Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
ihtiyar96

ihtiyar96

herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 1:19 am

gazi yoktur.
tek tek burda su varmı bu yokmu demenize gerek yok.

tabi isim isteme benden isimler belli. gazi var diyorsanda elime öyle bir delil gecmedi sende varsa bilmiyorum.
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 1:22 am

Barışcık geçmişe değil geleceğe bakalım.O zaman bende evime gidiyim sen savaş burda ben nasılsa emek harcamışım neden devam edeyim değilmi?
Senin demek istediğin bu evili orkunhanı eskiden şunları yapmış bunları yapmış.Eee yapsınlar şimdi nedne yapmıyolar kimse eski şeyleri konuşmuyorki günümüzden konuşuyoruz.Bu bahsedilen grup divanı almak için gelmediyse bende birşey bilmiyorum.

Aklınız yatıyormu bulgaristanla osmanlıda ilk çarpışmamız 02.12.2008 tarihinde gerçekleşti.Yani 75 gün önce felan peki saygıdeğer vatan sever grubumuz 02.12.2008 de nerdeydi? Danigirl ordusu 1 haftayı aşkın sürede dağıtıldı bu vatan aşığı grubumuz nerdeydi? Danigirl ordusu dağıtıldı.Karesi eyalet ordusu şehire girdi.Tabi bu süreçte bulgarlar eyaleti ele geçirmişti.Sıra geri almaya geldi.Dedetor önderliğindeki ordu şehirdeyken ve divanı geri alabilicekken piyasaya vatansever ordu komutanı yanında anası cucur çıkar. Very Happy
Hemen aynı günde vatansever grubumuzun Sazcıları darbukacıları 8 kişilik bir müfreze ile edirnede.Gruptan ayrı bide solist vardır.Evildust ben giricem banane banane şehire girmek istiyorum diye tutturur.Aklı sıra hafta sonundan faydalanacak şehire giricek hooop müfrezeyi kapacak.Solistide tek olarak kapacak orduya sonra beklemeye koyulacaklar.Adminler bakıcaklar 2 ordu var hangisini alsak hangisini alsak diye düşünürlerken cucurbitanın arkadaşlı local adminimiz devreye girip evildustları önericek.hooop cucurbita beylerbeyi evildust tic.nazırı olaak karşımıza çıkıcaklar.Kasanın durumunu zaten kimse bilmiyor.Belki bu vatansever grubumuzda durumdan habersizdi.Ama divan bulgarlardaydı kasa -200000 se soy babam soy -400000 yap suçu at bulgarlara sana kalkıp halk bişeymi diyecek bulgarlar yapmıştır diye düşünecekler.Ama plan istedikleri gibi yürümez Dedetor ordunun şehire girmesine izin vermez.Evildust düşünür ulan belkide blöf yapıyordur şansımı deniyim belki dosta eklemiştir kazasız belasız şehire girer planımı yürütürüm Very Happy

Neyse size bir senaryoda benden Very Happy Şimdi oturup düşünün özellikle barışcık sana soruyorum.Bu sevgili vatansever grubumuz 02.12.2008 tarihinde nerelerdeydi?Savaşa neden ilk gün katılmıyıp herşey bittikden sonra damladılar?Neden izin verilmediği halde şehire girdiler?

Neymiş efendim savunma bonusu alıcaz.Eeee arkadaşım gelen bulgar ordusu yok piyasada dur bekle kapıda, 4 günlük boşlukda gözcüler düşman ordularını bekliyor yani ortada bir tehlike yok.Sen neyin savunma bonusunu almak istiyorsun diye sormazlarmı adama Smile
badsector

badsector

MesajKonu: Geri: herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 1:24 am

gazi benim kanaatim sonradan dahil oldu.
hatırlarsanız süresiz ban yemişti en güvendiği kişiler tarafından ve sanıyorum bir küskünlük vardı ortada,
sonrasında sözümona bir dilekçe saçmalığıyla ve yarım yamalak uyduruk bir affedici forum yasası ile forma dönmesi sağlandı,
son hamle olarak tekrar ipleri ele geçirmek adına
ihtiyar96

ihtiyar96

MesajKonu: Geri: herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 1:27 am

ha diyeceksinizki 5-6 kişi bu kadar işi nasıl cevirdi cünki admlar istedigi at kosturuyorlar.

