Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
mturkkan

mturkkan

herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler Vide
MesajKonu: herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler Icon_minipostedCuma Şub. 13, 2009 10:14 pm

sevgili arkadaşlar resmi forumda goruyoruz evildust curcur orkunhan bunlara 2 3 kişi daha ekleyebiliriz her zaman birilerini suclarlar hep dogrucu kendileridir karşı taraf suclu hırsız vatan haini kalkıp ta bursadan vatan savunması için edirneye gelmişlerdir ama tabi bu gelme acaba vatan savunması içinmi yoksa farklı bir amaçlarımı vardır biz bunlara dalton kardeşler diyelim evildust bariya curcur orkunhan edirne duşman işgalinden kurtulmuştur bir ordunun edirneyi osmanlıya baglaması lazımdır bundan 40 45 gun once evildust edirneye girecem der ordumla dedetor hayır der giremessin beklemede kal burda ordu var ama evil hanım edirneye girmesse divan ı kurma dedetor e verilecektir plan lar suya duşecektir ozaman cunku kasa sıfırlanmıştır edirnenin kasası evil hanım hayır ben girecem edirneye der cunku girip divan ı onun kurması lazımdır cunku kasa 0 dır dedetor kabul etmez beklemede kal burda bir ordu var zaten ayarları duşmanda olan ama evil hanım ihtiraslarına kapılıp edirneye girmeyi dener cunku gozunu hırs burumuştur ama dedetor tum planları bozar hepsi dedetorun ordu tarafından kesilirler siz deyin buna para hırsı ben diyeyim makam hırsı ama işin ucunda edirne kasası sıfırlanmadan once -165000 akçededir her sey burda gizlidir en azından 100000 akçe cebe indirebilir az bir miktarda degil bu anlattıklarım hayal urunude olabilir gercekte olabilir yorumu size kalmış
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler Icon_minipostedCuma Şub. 13, 2009 10:31 pm

abi bunların ne olduklarını cümle alem bilio Very Happy:D
mturkkan

mturkkan

MesajKonu: Geri: herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler Icon_minipostedCuma Şub. 13, 2009 10:32 pm

bilmeyenler vardır belki Smile
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler Icon_minipostedCuma Şub. 13, 2009 10:33 pm

öğrenmiş oldular Very Happy:D
malsi

malsi

MesajKonu: Geri: herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler Icon_minipostedCuma Şub. 13, 2009 10:36 pm

haklisin bunlari genelde oyunu uzun zamandir takip edenler biliyor ama yinede bilgilendirme icin tesekkurler.
cengo05

cengo05

MesajKonu: Geri: herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler Icon_minipostedCuma Şub. 13, 2009 10:37 pm

konu hakkında bilgim yok ama Tükçemizi doğru kullanalım lütfen.Herkez değil herkes.
hasoaga

hasoaga

MesajKonu: Geri: herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler Icon_minipostedCuma Şub. 13, 2009 10:56 pm

iyide bu hatun sectigi isimle zaten ne oldugunu belli ediyor adının hakkını veriyor diyelim Very Happy
Bariscik

Bariscik

MesajKonu: Geri: herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler Icon_minipostedCuma Şub. 13, 2009 10:57 pm

Çok merak ediyorum.Bu orkunhan, 1.bulgar savaşına katılmıştı sanırım.Osmanlı için çok faydaları oldu.Neden hiçkimse onlardan bahsetmiyor?.(Kimse yanlış anlamasın kimseye laf atmaya çalışmıyorum...)
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler Icon_minipostedCuma Şub. 13, 2009 11:01 pm

Olaya Tarafsız bakmak lazım yane ...

