|
Yazar |
Mesaj |
kartal13
|
Konu: Geri: Bi bakın şu REZİLE!.. Ptsi Şub. 09, 2009 1:53 am |
|
|
ee tabiki gerçek dünya da da aynı özveride bulunmamız lazım bunun bir oyun olduğunun elbetteki farkındayız ama yukarıda yazdığım cümlelerin oyun olduğunu gerçekten düşünüyormusunuz ? gelelim sizin seçtiğiniz RP ye haydutluğu elbette onaylamıyoruz bununlada gerek hukuki gerek başka yollarla savaşacaz sizde bizimle savaşacaksınız demek istediğimi özetliyeyim bu savaştan önce ben haydutlara karşı bir proje yapıyordum çünkü ben devlet adamıyım RP em bu haydutları isyancıları sevmem kezaa onlarda beni sevmez fakat noldu savaş çıkınca askıya akıp cepheye geldim çünkü savaştığımız ırk aşırı faşist aşırı Türkiye ve islam düşmanı küfürbaz bir ırk yani sıradan bir düşman değil açıkçası isyancılardan ve haydutlardan da aynı tepkiyi bekliyordum savaş bitince ben dönüp haydutlara karşı projeme devam edicem haydutlar da dönüp haydutluğa devam edecek not: hatırlatmadan geçemeyecem Allah a küfredilirse oyun oyunluktan çıkar zamanında burada bir haydut islama verip veriştirdi hadislerle dalga geçti insanlar üstüne gidince ama bu bir oyun ben değil oyunda ki karakterim bunları söyledi demişti yok oyun bi sınırın içindeyken oyun |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Bi bakın şu REZİLE!.. Ptsi Şub. 09, 2009 1:56 am |
|
|
- Robin__Hood demiş ki:
- Kanunman bu kadar duyarlı yazıdan sonra da sana sataşmak istemiyorum.Madem RK'da değilsin,niye RK ile ilgili topic'te Rk yorumu yapıyorsun birader???
evet arkadaşlar burada artık şunu anlayalım haydutluk multicilik gibi bişey değildir bir RP karakteridir o yüzden haydutları sevmeyin haydut olmayın fakat adam haydut diyede sövmeyin yine forumda arkadaş olun ama oyunda rakip olun |
|
|
|
haydut_joker
|
Konu: Geri: Bi bakın şu REZİLE!.. Ptsi Şub. 09, 2009 2:40 am |
|
|
ay ay ay çok duygulu olmuş burası. herkes rolünü oynasın o zaman problem yok.haydutlara sawaşa git demek mantıksız bunu yine belirtiyorum. ayrıca sawaşın bitmesini en çok bekleyenlerdenim o zaman bu projeleri görecez. başarısız olur demiyorum ama yinede çok hewes etmeyin... |
|
|
|
HADEZ
|
Konu: Geri: Bi bakın şu REZİLE!.. Ptsi Şub. 09, 2009 2:55 am |
|
|
Robin__Hood ve haydut_joker başta olmak üzere tüm değerli haydut arkadaşlarım,
Acaba, Osmanlı halkını soymak yerine komşu ülkelerdeki sivilleri soysanız her üç grup açısından da (Osmanlı sizilleri, Osmanlı askerleri ve Osmanlı haydutları) daha iyi olmaz mı?
Siz yine işinizi yapmış olacaksınız. Ve üstelik daha zengin halkları soyarak daha büyük servetler kazanacaksınız. Ayrıca herhangi bir şekilde düşmana da zarar verdiğiniz için kendi dilinizi konuşan oyuncuların sevgisini kazanacaksınız.
Belki de bu şekilde seçim bile kazanırsınız. Oyunda sizlerle karşılaşmamak dileğiyle, iyi oyunlar dilerim.
|
|
|
|
haydut_joker
|
Konu: Geri: Bi bakın şu REZİLE!.. Ptsi Şub. 09, 2009 3:09 am |
|
|
çok boşluklu bir yazı olmuş .