benim direniş forumunda son 1 hafta adım mod gözüküyor ama foruma müdahale edemiyorum edit tusunu kulkanamıyorum 3 -4 tane msj atıyorum cevap yok neden diye. sonunda forumda yönetim eleştiriliyor müdahale sansım yok pat modluk alınma gerekcesi foruma müdahale etmemişim. kilitleyemedigim bir basıgı nasıl kitlememi beklersiniz. tabi ben bunu YAK ta ilk sorun cıktıgında acıkladım gene birileri bir şeyler ceviriyorlar galiba forumda yetkileri alacaklar diye.

bunu hangi baslıga yazdıysam kitlemiyorum diye incenleme gerekcesiyle baslık kaldırıldı.
ihtiyar96

ihtiyar96

MesajKonu: Geri: herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 1:31 am

o müfreze sonradan dahil edilecek orduya nasılsa hafta sonu iyi yakalamsısın showtime
badsector

badsector

MesajKonu: Geri: herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 1:32 am

tüm bu uğraşları bu oyunda seviye4 olabilmek için yeterli parayı denkleştirmek içinmiydi acaba diyorum.
en basit düzmantıkla giderek.
hadi geçtim diğer amaçlarını.
eğer öyleysede yazıklar olsun onlara.
bunca zamandır kaçyüz kişinin emeklerini hiç ettiler, bunca maddi manevi zarra soktular.
söleseler aramızda toplar onlara akçe hediye ederdik, bukadarda karmaşa yaşanmaz, bukadar emek heba olmazdı.
badsector

badsector

MesajKonu: Geri: herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 1:35 am

kurtlar vadisi/RK senaryosu yazıyoruz gibi sanacak yeni arkadaşlar.
ihtiyar96

ihtiyar96

MesajKonu: Geri: herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 1:43 am

badsector demiş ki:
tüm bu uğraşları bu oyunda seviye4 olabilmek için yeterli parayı denkleştirmek içinmiydi acaba diyorum.
bunca zamandır kaçyüz kişinin emeklerini hiç ettiler, bunca maddi manevi zarra soktular.
söleseler aramızda toplar onlara akçe hediye ederdik, bukadarda karmaşa yaşanmaz, bukadar emek heba olmazdı.

hayır tüm bu ugraslar kendi aileleri ve kendi partileri tarafından bunların hep sorun cıkarıldıgı icin ihrac edilmesi. ve bunlara karsı bak ailemiz partilimiz askerlerimiz bak bunlar bize bunları yaptı bizde vatanı kurtardık. tabi büyük birde finasal güc istediklerini yapacak.tüm eski sasalı günlerine geri dönecekler.

ondandır gazi bu işin icinde yoktur diyorum artı gazi parada pulda öyle gözü olacak biri degildir kendisi icin calsımaz yaptıkları görevi hep basarır.

yanlız biraz akrasiftir oda ayrı birkonu.
Bariscik

Bariscik

MesajKonu: aaa herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 1:47 am

Valandil demiş ki:
Alıntı :
bu adamların 30 tane iyiliği varsa 5 tane kötülüğü varsa.O 30 iyilik için neden teşekkür edilmedi???

Bu dediğine sen inanıyomusun?

Bu adamların 5 tane iyiliği varsa 500 tanede kötülüğü var...

Aradaki fark bu Wink

Smile

Tamam.Ama bu adam benim oyundaki babam.(Bayraklı)

Biliyorsundur.Yanlış hatırlamıyorsam Orkunhan gelibolu reisliği yaptı.Ve gelibolu hiç de kötü değildi o sıralar...

show_time demiş ki:

Barışcık geçmişe değil geleceğe
bakalım.O zaman bende evime gidiyim sen savaş burda ben nasılsa emek
harcamışım neden devam edeyim değilmi?

Senin
demek istediğin bu evili orkunhanı eskiden şunları yapmış bunları
yapmış.Eee yapsınlar şimdi nedne yapmıyolar kimse eski şeyleri
konuşmuyorki günümüzden konuşuyoruz.Bu bahsedilen grup divanı almak
için gelmediyse bende birşey bilmiyorum.

Very Happy

1.Asıl mesele şu.
Düşün.Daha doğru düzgün önlem alınmamış.En elit ordumuz bulgaristana yok olmaya gönderilmiş.Ne kadar güzel değil mi?
Sonra bulgarlar gelince oldu "savaşa çağrı".E senin yaptığın hatalar yüzünden ben niye öleyim?Hadi onu geçtim.Daha doğru düzgün ordu yok.1-2 tane. bir sürü insanı yığmışsın oraya.Güçlü güçsüz.(üstüne alınma Very Happy )
Sonra orada ölüyorsun.Ama siyasi kavgalar devam ediyor.Hala ordu yola çıksın mı çıkmasın mı,çıktı mı çıkmadı mı tartışmaları var.Bu ordu komutanları işi yüssüzlüğe vurup gelcez gelcez diyorsa...Ben de yaparım yüssüzlüğümü...(kimse üstüne alınmasın Very Happy )

Heh söylediğim gibi amacım suçluları(ki eğer Gerçekten tamamiyle suçlularsa) savunmak değil.

"Neyse size bir senaryoda benden Very Happy
Şimdi oturup düşünün özellikle barışcık sana soruyorum.Bu sevgili
vatansever grubumuz 02.12.2008 tarihinde nerelerdeydi?Savaşa neden ilk
gün katılmıyıp herşey bittikden sonra damladılar?Neden izin verilmediği
halde şehire girdiler?"

hehe.O konuda pek fikrim yok ama düşünüyorum.Show sana soru Very Happy neredeyse vatan haini ilan edilmişsin.Savaşa gelir miydin???

Bu konuda pek fikrim yok.Ama yazdıklarımı bir düşünün...

"tüm bu uğraşları bu oyunda seviye4 olabilmek için yeterli parayı denkleştirmek içinmiydi acaba diyorum.
söleseler aramızda toplar onlara akçe hediye ederdik, bukadarda karmaşa yaşanmaz, bukadar emek heba olmazdı."

O zamanlar seviye 4 çıkmamıştı...
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 1:50 am

ihtiyar96 demiş ki:
gazi yoktur.
tek tek burda su varmı bu yokmu demenize gerek yok.

tabi isim isteme benden isimler belli. gazi var diyorsanda elime öyle bir delil gecmedi sende varsa bilmiyorum.
Cvap için teşekkür ederim.
Bende tam kesin olmamakla birlikte bazı deliller var.Hatta bazılarını bu foruma koymuştum resmi forumada koydum ama konu kilitlendi.Delil dediğim meyhane konuşmalarından ibaret.Sawron yüzsüzü meyhanede Gelibolunun sadece Supergazi emriyle alındığını söyledi.Neden yüzsüz diyorum;Çünkü bu konuşmaları resmi foruma koyduğumda bana "O konuşmalarda ben sana şaka yaptım,matrak geçtim" falan demişti.Neyse konu o değil.Bu olaylar yaşandığı sıralarda resmi forumda açılan "Osmanlı direniş kuvvetleri" başlığında sawronun sürekli Mturkkana birşeylerden dolayı çattığına ve çatacak yer aradığına şahit oldum.Hatta en dolu olan ordu Mturkkanın olduğu için sawron sürekli"Mturkkan ordunu doldurma bekle,askerler işe girmediğinde sıkılıyor"diyordu.Oysa ki tersine askerler orduda olmaktan değil diğer orduların bir türlü dolmayıp savaşamadıklarından dolayı sıkılıyordu.Sawron diğer ordularıda doldurmaya çalışmak yerine Mturkkanın ordusunun boşaltılmasını öneriyordu.Ve bunun gibi bir sürü saçma sapan şeye şahit oldum.

