Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!!

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
nicomedia1

nicomedia1

MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! Vide
MesajKonu: Mollanın msn hacklenmiş sıra bendeymiş MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 5:15 pm

Mollanın oyun hesabını biri hacklemiş Smile bir şeyler anlatıyor bana msn de ama anlamıyorum lol!

Sıra bendeymiş lol!
Yetisbey

MesajKonu: Geri: MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 5:18 pm

dur olm ne sıra sende, sıra bendeymiş,bana senden önce söyledi Very Happy
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 5:19 pm

yok la ilk bana dedi Very Happy:D bende güldüm gülme lan diyor ben kahkaha atmaya basladım lol!

efenim listemdekiler hacklenirsem ben degilim küfür filan gelirse yani Smile
kutuk

kutuk

MesajKonu: Geri: MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 5:19 pm

nico osmanlidan gittin hala copluge bakan karga gibi gozun burda.Yavas yavas elinizi ayaginizi cekin osmanlidan.Irlanda'da daha mutlu olursun oralara kafani yor artik ha.
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 5:22 pm

sen ne dion hacı lol! sen yorma kafanı Smile maxim dayın prens amcana git sen ya-huuu
badsector

badsector

MesajKonu: Geri: MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 5:22 pm

birde mollanın he Shocked
kim yaptıysa yandı o.
tabi beraberinde pek çok kişi,
vakti zamanında haksız silindim diye yapmadığı isyan kalmayan biri bundan sonra neler yapar dersiniz.
geçmiş olsun diyelim..
kutuk

kutuk

MesajKonu: Geri: MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 5:25 pm

nicomedia1 demiş ki:
sen ne dion hacı lol! sen yorma kafanı Smile maxim dayın prens amcana git sen ya-huuu

Cok severim bu lafi haci. cheers cheers cheers Sen beni taniyorsun ve asil ben onlarin amcalari olurum sen once yaptigin haltlari temizle sonra baskalarina laf sokmayi dene.
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 5:29 pm

kutuk demiş ki:
nicomedia1 demiş ki:

Cok severim bu lafi haci. cheers cheers cheers Sen beni taniyorsun ve asil ben onlarin amcalari olurum sen once yaptigin haltlari temizle sonra baskalarina laf sokmayi dene.

yoksa senmi hackledin lol! lol! yine bir gizli kumando king acaba bu amca kim afro

efenim bu forum hepimizin görmek istemiyorsan uzayabilirsin ufak ufak Smile

ayrıca istedigim haltı yerim seni ilgilendirmez. Paraylamı görevlendiriyorlar bunları yaw lol! lol!
badsector

badsector

MesajKonu: Geri: MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 5:33 pm

irlanda demişken aklıma geldi nico irlanda ne alemde sunshine e slm söle bizden bu arada
bulgarlar aldımı divanı falan?
kutuk

kutuk

MesajKonu: Geri: MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 5:35 pm

nicomedia1 demiş ki:
kutuk demiş ki:
nicomedia1 demiş ki:

yoksa senmi hackledin lol! lol! yine bir gizli kumando king acaba bu amca kim afro

efenim bu forum hepimizin görmek istemiyorsan uzayabilirsin ufak ufak Smile

ayrıca istedigim haltı yerim seni ilgilendirmez. Paraylamı görevlendiriyorlar bunları yaw lol! lol!

Yav bu cocuk omurlere bedel sen ye haltlarini devam et cok saglam laf koyarim altindan kalmazsin dusunceleri.Arayada simel eklerim icemen dumur olursun mantigi.Zekan anlasiliyor senin saruhanda tanigin varsa sor bakalim kutuk kimdir neyin necisidir.Aldigin cevaplar karsinda dumur gibi gezersin sonra bu forumda seni ve tayfani bu forumda gormek cok guzel tarafsiz bir forum oldugu icin ve arada sira sizinde ciklamalariniz ciksin meydana.
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 5:37 pm

valla sunsiden selam var

geçen dedim 77 bin i ne zaman götürecen

Osmanlı daha çookk bekler dedi Smile

Bence Siz o malları unutun üstüne bi su için sunsi o malları getirmez lol!

İrlanda meyhanelerinden çıkmıyor ..

Ordu Negrum işte liste çıkardı

İngiltere - İrlanda savaşta

bende meydanlara inecem soyguna sıgırları kestikten sonra Smile

nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 5:42 pm

heeeeeee

akhisardan kütük lol! anladım

geçen sizin ekmek teknenize çomak sokmuştuk eve hatırladım lol! çok pardon yaw lol!