Bunda yanlıs anlasılacak bişey yok... Herkes burda kimin ne olduğunu gayet iyi biliyor... Bazen dusunuyorum bende Bariscik gibi ! ! ! Acaba bu adamların hiç mi iyi yanı yok??? Hep mi Böyleler??? Ama nedense sıkılıyor gerisini dusunmuyorum lol!
mturkkan

mturkkan

MesajKonu: Geri: herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler Icon_minipostedCuma Şub. 13, 2009 11:04 pm

iyi yanlarıda olabilir ama bu demek degilki kotu şeylerde yapacaksın 3 yanlış bir dogruyu goturur bence
Bariscik

Bariscik

MesajKonu: Geri: herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler Icon_minipostedCuma Şub. 13, 2009 11:50 pm

Bakın kimsenin oyuna başlangıç tarihini bilemem.Ama hatırlıyorum.Orkunhan ile Yagmur bütün kasabaları dolaşır,kasabalara gereken şeyleri satardı...

Mesela Orkunhan savaşa gelmedi diye o kadar laf edildi.Açıkçası ben de söyleyeyim,eğer tamamiyle bulgarları osmanlıdan atıp bulgar topraklarına saldıralım derseniz ben gelmem Smile .Niye geleyim?Daha adam gibi ülkemizi koruyamazken neden ölelim orada?Vs...

Ya da onca laf ettiniz evildusta da orkunhana da.İyi de bu insanlar zamanında Osmanlı için çalışmışlardır.Bunlar göz önüne neden alınmıyor.

Bir örnek vereceğim biraz garip kaçacak ama...

Kaleciler 30 tane top kurtarır.Değer bilinmez.1 tane yer bütün küfürler ona gelir.Sanki takımı batırmış gibi...

bu adamların 30 tane iyiliği varsa 5 tane kötülüğü varsa.O 30 iyilik için neden teşekkür edilmedi???
okaytap

okaytap

MesajKonu: Geri: herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 12:11 am

Bariscik demiş ki:
Bakın kimsenin oyuna başlangıç tarihini bilemem.Ama hatırlıyorum.Orkunhan ile Yagmur bütün kasabaları dolaşır,kasabalara gereken şeyleri satardı...

Mesela Orkunhan savaşa gelmedi diye o kadar laf edildi.Açıkçası ben de söyleyeyim,eğer tamamiyle bulgarları osmanlıdan atıp bulgar topraklarına saldıralım derseniz ben gelmem Smile .Niye geleyim?Daha adam gibi ülkemizi koruyamazken neden ölelim orada?Vs...

Ya da onca laf ettiniz evildusta da orkunhana da.İyi de bu insanlar zamanında Osmanlı için çalışmışlardır.Bunlar göz önüne neden alınmıyor.

Bir örnek vereceğim biraz garip kaçacak ama...

Kaleciler 30 tane top kurtarır.Değer bilinmez.1 tane yer bütün küfürler ona gelir.Sanki takımı batırmış gibi...

bu adamların 30 tane iyiliği varsa 5 tane kötülüğü varsa.O 30 iyilik için neden teşekkür edilmedi???

Kendilerini uç noktalarda görmeyi sevdikleri için olabilir. zamanında iyi işler yapmışta olsan kötü işlerde yapmış olsan diğer oyunculara kendini kabul ettirebildikten sonra her hatanın telefisi mümkündür.

Aklıma şöyle bir örnek geldi

Geçmiş zamanda yıl 1455 Trakya divanını 2 veya 3 seçimleri sonunda bende divana yeni girmiş toy bir oyuncu olarak Dönmez arkadaşımızın sinirinden yaptığı agrasif davranışlara zamanında bende kızmıştım.. bir zaman sonra karşımıza azılı eşkiya tiplemesiyle geldi nam-ı değer aimback sanırım biraz soydu birazda içeride yattı daha sonra ahmetşeker olarak tekrar aramıza döndü

şimdi ahmetşeker arkadaşımız birşekilde kendini kabul ettirebildikten sonra .... kesin onlarda bir sorun var bende anlayamadım
bounce
Valandil

MesajKonu: Geri: herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 12:26 am

Alıntı :

Bu dediğine sen inanıyomusun?

Bu adamların 5 tane iyiliği varsa 500 tanede kötülüğü var...