Ve asıl konuya gelirsek bana kalırsa bu Gelibolunun bağlanması taa o sawronun demin anlattığım lafları söylediği dönemde planlanmış ve Mturkkanın orada olaya müdahale edebilecek en büyük güç olduğundan dolayı ordusu boşaltılmaya çalışılmış(hatta mturkkan'da bir meyhane konuşmasını buraya koymuştu.Askerlerden biri oyunda hiç aktif olmayan birinden ordudan çıkması için mesaj almıştı.Artık o kişiye o mesajı kim attırdı siz tahmin edin)ve sürekli açığı aranmıştır.

Şimdi sen soracaksın;Yahu kardeşim benim belirttiğm çete ile bu anlattığının ne alakası var?Bana göre şu alakası var.Resmi forumda dikkat ederseniz bu senin saydığın çete benzeri yapılanmanın üyeleri ve benim üstteki ismlerini yazdığım kendini padişah sanan karaktersiz ve onun kuklası yüzsüz,ortak hareket edercesine Mturkkana,Edirne yönetimine ve bazı karşı parti üyelerine sürekli olarak bir suçlama propagandası yapmakta. Yani senin saydığın isimlerle benim saydıklarım arasında böyle bir ortak nokta var.
Tek ortak nokta da bu değil ayrıca.Hepsi aynı partilerin üyeleri(bodf-obdf)ve hepsi ağız birliği etmiş gibi aynı lafları konuşuyorlar.
Anlatmak istediğim senin söylediğin yapılanma 4-5 kişiden oluşmuyor.O 4-5 kişi bu yapılanmanın lideri olabilir.Ama sawron-toz vb. gibi kuklaları var.Bu kuklalarında kuklaları var.Örn;Sawronun kuklası misram gibi.

Bu sizin için sadece bir iddaadan ibaret olabilir.Ama ya tecrübesiz olduğumdan ya da bu şekilde yorumladığımdan dolayı benim gerçeklerim bunlar.

Yazıyı baştan sona okuyan herkese teşekkür ederim.
ihtiyar96

ihtiyar96

MesajKonu: Geri: herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 1:57 am

bak orda bir emir vardır dogrudur yanlız birde pirele deve arasında cok fark vardır.

ben burda kimsenin tabi avukatlıgını yapmıyorum sadece benim icinde bulunduklarımı anlattım.
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 2:08 am

ihtiyar96 demiş ki:
bak orda bir emir vardır dogrudur yanlız birde pirele deve arasında cok fark vardır.

ben burda kimsenin tabi avukatlıgını yapmıyorum sadece benim icinde bulunduklarımı anlattım.
Peki emir çok salakça da olsa bu kuklalar bu emirin 5 para etmez olduğunu bildiği halde neden bu emri uygulamak için savaşmaktan bile daha çok çaba sarfeder.
Akçe için mi?şan için mi şöhret için mi?Kahraman süsü vermek için mi?İnat olsun diye mi?Gövde gösterisi yapmak için mi?Oy alabilmek için mi?
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 2:16 am

gazinin bu olayın içinde olduğunu sanmıyorum gazi vatan haini değildir
evet ben gaziyi sevmem fakat sevmemem ona çamur atma lüksünü vermez

gazi benim gözümde suçludur fakat bu olayda değil ha bu olayla ancak şöyle bir bağlantısı olabilir biliyodur söylememiştir ki buda bir kabahattir
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 2:17 am

turkscihad demiş ki:
ihtiyar96 demiş ki:

Peki emir çok salakça da olsa bu kuklalar bu emirin 5 para etmez olduğunu bildiği halde neden bu emri uygulamak için savaşmaktan bile daha çok çaba sarfeder.
Akçe için mi?şan için mi şöhret için mi?Kahraman süsü vermek için mi?İnat olsun diye mi?Gövde gösterisi yapmak için mi?Oy alabilmek için mi?

