Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Beylerbeyi Sawron ???

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
recai

recai

Beylerbeyi Sawron ??? Vide
MesajKonu: Beylerbeyi Sawron ??? Beylerbeyi Sawron ??? Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 1:05 am

Arkadaşlar bugüne kadar Beyler sofrasına sadece Sancak beylerinin girdiği ve malum forum adminlerinin girdiği bilinmekteydi yada ben öyle biliyordum fakat bugün birşey farkettim
Şimdi Bu resme göre Sawron beylerbeyi olmuş sanırım yada kendisi sansürcülerden ama kimliğini gizlemeyi unutmuş Laughing Laughing

Buyrunuz Resim

Beylerbeyi Sawron ??? Beylersofrasql4
lider

lider

MesajKonu: Geri: Beylerbeyi Sawron ??? Beylerbeyi Sawron ??? Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 1:10 am

Captainkidd
Ecomic
Evrenos_beg
Giantzeus
Magusmilena
Mazoshist
Orkunhan
Sadrazam
Sawron
Supergazi

Bu beyler sofrasına girebilenlerin listesi

nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Beylerbeyi Sawron ??? Beylerbeyi Sawron ??? Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 1:11 am

Sawron bu burnunu her yere sokar Smile

klavuzu sawron olanın burnu kurtulmaz lol!
recai

recai

MesajKonu: Geri: Beylerbeyi Sawron ??? Beylerbeyi Sawron ??? Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 1:14 am

Vay be bizde ciddi ciddi beyler sofrası sanıyorduk adam gibi bişey zannediyorduk şu işe bakın bune rezalet ya Evil or Very Mad
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Beylerbeyi Sawron ??? Beylerbeyi Sawron ??? Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 1:49 am

Saka gibi,buda ispati oldu sanirim adam kayirmanin..Razz
Emaar

Emaar

MesajKonu: Geri: Beylerbeyi Sawron ??? Beylerbeyi Sawron ??? Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 2:09 am

yanlisim varsa söyleyin ama ben sawron divanda degil diye biliyorum
ne isi var o adamin orda
Çağan Bey

Çağan Bey

MesajKonu: Geri: Beylerbeyi Sawron ??? Beylerbeyi Sawron ??? Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 2:27 am

Divan da okey dörtü lazımmış onun için girmiş.

Hemen de yanlış anlıyosunuz Rolling Eyes
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Beylerbeyi Sawron ??? Beylerbeyi Sawron ??? Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 2:31 am

hey maşallah Smile
HADEZ

HADEZ

MesajKonu: Geri: Beylerbeyi Sawron ??? Beylerbeyi Sawron ??? Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 3:03 am

Nasıl bir forum idaresidir bu!
ihtiyar96

ihtiyar96

MesajKonu: Geri: Beylerbeyi Sawron ??? Beylerbeyi Sawron ??? Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 3:13 am

az öncede orkunhan yazmıs,
badsector

badsector

MesajKonu: Geri: Beylerbeyi Sawron ??? Beylerbeyi Sawron ??? Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 4:26 am

şşş rahatsız etmeyin milleti,
form onların değilmi istediklerini yaparlar, sizene allalaaa..
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Beylerbeyi Sawron ??? Beylerbeyi Sawron ??? Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 10:14 am

badsector demiş ki:

Shocked

Basketball Basketball Basketball

ya-huuu ya-huuu ya-huuu ya-huuu

Haydin Halaya Very Happy
Calvus

Calvus

MesajKonu: Geri: Beylerbeyi Sawron ??? Beylerbeyi Sawron ??? Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 10:22 am

recai demiş ki:
Arkadaşlar bugüne kadar Beyler sofrasına sadece Sancak beylerinin girdiği ve malum forum adminlerinin girdiği bilinmekteydi yada ben öyle biliyordum fakat bugün birşey farkettim
Şimdi Bu resme göre Sawron beylerbeyi olmuş sanırım yada kendisi sansürcülerden ama kimliğini gizlemeyi unutmuş Laughing Laughing

recai, Takdir ettim. Çok dikkatlisin.

