Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Mturkkana yapilan haksizlik

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
Emaar

Emaar

Mturkkana yapilan haksizlik Vide
MesajKonu: Mturkkana yapilan haksizlik Mturkkana yapilan haksizlik Icon_minipostedCuma Şub. 06, 2009 5:05 pm

arkadaslar resmi forumda yazilanlarin mturkkanin inzivaya cekilmesine neden olan ve onu vatan haini olarak yargilayan insanlarin sözlerine dayanamadim ve forumda bir yazi yazdim

bulgarlarla anlasmayi oylamaya sundugu resmi forumda bu forumda "bulgarlarla anlasma icin kamu oyu yoklamasi" basligindaki turkishcihadin bizlerle paylastigi ssleride yayinlayarak su msji yazdim

turkscihad demiş ki:

Mturkkana yapilan haksizlik 3795

Mturkkana yapilan haksizlik 3805

Mturkkana yapilan haksizlik 3806

Mturkkana yapilan haksizlik 3809

Mturkkana yapilan haksizlik 3813

evet arkadaslar yukarda gördükleriniz maalesef gercek
ve baska sekilde anlatiliyor
süpergazinin amaci dahada edirne topragini yardim adi altinda karesiye baglamak
neymis?
bulgarlar edirne divanini tanimiyomus
karesiyle görüsüyorlarmis
olay böyle ise
mturkkan oyuna getirilmis olmasin
siz daha önceden bulgarlarla görüsüp mturkkani burda oyundan sogutmak icin bu antlasmayi sunmalarini söylemis olmayasiniz
bilmeyenler icin hatirlatma
zamaninda süpergazi valandili(comefromhell) karesi ordularini geri cekmekle tehdit etmisti
valandilde onun bir güzel kizarmasini saglamisti
mturkkanda bunu duyunca VATANi daha önemli oldugu icin yoluna devam etmisti
haliyle süpergazi morarmisti iyice
mturkkan süpergazinin bas düsmanlaridir
buda size burda ortaligi kizistirip kaybolan yatistigi zaman tekrar ortaya cikanlarin niyetini anlatir
ordusuna bunca zaman adam girmeyen toz birden bire asker alicak
buradaki amac belli
mturkkani karala ki daha sonra tozun önüne gecmesin

gelibolu neden uzun süre bagimsiz kaldi ve secime 12 gün kala baglandi
yoksa edirne divaninin acizligini onlara gösterip zamani gelince kahraman olup oy kapmak mi istediniz süpergazi

ben sonuna kadar bir baris antlasmasina veya ateskese katiliyorum
cünkü edirne her seferinde saldiri altinda
karesinin tuzu kuru
her savasmak isteyen düsmanla biz ugrasmak zorundayiz ilk etapta
sinirdayiz neticede
tabiki bu savas herkeze mi zarar
hayir
sihir ve levrek gibi gözünü para hirsi bürümüs insanlar icin essiz firsatlardan biridir
süpergazi gibi savasi bahane edip karesiye daha cok kasaba baglamak icin essiz firsat

burda ben ordularda yer alan ve emek veren bütün karesili arkadaslara tesekür ederim
size minnetariz
ama sunuda bilin arkadaslar
sizin verdiginiz emeklere karsilik divaniniz edirne kasabalarini almak istiyor
bize gelipte biz sizin icin bunu bunu yaptik deyip
zorda olan edirne kasabalarini kandirip
daha sonrada bu kasabalar isterse tekrar edirneye baglanir diyerek onlari kullanip asil niyetlerini sakliyorlarsa
bilin ki sizin emeginizin hic bir önemi kalmaz cünkü beyinizin amaci baskadir ve yardimlari bedellidir
vatana hizmet degildir

birde sunu bilmek istiyorum
bunu onaylayan kac divan üyesi var kareside
ve ne sartlarda onayladilar
kimin ne oldugunu bilelim
adaletli ve dürüst bir divan üyesi mi
süpergazinin piyonu mu
adam yerine koyulmayan fazlalik mi

son olarak arkadaslar
mturkkanin yaptigi fedakarliklari yapan birisine rastladiniz mi
o bugün bircok sahtekarin dolandiricinin isini sadece varligiyla bozan kisidir
sadece varligiyla umut dagitan insandir
bu antlasmayi sizin önünüze oylamaya sunmasi size ne kadar saygi duydugu ve deger verdiginin göstergesidir
diplomatik cözümlere basvurmustur ve karar almamistir
burda onu sahsi kavgalari ve cikarlari yüzünden onu karalayan insanlarin gazina gelmeyin
lütfen kahramani ve haini ayirt edin

kesin banlanacam Very Happy
SUNsSON

SUNsSON

MesajKonu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Mturkkana yapilan haksizlik Icon_minipostedCuma Şub. 06, 2009 5:13 pm

