show_time
|
Konu: Geri: Saruhanda Korkutan Olaylar C.tesi Şub. 14, 2009 6:41 pm |
|
|
- Emaar demiş ki:
- efendiy demiş ki:
- Erkekliğimi sınamak isteyeni yatağıma davet ediyorum. Heralde şüphesi kalmaz o kişinin
valla bir erkegi yataga davet ederek ne kadar erkek oldugunu ispatlamis oldun zaten Haha ne güzelde söylemişsin Emaar tebrikler. Efendiy azıcık delikanlı olupta gerçek kimliğini açıklasanda öyle ahkam kessen forumda sahte bir nickin altına saklanıpta bülbül gibi şakımayıpta azıcık delikanlı olup gerçek isminle yazsan belki adam yerine koyabiliriz |
|
HADEZ
|
Konu: Geri: Saruhanda Korkutan Olaylar C.tesi Şub. 14, 2009 8:12 pm |
|
|
efendiy demiş ki: Hahaha. Aklı kısa arkadaşıma bakın Ben maden mütevelli değilim Oyundaki ismim efendy ya da efendiy değil. İlla oyundaki ismimle nick alma gibi bir zorunluluğum yok. Benim kim olduğumun da bir önemi yok hatta. Ben düşündüklerimi söylüyorum.Erkekliğimi sınamak isteyeni yatağıma davet ediyorum. Heralde şüphesi kalmaz o kişinin
Bu nasıl bir terbiyesizlik ya! Böyle bir mesajı biri buraya yazıyor ve kimse bir yaptırımda bulunmuyor öyle mi? 1 Ev her kimsen, buraya oyundaki isminle katılmak zorundasın! En azından yan tarafta (OYUNDAKİ ADIN) yazan yerde belirtmelisin bunu! Her kimsen, seninle konuşacak kişinin seni tanıma hakkı ve kim olduğuna göre cevap verme hakkı vardır. Bunu elinden alamazsın kimsenin!
2 Zaten o alttaki (Oyundaki Nikiniz) başlığını, oyundaki nikini kullanmayanlar için yapmışlar. Oyundaki nikini kullanmamak demek, dürüst olmamak demek değildir!
3 Senin kim olduğun çok çok önemli! Mesela ben seni tanımıyorum. Ama tanısam, eğer seninle aynı ailede, aynı partide aynı grupta ya da aynı her neyin içinde isem, ya senin çıkarılman için oy kullanırım ya da kendim çıkardım. Bu tavırdaki biri er ya da geç çevresindekilere de zarer verir nasılsa!
4 Düşündüklerini söyleyebilirsin ama fantafilerini söyleyemezsin! Hiç kimse burada bir diğerine sapıkça, saygısızca şeyler söyleyemez! Bu tavıra bir yaptırım uygulayacak yetkili yok mu forumda!
5 Şahsen ben senin erkek olup olmadığından şüphe ediyorum ayrıca da! Eğer erkeksen de nasıl bir erkek olduğunu merak ediyorum. Nasıl olduğunu bilirsem, çocuklarımın o şekil olmaması için önlem alabilirim en azından! O kadar tiksindim ki tavrından, sırf pislik olsun diye yatak teklifine evet diyesim geldi ama midem çok bulandı!
6 Bu tarz yazılar yazmaya niyetliysen, gidip resmi forumda göstersene hünerlerini!
Bu tavıra bir yaptırım uygulayacak yetkili yok mu forumda!
En son HADEZ tarafından C.tesi Şub. 14, 2009 8:18 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : alıntı düzeltmesi) |
|
SAYLI
|
Konu: Geri: Saruhanda Korkutan Olaylar C.tesi Şub. 14, 2009 8:13 pm |
|
|
erkeklik zaten onun bildiği kavramda saklı olsa biz bipppppppp erkek adam derdik ama işte bole sığ düşünceliler erkekliği seylerinde görüyor show abi |
|
HADEZ
|
Konu: Geri: Saruhanda Korkutan Olaylar C.tesi Şub. 14, 2009 8:19 pm |
|
|
kartal13 Kartal bu konuda çok doğru söylüyor. Birbirimize saygısızlık yapmak için kullanamayız bu forumu! Kullanmaya kalkanları da forum yönetimi engellesin lütfen?
show_time Shov çok haklı! Gerçek kimliğini kullanmayanları foruma almayın lütfen. Ben de bir hesap açıp, sırf ortalığı provake etmek için dümdüz küfretsem, kim nasıl ne diyecek ki?! |
|
kaansabri
|
Konu: Geri: Saruhanda Korkutan Olaylar C.tesi Şub. 14, 2009 8:33 pm |
|
|
ARKADAŞLAR MANTIKLI DÜŞÜNÜN VATANDA İÇ SAVAŞ VARKEN SEFERİMİ ÇIKILIR GENC_KAPTAN SORUNU HALLEDİLDİKTEN SONRA GEREKEN YAPILIR MERAK ETMEYİN. |
|
Calvus
|
Konu: Geri: Saruhanda Korkutan Olaylar C.tesi Şub. 14, 2009 10:09 pm |
|
|
Genc_kaptanın yaptığı kesinlikle onaylanamaz. o zaman bir iki arkadas bulan, ordu kurup reisi veya divanı istediği gibi değiştirir.
Kesinlikle içsavas falan cıkar görüşüne katılmıyorum. Canı sıkılan yönetimi beğenmeyen ordu kuramaz, kurmamalı.
Loyalist kazasker olarak sancak ordusunu kurmuş ve yasadışı kurulan bir ordu ile çatışmaya girmiştir. Kişiler önemli değil kurumlar önemlidir. divan bir kurumdur. divanı temsil eden kazaskerin önderliğindeki ordu yasalarla korunmalıdır. Burada yapılması gereken izinsiz kuralan ordunun en kısa sürede lağvedilmesi
ve bu orduyu kuran ve katılanlar hakkında yasal işlem yapılmalıdır.
Bu benim sahsi görüşümdür.
Saygılarımla |
|
HADEZ
|
Konu: Geri: Saruhanda Korkutan Olaylar Paz Şub. 15, 2009 3:06 am |
|
|
Çok doğru söylüyorsun Calvus. |
|
kutuk
|
Konu: Geri: Saruhanda Korkutan Olaylar Çarş. Şub. 18, 2009 4:37 pm |
|
|
Genc_Kaptan ve ordusunun suna soma kapilarina dayandigiyla ilgili haberler gelmeye basladi.Eger kaptan bu hareketiyle diyer kasabalarida tehdit edmeye basladi senden olmayanlarin kelesini alacagim diye tehditler yaptigi kulagima geldi.Dogruysa eger kaptana karsi savasmak sart olmustur. |
|
ozanbey
|
Konu: Geri: Saruhanda Korkutan Olaylar Çarş. Şub. 18, 2009 8:05 pm |
|
|
- kutuk demiş ki:
- Genc_Kaptan ve ordusunun suna soma kapilarina dayandigiyla ilgili haberler gelmeye basladi.Eger kaptan bu hareketiyle diyer kasabalarida tehdit edmeye basladi senden olmayanlarin kelesini alacagim diye tehditler yaptigi kulagima geldi.Dogruysa eger kaptana karsi savasmak sart olmustur.
|
|