Ben de tam forumu geziyormuşum Smile Hiç dikkatimi cekmedi Rolling Eyes
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Beylerbeyi Sawron ??? Beylerbeyi Sawron ??? Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 10:50 am

Ellemeyin milleti onlar kendilerini osmanlının en önemli kişileri sanıyolar osmanlı onlarsız yürüyemez sanıyorlar boşverin kafaya takmayın Very Happy
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Beylerbeyi Sawron ??? Beylerbeyi Sawron ??? Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 11:53 am

show_time demiş ki:
Ellemeyin milleti onlar kendilerini osmanlının en önemli kişileri sanıyolar osmanlı onlarsız yürüyemez sanıyorlar boşverin kafaya takmayın Very Happy
3

Show Halaya katıl o zaman...
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Beylerbeyi Sawron ??? Beylerbeyi Sawron ??? Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 11:54 am

badsector demiş ki:

Doru soze ne denir ki :P
Emaar

Emaar

MesajKonu: Geri: Beylerbeyi Sawron ??? Beylerbeyi Sawron ??? Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 11:59 am

show_time demiş ki:

lol!
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Beylerbeyi Sawron ??? Beylerbeyi Sawron ??? Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 12:53 pm

kral arthur ve yuvarlak masa şovalyeleri
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Beylerbeyi Sawron ??? Beylerbeyi Sawron ??? Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 12:54 pm

ya-huuu ya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuu
ya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuu
ya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuu

Haydi Halaya Smile
ihtiyar96

ihtiyar96

MesajKonu: Geri: Beylerbeyi Sawron ??? Beylerbeyi Sawron ??? Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 1:33 pm

dün direniş forumundan istifamı sundum. osmanlı icin hic birşeye karısmayan jet adminler baslıkları siliyorlar.

onlara ihtiyacımız olmadıgını göstermek icin istifaya destek istiyorum.
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Beylerbeyi Sawron ??? Beylerbeyi Sawron ??? Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 1:38 pm

Banlı olmasam 2. forumdan bende istifamı sunardım.
Valandil

MesajKonu: Geri: Beylerbeyi Sawron ??? Beylerbeyi Sawron ??? Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 2:06 pm

Arkadaşlar...

Özellikle sevgili akıncı komutanlarımdan ricam...

Direniş forumumuzu bu forumda açmanız...

Solon dengesiziyle bağlantılarımızı artık tamamen koparma zamanı gelmedimi?
Calvus

Calvus

MesajKonu: Geri: Beylerbeyi Sawron ??? Beylerbeyi Sawron ??? Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 2:21 pm

ihtiyar96 demiş ki:
dün direniş forumundan istifamı sundum. osmanlı icin hic birşeye karısmayan jet adminler baslıkları siliyorlar.

ben de hemen ayrılıyorum.
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: Beylerbeyi Sawron ??? Beylerbeyi Sawron ??? Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 3:38 pm

Alıntı :

duruma bir açıklık getirir misiniz arkadaşlar??? hmm
levozz

levozz

MesajKonu: Geri: Beylerbeyi Sawron ??? Beylerbeyi Sawron ??? Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 3:51 pm

açıklık şöyle söyliyim sana ahmetşeker geçen sefer ihtiyarın görevini yerine getirmedigini bahane ederek modlugu elinden aldılar .ve sansürcüleri getirdiler .sansürcülerin de kimler oldugunu bilmiyen kalmadı eşkiya tayfası oldugu gibi başımıza sansürcü oldu .ordu hareketlerine göre soygun tertiblemeye kadar vardı iş .ve görevini yerine getirmedigini söylerlerken zaten ihtiyarın modluk ayarları kurcalanmış ve müdahale şansı bırakılmamıştır .yani olay komploya döndü iyice .
birde iç savaşı tetikliyen konuşmalar ve sürekli edirne sancagında yapılan işler yüzünden gelibolunun izinsiz alınması işi tuz biber ekti ve saruhan iç savaşa sürüklendi ve bunun tartışmasını vede kararlarınıda direniş forumunda almaya başladılar . artık o direniş forumu bitmiştir .
mod olarak atanan kimligi açık belli insanlar ordaki konuşmaları sürekli dışarı sızdırıyor artık oranın güvenilirligi kalmamıştır .tartışmalar 2li polomik grup çatışmaları ve kışkırtmaya kadar vardı .yakında onun üzerinden insanlar birbirini bogazlayama başlıyacak.ben bunu görmek istememiyorum ve ordaki direniş forumundan da istifamı verdim.
yeterince açıklayıcıdır umarım.

Beylerbeyi Sawron ???

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : 1, 2  Sonraki