Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!!

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
Emaar

Emaar

MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 7:26 pm

bildigim kadariyla nicoda bi kasabanin ödenegini yürütmüs giderken Very Happy
konusmasinda bi sakinca yok bence Very Happy
samsa_cavus

samsa_cavus

MesajKonu: Geri: MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 7:35 pm

bu yaratık adam mı ben ona o gozle bıle bakmiyorum sadece uzaktan havlamakla yetınıyor
insanda haysıyet varsa bırazcık oyle uzaktan kufur etmez
sıkıyorsa yuzume karsı soylesın onu
ama tabı onlar gıbılerınde o cesaret cook nadır
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 7:36 pm

tabi ediyorum irlanda meyhanelerinde diyorum ben gidecem geri 500 akçeyi götürmeye sende gelecenmi dedim

o da Osmanlı daha çok bekler dedi SmileSmileSmile

son muhabbetimiz oldu zaten ondan sonra sunsiyi görmedim..

İrlandalılarda böm böm bakıyor zaten lol!

tabi bunları ingilizce konusuyoruz ya-huuu Türkçe fısıldasam o kesin sildirir beni

77 bin akçenin acısını daha atlatamadı lol!
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 7:38 pm

demin mollanın hesabını hackleyenle konuştuk beni tehdit etti tabi cevabını okkalı alınca engelledi Laughing
Istanbull

Istanbull

MesajKonu: Geri: MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!! - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Şub. 15, 2009 8:32 pm

Molla pcsine saldırıldıgının farkındaydı.Birileri karıştırıp duruyo demişti enson format 3-4 gün evvel format atmıştı neyse sağlık olsun.

MOLLA'nın BİLGİSAYARINA SALDIRI:!!!!

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2