tiger1617
|
Konu: Geri: Arnavutlarla Temas Kuruldu! C.tesi Şub. 14, 2009 5:37 pm |
|
|
En son tiger1617 tarafından C.tesi Şub. 14, 2009 5:41 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
_sahmeran_
|
Konu: Geri: Arnavutlarla Temas Kuruldu! C.tesi Şub. 14, 2009 5:40 pm |
|
|
hea la duydum onu bi bakayım şimdi. |
|
D4BBE
|
Konu: Geri: Arnavutlarla Temas Kuruldu! C.tesi Şub. 14, 2009 5:54 pm |
|
|
40-50 dili anında çevirebilen programlar var hemde anında basit cümleler kurarsanız randıman alırsınız
googlede ufak bir araştırmayla bulabilirsiniz. |
|
Edebali
|
Konu: Geri: Arnavutlarla Temas Kuruldu! C.tesi Şub. 14, 2009 8:32 pm |
|
|
|
|
HADEZ
|
Konu: Geri: Arnavutlarla Temas Kuruldu! C.tesi Şub. 14, 2009 8:38 pm |
|
|
- tiger1617 demiş ki:
- cengo05 demiş ki:
- zalime karşı müslüman veya hristiyan ayrımı yapmadan bir olunmalı.arnavutluk tarihi bağlarımızın olduğu bir ülke.bosnada öyle.ama bunların haricinde yanımıza gelen hristiyan devletlerinide reddetmemeliyiz.
Sana hem katılıyorum, hem katılmıyorum, çünkü tarihte hristiyanlar hep bize ihanet etmiştir ve iyi niyetimizi kötüye kullanmışlardır, ama eğer onların aralarını bozmak için onlarla tabiki dost olabiliriz. Onların aralarını bozmalıyız ve hristiyan birliğini dağıtmalıyız Arkadaşım, Osmanlıya en çok ihanet eden grupların müslüman ve Türk gruplar olduklarını bilmediğini düşünüyorum. Hatta Osmanlı tebası bazı Gayri müslüm halklara Müslüman olan gruplardan daha büyük güven duyulur ve itibar edilirmiş. Tarih konuşacaksak, tarih bilgimizi biraz derinleştirelim lütfen. Örneğin, yıllarca Yunan kilisesi Osmanlı İmparatorluğunun en sadık yardımcısı, destekçisi ve takipçisi olmuştur. Örneğin, Sırp kralları ve orduları birçok zaman Osmanlı ordusunda Yeniçerilerden sonraki en çok faydalı olan birlikler olmuşlardır. Örneğin, Araplar Müslünam olan bir devleti, osmanlıyı desteklemek yerine İsgilizlerle birlik olup, Osmanlı askerini öldürmüşlerdir. Yine örneğin, Anadolu beylikleri (ki birçoğu Türk ve Müslümandır) Osmanlıya karşı savaşmışlardır her fırsatta.
Olayın özü, sen güçlüysen VE İÇTE BİRLİĞİN VARSA kimse senin hakkında kötü eylemde bulunamaz. Güçsüzsen de pek dostun olmaz.
Biz iç birliğimizi ve dayanışmamızı sağlarsak, Yunanistan (bizim tutumumuza bağlı olarak) en sadık müttefikimiz bile olabilir. |
|
Emaar
|
Konu: Geri: Arnavutlarla Temas Kuruldu! C.tesi Şub. 14, 2009 8:44 pm |
|
|
- Edebali demiş ki:
biraz daha zaman gerekli arnavutlar ve bosnaklar bi düzenlerini oturtsunlar onadan sonra daha iyi olur acilirsa sirplarla falan ugrasmak zorunda kalirlar |
|
Edebali
|
Konu: Geri: Arnavutlarla Temas Kuruldu! C.tesi Şub. 14, 2009 9:14 pm |
|
|
- Emaar demiş ki:
- Edebali demiş ki:
biraz daha zaman gerekli arnavutlar ve bosnaklar bi düzenlerini oturtsunlar onadan sonra daha iyi olur acilirsa sirplarla falan ugrasmak zorunda kalirlar Bende öyle düşünüyorum;ancak bizden tecrübeli ve bilgili oyuncular oraya giderse ekonomi daha çabuk oturur.Bazı tecrübeli ve bilgililer hariç |
|
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: Arnavutlarla Temas Kuruldu! C.tesi Şub. 14, 2009 9:34 pm |
|
|
Sizden iyisi Şam'da kayısı komutanım
/Biraz yağ çekek de rütbe attırsın:D |
|
Edebali
|
Konu: Geri: Arnavutlarla Temas Kuruldu! C.tesi Şub. 14, 2009 11:46 pm |
|
|
- EmirBerkKorkmaz demiş ki:
- Sizden iyisi Şam'da kayısı komutanım
/Biraz yağ çekek de rütbe attırsın:D Emirim "Ne Şamın şekeri,ne Arabın yüzü" sen KP kasmaya devam et |
|