|
Mturkkana yapilan haksizlik |
|
|
Yazar |
Mesaj |
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik C.tesi Şub. 07, 2009 10:46 am |
|
|
Bu gerçek ise Süpergazi'yi istemiyoruz! Bulgarlar her zaman bizden alt sınıftadırlar! Onlar tanısın tanımasınlar. Önemli olan bizim bilmemiz. |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik C.tesi Şub. 07, 2009 2:11 pm |
|
|
Ya bu anlaşmaya hayır diyenleri AYAKTA alkışlıyorum..Allah'tan başta Mturkkan gibi bir kaç kişi var da bazı şeyleri karıştırmıyorlar..Birilerine kalsa şuan bir bardak soğuk su içiyor olurduk.. |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik C.tesi Şub. 07, 2009 6:24 pm |
|
|
Arkadaşlar anlaşma doğrudur yanlıştır vs diye konuyu uzatacak deilim... Zaten ortada bi anlaşma yok sadece fikir var ve bu fikir halkın görüşüne sunulmuş doğru bir kararla... Sizin hatanız evildust gibi tipleri adam yerine koyup dediklerine kızmanız üzülmeniz vs... He diyip geçin onları, nasıl iğrenç olduklarını zaten cümle alem bilmiyor mu? Neden onların lafını takıyosunuz anlamak mümkün deil... Mturkkan dostumun vatan için yaptıkları ortadadır, biz onunlayız... |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik C.tesi Şub. 07, 2009 6:27 pm |
|
|
- Valandil demiş ki:
- Arkadaşlar anlaşma doğrudur yanlıştır vs diye konuyu uzatacak deilim...
Zaten ortada bi anlaşma yok sadece fikir var ve bu fikir halkın görüşüne sunulmuş doğru bir kararla... Sizin hatanız evildust gibi tipleri adam yerine koyup dediklerine kızmanız üzülmeniz vs... He diyip geçin onları, nasıl iğrenç olduklarını zaten cümle alem bilmiyor mu? Neden onların lafını takıyosunuz anlamak mümkün deil... Mturkkan dostumun vatan için yaptıkları ortadadır, biz onunlayız... Resmi forumda birikmiş hepsi en ufak bir karşıt görüşü hain ilan ediyorlar.O sawron korkağının yatıcak yeri yok aslında. |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik C.tesi Şub. 07, 2009 6:33 pm |
|
|
O adını söylediğin şahıs savaşdan kaçıp seçim için karesiye dönmüştür... Böyle tipleri nie kâle alıyosunuz ki ben onu anlamıyorum... |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik C.tesi Şub. 07, 2009 6:35 pm |
|
|
- Valandil demiş ki:
- O adını söylediğin şahıs savaşdan kaçıp seçim için karesiye dönmüştür...
Böyle tipleri nie kâle alıyosunuz ki ben onu anlamıyorum... Alınmayacak gibi değil ki.Kendi savaşı bırakıp geliyor oturduğu yerden savaşanlara laf yetiştirip hain damgası vuruyor.Ben de beylerbeylikte hem sawron hem supergazi hemde toz'a hainsiniz dedim hemen konuyu kilitlediler. |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik C.tesi Şub. 07, 2009 6:37 pm |
|
|
Sen söylersen kitlerler tabi, şimdi bide hakaretten ceza yersin |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik C.tesi Şub. 07, 2009 7:53 pm |
|
|
Ban wermediler mi |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik C.tesi Şub. 07, 2009 8:00 pm |
|
|
- alpi_03 demiş ki:
- Ban wermediler mi
Zaten 3 gündür banlıydım yoksa ben onlara napcağımı bilirdim.Hakkını avucuna kordum ama |
|
|
|
ozanbey
|
Konu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik C.tesi Şub. 07, 2009 9:41 pm |
|
|
bazıları hiç adam olmuyor sanki.... saçmalıktan başka bir şey değil... |
|
|
|
Cumali
|
Konu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Paz Şub. 08, 2009 1:49 am |
|
|
- Valandil demiş ki:
Böyle tipleri nie kâle alıyosunuz ki ben onu anlamıyorum...
O söylediğin vatandaş ordu komutanı olarak gelmeseydi acaba savaşa katılırmıydı Malûm Sawronda koltuk aşkı var kısacası koltuk delisi. Bulgarlar sawrona beylik teklif etse osmanlıyı bile satar Çok sever koltuğunu |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Paz Şub. 08, 2009 3:12 am |
|
|
Valla cumali kardeş kimsin bilmiyorum ama hislerimize tercüman olmuşsun |
|
|
|
ozanbey
|
Konu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Paz Şub. 08, 2009 10:26 am |
|
|
- Cumali demiş ki:
- Valandil demiş ki:
Böyle tipleri nie kâle alıyosunuz ki ben onu anlamıyorum...