Evet resmen linç edildi forumda ... :S
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

MesajKonu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Mturkkana yapilan haksizlik Icon_minipostedCuma Şub. 06, 2009 5:28 pm

ya evildust denen çiğ süt emmiş cadoloz bir kız varken herşey olur..kız resmen resmi forumda mturkkana hain dedi..ben mturkkanın kendi cebinden jeton alıp sonrada et kılıç ve kalkan olarak ordudaki askerlere verdiğine gözümle şahidim..evildust eğer reelde sokaktan geöen birisine vatan haini desin, dediği kişide bunu öldürsün hiç bir ceza falan almaz..vatan hainliğini sadece T.B.M.M verir arkadaşlar..bu kadar basit bir kelime değil ya..
SUNsSON

SUNsSON

MesajKonu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Mturkkana yapilan haksizlik Icon_minipostedCuma Şub. 06, 2009 5:32 pm

Hain diyenlerin neler yaptığı ortada Very Happy
Emaar

Emaar

MesajKonu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Mturkkana yapilan haksizlik Icon_minipostedCuma Şub. 06, 2009 5:34 pm

mturkkaninda neler yaptigi ortada
adam gercek hainlere köstek oldugu icin karalama kampanyalari bitmiyo Very Happy
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Mturkkana yapilan haksizlik Icon_minipostedCuma Şub. 06, 2009 5:46 pm

Emaar senin gönülden kutluyorum.Keşke herkes senin gibi gerçek le sahteyi dıoğruyla yanlışı ayırt edebilse.Ooofff şu resmi forumdan banlı olmasam var yaaa.
Emaar

Emaar

MesajKonu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Mturkkana yapilan haksizlik Icon_minipostedCuma Şub. 06, 2009 5:53 pm

evet arkadaslar yine yapacaklarini yaptilar Evil or Very Mad
burdada gördügünüz son resmi editleyip 3 ayni resimi 3 kere arka arkaya yollamayin yazmislar
hani su msn toplantisi ve saruhan bursanin önemsenmedigi resim
insafsiz18

insafsiz18

MesajKonu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Mturkkana yapilan haksizlik Icon_minipostedCuma Şub. 06, 2009 5:54 pm

Mturkkan için çok üzgünüm bana anlatmaya çalışmıştınızda inanmak istememiştim haklıymışsınız arkadaşlar resmen kullanıldıkkkk
_sahmeran_

_sahmeran_

MesajKonu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Mturkkana yapilan haksizlik Icon_minipostedCuma Şub. 06, 2009 5:56 pm

arkadaşlar süpergazi, şarköyü karesiye bağlamak istiyorsa başka bir planı olabilir.

Şarköydeki Bodf oylarıyla bi dönem daha seçilmek istiyor olabilir.
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Mturkkana yapilan haksizlik Icon_minipostedCuma Şub. 06, 2009 5:58 pm

Emaar demiş ki:
evet arkadaslar yine yapacaklarini yaptilar Evil or Very Mad
burdada gördügünüz son resmi editleyip 3 ayni resimi 3 kere arka arkaya yollamayin yazmislar
hani su msn toplantisi ve saruhan bursanin önemsenmedigi resim
Hiçbirşey yıldırmasın sizi.Onlar anladığını anladı ben yarın ban açılınca o resimleride koyarım.
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Mturkkana yapilan haksizlik Icon_minipostedCuma Şub. 06, 2009 6:02 pm

insafsiz18 demiş ki:
Mturkkan için çok üzgünüm bana anlatmaya çalışmıştınızda inanmak istememiştim haklıymışsınız arkadaşlar resmen kullanıldıkkkk
İnsafsiz bunları 1. forumda beylerbeylik kısmına da yazında bunları yapanlar utansın biraz.
Emaar

Emaar

MesajKonu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Mturkkana yapilan haksizlik Icon_minipostedCuma Şub. 06, 2009 6:07 pm

_sahmeran_ demiş ki:
arkadaşlar süpergazi, şarköyü karesiye bağlamak istiyorsa başka bir planı olabilir.

