Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Beylerbeyi Sawron ???

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
Yetisbey

Beylerbeyi Sawron ??? - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Beylerbeyi Sawron ??? Beylerbeyi Sawron ??? - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 4:08 pm

sabah bende istifa başlığı açıp istifamı verdim,aynı dakikada başlık silindi ve forumdan çıkartıldım..İşlerine gelmeyen başlığı siliyorlar,istediklerini kilitliyolar..O forumda herhangi bir çözüm yoluna gidileceğini sanmıyorum..
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: Beylerbeyi Sawron ??? Beylerbeyi Sawron ??? - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 4:11 pm

Arkadaşlar, gördüğüm kadarıyla zihniyet aynı...benim orda askeriye ile ilgili birleşme önerim sanırım oldukça nasumane bir öneri olarak kalıyor...birleşme olacaksa bile orda olmayacağı çok belli...bir kaç tane forum eşkiyası oyunun içine etmeyi çok da güzel beceriyorlar. oyun adminleri şu multi128in burda yarattığı rahatsızlığın farkına varmadıkça o forumdan olumlu hiç bir şey çıkmaz çıkamaz
badsector

badsector

MesajKonu: Geri: Beylerbeyi Sawron ??? Beylerbeyi Sawron ??? - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 5:08 pm

bu ecomic kim? nerenin beyi yada yetkilisi bilen varmı?
listede ismini gördüm kafama takıldıda.

birkaç kişi kalmalı, olan biteni haber versin hiç olmazsa.
ve sayfayı farklı kaydet diyerek birisi o kısmın kopyasını alsın, sonradan silinen olursa karşılaştırma yaparız, ne geçecekse elimize geerçi.Smile
yokmu bi ingilizcesi kuvetli
olan biteni LJS ye aktaracak, işin zıvanadan çıktığını ve acil müdahale gerektiğini söyleyecek.
özellikle son dönem fiasko üstüne fiasko yaşanmakta resmi forumdan gelen haberlerie bakarsak.
badsector

badsector

MesajKonu: Geri: Beylerbeyi Sawron ??? Beylerbeyi Sawron ??? - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 5:11 pm

duyurularda moderatörlere uyarı diye bir mesaj olmalı, onu hatırlatıno kafasına göre mesaj yada adam silenlere.
bozkurt_019

bozkurt_019

MesajKonu: Geri: Beylerbeyi Sawron ??? Beylerbeyi Sawron ??? - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 5:50 pm

Bu tür adaletsizliklere, bu forumla sorunda yaşamış olsamda resmi forumdaki direniş formuna istifamı sunacağım.

Açıkçası koca osmanlıda dört beylerbeyinin girmesi gereken yere işi gücü olmayan kişilerin girmesi yada hayatında hiç beylerbeylik yapmamış kişilerin girmesi ilginçtir.
Forum kurallarını sağlamakla yükümlü kişilerin kendi kurallarını kendilerinin ihlal etmesi açıkçası hoş ve sürpriz değildir.Saygılarımla
ihtiyar96

ihtiyar96

MesajKonu: Geri: Beylerbeyi Sawron ??? Beylerbeyi Sawron ??? - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 8:44 pm

badsector demiş ki:

ve sayfayı farklı kaydet diyerek birisi o kısmın kopyasını alsın, sonradan silinen olursa karşılaştırma yaparız, ne geçecekse elimize geerçi.Smile
olan biteni LJS ye aktaracak, işin zıvanadan çıktığını ve acil müdahale gerektiğini söyleyecek.
özellikle son dönem fiasko üstüne fiasko yaşanmakta resmi forumdan gelen haberlerie bakarsak.

economik sürekli savasan cok kezde ölen bir akıncı komutanıdır.
bozkurt_019

bozkurt_019

MesajKonu: Geri: Beylerbeyi Sawron ??? Beylerbeyi Sawron ??? - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 9:08 pm

badsector demiş ki:

Badsector listeye baksana altını çizdiklerim haricinde diğerlerinin ne işi var çok merak ediyorum.

Beyler Sofrası Listesi

Captainkidd
Ecomic
Evrenos_beg
Giantzeus (Saruhan Beylerbeyi)
Magusmilena
Mazoshist
Orkunhan
Sadrazam
Sawron
Supergazi (Karesi Beylerbeyi)

Bu iki kişi dışında diğerlerinin ne işi var orada çok merak ediyorum.Ayrıca Bursa ve Edirne Sancakbeyi neden ekli değil onu da ayrıca merak ediyorum.Çok ilginç.Açıkçası iyice zıvanadan çıkıldı ve birşeyler yapılmalı
Emaar

Emaar

MesajKonu: Geri: Beylerbeyi Sawron ??? Beylerbeyi Sawron ??? - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 10:00 pm

bildigim kadariyla edirne beylerbeyi spiritless resmi forumdan banli
badsector

badsector

MesajKonu: Geri: Beylerbeyi Sawron ??? Beylerbeyi Sawron ??? - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 10:20 pm

zaten listedede ismi yok
Valandil

MesajKonu: Geri: Beylerbeyi Sawron ??? Beylerbeyi Sawron ??? - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 10:26 pm

Banlı olmasına ne hacet...