O söylediğin vatandaş ordu komutanı olarak gelmeseydi acaba savaşa katılırmıydı Malûm Sawronda koltuk aşkı var kısacası koltuk delisi. Bulgarlar sawrona beylik teklif etse osmanlıyı bile satar Çok sever koltuğunu aynen katılıyorum |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Paz Şub. 08, 2009 10:29 am |
|
|
Yahu Cumali hiç Sawronla konuşmuşluğun war mı ki senin.. |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Paz Şub. 08, 2009 10:55 am |
|
|
sawron aklımda savcı sawron olarak kaldı bide oyuna basladıgımda vergi koymustu |
|
|
|
tiger1617
|
Konu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Paz Şub. 08, 2009 10:59 am |
|
|
Yav boşverin gitsin zaten onlar sadece KONUŞMAYI biliyor, Allah aşkına söyleyin onlar bugüne kadar konuşmaktan başka ne yaptılar? Herkes konuşuyor 4 yasındaki bebede konusuyor emme LAFLA PEYNİR GEMİSİ YÜRÜMÜYOR! Bunu da geçtim bari Osmanlı için bişey yapmak isteyenlerin önüne KAYALAR koymayın, gerçi bundan başka bide konuşmaktan başka ne yapıyor ki onlar |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Paz Şub. 08, 2009 11:00 am |
|
|
- Nistel demiş ki:
- sawron aklımda savcı sawron olarak kaldı bide oyuna basladıgımda vergi koymustu
O vergiyi hala hatırlıyor musun sen ya |
|
|
|
tiger1617
|
Konu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Paz Şub. 08, 2009 11:06 am |
|
|
Bitek o vergimi Ondan sonra BODF iktidarı Osmanlıda büssürü vergi koydu, bitek o değil ki canım Zaten Osmanlı bu yüzden gelişemedi BODF iktidarı yüzünden yoksaaa şimdiye kadar 10 tane seviye 4 ümüz olmuştu |
|
|
|
Cumali
|
Konu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Paz Şub. 08, 2009 11:17 am |
|
|
- alpi_03 demiş ki:
- Yahu Cumali hiç Sawronla konuşmuşluğun war mı ki senin..
Nerden olacak fal açıp baktım sawron hakkında fala göre konuşuyorum. Sawron süpergaziden daha tehlikelidir dikkat edin. Zamanında koltuk uğruna kimleri sattı kimleri. |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Paz Şub. 08, 2009 11:28 am |
|
|
- alpi_03 demiş ki:
- Nistel demiş ki:
- sawron aklımda savcı sawron olarak kaldı bide oyuna basladıgımda vergi koymustu
O vergiyi hala hatırlıyor musun sen ya hatırlalmammı.. aldık sebze tarlasını şap vergi koydu |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Paz Şub. 08, 2009 11:56 am |
|
|
- Cumali demiş ki:
- alpi_03 demiş ki:
- Yahu Cumali hiç Sawronla konuşmuşluğun war mı ki senin..
Nerden olacak fal açıp baktım sawron hakkında fala göre konuşuyorum. Sawron süpergaziden daha tehlikelidir dikkat edin. Zamanında koltuk uğruna kimleri sattı kimleri. Bir korkun mu varda oyun kimliğini gizliyorsun peki?
O kadar laf sölediğim Sawrondan korkuyorum deme bana sakın.. |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Paz Şub. 08, 2009 12:00 pm |
|
|
- tiger1617 demiş ki:
- Bitek o vergimi Ondan sonra BODF iktidarı Osmanlıda büssürü vergi koydu, bitek o değil ki canım Zaten Osmanlı bu yüzden gelişemedi BODF iktidarı yüzünden yoksaaa şimdiye kadar 10 tane seviye 4 ümüz olmuştu
40 yılda bir koyulan 50-60 akçelik vergi yüzünden mi gelişemedi yani..Hmm..
Sawron vergi koymayı çok severmiş(belediyenin durumuna aldırış etmeksizin) buda benden size extra bilgi.. |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Paz Şub. 08, 2009 12:10 pm |
|
|
ben tek sey bilirim sawron oyuna basladıgım anda iflagımı kesti |
|
|
|
ozanbey
|
Konu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Paz Şub. 08, 2009 1:13 pm |
|
|
konu amacından sapmasın...
yolcuya gerek kalmasın dedim |
|
|
|
castle
|
Konu: Geri: Mturkkana yapilan haksizlik Salı Şub. 10, 2009 3:59 pm |
|
|
mturkan ordu komutanımdır ıyı bırısıdır zor zamanlarımızda bıze destek çıktı ona haın dıyenın gozunu çıkarırım |
|
|
|
|
Mturkkana yapilan haksizlik |
|
|