1 - sevgi kazanma amacı taşısak haydut olmayız 2-seçim bile kazanırsın demişsin haydutun seçimde ne işi war biz onlardan sıkıldığımız için haydut olduk 3- düşmanı soyun demişsin şu an nerdeyim sence, yunanistandayım, peki napıyoz, mesleğimizi tabiiki, peki bunu nie yazıyorum her ne kadar artık soygunda güzattan bağımsız pussamda güzat bugün bi yunan soymuş üzerinde 2 kılıç 3 kalkan mı ne war nereye gidio o teçhizat we 5 ap lik adam ırkçı bi şekilde bulgara yardıma he bulgarı yunanı beni ilgilendirmiyo bu ordunun işine yarar ama diğcem şu ki siz haydut kawramını kawrayamadınız ben yunanisttana çok soygun hırsı ile gittim ama gerek serres reisi feso gerek sawcı lady gerek komutan poli gayet sıcak dawrandılar anlaşmalar önerdiler şimdik objektif düşününce bana söwüp sayana mı zarar weriyim yoksa sürekli muhabbet edip bi yerlere ulaşmaya çalışana mı? tabiiki benle anlaşın we muhabbet edin demiyorum ama burda ben ırkçılık yapıp yunanı soymam gelir bana söweni we çewresini soyarım hatta fırsat buldukça grubumla isyan girişiminde de bulunurum. rolleri kawrayın artık!!! |
|
|
|
Robin__Hood
|
Konu: Geri: Bi bakın şu REZİLE!.. Ptsi Şub. 09, 2009 3:31 am |
|
|
Soyguncu dostum Joker'e kesinlikle hak veriyorum.Hadez çoklarına göre seviyeli ve olgun bir üslup kullanmış,çok daha beterleri var.Misal altında tartıştığımız şu başlığa bakın: "Bİ BAKIN ŞU REZİL'E" Sen benim RP'me saygı duymazsan o rezil daha çok köylünü soyar,çok kasabanı düşürür.Osmanlı'da "Haydutları asalım,keselim,bunlar vatan haini,düşman,satıcı vs." diyen çığırtkanlar oldukça biz de ağızlarının payını vermeye devam ederiz,arada olan da yoksul,zayıf köylülere olur.O yüzden artık şu haydutluk rolünü benimseyin,saçma sapan reaksiyonlar göstermeyin. |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Bi bakın şu REZİLE!.. Ptsi Şub. 09, 2009 10:10 am |
|
|
- haydut_joker demiş ki:
- haydutlara sawaşa git demek mantıksız bunu yine belirtiyorum.
neden haydut demek vatan haini demekmidir ? reelde hırsızlar askere gitmiyormu? |
|
|
|
HADEZ
|
Konu: Geri: Bi bakın şu REZİLE!.. Ptsi Şub. 09, 2009 10:30 am |
|
|
haydut_joker, Açıklama için çok teşekkür ediyorum. Düşüncelerine de tamamen katılıyorum. Ancak şunu da göz ardı etmemekte fayda var. Oradakiler her ne kadar buradakilerden daha medeni gibi görünseler de aynı dili ve aynı sokakları paylaştığın insanları mutlu etmek biraz daha hoş olur diye düşünüyorum. [/b][b]Oyun şeklinize ve tercihlerinize elbette saygı duyuyorum. Ancak kişisel düşüncem de düzenden yana. Yollarda karşılaşmamak umuduyla
Robin__Hood Çok haklısın arkadaş. En çok da şu sözüne katılıyorum “arada olan da yoksul,zayıf köylülere olur”. Her zaman da böyle oluyor ne yazık ki! Forumda yazan her oyuncu acaba kendi belirttiği yaşta mı dersin? Örneğin sen 60 yaşında mısın? Hem yaş hem de sosyal yaşamı elbette ki belirleyici oluyor oyuncunun yazı ve tepkilerinde. Kendim belediye başkanı olsam, bütün Osmanlı haydutlarını toplamaya ve iş birliği yapmaya çalışırım. Sizler eninim kendi içinizde, bir çok gruptan daha koordinelisinizdir. Bu gücü neden aynı