Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Saruhanda Korkutan Olaylar

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
kutuk

kutuk

Saruhanda Korkutan Olaylar Vide
MesajKonu: Saruhanda Korkutan Olaylar Saruhanda Korkutan Olaylar Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 10:37 am

Ben saruhan sancak ordusundayim divanin resmi ordusudur ve kendine guvenen 9 kisi orduya girmistir ordunun kurulma amaci edirneye yardima gitmek bulgarlarla carpismakti.Ve akabinde 2 gun once Genc_Kaptan kendi ordusunu kurmus ve ordusunu akhisarin sehirinicine sokmustur.Maksat ve olaylar hakinda hic bir bilgisi olmayan saruhan sancak ordusu askerlerinin sabahki hadiselerinde Genc_Kaptanin ordusuyla savastigimiz ortaya cikmistir.Boyle bir olay yapacaklarini bana soylememmislerdir.Ve 2 ordu savasmistir malesef ve bu olay cok zoruma gitti.Saruhani terk etmeye karar verdim.Osmanli halkina duyrulur. No No No No
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: Saruhanda Korkutan Olaylar Saruhanda Korkutan Olaylar Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 10:48 am

:S Ölen ya da yaralanan var mıymış bari? Emir affraid confused
kutuk

kutuk

MesajKonu: Geri: Saruhanda Korkutan Olaylar Saruhanda Korkutan Olaylar Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 10:54 am

EmirBerkKorkmaz demiş ki:
:S Ölen ya da yaralanan var mıymış bari? Emir affraid confused

Benim hadiselerimde birsey yok sadece savastigimiz yaziyor.
TosunPasa37

TosunPasa37

MesajKonu: Geri: Saruhanda Korkutan Olaylar Saruhanda Korkutan Olaylar Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 10:59 am

galiba olay başka ölen yaralanan yok tm bir savaş olsa ölü yada yaralı cıkardı kesin
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Saruhanda Korkutan Olaylar Saruhanda Korkutan Olaylar Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 11:01 am

ordulardan dağılan varmı? Neutral
TosunPasa37

TosunPasa37

MesajKonu: Geri: Saruhanda Korkutan Olaylar Saruhanda Korkutan Olaylar Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 11:10 am

Genc_kaptan hak etmiş bence şimdide beni kara listeye ekliycekmişVery Happy ve somaya gelicekmiş gelsin beklerim kellesini almak için
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Saruhanda Korkutan Olaylar Saruhanda Korkutan Olaylar Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 11:17 am

ooooo bak sen ordunun kurulma amacı farklı sanırım.Saruhanda at koşturmak Very Happy
TosunPasa37

TosunPasa37

MesajKonu: Geri: Saruhanda Korkutan Olaylar Saruhanda Korkutan Olaylar Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 11:18 am

ewt başkanlıgımı begenmişiyormuş indircekmiş gelicegi günü bekliyorum:D
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Saruhanda Korkutan Olaylar Saruhanda Korkutan Olaylar Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 11:24 am

Ordusunu düşmana ekle asesler ve gruplarla savun girsin bakalım Very Happy
efendiy

efendiy

MesajKonu: Geri: Saruhanda Korkutan Olaylar Saruhanda Korkutan Olaylar Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 11:40 am

Burada bir tane korkak bir tane de alık var. Korkak korkusundan kendini eğlendirme yoluna gidip korkusunu hafifletmeye çalışıyor alık da ona hemen inanacak kadar sazan ve saf birisi Very Happy Olayları tam öğrenmeden inanmaya ben alıklık diyorum, siz ne dersiniz bilmem lol!
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Saruhanda Korkutan Olaylar Saruhanda Korkutan Olaylar Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 12:10 pm

efendiy demiş ki:
Burada bir tane korkak bir tane de alık var. Korkak korkusundan kendini eğlendirme yoluna gidip korkusunu hafifletmeye çalışıyor alık da ona hemen inanacak kadar sazan ve saf birisi Very Happy Olayları tam öğrenmeden inanmaya ben alıklık diyorum, siz ne dersiniz bilmem lol!