Merak etmeyin saruhan sizden kurtulacak ya-huuu Prensle maximin amcası kütük bey haha

kutuk

kutuk

MesajKonu: Geri: MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 5:49 pm

nicomedia1 demiş ki:
heeeeeee

akhisardan kütük lol! anladım

geçen sizin ekmek teknenize çomak sokmuştuk eve hatırladım lol! çok pardon yaw lol!

Merak etmeyin saruhan sizden kurtulacak ya-huuu Prensle maximin amcası kütük bey haha

Simdi bu olmadi bak cok ayip ettin sen nasil bizim tekneye cokam soktun ve o tekne dagildi.Helal olsun sana be ne adamsin sen yav sasirdim kaldim bak simdi.Amcana saygida kusur etme biraz daha arastir ha o zaman anlarsin.
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 5:53 pm

Mollanın msnini hackleyen adam herkese sıra sende demiş lol!

Hay Allah makara yaw ya-huuu
Aksen090

MesajKonu: MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 5:56 pm

molla efendinin söylediğine göre bu gün meyhanede masatlik ile muhabbet ederken birden meyhaneden düşmüş,msn i kapanmıs ve başka bir bilgisayarda msn actınız yazısı gelmiş.bunun üzerine molla efendi oyunu kapatıp tekrar açmış ve siliniyorsunuz yazısı gelmiş...
bu yapılan saldırı gerçekten SEREFSİZLİKTİR...
kendisini rk nın belası olarak tanımlayan ver herkese küfür eden bu arkadası allaha havale ediyoruz...
dikkatimizi ceken nokta...
molla efendinin oyun için kullandıgı msn adresini,yeniçeri sitesini ve oyun hesabını siliyolar ama normalde kullandıgı msn e karışmıyorlar...
yapılan bunca emek boşa gitmiştir...yen,içeri sitesini gezen arkadaşlar ne kadar emek harcandıgını bilirler...ama hersey yeniden yapılır,hersey eski haline geri getirilir...
fakat bu yapılan hırsızlıktır,emek hırsızlıgıdır...
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 5:58 pm

https://kralliklar.all-up.com/osmanly-ymparatorluou-f2/mollanyn-msn-hacklenmi-syra-bendeymi-t5772.htm

yoksa sanadamı sıra sende dedi lol! Yalnız degiliz yetiş Smile
mturkkan

mturkkan

MesajKonu: Geri: MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 5:59 pm

arkadasım o bana yapıldı ordum dagıtıldı neyim var neyim yok gitti adminler bunu normal karşlıyor
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 5:59 pm

Haberim var aksen. Adam bana msnden küfürler yağdırdı. Ondan sonra mollayı sevmem dedim. Bana sevdim seni, ben de mollayı sevmem dedi:D
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 6:00 pm

Adam bana msnden küfürler yağdırdı. Ondan sonra mollayı sevmem dedim. Bana sevdim seni, ben de mollayı sevmem dedi:D lol!
Aksen090

MesajKonu: Geri: MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 6:03 pm

ya bende diyorum ki eger bunu yapan adam delikanlıysa cıksın ben yaptım desin...ama öyle adam var mı bu oyun da bilmiyorum:
kutuk

kutuk

MesajKonu: Geri: MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 6:09 pm

Mollanin ne yaptigi hic onemli deyil oyunun oyun oldugunu bunu kavramak lazim.Mollaya yapilan gercekten cok ayip ve yapanlarin emek hirsizligi yaptigi icin allah belasini versin.
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 6:11 pm

Valla bunları yapanlar MAL
Şimdi okuyordur bu yazıları o MAL SmileSmile
Aksen090

MesajKonu: Geri: MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 6:36 pm

arkadaslar yinede herkes dikkatli olsun bu adamlar mallara ellemiyorlar...adminlere küfür ediyorlar...zaten silineceksiniz yazıncada yapıcak bişey kalmıyor...herkes dikkat etsin bu adam msnde herkesin hesabını alacagım diyor...
sanırım oyunda önemli kişilere yapılan bir saldırı bu...
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 7:08 pm

elinden geleni ardına koymasın
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 7:09 pm

nico sen suns la muhabbet mi ediyon ??
eğer gerçekten muhabbet ediyosan helal olsun sana

MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!!

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : 1, 2  Sonraki