dili konuştuğunuz ve aynı şeylere sevindiğiniz kişilerle uyumlu kullanmayasınız ki? Üstelik de ben sizler gibi soyguncu olsam, bizim halkımız gibi fevri tepkiler veren kişilerle uğraşmak yerine, daha mülayim yaklaşan oyuncuların olduğu yerlerde oynardım ki eğlencemin içine edilmesin. (ikimizde soyduğunuz arkadaşların –genelinin- sizler için neler söylediklerini biliyoruzdur değil mi.) Mesleğinizde (Osmanlı dışında icra etmeniz halinde) başarılar dilerim. Kalbim her zaman (Osmanlı dışındaki icraatlarınızda) sizinledir. Osmanlı içerisinde karşılaşmamak umuduyla
En son HADEZ tarafından Ptsi Şub. 09, 2009 10:31 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : Satır aralarını düzenlemek) |
|
|
|
mogutcu
|
Konu: Geri: Bi bakın şu REZİLE!.. Ptsi Şub. 09, 2009 11:19 am |
|
|
Savaşdan istifade Soyguncu camiası kalabalıklaşmaya başladı. Şu Bulgarları postaladıktan sonra , size de 45 gün yatak istirahatı vereceğiz anlaşılan. Ben HADEZ in aksine yazayım Osmanlı içerisinde karşılaşmak umuduyla , |
|
|
|
haydut_joker
|
Konu: Geri: Bi bakın şu REZİLE!.. Ptsi Şub. 09, 2009 12:30 pm |
|
|
- kartal13 demiş ki:
- haydut_joker demiş ki:
neden haydut demek vatan haini demekmidir ? reelde hırsızlar askere gitmiyormu? haydut demek watan haini demek midir bilemicem ama watansewer olmadığı ortada... |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Bi bakın şu REZİLE!.. Ptsi Şub. 09, 2009 12:50 pm |
|
|
- haydut_joker demiş ki:
- kartal13 demiş ki:
- haydut_joker demiş ki:
neden haydut demek vatan haini demekmidir ? reelde hırsızlar askere gitmiyormu? haydut demek watan haini demek midir bilemicem ama watansewer olmadığı ortada... alakası yok haydutta vatansever dir, mesela bu savşa gelen dimosa bir zamanalr bulgaristanda bir hayduttu |
|
|
|
haydut_joker
|
Konu: Geri: Bi bakın şu REZİLE!.. Ptsi Şub. 09, 2009 1:04 pm |
|
|
neden haydut demek vatan haini demekmidir ? reelde hırsızlar askere gitmiyormu?
alakası yok haydutta vatansever dir, mesela bu savşa gelen dimosa bir zamanalr bulgaristanda bir hayduttu
bu sorunun cwp ını werdin daha nie soruyon ki bana. ewt desem şekilde görüldüğüldüğü gibi hayır alakası yok diğcen , hayır desem ulen watansewiyonuzda sawaş zamanı ne soyyonuz diğcen bana özgün cvp hakkı yok. werecem cwp ların önü tıkalı nie sorup yoruyon ki???
not: ayrı ayrı alıntı nasıl yapılır anlamıyom böğle kopyalıyom. cahillik kötü |
|
|
|
HADEZ
|
Konu: Geri: Bi bakın şu REZİLE!.. Ptsi Şub. 09, 2009 1:23 pm |
|
|
haydut_joker, bir hırsız, yol kesici, soyguncu, haydut ya da kendine ne diyorsan çok şekersin be arkadaşım.
Gülmekten sandalyeden düşüyordum yazdıklarına : )
"not: ayrı ayrı alıntı nasıl yapılır anlamıyom böğle kopyalıyom. cahillik kötü" |
|
|
|
SUNsSON
|
Konu: Geri: Bi bakın şu REZİLE!.. Ptsi Şub. 09, 2009 1:24 pm |
|
|
şeker haydut diyorsun ha |
|
|
|
HADEZ
|
Konu: Geri: Bi bakın şu REZİLE!.. Ptsi Şub. 09, 2009 1:28 pm |
|
|
SUNsSON, Valla dedim. Gülmekten ne dediğimi bilmiyorum ki. Artık bu avatarı gördüğümde gülmekten ölmezsem iyidir.
haydut_joker, Sen beni güldürdün. Allah da seni güldürsün arkadaş.
