|
karesi divanının yeni beyi REELMAN!!! |
|
|
Yazar |
Mesaj |
Aksen090
|
Konu: karesi divanının yeni beyi REELMAN!!! Perş. Şub. 19, 2009 5:24 pm |
|
|
karesi divanı beylik seçimi sonuclarına göre reelman aldıgı 7 oy ile bey olmuştur... karesi divanı artık dogru yolu buldu diyorum... bizim padişah gazi ve yandaşları bu sefer tahttan düştü...hayırlısı buydu hayırlı olan oldu
Magusmilena : Magusmilena Sawron : Magusmilena Mozde : Magusmilena Reelman : Reelman Masatlik : Reelman Ganfig : Reelman Molla_ : Reelman Supergazi : Magusmilena Canko : Reelman Aksen090 : Reelman Mayda : Reelman Del1jojuk : Magusmilena |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: karesi divanının yeni beyi REELMAN!!! Perş. Şub. 19, 2009 5:25 pm |
|
|
Avuclarını yaladılar desenize |
|
|
|
kutuk
|
Konu: Geri: karesi divanının yeni beyi REELMAN!!! Perş. Şub. 19, 2009 5:27 pm |
|
|
Hayirli olsun karesiye. |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: karesi divanının yeni beyi REELMAN!!! Perş. Şub. 19, 2009 5:27 pm |
|
|
hayırlı olsun görev dağılımı yapılmışsa onuda yazarmısın?? |
|
|
|
Aksen090
|
Konu: Geri: karesi divanının yeni beyi REELMAN!!! Perş. Şub. 19, 2009 5:28 pm |
|
|
daha yapılmadı abi bizde onu bekliyoruz... |
|
|
|
Aksen090
|
Konu: Geri: karesi divanının yeni beyi REELMAN!!! Perş. Şub. 19, 2009 5:29 pm |
|
|
sawron:kadı mozde:sözcü reelman:sancak beyi masatlik:tic nazırı ganfig:ziraat nazırı canko:savcı mayda:serdar-ı ekrem delijojuk:maden Mütevellî
En son Aksen090 tarafından Perş. Şub. 19, 2009 5:31 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: karesi divanının yeni beyi REELMAN!!! Perş. Şub. 19, 2009 5:30 pm |
|
|
Resmide de baslık acılmıs biz iktidarız bizden bey cıkacak olayı...
O zaman madem oyle kendi aranızdan birini cıkarın kac kişi soktunuz divana 4 mu 5 mi? o zamanlar onlar oylasın bence boyle bir sacmalık yok biz iktidarız biz bey cıkaracağız olayı...
|
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: karesi divanının yeni beyi REELMAN!!! Perş. Şub. 19, 2009 5:39 pm |
|
|
Zamanında parti başkanlarının fırkası divana soktuklarında nie iktidardan bey yapmamış acaba ? kendileri bey olmuşlar bu da aşikar resmen herkes kimliğini karıştırıyor artık |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: karesi divanının yeni beyi REELMAN!!! Perş. Şub. 19, 2009 6:01 pm |
|
|
Herşey iyi hoşda... Sawrondan başka kadı yapacak adam bulamadınız mı? |
|
|
|
Aksen090
|
Konu: Geri: karesi divanının yeni beyi REELMAN!!! Perş. Şub. 19, 2009 6:05 pm |
|
|
bende aynen o soruyu sordum:d ama napalım bunada şükür:D |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: karesi divanının yeni beyi REELMAN!!! Perş. Şub. 19, 2009 6:08 pm |
|
|
- dj.emmre demiş ki:
Resmide de baslık acılmıs biz iktidarız bizden bey cıkacak olayı...
O zaman madem oyle kendi aranızdan birini cıkarın kac kişi soktunuz divana 4 mu 5 mi? o zamanlar onlar oylasın bence boyle bir sacmalık yok biz iktidarız biz bey cıkaracağız olayı...
ee sorsana bi zahmet neden edirnede ohrf iktidarken beylik onlara verildi ?? |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: karesi divanının yeni beyi REELMAN!!! Perş. Şub. 19, 2009 6:15 pm |
|
|
Bırak kartal, ağlayıp dursunlar... Onlar bizim gibi şerefiyle geri çekilmeyi bile beceremezler |
|
|
|
cengo05
|
Konu: Geri: karesi divanının yeni beyi REELMAN!!! Perş. Şub. 19, 2009 6:16 pm |
|
|
süpergazi mezun oldu.sonunda şu hipergazi diktatöryası bittide demokrasiye geçtik |
|
|
|
Calvus
|
Konu: Geri: karesi divanının yeni beyi REELMAN!!! Perş. Şub. 19, 2009 6:17 pm |
|
|
Öncelikle sonuc hayırlı olsun.