Şarköydeki Bodf oylarıyla bi dönem daha seçilmek istiyor olabilir.

valla sah beni hic ilgilendirmiyor sebebi aslinda
baglamak istemesi insani cileden cikariyor zaten

afferin kiz insafsiz ne güzel yazmisin resmi foruma Very Happy

En son Emaar tarafından Cuma Şub. 06, 2009 6:09 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Mturkkana yapilan haksizlik Icon_minipostedCuma Şub. 06, 2009 6:08 pm

Bulgarlar gittikten sora desenize hain temizlicez Twisted Evil
insafsiz18

insafsiz18

MesajKonu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Mturkkana yapilan haksizlik Icon_minipostedCuma Şub. 06, 2009 6:08 pm

Tam olarak öyle yazmadım ama onlar anlayacaklarını anladılarr
insafsiz18

insafsiz18

MesajKonu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Mturkkana yapilan haksizlik Icon_minipostedCuma Şub. 06, 2009 6:10 pm

Saolasın emaar doğru olanı yazdımm Smile
Emaar

Emaar

MesajKonu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Mturkkana yapilan haksizlik Icon_minipostedCuma Şub. 06, 2009 6:12 pm

ne hikmetse o resmi gönderiyorum ama sadece link cikiyo
ve nedense 2 farkli linkle koydum 2side birbiriyle ayni link oluverdi Very Happy
en sonunda bozdular forumu görüyomusun lol!
hasoaga

hasoaga

MesajKonu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Mturkkana yapilan haksizlik Icon_minipostedCuma Şub. 06, 2009 6:56 pm

Dun geceden beri yırtınıyoruz mturkkan bunu hakedicek birşey yapmadı bu siyasi bir linctir diye.Ancakcok akıllıyız diye gecnenler kendi kazdıkları kuyuya düsüyorlar. allahın işi işte Very Happy
turk_kral

turk_kral

MesajKonu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Mturkkana yapilan haksizlik Icon_minipostedCuma Şub. 06, 2009 7:11 pm

emaar iznin olursa ss leri resmi forumda yayınlayabilir miyim???
Emaar

Emaar

MesajKonu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Mturkkana yapilan haksizlik Icon_minipostedCuma Şub. 06, 2009 7:15 pm

resmi foruma koydum kral
zaten benim degiller
turkishcihada soracaksin ama onun hayir diyecegini hic sanmiyorum Very Happy
ayri bir baslik acabilirsin istersen
turk_kral

turk_kral

MesajKonu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Mturkkana yapilan haksizlik Icon_minipostedCuma Şub. 06, 2009 7:19 pm

öyle düşünüyorum fakat resimler silinmediyse senin mesajına ek olarak ben de yazarım???
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Mturkkana yapilan haksizlik Icon_minipostedCuma Şub. 06, 2009 7:20 pm

Arkadaşlar resimleri koyun isterseniz ama çok ısrar ederseniz sizi banlarlar bende böyle bir şey olmasını istemem.Bazı resimleri silmişler hatta.Ben yarın onlarıda uygun bir dille koyarım.
Emaar

Emaar

MesajKonu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Mturkkana yapilan haksizlik Icon_minipostedCuma Şub. 06, 2009 7:25 pm

gerek kalmadi cihad
ben ona yönelik 2 post daha yolladim ve linklerden resimler cikiyo
ayni zamanda linkte görülecek seyleride postumda belirttim ve sawron o konu hakkinda cvp yazmaya basladi Very Happy
yani link silinsede benim msj editlensede sawron ona coktan cvp salladi ve millet biliyo
sen yarin ayri bi metinle yeni konu acarsin

kral
gir foruma orda haril haril tartisiyoruz zaten sende tuzu biberi ol Very Happy
turk_kral

turk_kral

MesajKonu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Mturkkana yapilan haksizlik Icon_minipostedCuma Şub. 06, 2009 7:42 pm

ben de yazdım birkaç bişey Smile
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Mturkkana yapilan haksizlik Icon_minipostedCuma Şub. 06, 2009 7:46 pm

Merak Etme Mturkkan Bu ulke sana sahip cıkar hem hainler gercekten belli....

Foruma gelince ortalığı karıstırıyorlar anca...

Gorduk kim hain ordu kurupda dedorlar çarpıştılar...

Biraz insan olsalar zaten... Ulke için çırpınılar...

Admin'in gevşekliği...Bize ver bani ver banı Yemin Ediyorum bu Evildust falan varya ortalığı karıstıranlar 45 gun Versin ban 'ı nasıl oluyor kardeslik ulke gorur...
tiger1617

tiger1617

MesajKonu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Mturkkana yapilan haksizlik Icon_minipostedC.tesi Şub. 07, 2009 9:32 am

Tek Cümle yeter:

Meyve veren ağaç taşlanır..

Mturkkana yapilan haksizlik

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 3 sayfası Sayfaya git : 1, 2, 3  Sonraki