|
Yazar |
Mesaj |
Qarizmax
|
Konu: Geri: VERGİ!!!! C.tesi Şub. 21, 2009 1:05 pm |
|
|
=) |
|
|
|
_almira_
|
Konu: Geri: VERGİ!!!! C.tesi Şub. 21, 2009 1:20 pm |
|
|
arkadaşlar sürekli hakaret içindesiniz sonra hakaretleri benim üzerime yıkıyorsunuz bak bakalım kim hakaret etmiş önce nistel sürekli suçlama içindesiniz vergi koyarken kimseye sormaz başkan belediyenin ihtiyacı varsa koyar kimseyi alakadar etmez artı ister 50 akçe ister 5 akçe
kasabada kimse yok o yüzden mallar belediyede kalıyor eyalette bazı alımları kapadı para bitti haliyle savaş herkesi bireysel olarak etkilediği gibi belediyeleride etkiledi daha fazla düşmeyin hakaretlerinize bi son verin belediye için siz nekadar çalıştıysanız diğer kişilerde okadar çalıştı sürekli biz bunu yaptık biz şunu yaptık demeyin yeter uzatmayın artık
- Nistel demiş ki:
- amma çalısıyorlar ha kasabadada kimse kalmdaı reisler neler yaptı acaba biz ykkken tabi kontrol eden biri yok hayırlısı
senmi bizi kontrol ediyodun yoksa bizmi seni nistel sen kendini ne sanıyosun hala anlamış değilim anlamadığın şeylere daha fazla kafanı yorma yazıktır kafana ayrıca her hafta rapor veriliyor hıı bide forumda konu açıp sürekli tartışma çıkaran kim bakın bi herzamanki gibi önce sen sazan gibi atlayıp hakaret ediyorsun ayrıca ben senin hiçbişi yaptığını görmedim nistel 15 akçenin lafını yapmıyoruz diyosunuz ama hala hakeretler içindesiniz Qarizmax ablan olarak bazı şahısları daha fazla muhatap almamanı istiyorum |
|
|
|
Qarizmax
|
Konu: Geri: VERGİ!!!! C.tesi Şub. 21, 2009 1:26 pm |
|
|
Laflar yherine ulasilmis söz anlasilmistir =) Love You Ablacim =) |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: VERGİ!!!! C.tesi Şub. 21, 2009 1:33 pm |
|
|
EVT BEKLENEN ADIMDA GELDİ reise ablasından tam destek!!!! tartısmasak nasıl doğruya varacaz bana solermisin başlığı ben açtım nedeni ne diye öğrenmek için ama hala bi cvb verilmedi dediğiniz tek sey belediye isterse vergi koyar kaçıncı defa dır soruyom anlamadım belediye savas zamanı para bulamazken savaste geliri olmayan bizler o çok küçümsediğiniz 15 akçeyi nerden bulacak...tabi siz bunları nerden bileceksiniz oturun çanda bakın rahatınıza nslsa osmanlıda duyarlı olacak bir çok insan var vatanını savunacak...ama unutmayın 15 akçe değil 3 akçe bile savas zamanı ole değerleniyor ki anlatamam size bizler silahlarımızı satarak savasırken sizler nerdeydiniz belediyeyi sew1 lere bırakmamak için çan da duruyordunuz demi...siz bakın rahatınıza... |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: VERGİ!!!! C.tesi Şub. 21, 2009 2:12 pm |
|
|
arkadan tampon yapan takımın fullbeyni gelmiş..naber yanlıslıkla silinip seviye 0 diriltilen insan nasıl gidiyor.multiciliği bıraktınmı yoksa.aa yazık olmuş..kasabada görüşürüz tampon ustası gelince benimle uğraşmak için en yureklınızı yollayın yanıma olurmu amatorler can sıkar anguttur sen cok iyi bilirsin.. |
|
|
|
_almira_
|
Konu: Geri: VERGİ!!!! C.tesi Şub. 21, 2009 2:15 pm |
|
|
sayli ben kaçıncı kez söylüyorum bilmiyorum belediyenin vergi puanı yoktu ve o günde isyan olcak diye bi duyum aldık ve toplanıp kasayı kitledim ogünde işe girdiğim için isyan edemedim asesleri 4e çıkardım vergi koyarlarsa diyede 5 akçelik bi vergi koy dediler ama dediğim gibi puan yoktu bende o rahatlıkla en düşük fiyata vergi fiyatlarını kaydettim birde vergiye daha önce girmemiştim ve vergiler 50şer akçede kayıtlıydı yani ben kendi düşüncemle vergiyi koymadım divandakilerle toplandık ve bana vergiyi 5 akçeden koy dediler yani vergi koymamın sebebi belediyenin çok kötü durumda olması değil gereken açıklamayıda yaptığıma göre daha fazla hakaret edilmesin lütfen |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: VERGİ!!!! C.tesi Şub. 21, 2009 2:17 pm |
|
|
way way hakaret edilmesin diyen hanfendi ne kadarda temiz ahlaklı erbiyeli yahu..utanmazın önunde gıdenden bole sözler sasırtıyor beni |