Bir bilgi vermek istiyorum: Diğer forumda 6-5 ile secim gerçekleşmiyor denilmiş ancak ben bursa beylerbeyliğini 5-3 ile kazanmıştım.
Yani 6-5 ile seçim gercekleşir diye biliyorum.
Saygılarımla |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: karesi divanının yeni beyi REELMAN!!! Perş. Şub. 19, 2009 6:45 pm |
|
|
2 fark olacak herhalde? |
|
|
|
turk_kral
|
Konu: Geri: karesi divanının yeni beyi REELMAN!!! Perş. Şub. 19, 2009 6:47 pm |
|
|
OBDF yine ortalığı karıştırma çabasında... Neymiş bu divanı tanımayacaklarmış ve her yasaya ret kararı vericeklermiş. Seçim bildirgelerinde halkı düşünüyoruz diyen kimdi acaba Neyse herkes kendini gösteriyor hiç merak etmesinler... |
|
|
|
mturkkan
|
Konu: Geri: karesi divanının yeni beyi REELMAN!!! Perş. Şub. 19, 2009 6:48 pm |
|
|
yaw neyi tartışıyorsunuz adamlar cıkardı magusmilenayı aday olarak ama alamadılar biz size gelinde reelman a oy verinmi dedik baskımı yaptık paramı teklif ettik makammı teklif ettik hayır kim hakkıyla hangi gorevi hakediyorsa ona o gorev verilecektir zaten ister supergazi olsun ister sawron olsun ister mayda ister ganfig biz adam ayırmayız kimin hangi gorevi iyi yapacagına kanaat getirirse onu oaraya atarız birde ticaret nazırlıgı fırkamdadır bunuda ayaletin durumunu gormek için aldık magusmilenaya geri verecez 2 3 gun içinde saygılarımla |
|
|
|
mturkkan
|
Konu: Geri: karesi divanının yeni beyi REELMAN!!! Perş. Şub. 19, 2009 6:50 pm |
|
|
- Valandil demiş ki:
- Herşey iyi hoşda...
Sawrondan başka kadı yapacak adam bulamadınız mı? şu anda ya gazi yada sawron en uygun olanı cunku bu işi iyi bilmek onemli yoksa bir hatayla kadımız silinebilir her seyi duşunmek lazım |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: karesi divanının yeni beyi REELMAN!!! Perş. Şub. 19, 2009 7:01 pm |
|
|
aYrıyetten kadı yuzunden bey'de silinebilir...
Grego dracul olayı vardı bir zamanlar...
|
|
|
|
mturkkan
|
Konu: Geri: karesi divanının yeni beyi REELMAN!!! Perş. Şub. 19, 2009 7:04 pm |
|
|
adam bunlar bey kendi fırkalarından olmayınca her turlu iftirayı atmaya başladılar onemli degil ne derlerse desinler biz işimize bakacaz divandaki gorev alan tum arkadaşlara ayrıca başarılar |
|
|
|
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: karesi divanının yeni beyi REELMAN!!! Perş. Şub. 19, 2009 7:06 pm |
|
|
İnşallah hayırlı olacak. |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: karesi divanının yeni beyi REELMAN!!! Perş. Şub. 19, 2009 7:22 pm |
|
|
OBBF yönetimi bence çok adil davrandı.Açıkça söylüyorum böyle adil şekilde görev dağılımını her fırka yapamazdı.Sawrona kadılık, Magusmilena ya tic. nazırlığı verildi.Bu görevleri kabul etmiyip divanı tanımıyorlarsa diyecek bir şey yok. |
|
|
|
mturkkan
|
Konu: Geri: karesi divanının yeni beyi REELMAN!!! Perş. Şub. 19, 2009 8:16 pm |
|
|
zeus62 son mesajı Hangi oydan hangi halk iradesinden bahsediyorsunuz. Seçim sistemi belli. Divana girmek isteyenler açın bir liste doldurun 12 kişi otomatik olarak divandasınız. Aksen mollanın adamıdır. Baska listelerdende liste başı olanlardan Mollanın ordusunda ki çeteleye yazılanlar vardı. Bu taktiktir. Boşuna fırka olarak 12 adamı harcamayın. Her adam için bir liste açın divana saçılın. Düne kadar molla ya sayıp dokenler ne oldu. Molla divana girince aklandımı. Güzat evladım haklıymıssın. Sende gir bir