cevabı kırmızıyla işaretledim (bence)
badsector

badsector

MesajKonu: Geri: herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 2:17 am

saydıkalrına hırsı ekle, mevki makam sevdasını ekle,
kaybolmaya yüztutmuş bir itibar şan şöhret ekle,
dikkat et sipahilerden ayrılmıştır çoğu, yada ayrılma noktasındadır birkaçıda.
arpazlı zaten kaç parçaya bölünmüş, içinde olmadan bilinmez.
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 2:20 am

Bariscik demiş ki:

hehe.O konuda pek fikrim yok ama düşünüyorum.Show sana soru Very Happy neredeyse vatan haini ilan edilmişsin.Savaşa gelir miydin???

Vatan hainimi scratch Ne zaman ilan edildi vatan haini onlar.Savaşın ilk günleri onlara vatan haini dendimi yukarıda anlattığım olaylardan sonra onlara vatan haini dendi yoksa onlara vatan haini diyen yoktu.

2. olarak elit ordusunun oraya ölüme yollanmasının suçlusu bizmiyiz.Şu an savaşanlarmı suçlu? Yada osmanlı topraklarımı suçlu? Yoksa o orduyu oraya yollayanlarmı suçlu?

Suç o orduyu oraya yollayanlar.Yani suç osmanlı topraklarının değil halkının değil.Sen amannn onun hatası o temizlesin diye düşünürsen elimizde 1 kasaba bile kalmaz.O zaman herkez o şekilde düşünüp savaşa katılmasın.Eee ne olucak topraklarımız kaybedilicek değicekmi senin hata yapanlara öfkene.Savaşa katılıyorsan önce kendi gururun için katılıcaksın.Ben kimse istedi diye savaşa katılmadım.11 günüm kaldı tekrar savaşa girip tekrar ölmeye hazırım sırf bulgarlara rezil kolay lokma olmağımızı göstemek için bilmem anlatabildimmi Wink
Valandil

MesajKonu: Geri: herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 2:23 am

Sonuç çok basit...

Reel hayattaki aşağılık komplekslerini sanal bir oyunda yaptıklarıyla bastırmak istiyolar...

Olay bundan ibaret...
Bariscik

Bariscik

MesajKonu: Geri: herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 2:46 am

show_time demiş ki:
Bariscik demiş ki:

Vatan hainimi scratch Ne zaman ilan edildi vatan haini onlar.Savaşın ilk günleri onlara vatan haini dendimi yukarıda anlattığım olaylardan sonra onlara vatan haini dendi yoksa onlara vatan haini diyen yoktu.

2. olarak elit ordusunun oraya ölüme yollanmasının suçlusu bizmiyiz.Şu an savaşanlarmı suçlu? Yada osmanlı topraklarımı suçlu? Yoksa o orduyu oraya yollayanlarmı suçlu?

Suç o orduyu oraya yollayanlar.Yani suç osmanlı topraklarının değil halkının değil.Sen amannn onun hatası o temizlesin diye düşünürsen elimizde 1 kasaba bile kalmaz.O zaman herkez o şekilde düşünüp savaşa katılmasın.Eee ne olucak topraklarımız kaybedilicek değicekmi senin hata yapanlara öfkene.Savaşa katılıyorsan önce kendi gururun için katılıcaksın.Ben kimse istedi diye savaşa katılmadım.11 günüm kaldı tekrar savaşa girip tekrar ölmeye hazırım sırf bulgarlara rezil kolay lokma olmağımızı göstemek için bilmem anlatabildimmi Wink

Very Happy vatan haini derken söylemek istediğim 50 tane laf edildi.Eh bir vatan haini denmediği kalmadı idi...Ki o da daha sonra söylendi Very Happy

2.olarak suçlu sizsiniz demiyorum.Suç bu olanları görüp ses çıkarmayanlarda...