|
|
|
|
haydut_joker
|
Konu: Geri: Bi bakın şu REZİLE!.. Ptsi Şub. 09, 2009 1:53 pm |
|
|
amin Allah hepinizi güldürsün. |
|
|
|
Robin__Hood
|
Konu: Geri: Bi bakın şu REZİLE!.. Ptsi Şub. 09, 2009 2:38 pm |
|
|
Gördüğünüz gibi Osmanlı'daki en eğlenceli tipler haydutlar.Biz olmasak napacaktınız siz ya,10 mısır sat,eyalete 30 demir gönder,kasabalıya mesaj gönder.Kabul etmek gerekir ki oyun bizim sayemizde daha renkli,daha heyecanlı.Neredeyse amme hizmeti görüyoruz Hadez'in başka ülkelerde soygun yapma fikri de ciddiye alınabilecek türden.Bi bakarsınız topluca Yunanistan'a gideriz,belli olmaz.Hem Yunan kızları daha güzel diyorlar |
|
|
|
HADEZ
|
Konu: Geri: Bi bakın şu REZİLE!.. Ptsi Şub. 09, 2009 3:31 pm |
|
|
Robin__Hood, İYİ VE EYLENCELİ İNSANLAR OLDUĞUNUZA KİMSENİN BİR DİYECEĞİ YOKTUR SANIRIM. Ancak bazı durumlarda (forumdaki sohbetler haricinde) sizin için iyi olan başkalarını üzüyor. Ben 3 mırıs sat, 2 sebze ala razıyım soyulmaktansa örneğin. Diğer ülkelerde sanatınızı icra etmeniz ve bunu da forumda düzenli bir başlıkta yayınlamanız, aynı zamanda sizin saygınlığınızı da artıracaktır dediğiniz gibi. Böyle bir yönde birleşmeniz dileğiyle.
|
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: Bi bakın şu REZİLE!.. Ptsi Şub. 09, 2009 4:43 pm |
|
|
Durmak yok reklam yapmaya devam adamların reklamını iyi yaptınız haydutlar sevinmiştir beleş reklam için |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: Bi bakın şu REZİLE!.. Ptsi Şub. 09, 2009 4:53 pm |
|
|
haydutlar ne kadar ii insanlar olduğunu belli ediyor ya siz nasıl insanlarsınız bizim türk kızlarına laf atan adamlara kızarız ama sizler gibi kişiliksizler yunan kızlarına laf edebiliyor bildiğim kadarıyla haydutlarında bir şerefi haysiyeti bole ar duyguları olur ama bunlar sizde kalmamış olacak ki bole konusuyorsunuz türklüğe olan saygınızı geçtik neyse sizin İSLAM ada saygınız yok ki...ALLAH SİZİ VE SİZİN GİBİLERİ ISLAH ETSİN NE DİYİM!!! MADEM SAVASMAYA MERAKLISINIZ ALLAH'IN İZNİYLE BULGARLARDAN KURTULDUKTAN SONRA SİZLEDE GÖRÜŞÜRÜZ AMA ÖNCE VATAN VE İSLAM AŞKI ÖNCELİKLİ EĞER SİZLE SAVASACAK OLSAK SİZDEN NE FARKIMIZ OLACAK!!! |
|
|
|
haydut_joker
|
Konu: Geri: Bi bakın şu REZİLE!.. Ptsi Şub. 09, 2009 4:58 pm |
|
|
reklam dan nasıl bir kazancımız olabilir acama. du bi düşünüyüm reislik seçimleri war yakında yok yok sarmaz o heh tamam diwana liste asıyım şöğle haydutlar toplanak bi diwan seçimine girek yok yaa siyaset sarmıo eee o zaman bu reklamı napacam ben elimde patladı bak acaba benden çok atak puanı olanı soymaya çalışırsam ljs sen çok reklam yaptın hadi hadi sana werdim döwüşün sonucunu mu der acaba.
biz ne zaman yazsak biri hemen gelir yaa konuşmayın adamların reklamını yapmayın bize reklamın bi getirisi yok daha niye bu düşüncedesiniz anlayamıyorum. şunu esgeçmeyim adam toplarsınız isminiz olursa derseniz hergün haydutluk öğrenmek isteyen bize katılmak isteyen o kadar kişi warki... |
|
|
|
haydut_joker
|
Konu: Geri: Bi bakın şu REZİLE!.. Ptsi Şub. 09, 2009 5:16 pm |
|
|
- SAYLI demiş ki:
- haydutlar ne kadar ii insanlar olduğunu belli ediyor ya siz nasıl insanlarsınız bizim türk kızlarına laf atan adamlara kızarız ama sizler gibi kişiliksizler yunan kızlarına laf edebiliyor bildiğim kadarıyla haydutlarında bir şerefi haysiyeti bole ar duyguları olur ama bunlar sizde kalmamış olacak ki bole konusuyorsunuz türklüğe olan saygınızı geçtik neyse sizin İSLAM ada saygınız yok ki...ALLAH SİZİ VE SİZİN GİBİLERİ ISLAH ETSİN NE DİYİM!!!
