Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Mturkkana yapilan haksizlik

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

Mturkkana yapilan haksizlik - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Mturkkana yapilan haksizlik - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 07, 2009 10:46 am

Bu gerçek ise Süpergazi'yi istemiyoruz! Bulgarlar her zaman bizden alt sınıftadırlar! Onlar tanısın tanımasınlar. Önemli olan bizim bilmemiz.
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Mturkkana yapilan haksizlik - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 07, 2009 2:11 pm

Ya bu anlaşmaya hayır diyenleri AYAKTA alkışlıyorum..Allah'tan başta Mturkkan gibi bir kaç kişi var da bazı şeyleri karıştırmıyorlar..Birilerine kalsa şuan bir bardak soğuk su içiyor olurduk..
Valandil

MesajKonu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Mturkkana yapilan haksizlik - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 07, 2009 6:24 pm

Arkadaşlar anlaşma doğrudur yanlıştır vs diye konuyu uzatacak deilim...

Zaten ortada bi anlaşma yok sadece fikir var ve bu fikir halkın görüşüne sunulmuş doğru bir kararla...

Sizin hatanız evildust gibi tipleri adam yerine koyup dediklerine kızmanız üzülmeniz vs...

He diyip geçin onları, nasıl iğrenç olduklarını zaten cümle alem bilmiyor mu?

Neden onların lafını takıyosunuz anlamak mümkün deil...

Mturkkan dostumun vatan için yaptıkları ortadadır, biz onunlayız...
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Mturkkana yapilan haksizlik - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 07, 2009 6:27 pm

Valandil demiş ki:
Arkadaşlar anlaşma doğrudur yanlıştır vs diye konuyu uzatacak deilim...

Zaten ortada bi anlaşma yok sadece fikir var ve bu fikir halkın görüşüne sunulmuş doğru bir kararla...

Sizin hatanız evildust gibi tipleri adam yerine koyup dediklerine kızmanız üzülmeniz vs...

He diyip geçin onları, nasıl iğrenç olduklarını zaten cümle alem bilmiyor mu?

Neden onların lafını takıyosunuz anlamak mümkün deil...

Mturkkan dostumun vatan için yaptıkları ortadadır, biz onunlayız...
Resmi forumda birikmiş hepsi en ufak bir karşıt görüşü hain ilan ediyorlar.O sawron korkağının yatıcak yeri yok aslında.
Valandil

MesajKonu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Mturkkana yapilan haksizlik - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 07, 2009 6:33 pm

O adını söylediğin şahıs savaşdan kaçıp seçim için karesiye dönmüştür...

Böyle tipleri nie kâle alıyosunuz ki ben onu anlamıyorum...
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Mturkkana yapilan haksizlik - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 07, 2009 6:35 pm

Valandil demiş ki:

Alınmayacak gibi değil ki.Kendi savaşı bırakıp geliyor oturduğu yerden savaşanlara laf yetiştirip hain damgası vuruyor.Ben de beylerbeylikte hem sawron hem supergazi hemde toz'a hainsiniz dedim hemen konuyu kilitlediler.
Valandil

MesajKonu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Mturkkana yapilan haksizlik - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 07, 2009 6:37 pm

Sen söylersen kitlerler tabi, şimdi bide hakaretten ceza yersin Laughing
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Mturkkana yapilan haksizlik - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 07, 2009 7:53 pm

Ban wermediler mi Razz
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Mturkkana yapilan haksizlik - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 07, 2009 8:00 pm

alpi_03 demiş ki:
Ban wermediler mi Razz
Zaten 3 gündür banlıydım yoksa ben onlara napcağımı bilirdim.Hakkını avucuna kordum ama Very Happy
ozanbey

ozanbey

MesajKonu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Mturkkana yapilan haksizlik - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 07, 2009 9:41 pm

bazıları hiç adam olmuyor sanki.... saçmalıktan başka bir şey değil... Evil or Very Mad
Cumali

Cumali

MesajKonu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Mturkkana yapilan haksizlik - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Şub. 08, 2009 1:49 am

Valandil demiş ki:

O söylediğin vatandaş ordu komutanı olarak gelmeseydi acaba savaşa katılırmıydı Question Question Question
Malûm Sawronda koltuk aşkı var kısacası koltuk delisi.
Bulgarlar sawrona beylik teklif etse osmanlıyı bile satar Wink Çok sever koltuğunu Smile
Valandil

MesajKonu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Mturkkana yapilan haksizlik - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Şub. 08, 2009 3:12 am

Valla cumali kardeş kimsin bilmiyorum ama hislerimize tercüman olmuşsun Very Happy
ozanbey

ozanbey

MesajKonu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Mturkkana yapilan haksizlik - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Şub. 08, 2009 10:26 am

Cumali demiş ki:
Valandil demiş ki:

O söylediğin vatandaş ordu komutanı olarak gelmeseydi acaba savaşa katılırmıydı Question Question Question
Malûm Sawronda koltuk aşkı var kısacası koltuk delisi.
Bulgarlar sawrona beylik teklif etse osmanlıyı bile satar Wink Çok sever koltuğunu Smile
aynen katılıyorum +1
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Mturkkana yapilan haksizlik - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Şub. 08, 2009 10:29 am

Yahu Cumali hiç Sawronla konuşmuşluğun war mı ki senin..
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Mturkkana yapilan haksizlik - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Şub. 08, 2009 10:55 am

sawron aklımda savcı sawron olarak kaldı bide oyuna basladıgımda vergi koymustu Very Happy
tiger1617

tiger1617

MesajKonu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Mturkkana yapilan haksizlik - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Şub. 08, 2009 10:59 am

Yav boşverin gitsin zaten onlar sadece KONUŞMAYI biliyor, Allah aşkına söyleyin onlar bugüne kadar konuşmaktan başka ne yaptılar? Herkes konuşuyor 4 yasındaki bebede konusuyor emme LAFLA PEYNİR GEMİSİ YÜRÜMÜYOR! Bunu da geçtim bari Osmanlı için bişey yapmak isteyenlerin önüne KAYALAR koymayın, gerçi bundan başka bide konuşmaktan başka ne yapıyor ki onlar Very Happy
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Mturkkana yapilan haksizlik - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Şub. 08, 2009 11:00 am

Nistel demiş ki:
sawron aklımda savcı sawron olarak kaldı bide oyuna basladıgımda vergi koymustu Very Happy

O vergiyi hala hatırlıyor musun sen ya Razz
tiger1617

tiger1617

MesajKonu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Mturkkana yapilan haksizlik - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Şub. 08, 2009 11:06 am

Bitek o vergimi Ondan sonra BODF iktidarı Osmanlıda büssürü vergi koydu, bitek o değil ki canım Very Happy Zaten Osmanlı bu yüzden gelişemedi BODF iktidarı yüzünden yoksaaa şimdiye kadar 10 tane seviye 4 ümüz olmuştu Very Happy
Cumali

Cumali

MesajKonu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Mturkkana yapilan haksizlik - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Şub. 08, 2009 11:17 am

alpi_03 demiş ki:

Nerden olacak fal açıp baktım sawron hakkında fala göre konuşuyorum. Smile
Sawron süpergaziden daha tehlikelidir dikkat edin. Wink
Zamanında koltuk uğruna kimleri sattı kimleri. Neutral
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Mturkkana yapilan haksizlik - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Şub. 08, 2009 11:28 am

alpi_03 demiş ki:
Nistel demiş ki:

O vergiyi hala hatırlıyor musun sen ya Razz

hatırlalmammı.. aldık sebze tarlasını şap vergi koydu Very Happy
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Mturkkana yapilan haksizlik - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Şub. 08, 2009 11:56 am

Cumali demiş ki:
alpi_03 demiş ki:

Nerden olacak fal açıp baktım sawron hakkında fala göre konuşuyorum. Smile
Sawron süpergaziden daha tehlikelidir dikkat edin. Wink
Zamanında koltuk uğruna kimleri sattı kimleri. Neutral

Bir korkun mu varda oyun kimliğini gizliyorsun peki?

O kadar laf sölediğim Sawrondan korkuyorum deme bana sakın..
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Mturkkana yapilan haksizlik - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Şub. 08, 2009 12:00 pm

tiger1617 demiş ki:
Bitek o vergimi Ondan sonra BODF iktidarı Osmanlıda büssürü vergi koydu, bitek o değil ki canım Very Happy Zaten Osmanlı bu yüzden gelişemedi BODF iktidarı yüzünden yoksaaa şimdiye kadar 10 tane seviye 4 ümüz olmuştu Very Happy

40 yılda bir koyulan 50-60 akçelik vergi yüzünden mi gelişemedi yani..Hmm..

Sawron vergi koymayı çok severmiş(belediyenin durumuna aldırış etmeksizin) buda benden size extra bilgi..
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Mturkkana yapilan haksizlik - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Şub. 08, 2009 12:10 pm

ben tek sey bilirim sawron oyuna basladıgım anda iflagımı kesti Very Happy
ozanbey

ozanbey

MesajKonu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Mturkkana yapilan haksizlik - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Şub. 08, 2009 1:13 pm

konu amacından sapmasın... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

yolcuya gerek kalmasın dedim Very Happy
castle

castle

MesajKonu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Mturkkana yapilan haksizlik - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Şub. 10, 2009 3:59 pm

mturkan ordu komutanımdır ıyı bırısıdır zor zamanlarımızda bıze destek çıktı ona haın dıyenın gozunu çıkarırım

Mturkkana yapilan haksizlik

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 3 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki