Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Arnavutlarla Temas Kuruldu!

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
tiger1617

tiger1617

Arnavutlarla Temas Kuruldu! - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Arnavutlarla Temas Kuruldu! Arnavutlarla Temas Kuruldu! - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 5:37 pm

lol! lol! lol!

En son tiger1617 tarafından C.tesi Şub. 14, 2009 5:41 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
_sahmeran_

_sahmeran_

MesajKonu: Geri: Arnavutlarla Temas Kuruldu! Arnavutlarla Temas Kuruldu! - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 5:40 pm

hea la duydum onu bi bakayım şimdi.
D4BBE

D4BBE

MesajKonu: Geri: Arnavutlarla Temas Kuruldu! Arnavutlarla Temas Kuruldu! - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 5:54 pm

40-50 dili anında çevirebilen programlar var hemde anında basit cümleler kurarsanız randıman alırsınız

googlede ufak bir araştırmayla bulabilirsiniz.
Edebali

Edebali

MesajKonu: Geri: Arnavutlarla Temas Kuruldu! Arnavutlarla Temas Kuruldu! - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 8:32 pm

Arkadaşlar inşallah yollar bir an önce açılırda yardımlaşmaya başlarız.Yollar açılmadığı takdirde ittifâkın hiç bir anlamı olmaz.Yollar konusunda Adminler sıkıştırılmalı diye düşünüyorum. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
HADEZ

HADEZ

MesajKonu: Geri: Arnavutlarla Temas Kuruldu! Arnavutlarla Temas Kuruldu! - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 8:38 pm

tiger1617 demiş ki:
cengo05 demiş ki:
zalime karşı müslüman veya hristiyan ayrımı yapmadan bir olunmalı.arnavutluk tarihi bağlarımızın olduğu bir ülke.bosnada öyle.ama bunların haricinde yanımıza gelen hristiyan devletlerinide reddetmemeliyiz.

Sana hem katılıyorum, hem katılmıyorum, çünkü tarihte hristiyanlar hep bize ihanet etmiştir ve iyi niyetimizi kötüye kullanmışlardır, ama eğer onların aralarını bozmak için onlarla tabiki dost olabiliriz. Onların aralarını bozmalıyız ve hristiyan birliğini dağıtmalıyız

Arkadaşım, Osmanlıya en çok ihanet eden grupların müslüman ve Türk gruplar olduklarını bilmediğini düşünüyorum. Hatta Osmanlı tebası bazı Gayri müslüm halklara Müslüman olan gruplardan daha büyük güven duyulur ve itibar edilirmiş.
Tarih konuşacaksak, tarih bilgimizi biraz derinleştirelim lütfen.
Örneğin, yıllarca Yunan kilisesi Osmanlı İmparatorluğunun en sadık yardımcısı, destekçisi ve takipçisi olmuştur.
Örneğin, Sırp kralları ve orduları birçok zaman Osmanlı ordusunda Yeniçerilerden sonraki en çok faydalı olan birlikler olmuşlardır.
Örneğin, Araplar Müslünam olan bir devleti, osmanlıyı desteklemek yerine İsgilizlerle birlik olup, Osmanlı askerini öldürmüşlerdir.
Yine örneğin, Anadolu beylikleri (ki birçoğu Türk ve Müslümandır) Osmanlıya karşı savaşmışlardır her fırsatta.

Olayın özü, sen güçlüysen VE İÇTE BİRLİĞİN VARSA kimse senin hakkında kötü eylemde bulunamaz. Güçsüzsen de pek dostun olmaz.

Biz iç birliğimizi ve dayanışmamızı sağlarsak, Yunanistan (bizim tutumumuza bağlı olarak) en sadık müttefikimiz bile olabilir.
Emaar

Emaar

MesajKonu: Geri: Arnavutlarla Temas Kuruldu! Arnavutlarla Temas Kuruldu! - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 8:44 pm

Edebali demiş ki:
Arkadaşlar inşallah yollar bir an önce açılırda yardımlaşmaya başlarız.Yollar açılmadığı takdirde ittifâkın hiç bir anlamı olmaz.Yollar konusunda Adminler sıkıştırılmalı diye düşünüyorum. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

biraz daha zaman gerekli
arnavutlar ve bosnaklar bi düzenlerini oturtsunlar onadan sonra daha iyi olur
acilirsa sirplarla falan ugrasmak zorunda kalirlar
Edebali

Edebali

MesajKonu: Geri: Arnavutlarla Temas Kuruldu! Arnavutlarla Temas Kuruldu! - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 9:14 pm

Emaar demiş ki:
Edebali demiş ki:

biraz daha zaman gerekli
arnavutlar ve bosnaklar bi düzenlerini oturtsunlar onadan sonra daha iyi olur
acilirsa sirplarla falan ugrasmak zorunda kalirlar
Bende öyle düşünüyorum;ancak bizden tecrübeli ve bilgili oyuncular oraya giderse ekonomi daha çabuk oturur.Bazı tecrübeli ve bilgililer hariç Wink
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: Arnavutlarla Temas Kuruldu! Arnavutlarla Temas Kuruldu! - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 9:34 pm

Sizden iyisi Şam'da kayısı komutanım Razz

/Biraz yağ çekek de rütbe attırsın:D
Edebali

Edebali

MesajKonu: Geri: Arnavutlarla Temas Kuruldu! Arnavutlarla Temas Kuruldu! - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 11:46 pm

EmirBerkKorkmaz demiş ki:
Sizden iyisi Şam'da kayısı komutanım Razz

/Biraz yağ çekek de rütbe attırsın:D
Emirim "Ne Şamın şekeri,ne Arabın yüzü" sen KP kasmaya devam et SmileSmileSmileSmileSmile

Arnavutlarla Temas Kuruldu!

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2