|
|
|
_almira_
|
Konu: Geri: VERGİ!!!! C.tesi Şub. 21, 2009 2:18 pm |
|
|
- Nistel demiş ki:
- arkadan tampon yapan takımın fullbeyni gelmiş..naber yanlıslıkla silinip seviye 0 diriltilen insan nasıl gidiyor.multiciliği bıraktınmı yoksa.aa yazık olmuş..kasabada görüşürüz tampon ustası
gelince benimle uğraşmak için en yureklınızı yollayın yanıma olurmu amatorler can sıkar anguttur sen cok iyi bilirsin.. sen bu dünyada gördüğüm en ahlaksız seviyesiz ve terbiyesiz kişisin ben senin gibi multici değilim sen işini başarıyla yapıyorsun bravo sana ahlaksızlığı kes artık dengesiz konuşmalar sergilediğine göre beyninde bi sorun var sanırım madem çandan taşındın daha fazla seni alakadar etmeyen konularda konuşma ayrıca terbiye seviyenide böylece görmüş olduk ahlaksız |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: VERGİ!!!! C.tesi Şub. 21, 2009 2:19 pm |
|
|
saol ablada ben sana hakaret etmedim etmemde zaten büyüğümsün... SAYGILARIMLA... |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: VERGİ!!!! C.tesi Şub. 21, 2009 2:20 pm |
|
|
bana ahlak dersi vrmen için bi abdest al ağzını gargara yap gel.. bu ahlak dersi veren bayan forumda kufredip 2 gun sonra meyhanede selam veren değilmiydi..olabilirmi bilmiyorum kendisi çok iyi bilir |
|
|
|
_almira_
|
Konu: Geri: VERGİ!!!! C.tesi Şub. 21, 2009 2:22 pm |
|
|
nistel bana bak daha fazla aşağılaşma tertbiyesizleşme git ailenden biraz terbiye al daha büyüklerle nasıl konuşulacağını bilmiyosun sayli sana lafım yok ama şunu susturun daha fazla terbiyesizleşmesin |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: VERGİ!!!! C.tesi Şub. 21, 2009 2:24 pm |
|
|
nistel abi tamam biz yapacağımızı yaparız biz küfrederek bi yere varmayalım sende sakin ol nistel abi baksana reis aradan çıktı şimdi azra ya satasmamıza gerek yok yeter kapansın konu... |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: VERGİ!!!! C.tesi Şub. 21, 2009 2:28 pm |
|
|
insan gibi insanlarla konuşmayı çok iyi biliyorum merak etme..ayrıca çanlıyım çanakkalede yazılı olmam bişi değiştirmez dönüşte tekrar gelicem..belki bu sefer siz taşınmaya başlarsınız ordan değilmi nasıl olsa kimseyi dizginliyecek biri yok.. |
|
|
|
suskun68
|
Konu: Geri: VERGİ!!!! C.tesi Şub. 21, 2009 2:37 pm |
|
|
konuşmaların hiç birini okumadım da len sayli iki birde konu açıp ortalığı karıştırma :S adam olun azcık |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: VERGİ!!!! C.tesi Şub. 21, 2009 3:06 pm |
|
|
ya ben sadece kafamdaki soruların cvb ını bulmak için baslık açıyorum demek ki zamanında sizler bazı yanlışlar yapmışınız ki sürekli tartısma çıkarıyonuz...adamlıktan kastın ne anlamadım ama pekte umursamadım yazını... |
|
|
|
samsa_cavus
|
Konu: Geri: VERGİ!!!! C.tesi Şub. 21, 2009 3:44 pm |
|
|
abı nedır yaa bir kayırp oluyorum çanda iç savaş cikiyor saylı nıstel sizinle goruşmem lazım adresim sızde vardır mutlaka goruşmelıyız 3 gunun kaldı çan:D:D |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: VERGİ!!!! C.tesi Şub. 21, 2009 3:48 pm |
|
|
oooo samsa abicim nerelerdesin ben de adresin yok ama ben bulurum...nistel su aralar nerde bende bulamıyom onu ama cidden bi görüşme yapmamız lazım... |
|
|
|
suskun68
|
Konu: Geri: VERGİ!!!! C.tesi Şub. 21, 2009 4:21 pm |
|
|
ahhh şu sayliyi kaale alabilsem tın deyip geçiyon saylicimm ama sayli bak çok gaz a gelme olur mu |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: VERGİ!!!! C.tesi Şub. 21, 2009 4:40 pm |
|
|
ne saçmaladın anlamadım ama yukarda gereksiz seyler yazdığın kesin ben kimsenin gazaına gelişiyle buraya yazı yazmıyorum kendi isteklerimi dile getiriyorum o gaza gelmek eylemi bi sizde geçerli bildiğim kadarıyla... |
|
|
|
samsa_cavus
|
Konu: Geri: VERGİ!!!! C.tesi Şub. 21, 2009 5:05 pm |
|
|
saylı aldın mı aga msji |
|
|
|