Ayrıca ben başkasının yaptığı bir hatayı temizlemek için 25 gündür yatıyorum.20 günüm daha var.Neden?Hiç bir işe yaramayan bulgar seferi için.Bir daha olacak mı?Evet.
"Tarih tekerrürden ibarettir"
Bu bulgarlar tekrar kovulacak.Bizim en iyi askerlerimiz gönderilecek.Orada yine ölecekler.Bulgarlar bir daha saldıracak.Ki bu böyle devam ediyor.Peki.Soruyorum.Sırf rezil olmamak için savaşacağına şu bulgar seferine çıkartan kişiyi değiştirsek.Bak halk ne kadar perişanlık çekti.Peki suç kimde?Aslında yine halkta.E seçme.Eğer seçersen katlanırsın.

Ayrıca kimse istedi diye katılmadım savaşa.Hatta orduya alınmasamda uzun süre bekledim savaşmak için.Sonunda savaştım evet.Sonra yaralandım 10 gün.10 günün sonunda tekrar orduya girebilmek için yola çıktım ki üzerimden neredeyse 30 kişi geçti...Eh artık ben de sıkılmaya başladım....
E peki ne oldu?Sadece birisini 10 günlüğüne yaraladım.Ah tabii bir multi tarafından yaralanmıştım sanırım...Sıkılmakta haklıyımdır umarım...
ihtiyar96

ihtiyar96

MesajKonu: Geri: herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 10:05 am

barıs oyun forumdan bagımsız haklısın ama burad tek ses cıkarmak oyunu bırakmaktır zaten onların istedigide budur
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 2:33 pm

Alıntı :
Sonuç çok basit...

Reel hayattaki aşağılık komplekslerini sanal bir oyunda yaptıklarıyla bastırmak istiyolar...

[b]Olay bundan ibaret...

bu konuda valandile katılıyorum. cucur128 ve saz arkadaşları kendilerini oyuna fazlasıyla kaptırmış insanlar. mesela ben resmi forumun eski moduyumdur, ilk beylerbeyiyimdir, ilk belediye reisiyimdir ama bugün hiç bir yetkim yoktur akıl hocalığı bile talep etmem çünkü umurumda değil...benim için önemli olan bu oyundaki sevdiğim arkadaşlarla sohbet edebilmek...oyun kısmı sadece bahane. ama daltonlar dediğiniz o kişiler için durum aynı değil. bunlar sahip oldukları makamların gerçek hayatta da olduğunu sanıyorlar, itibar puanını karizma puanının zeka puanının, ellerindeki paranın gerçek hayatta da sanki kendilerine bir şeyler getirdiğini sanıyorlar. hakikaten bu psikolojik bir sorundur. Allah yardımcıları olsun. yoksa bu yaptıklarının başka bir açıklaması olamaz.
[/b]
Emaar

Emaar

MesajKonu: Geri: herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 2:55 pm

[quote="ahmetseker"]
Alıntı :
bu konuda valandile katılıyorum. cucur128 ve saz arkadaşları kendilerini oyuna fazlasıyla kaptırmış insanlar. mesela ben resmi forumun eski moduyumdur, ilk beylerbeyiyimdir, ilk belediye reisiyimdir ama bugün hiç bir yetkim yoktur akıl hocalığı bile talep etmem çünkü umurumda değil...benim için önemli olan bu oyundaki sevdiğim arkadaşlarla sohbet edebilmek...oyun kısmı sadece bahane. ama daltonlar dediğiniz o kişiler için durum aynı değil. bunlar sahip oldukları makamların gerçek hayatta da olduğunu sanıyorlar, itibar puanını karizma puanının zeka puanının, ellerindeki paranın gerçek hayatta da sanki kendilerine bir şeyler getirdiğini sanıyorlar. hakikaten bu psikolojik bir sorundur. Allah yardımcıları olsun. yoksa bu yaptıklarının başka bir açıklaması olamaz.
[/b][/b]

en güzelide bu sahislar resmi forumda "bu sadece bir oyun kendinizi bukadar kaptirmayin" derler lol!

karizmalar 255 degil 25500 olsun farketmez
bana yinede itici geliyolar Very Happy

herkez tarafından bilinen fakat gizli kalmış gercekler

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2