Bey seçileli neredeyse 2 ay oldu embesil solon hâla bizden birini mod atamadı vekaleten...

Binbir türlü aptalça bahane sunuyo...
Emaar

Emaar

MesajKonu: Geri: Beylerbeyi Sawron ??? Beylerbeyi Sawron ??? - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 10:52 pm

badsector demiş ki:
zaten listedede ismi yok

zaten orda olmamasinin sebebi olabilir manasinda söyledim Very Happy
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Beylerbeyi Sawron ??? Beylerbeyi Sawron ??? - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 11:41 pm

Yaw amma buyudu bu olay,Alti ustu sawron'u kayiriyorlar,bunda sasilacak ne var??

lol!
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Beylerbeyi Sawron ??? Beylerbeyi Sawron ??? - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Şub. 16, 2009 3:03 pm

Solon128 1. forumda bir arkadaşımızın magusmilenanın beyler sofrasında görülmesi üzerine açtığı konuyu şu şekilde bir yazıdan sonra kilitlemiş.İşte solon'un mesajı;

beyler sofrasi sancak beylerinin sancaklari ile
ilgili konulari tartisip, ortak karar almalari icin acilmistir.
beylerin ortak kararlar alarak osmanli yuksek mahkemesi, ortak ordular
kurmasi, etkin iletisim vs. icin dusunulmustur.
beyler sofrasi osmanlinin birlik ve beraberligi icin ugrasanlarin
fikirlerini rahatca ve konular amacindan cikmadan tartisabilmesi icin
genisletilmistir. uyeleri oyunda yeterli bilgi ve tecrubeye sahip
kisiler arasindan secilmistir. beyler sofrasi bilgisiz, onyargili,
ogrenmeye karsi ve konulari amacindan saptirmaya calisan kisiler
olmayan, osmanlinin birligi icin bir calisma ortamidir.

kilitlendi

SONUNDA BUNU DA GÖRDÜK.HADİ HAYIRLISI
Emaar

Emaar

MesajKonu: Geri: Beylerbeyi Sawron ??? Beylerbeyi Sawron ??? - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Şub. 16, 2009 3:10 pm

konulari birileri saptirmasin diye kurulmussa sawron ve magusmilenanin orda ne isi var
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Beylerbeyi Sawron ??? Beylerbeyi Sawron ??? - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Şub. 16, 2009 3:11 pm

Buradan Solon'un burayi takip ettini anlayabiliriz Very Happy
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: Beylerbeyi Sawron ??? Beylerbeyi Sawron ??? - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Şub. 16, 2009 3:46 pm

turkscihad demiş ki:
Solon128 1. forumda bir arkadaşımızın magusmilenanın beyler sofrasında görülmesi üzerine açtığı konuyu şu şekilde bir yazıdan sonra kilitlemiş.İşte solon'un mesajı;

beyler sofrasi sancak beylerinin sancaklari ile
ilgili konulari tartisip, ortak karar almalari icin acilmistir.
beylerin ortak kararlar alarak osmanli yuksek mahkemesi, ortak ordular
kurmasi, etkin iletisim vs. icin dusunulmustur.
beyler sofrasi osmanlinin birlik ve beraberligi icin ugrasanlarin
fikirlerini rahatca ve konular amacindan cikmadan tartisabilmesi icin
genisletilmistir. uyeleri oyunda yeterli bilgi ve tecrubeye sahip
kisiler arasindan secilmistir. beyler sofrasi bilgisiz, onyargili,
ogrenmeye karsi ve konulari amacindan saptirmaya calisan kisiler
olmayan, osmanlinin birligi icin bir calisma ortamidir.

kilitlendi

SONUNDA BUNU DA GÖRDÜK.HADİ HAYIRLISI

komik diyorum baska birsey demiyorum. Very Happy
mogutcu

MesajKonu: Geri: Beylerbeyi Sawron ??? Beylerbeyi Sawron ??? - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Şub. 16, 2009 4:33 pm

Bende dün istifamı vermişdim. Bundan sonra direnişi burada organize ederiz.
bozkurt_019

bozkurt_019

MesajKonu: Geri: Beylerbeyi Sawron ??? Beylerbeyi Sawron ??? - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Şub. 16, 2009 4:46 pm

Pardon ama ben bu oyunu Osmanlının kurulduğundan beri oynuyorum.Kısacası Sawron,Magusmilena ve diğer üyeler yokken biz osmanlıyı düzlüğe çıkarıyorduk.
Beyler Sofrasına katılan kişiler çok mu tecrübeli yada çok mu öneri sunan kişilerdir.
Valandil

MesajKonu: Geri: Beylerbeyi Sawron ??? Beylerbeyi Sawron ??? - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Şub. 17, 2009 5:59 pm

Gerizekalı solonun son bombası Laughing

Sawronmuymuş o çok bilgili erdemli kişi Laughing

Tanımasak inanıcaz... lol!

Beylerbeyi Sawron ???

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2