bir girişim olmadı mı .. tam bir safsata.. |
|
|
|
insafsiz18
|
Konu: Geri: Edirneden Karesiye Ültimatom! Perş. Şub. 05, 2009 4:40 pm |
|
|
Divanın haberi vardı bence ama neden böyle yaptılar yani total haklı kimse gelip sormadı neden bağımsız yaptınız diye |
|
|
|
recai
|
Konu: Geri: Edirneden Karesiye Ültimatom! Perş. Şub. 05, 2009 4:40 pm |
|
|
- show_time demiş ki:
- yahu sawron divanda değil sıradan bi vatandaş toz da ordu komutanı ona verilen emiri yerine getirdi resmi olmayan sıradan adamların tahriklerine kapılmayın...
Show bir dediğin diğer dediğini tutmuyor bak kendin diyorsun
toz ordu komutanı sawron dış kapının dış mandalı(süpergazinin iti)
şimdi bu orduya emri veren kim - süpergazi süpergazi kim -karesi sancağı beylerbeyi
şimdi resmi olmayanlar kim toz ve sawron resmi olanlar kim spergazi(beylerbeyi)
peki toza karesi sancağı mührünü veren kim karesi sancağı öncesinde sana senden sonra ona kaldı madem öyle bu mührü iptal etmeleri gerekmezmiydi kendi başlarına iş yaptılarsa??
şimdi bu üçgende tahrikler kimler tarafından yapılıyor gör bir yanda kuklalar diğer yanda ise oynatanlar
en sonundada karesi sancağı ticaret nazırcığı magusmilena edirne divanından bu yaptıkları saygısızlığın üstüne birde utanmadan özür istiyorlar
şimdi soruyorum size kim özür dilemeli
edirne divanındakiler gelibolu bağımsız olduğundan beri bir özür bekliyor ve gelibolunun tekrar geri bağlanması için çaba sarfedeiyor ama bu haysiyetsiz şahıslar birde resmi forumda edirne divanındakilere atmadıkları çamuru bırakmıyorlar
şimdi soruyorum size resmi forumu az çok takip ediyorsanız dikkat edin gelibolu ne zaman düştü?? Edirne divanındakiler hakkındaki akılalmaz hortumculuk iddiaları ne zaman başladı???
Arkadaşlar saflığın alemi yok gelibolu tekrar geri istenince ve bir özür istenince gazi ve saz ekibi iş başına koyuldular atmadıkları çamur demedikleri lafı bırakmadılar ilk başta mturkkanın ordusuna dil uzattılar sebebi ise gazinin ordularımı edirneden geri çekerim lafıdırki bunun sebebide comefromhell in beylik seçiminden çekilmesi için tehditti mturkkan bu tehditi duyunca ordusunu geri çekmeyince mturkkan için çamur atma vakaları görüldü sonrasında edirne divanından insanlara özellikle ticaret nazırına çamur at izi kalsına başladılar çünkü orduya en büyük destek edirne divanından geliyordu ve süpergazi bunun önünü kesmek zorunda idi daha sonrası ise malum tüm divanı saymamalar falan filan daha saysam elli tane sayarım ama boşverin bu insanları iyi tanıyın kendi dedikleri olsun diye edirne sancağını halen savaştan çıkarmamak için ellerinden geleni yapıyorlar maksatları bu sefer şarköyüde almak ama edirne divanı karşılarında dik durunca geri adım atmak zorunda kaldı ve şarköyü alamadılar ama halen forumda karalama çalışmaları sürüyor tabi bunu yiyende çoookk yemeyende
işin özünü bilmem anlatabildimmi
En son recai tarafından Perş. Şub. 05, 2009 4:43 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
recai
|
Konu: Geri: Edirneden Karesiye Ültimatom! Perş. Şub. 05, 2009 4:42 pm |
|
|
- totalwar61 demiş ki:
- ben 1 aydır edirne divanıın hiçbir icraatını görmedim.. 2.cisi gelibolu bağımsız olalı nerdeyse 2 hafta geçti.. hiç mi sormadı toz a divan ne diye burayı bağımsız yaptın.. tekrar bağl için veya karesiye bağlamak için hiç bir girişim olmadı mı .. tam bir safsata..
bunun için gelibolu bağımsız olduğundan beri kavga sürüyor resmi forumda açın arasıra okuyun iyi gelir |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Edirneden Karesiye Ültimatom! Perş. Şub. 05, 2009 4:45 pm |
|
|
Şimdi neden karesiye bağladınız diye soruyolar ama cevap "size ne" oluyor.Belki yine sormuşlardır niye bağımsız yaptın diye.Cevabın değişmeyeceğine eminim.Bağımsız olma sebebi ise bazı kişilerin egolarını tatmin etmek istemesinden kaynaklanıyor.Örneğin Toz'un "tam bağımsız Gelibolu" gibi söylemleri bunu gösterir.Bu söylemlerini öyle bir yapıyor lki şakayla karışık insanların kafası karışıyor.Edirne divanının neden Toz'a ordu için yardım göndermediğini şimdi daha iyi anlıyorum.
