Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Bi bakın şu REZİLE!..

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3
Yazar Mesaj
haydut_joker

haydut_joker

Bi bakın şu REZİLE!.. - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Bi bakın şu REZİLE!.. Bi bakın şu REZİLE!.. - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Şub. 09, 2009 5:48 pm

SAYLI demiş ki:
haydut kartal abi orda bulgarların bizim kadınlarımıza kızlarımıza laf ettiğini soledi ve sende bunun üzerine yunan kızları daha güzel diyorsun bu ne anlama geliyor???
dine gelince ben siyaset yapmıyorum zaten siyaset yapsak ne çıkacak sonuçta biz islamı savunan kişileriz ve bunun için savaşıyoruz...(senin reel hayatına laf atmam atacak kadar alçalmamda)
sizin parti işine gelince benim gücüm ortada seninde gücün ortada ne zamandır oynuyon bilmiom ama ben senin ağzının payını veremezsemde koskoca OSMANLI'da sana hakkettiğin karşılığı verecek biri vardır...

şşşşş 2. ders başlıyo biraz daha sessiz çocuklar bakın gürültü yapanı sözlüye kaldırırım ona göre.. dersimizin konusu saçma sapan paragraflardan daha saçma sapan cümleleri bularak doğruyu göstermeye çalışmak hadi geçin yerlerinize.

1-bulgarlar kadınlarımıza laf etti sende bunun üzerine yunan kızlarına laf ediyosun. hhop joker burda 2 mantıksızlık war toplu çocuk sen cewap wer:

a- bulgarların lafı üstüne bi laf söğlenmemiştir bulgarlar işin içine karıştırılmadan bir muhabbet wardır we yunan kızları güzeldir bunu söğlemek hiç bir şekilde ayıp değildir.

b-yunan kızlarına ben değil ortğam robin laf ett. lafında hiç bi yanlış anlam yoktur

2-ben siyaset yapmıyorum demişsin sen kıt mısın? siyaset yapıyosun demiyorum din üstünden siyaset yapıyosun diyorum yani açmam gerekli dini kullanarak bize sataşıyosun anlamı war,çıkaramamak enteresan

3- reeli hiç karıştırma. sen jokerle muhattapsın aliyle ayşeyle değil

tamam sıkıldınız biliyorum sıkın dişinizi teneffüse 10 dakka kaldı şurda
son olarak

4-koskoca osmanlının işi gücü yok bana ağzımın payını mı werecek haha pirat onun yerine bulgarlarla falan sawaşsa belki daha zewkli olur Very Happy

bugünkü dersimizinde sonuna geldik. ödew wermiyorum ama yinede bi kez okuyun forumu baştan aşağa What a Face
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: Bi bakın şu REZİLE!.. Bi bakın şu REZİLE!.. - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Şub. 09, 2009 6:31 pm

Hocam mükemmel söylediniz.Smile
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: Bi bakın şu REZİLE!.. Bi bakın şu REZİLE!.. - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Şub. 09, 2009 7:27 pm

joker sana diecek bişi bulamıyorum valla laf çarptırmakta üstüne yok!!!sana laf anlatmakta çok zormuş kardeşim dinini savunan herkez siyasetçi mi???
tekrar sölüom ALLAH ISLAH EYLESİN SENİ!!!
BİDE önce kendi dersini al sonra baskalarına ders ver senin gibi birinden ders alacağımıza cahil kalalım daha iii..
haydut_joker

haydut_joker

MesajKonu: Geri: Bi bakın şu REZİLE!.. Bi bakın şu REZİLE!.. - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Şub. 09, 2009 7:49 pm

ne dersiniz ek ders yapalım mı gençler ;

aaaaaooo ooooooooooaaaaa yaaaaaaa ööööööööööö

-hocam bi kişi anlamıyo diye ders mi yapılır yaaa,
-ama arkadaşlar arkadaşımız hep cahil kalırsa
-hocam ona ders anlatsan değilya nasada özel eğitime de soksan yok olan bu işte bişey değişmeyecek.
-iyi o halde yarıyıl tatilinizi hepinizin kutlarım kalın salıcakla...
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: Bi bakın şu REZİLE!.. Bi bakın şu REZİLE!.. - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Şub. 09, 2009 8:14 pm

Hocam bu zaten 2. yarının ilk dersiydi:D
Robin__Hood

Robin__Hood

MesajKonu: Geri: Bi bakın şu REZİLE!.. Bi bakın şu REZİLE!.. - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Şub. 10, 2009 2:57 am

Alıntı :
haydutlar ne kadar ii insanlar olduğunu belli ediyor ya siz nasıl insanlarsınız bizim türk kızlarına laf atan adamlara kızarız ama sizler gibi kişiliksizler yunan kızlarına laf edebiliyor

Hmm çok ilginç dedi Robin Hood."Sanırım hayatında daha önce hiç bi kıza güzel olduğunu söylememiş,bunu bi çeşit hakaret sanıyor garibim" diye mırıldandı."Uzun zamandır tüm gördüğü kızlar RK profillerindekiler galiba.Hatta kız diye bi cinsiyetin varlığından dahi habersiz olabilir,baştan almak lazım.Hz. Adem babamızdan sonra Hz Havva anamız yaratıldı...."
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: Bi bakın şu REZİLE!.. Bi bakın şu REZİLE!.. - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Şub. 10, 2009 11:56 am

ROBİN saçmalamayı kesermisin burda bana gövde gösterisi yapma sizin gibi çakalca düşünemeye biliriz ama sizle ancak dövüşte muhattap olurum dediğim gibi senden korkmuyorum ama senden önce bulgar bipppppppp halletmemiz gerek...
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: Bi bakın şu REZİLE!.. Bi bakın şu REZİLE!.. - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Şub. 10, 2009 2:42 pm

dandiklik abidesi bi başlık, muhabbet..
Emaar

Emaar

MesajKonu: Geri: Bi bakın şu REZİLE!.. Bi bakın şu REZİLE!.. - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Şub. 10, 2009 3:10 pm

sizin su bipppppp leriniz yüzünden yakinda cizgi film kahramani road runneri küfürbaz bir deve kusu ilan edecekler Razz
Redkit

Redkit

MesajKonu: Geri: Bi bakın şu REZİLE!.. Bi bakın şu REZİLE!.. - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Şub. 10, 2009 3:44 pm

Başlık yeterince tartışıldı ve sıkıcı bir hâl aldı.Tartışmanın daha fazla büyümemesi için kilitlenmiştir...

Redkit...

Bi bakın şu REZİLE!..

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 3 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3