Aradaki fark bu Wink
CeLlAt

CeLlAt

MesajKonu: :) herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 12:38 am

eskisehirli demiş ki:

boş beleş knuşuosun eskişehirli..

çok bilio gibi bunları blmeyen yoktur vs vs..

edit
Valandil

MesajKonu: Geri: herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 12:45 am

Borkor gene gelmiş ortalığı karıştırmaya... Laughing
ihtiyar96

ihtiyar96

MesajKonu: Geri: herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 12:46 am

ah arkadaslar halen fark etmedinizmi bu kücük cete diyecem cünkü 5 -6kişiden ibaretler.

bunların amacı kendilerden finansman kaygak saglıyacak para yı cok iyi bulma yöntemi cözdüler.plan kusursuz hazırlanmıstı. tek heasaplamadıkları burda sudu ordunun basının degişecegi??? bu kusursuz hazırlanmıs tüm planı bozacaktı.

edirneyi hem soyacaklar hem de kahraman olacaklardı. cünki ellerinde istedikleri güc vardı. ee sucluda hazır ortada kime atılacak bulgarlar soydu biz biz sizi kurtardık ekonimizide düzeltecez. nasıl kasa sıfırlanıyordu zaten otomatik. bunu yanlız kendileri biliyordu bundan kimsenin ilk basta haberi yoktu
recai

recai

MesajKonu: Geri: herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 12:55 am

ihtiyar96 demiş ki:
ah arkadaslar halen fark etmedinizmi bu kücük cete diyecem cünkü 5 -6kişiden ibaretler.

bunların amacı kendilerden finansman kaygak saglıyacak para yı cok iyi bulma yöntemi cözdüler.plan kusursuz hazırlanmıstı. tek heasaplamadıkları burda sudu ordunun basının degişecegi??? bu kusursuz hazırlanmıs tüm planı bozacaktı.

edirneyi hem soyacaklar hem de kahraman olacaklardı. cünki ellerinde istedikleri güc vardı. ee sucluda hazır ortada kime atılacak bulgarlar soydu biz biz sizi kurtardık ekonimizide düzeltecez. nasıl kasa sıfırlanıyordu zaten otomatik. bunu yanlız kendileri biliyordu bundan kimsenin ilk basta haberi yoktu

İhtiyar paşam

Sizinde mturkkan komutanımızında atladığı bir nokta varki en önemli yanı burası kasanın sıfırlanacağını bu 5-6 kişilik çeteye söyleyen kim??
Peki kasayı asıl sıfırlatan kim??

Ben söyliyim bu çetenin asıl elebaşısı solon128 dir kasanın sıfırlanacağını evile söyleyende kasayı özel olarak sıfırlatanda solon dur
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 12:56 am

CeLlAt demiş ki:
eskisehirli demiş ki:

boş beleş knuşuosun eskişehirli..

çok bilio gibi bunları blmeyen yoktur vs vs..

edit

Very Happy:d sen git de abin gelsin gülüm
ihtiyar96

ihtiyar96

MesajKonu: Geri: herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 12:58 am

recai demiş ki:
ihtiyar96 demiş ki:

İhtiyar paşam

Sizinde mturkkan komutanımızında atladığı bir nokta varki en önemli yanı burası kasanın sıfırlanacağını bu 5-6 kişilik çeteye söyleyen kim??
Peki kasayı asıl sıfırlatan kim??

Ben söyliyim bu çetenin asıl elebaşısı solon128 dir kasanın sıfırlanacağını evile söyleyende kasayı özel olarak sıfırlatanda solon dur

atlamıyoruz ayagını cek üstüne bastın ezilen olur Laughing
recai

recai

MesajKonu: Geri: herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 1:03 am

ihtiyar96 demiş ki:

atlamıyoruz ayagını cek üstüne bastın ezilen olur Laughing

Paşam çekecemde solon şimdi forumu şaşırıp gelip bide burda tehdit yağdırmasın oradaki arkadaşlara gözünüzün yaşına bakmam demiş tırsdım birden Laughing
badsector