divanada aklan. Baska türlü yaranamayacaksın. Karesi daha öncede belirttiğim gibi Edirnenin varlığının sebebidir. Führerin oturdugu koltugun gercek sahibi yani. Magusmilena bey olsaydı molla eylemlere başlayacaktı. Ne oldu ne pazarlıklar yapıldı. Bunları bilmiyorum. Ama görünen şu ki başarılı ve güçlü Karesi bazılarına batmıştır. Hani bir fıkra vardır. Cehennemde her ülke kazanında bir zebani beklermiş. Türklerin kazanında kimse yok. Neden diye sorulmuş. Ordan kimse çıkamaz bir es kaza yukarı tırmansa aşağıdan çekerler cevabı verilmiş. Osmanlıdaki durumda budur. Terörist oldugunu bangır bangır ilan eden biri ülkayi yönetmeye kalkarsa, buna da birileri arka çıkıp bunada demokrasi derlerse YERİM BÖYLE DEMOKRASİYİ. Divanı tanımıyorum. Aynen mollanın bir zamanlar divanı tanımadığı gibi. İstediğim eylemi yapmakta serbestim. Aynı mollanın bir zamanlar yaptığı gibi. Bundan sonra Kareside olacakların sorumlulugu divana aittir. Haydi Ya Allah. |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: karesi divanının yeni beyi REELMAN!!! Perş. Şub. 19, 2009 8:26 pm |
|
|
- mturkkan demiş ki:
- zeus62 son mesajı
Hangi oydan hangi halk iradesinden bahsediyorsunuz. Seçim sistemi belli. Divana girmek isteyenler açın bir liste doldurun 12 kişi otomatik olarak divandasınız. Aksen mollanın adamıdır. Baska listelerdende liste başı olanlardan Mollanın ordusunda ki çeteleye yazılanlar vardı. Bu taktiktir. Boşuna fırka olarak 12 adamı harcamayın. Her adam için bir liste açın divana saçılın. Düne kadar molla ya sayıp dokenler ne oldu. Molla divana girince aklandımı. Güzat evladım haklıymıssın. Sende gir bir divanada aklan. Baska türlü yaranamayacaksın. Karesi daha öncede belirttiğim gibi Edirnenin varlığının sebebidir. Führerin oturdugu koltugun gercek sahibi yani. Magusmilena bey olsaydı molla eylemlere başlayacaktı. Ne oldu ne pazarlıklar yapıldı. Bunları bilmiyorum. Ama görünen şu ki başarılı ve güçlü Karesi bazılarına batmıştır. Hani bir fıkra vardır. Cehennemde her ülke kazanında bir zebani beklermiş. Türklerin kazanında kimse yok. Neden diye sorulmuş. Ordan kimse çıkamaz bir es kaza yukarı tırmansa aşağıdan çekerler cevabı verilmiş. Osmanlıdaki durumda budur. Terörist oldugunu bangır bangır ilan eden biri ülkayi yönetmeye kalkarsa, buna da birileri arka çıkıp bunada demokrasi derlerse YERİM BÖYLE DEMOKRASİYİ. Divanı tanımıyorum. Aynen mollanın bir zamanlar divanı tanımadığı gibi. İstediğim eylemi yapmakta serbestim. Aynı mollanın bir zamanlar yaptığı gibi. Bundan sonra Kareside olacakların sorumlulugu divana aittir. Haydi Ya Allah. be ne yaaa yok artık bu ne hırs
molla reelmana oy ver diyemi aklanmış oldu ? mollayı kim akladı ?
karesi edirnenin varlığının sebebidir ama divanı değil halkı evet karesi seçimleri birine batmış bu doğru
fıkrada doğru ama kime adledildiği önemli
hiçbir terörist ülkeyi yönetmeyecek kimsede ona raka çıkmadı senaryo yazmalı zeus
evet istediği eylemi yapar aynen moll gibi sonuçlarınada katlanır
valla bir bey koltuğu için savaş çıkaracaksa buyursun kimsenin kimseden korkusu yok mturkkan abi savaş olayında ilk adımı siz atmayın yeter sonrası onlar ağlarlar merak etmeyin |
|
|
|
Misafir
Misafir
|
Konu: Geri: karesi divanının yeni beyi REELMAN!!! Perş. Şub. 19, 2009 8:32 pm |
|
|
yahu açıkça söyleyin bari,biz beyliği alamadık ozaman çalışmıyoruz. NAH! |
|
|