sen neden bütün postlarında insanlara hakaret etmeye çalışıyorsun ? kullandığın hakaretleri onlarda sana kullanacak bunu biliyorsun değilmi?

bu olayları anlatan olmazsa bilende olamaz bilen bir kişi anlatmazsa insanlar duyduğuyla yetinir ona göre yorum yapar
TosunPasa37

TosunPasa37

MesajKonu: Geri: Saruhanda Korkutan Olaylar Saruhanda Korkutan Olaylar Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 12:31 pm

ölü yada yaralı yok şimdide genc intikam yemini etmiş galiba:D köpegin duası kabul olsaydı gökten kemik yagardı diycem agir olucak:D
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Saruhanda Korkutan Olaylar Saruhanda Korkutan Olaylar Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 12:32 pm

efendiy demiş ki:

Aaaaa bak sen tosuna korkan bana alık diyene bak oyunda efendiy diye birisi yok.Kimsin acaba sen yoksa gerçek kimliğinle yazacak kadar erkek değilmisin Laughing
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Saruhanda Korkutan Olaylar Saruhanda Korkutan Olaylar Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 12:35 pm

Helal olsun kaptan

Soyguna net çözüm

bana prens ve maxümün kellesünü getürünnnn Smile

Kimse kusura bakmasın bunlar saldırıyı hak etti Smile
Emaar

Emaar

MesajKonu: Geri: Saruhanda Korkutan Olaylar Saruhanda Korkutan Olaylar Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 12:41 pm

TosunPasa37 demiş ki:
köpegin duası kabul olsaydı gökten kemik yagardı diycem agir olucak:D

sakin deme Very Happy
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Saruhanda Korkutan Olaylar Saruhanda Korkutan Olaylar Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 12:43 pm

Der o der karakter fukarası

tosunpasanın huyudur korktumu sövmeye baslar Smile

heralde yine korktu bak söver yakında bu lol!
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Saruhanda Korkutan Olaylar Saruhanda Korkutan Olaylar Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 12:50 pm

Efendiler gazeteciniz Neco ya ilk gelen haberlere göre

loyalist adlı kişinin ordusu

genç kaptanın ordusuna saldırmıştır

sonucunda

loyalistin ordudan 2 kişi yaralanmıs

genç kaptanın ordudan ölen veya yaralanan olmamıstır...

bilginnizeee
TosunPasa37

TosunPasa37

MesajKonu: Geri: Saruhanda Korkutan Olaylar Saruhanda Korkutan Olaylar Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 1:58 pm

ben neden korkucam kapdan korksun
recai

recai

MesajKonu: Geri: Saruhanda Korkutan Olaylar Saruhanda Korkutan Olaylar Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 2:19 pm

Resmi forumda saruhanın ordusu zamanında gelmedi şimdi artık orduya gerek yok dağıtın orduyu diyorlar ama anlamışda değilim madem orduyu dağıtın diyorsunuz siz karesi diye niye ordu kuruyorsunuz yoksa saruhan'ı tehditler gerçekmiydiki orada bir ordu bulundurdunuz ve bu ordu kaç gündür orada???

Bu ordu uzun zamandır orda ise niye edirneye gelmedi???(Karesinin ordusu)
ozanbey

ozanbey

MesajKonu: Geri: Saruhanda Korkutan Olaylar Saruhanda Korkutan Olaylar Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 2:31 pm

ya bu ne ya bulgarları bitirmeden aramızda çarpışıoz
kutuk

kutuk

MesajKonu: Geri: Saruhanda Korkutan Olaylar Saruhanda Korkutan Olaylar Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 4:53 pm

efendiy demiş ki:

Bu zaat orduya katilma cesaretini dahi gosterememis ve burda millete korkak yaftasi yapistiriyor. burda akli sira malkocoglu gibi geziyor.Bu zaat saruhan maden muvesili madenler cokene kadar hic bir bilge vermemistir ne zamanki madenler coktu bu zaat gulerek madenlerin coktugunu soylemistir gerisini siz dusunun.
efendiy

efendiy

MesajKonu: Geri: Saruhanda Korkutan Olaylar Saruhanda Korkutan Olaylar Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 5:17 pm

kutuk demiş ki:
efendiy demiş ki:

Bu zaat orduya katilma cesaretini dahi gosterememis ve burda millete korkak yaftasi yapistiriyor. burda akli sira malkocoglu gibi geziyor.Bu zaat saruhan maden muvesili madenler cokene kadar hic bir bilge vermemistir ne zamanki madenler coktu bu zaat gulerek madenlerin coktugunu soylemistir gerisini siz dusunun.
Hahaha. Aklı kısa arkadaşıma bakın Very Happy Ben maden mütevelli değilim Smile Oyundaki ismim efendy ya da efendiy değil. İlla oyundaki ismimle nick alma gibi bir zorunluluğum yok. Benim kim olduğumun da bir önemi yok hatta. Ben düşündüklerimi söylüyorum.Erkekliğimi sınamak isteyeni yatağıma davet ediyorum. Heralde şüphesi kalmaz o kişinin lol!
kutuk

kutuk

MesajKonu: Geri: Saruhanda Korkutan Olaylar Saruhanda Korkutan Olaylar Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 5:25 pm

efendiy demiş ki:
kutuk demiş ki:
efendiy demiş ki:

Hahaha. Aklı kısa arkadaşıma bakın Very Happy Ben maden mütevelli değilim Smile Oyundaki ismim efendy ya da efendiy değil. İlla oyundaki ismimle nick alma gibi bir zorunluluğum yok. Benim kim olduğumun da bir önemi yok hatta. Ben düşündüklerimi söylüyorum.Erkekliğimi sınamak isteyeni yatağıma davet ediyorum. Heralde şüphesi kalmaz o kişinin lol!

Yalanin bin para uyuz herif korkalikla erkekligin ne alakasi var simdi.Demek ordada bir maraz var.Dikkat et duburde'de maraz olmasin. lol!
Emaar

Emaar

MesajKonu: Geri: Saruhanda Korkutan Olaylar Saruhanda Korkutan Olaylar Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 5:27 pm

efendiy demiş ki:
Erkekliğimi sınamak isteyeni yatağıma davet ediyorum. Heralde şüphesi kalmaz o kişinin lol!

valla bir erkegi yataga davet ederek ne kadar erkek oldugunu ispatlamis oldun zaten lol!
giantzeus

giantzeus

MesajKonu: Geri: Saruhanda Korkutan Olaylar Saruhanda Korkutan Olaylar Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 6:02 pm

Arkadaşlar hepinize öncelikle iyi günler dilerim....

Saruhanda bilgiğimiz gibi başımız bazı hırslı arkadaşlarımızla beladır... bu Hırslı arkadaşımız karediden destek alıp saruhan daki akhisar kasabasını sahiplenmişlerdir... ve bize ''iç savaş çıkarıcı'' lakabı takılmıştır...

Bu ordu sorun değil gerekirse bende savaşırım dağıtırız... genç_kaptan bir hiç, onu adamlarıda, ona destek veren 3-5 kişide... lakiiiiiiin.....

Lakin, bu saldırıyı resmi forumda karesi beylerbeyini desteklediğini duydum ve bu konuda karediden 1 zerre yardım aldığını, duyarsam artık karesi beylerbeyi süpergazi hakkında hiç süpem kalmayacak...

Kimse bana orduya ihtiyaç yok, dağıtın diye bir post atmadı, ayrıca özel edenlerde dolayı 4 gündür oyuna giremiyorum, girememden faydalık geç kaptan böyle bir girişimde bulunmuştur... Hakettiği cezayı alacaktır...

Lakin bundan sonra kimse bana yok iç savaş çıkardın, yok bilmemne yaptın demesin... izinsiz kurulan ordu gelip tepemize binecek bende buna sessizmi kalacam iç savaç çıkmsın diye? kusur bakmayın bunu ypamm... ölürsemde oyunu bırakırım çeker giderim ama kimsenin kabadayılık taslamasına izi vermeyecem benim eylaetimde!!!

Saruhan beylerbeyi, giantzeus!

Saruhanda Korkutan Olaylar

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : 1, 2  Sonraki