NOT:Tabi Gelibolu yu bağımsız yapan Toz'un ordusuna yardım gelmeyince Edirne divanını karaladığını da belirtmek isterim.Bunların hepsi bir plan dahilinde olan uzun vadeli işlerdir.Ama planları suya düştü. |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Edirneden Karesiye Ültimatom! Perş. Şub. 05, 2009 5:07 pm |
|
|
bundan sonra bursa-saruhan-karesi-edirne birbirlerinin kasabalarını almaya başlayınca ben görürüm bu destekleyenleri olmaz demeyin zaten çoğu kişi bahane aramaktaydı buda o bahaneye tuz biber oldu |
|
|
|
insafsiz18
|
Konu: Geri: Edirneden Karesiye Ültimatom! Perş. Şub. 05, 2009 5:16 pm |
|
|
Ortalığın ne kadar karıştığı ortada bidaha kimse böyle birşey yapmaya cesaret edemez |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: Edirneden Karesiye Ültimatom! Perş. Şub. 05, 2009 5:20 pm |
|
|
ettiler, ediyorlar, edecekler, ederler
turkçem iyidir |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: Edirneden Karesiye Ültimatom! Perş. Şub. 05, 2009 5:21 pm |
|
|
Sevgili Recai benim anlatmak istediğim sawronun forumlarda söylediklerini toz un söydiklerini umursamayın anlamındaydı.Resmi olan tabiki süpergazi gelibolunun almasını kendi kafasına göre süpergazi onaylıyor.Mühürü elbette almazlar ee geliboluyu alıcaklar ya mühürsüz nasıl alınır gelibolu Yani anlatmak istediğim her sakallıyı ciddiye alıp dede demeyin diyorum |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: Edirneden Karesiye Ültimatom! Perş. Şub. 05, 2009 5:32 pm |
|
|
ah be show ordunu ne hale getirdi hıyarlar |
|
|
|
recai
|
Konu: Geri: Edirneden Karesiye Ültimatom! Perş. Şub. 05, 2009 5:34 pm |
|
|
- show_time demiş ki:
- Sevgili Recai benim anlatmak istediğim sawronun forumlarda söylediklerini toz un söydiklerini umursamayın anlamındaydı.Resmi olan tabiki süpergazi gelibolunun almasını kendi kafasına göre süpergazi onaylıyor.Mühürü elbette almazlar ee geliboluyu alıcaklar ya mühürsüz nasıl alınır gelibolu Yani anlatmak istediğim her sakallıyı ciddiye alıp dede demeyin diyorum
hehe dedemi gazi mi olsa olsa beslediğim itim olur o benim
kendisi resmi forumda şuan olağanüstü hl olduğu için tek yetki sahibi olduğunu ileri sürüyorki olağanüstü hal dahi divana danışılmadan alınamıyor bunu sizde biliyorsunuz çıkın bu dediklerinizi resmi forumdada ilan edin madem sizde divandasınız açık açık söyleyin |
|
|
|
totalwar61
|
Konu: Geri: Edirneden Karesiye Ültimatom! Perş. Şub. 05, 2009 5:55 pm |
|
|
el insaf .. gelibolunun edirneden ayrılma sebebi açıkça ortaya konmuşş sevgili recai tartışmaları az çok biliyoruz.. buyursun edirne divanı icraat yapsın.. alsın geliboluyu geriye.. iç savaş çıkarsın.. ama şunu da unutmasın.. bu yapılan hamle hiç de hoş olmayacak edirne divanı savaşacak 1 tek kişi bulamayacak aksine çok kişinin edirne için savaşırken bırakıp kasabasına döndüğünü hayretle izleyecektir.. taa bursadan donuma kadar satıp geldim edirneye divanın kıçını bulgarlardan kurtarmak için.. ben ve benim gibi 10 larca kişi yollarda sersefil oldu şehit düştü.. şimdi kalkmış 1 kaç densiz yok niye bizden izin almadınız yok bilmem ney.. onlarca kişi işsiz parasız aç.. bir kasaba olsun kurtulsun çok mu ? madem bu kadar kudrete sahip edirne divanı buyursun geliboluyu harmanlıyı alsın edirneyi tekrar başkent yapıp herkesi huzura erdirsin.. bu ultimatom talihsiz bir açıklamadan öteye gitmeyecektir..halk herşeyi görüyor irdeleyebiliyor..savaş olmasa da böyle bir hareket yapılsa en önde gider edirne divanına asker olurum fakat su halde kimsenin gidip de edirne adına karesiye savaş açacağına inanmıyorum.. |
|
|
|
recai
|
Konu: Geri: Edirneden Karesiye Ültimatom! Perş. Şub. 05, 2009 6:04 pm |
|
|
zaten onlarda savaşacaz demiyorlarki tanımayız diyorlar ve ekliyorlar geliboluyu almaya ordu göndeririz diyorlar ki bağlamak için bu şart yoksa karesi verdim diyerek herkes anlaşsada bağlanmıyor oyun kodları böyle
Ama gazi ben geliboluyu ordularımla savunurumda yine vermem diyordu en başta şimdi dik duruşu görünce kıvırmaya başladı açın resmi forumu en baştan takip edin |
|
|
|
|
Edirneden Karesiye Ültimatom! |
|
|