MADEM SAVASMAYA MERAKLISINIZ ALLAH'IN İZNİYLE BULGARLARDAN KURTULDUKTAN SONRA SİZLEDE GÖRÜŞÜRÜZ AMA ÖNCE VATAN VE İSLAM AŞKI ÖNCELİKLİ EĞER SİZLE SAVASACAK OLSAK SİZDEN NE FARKIMIZ OLACAK!!! burdaki saçmalıkları gelin hep beraber bulalım eğlencesine, ders yapmıyoz tamam burda anlattıklarıman sınawda sorumlu değilsiniz
1- din üzerinden siyaset yapmayın artık Allah çarpacak en sonunda birinizi. 2-yunan kızlarına laf etme yoktur arkadaş nasıl bir hırsla okuduysa mesajı siz forum sakinleri bi daha okuyun. yunan kızı güzel demek laf etmek mi? kızın şahsına, ırkına ya da herhangi bi şeyine laf söğlemek mi ? senin kafan almaz belki ama bi kıza güzel dediğin zaman o bunu sewer yeterki sewiyeni koruyabil aşırı olma. 3-bulgarlardan kurtulduktan sonra bizlede görüşün bunu o kadar çok kişi yazdıki artık sawaş biter bitmez partimize katılmazsanız şahsım adına üzülürüm
yaw mantıklı bişey yazacaksanız konuşalım tartışalım ama din muhabbetine girmeyiniz oyun oynuyosunuz biliyorum biçoğunuz bize karşı biçare bizde bağzılarına karşı biçareyiz ama bunun ezikliğini din muhabbeti ile üstünüzden atamassınız.. saygılar emektar haydut joker |
|
|
|
HADEZ
|
Konu: Geri: Bi bakın şu REZİLE!.. Ptsi Şub. 09, 2009 5:18 pm |
|
|
haydut_joker, sizin yüzünüzden sıkı yönetim ve zorunlu askerlik gibi seçenekler de katılırsa oyuna ozaman seyreyle curcunayı : )
Forum yönetimi sizi foruma kabul etmişse, her üye gibi eşit haklara sahipsiniz dostum. Ama yaptığınız iş genelin bakış açısına göre kötü olduğu için, en azından yazdıklarınızla arayı kapatsanız daha hoş olur.
Tabi en güzeli, gidip başka ülkelerde soygun yapmanız. Böylece, kardeş kavgası görünümü sergileyen bu dialoklar da çok daha hoş sohbet hale gelir.
Siz Bulgarları, Yunanlıları, bilmemkimleri soyun, ben de forumda reklamınızı yapmazsam ne olayım.
|
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: Bi bakın şu REZİLE!.. Ptsi Şub. 09, 2009 5:30 pm |
|
|
haydut kartal abi orda bulgarların bizim kadınlarımıza kızlarımıza laf ettiğini soledi ve sende bunun üzerine yunan kızları daha güzel diyorsun bu ne anlama geliyor??? dine gelince ben siyaset yapmıyorum zaten siyaset yapsak ne çıkacak sonuçta biz islamı savunan kişileriz ve bunun için savaşıyoruz...(senin reel hayatına laf atmam atacak kadar alçalmamda) sizin parti işine gelince benim gücüm ortada seninde gücün ortada ne zamandır oynuyon bilmiom ama ben senin ağzının payını veremezsemde koskoca OSMANLI'da sana hakkettiğin karşılığı verecek biri vardır... |
|
|
|
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: Bi bakın şu REZİLE!.. Ptsi Şub. 09, 2009 5:44 pm |
|
|
Sen merak etme hiç. Er olabilirim. Er olduğumdan da gurur duyuyorum. Ameleliğe gelirsek biz en azından yapmasak bile hadi yapıyoruz dedik. Biz askeri yolda amelelik yaparken sen gidip de Osmanlı'ya karşı birlik olup askerlere amele diyen bir kaldırım mühendisisin. Biz Akıncılar daima dayanışma halindeyiz komutan tanıdıklarım var ve ben kendi işimi kendim de halledebilirim. İlla ki şimdi olmasına gerek yok. Senden niçin korkayım? Senin gibi kaldırım mühendislerinden kim korkar bilemiyorum?:S Zaten üzerimi soyarsan soy. Çok da umrumdaydı. Bir daha giysi alırım. Ne olacak ki? Ha şimdi belediyeye geçip ağır vergiler koymuşsun. Ha isyan çıkarıp? Biz yine de hakeden, içimizden biri olan Sahmeran'a oyumuzu veriririz! |
|
|
|
|