badsector

MesajKonu: Geri: herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 1:04 am

kaseti birz daha geri sarıp oynatalım ozman,
elit ordu hazırlanır, samakova yollanır en güçlü kişiler,(amacları o dönem osmanlıyı gelecekte tehlikeye sokacak olan bulgar ordusunu kendi evinde yok etmektir diye biliyorum )

oysaki sonrasına bakıyoruz. murka dönemine,
bulgardaki arkadaşlar sıkışıp kaldığında, hadi kendilerini boş verip, harmanlıya, edirneye savunma hazırlayın çağrılarına gram katkı yapılmazken, murka dönemi tam bir sessizliktedir, hazırda olan ordu da dağıtılır üstelik.
o günlerin amacı bugün daha net ortaya çıkmakta.

ayakta alışlıyorum bu planı hazırlayanları aslında, gerçekten çok iyi hazırlamışlar, evilin dedetor tarafından edirnede öldürülmesine kadar.

hatırlayın amerikayı ikiz kuleleri
ona bile parmak ısırtacak kadar kusursuz plan bence.
recai

recai

MesajKonu: Geri: herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 1:07 am

badsector demiş ki:
kaseti birz daha geri sarıp oynatalım ozman,
elit ordu hazırlanır, samakova yollanır en güçlü kişiler,(amacları o dönem osmanlıyı gelecekte tehlikeye sokacak olan bulgar ordusunu kendi evinde yok etmektir diye biliyorum )

oysaki sonrasına bakıyoruz. murka dönemine,
bulgardaki arkadaşlar sıkışıp kaldığında, hadi kendilerini boş verip, harmanlıya, edirneye savunma hazırlayın çağrılarına gram katkı yapılmazken, murka dönemi tam bir sessizliktedir, hazırda olan ordu da dağıtılır üstelik.
o günlerin amacı bugün daha net ortaya çıkmakta.

ayakta alışlıyorum bu planı hazırlayanları aslında, gerçekten çok iyi hazırlamışlar, evilin dedetor tarafından edirnede öldürülmesine kadar.

hatırlayın amerikayı ikiz kuleleri
ona bile parmak ısırtacak kadar kusursuz plan bence.

CIA nın planları bile bu kadar kusursuz olmuyor valla Very Happy
ihtiyar96

ihtiyar96

MesajKonu: Geri: herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 1:08 am

bakın arakdaslar işte burda yanılıyoruz olayı sizler bir bütün olarak alıyorsunuz.

bana ne kadar güveniniz varsa dedetora o kadar ben güvenirim her kesi bu olay dahil etmeyin bunların sayısı inanın 5 veya 6 kişiler diger oyuncu lar olaylarla hicbir ilgisi ve bilgisi yoktur.
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 1:11 am

ihtiyar96 demiş ki:
bakın arakdaslar işte burda yanılıyoruz olayı sizler bir bütün olarak alıyorsunuz.

bana ne kadar güveniniz varsa dedetora o kadar ben güvenirim her kesi bu olay dahil etmeyin bunların sayısı inanın 5 veya 6 kişiler diger oyuncu lar olaylarla hicbir ilgisi ve bilgisi yoktur.
Peki bu çete dediğin yapılanmada supergazi var mı?
Bu mesaja vereceğiniz cevaba göre bir soru daha sorcam.
badsector

badsector

MesajKonu: Geri: herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 1:16 am

ihtiyar96 demiş ki:

Alıntı :
evilin dedetor tarafından edirnede öldürülmesine kadar.
ihtiyar özür dilerim ama,dikkat edersen burda zaten eleştiri yokki dedetora yaptığım.
bilakis onun sayesinde planlar suya düşmüştür.

ha düzeltme yapayım:
başına ama ekleyeyim, kavram karışıyorsa.
Alıntı :
ama, evilin dedetor tarafından edirnede öldürülmesine kadar.

En son badsector tarafından C.tesi Şub. 14, 2009 1:19 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : 1, 2  Sonraki