Misafir
Misafir
|
Konu: Geri: karesi divanının yeni beyi REELMAN!!! Cuma Şub. 20, 2009 12:22 am |
|
|
kuduz bipppppppp gibi "biz doğruyuz, ohrf haindir, ohrf yalakdır, ohrf bulgar yanlısıdır, ohrf öküzdür" gibi sözler ifade etmek ne kadar uzlaştırıcı olduğunuzu gösteriyorsunuz Magus Migus hanım.
şimdi zırvalamayı birakında çalışın şu güzel nazırlık odanızda. bide demokrasiden bahsediyor sihirbaz Magus. töbe töbe |
|
kartal13
|
Konu: Geri: karesi divanının yeni beyi REELMAN!!! Cuma Şub. 20, 2009 1:00 am |
|
|
agit bundan sonra o soğuk suları satmaz ehh ancak kendine yeter |
|
Valandil
|
Konu: Geri: karesi divanının yeni beyi REELMAN!!! Cuma Şub. 20, 2009 1:50 am |
|
|
Bu magus kim tanımam etmem... Ama bnm partimi ağzına almadan evel bi abdest alsın önce ondan sonra adımızı zikretsin... ... Bide molla yanlısı olmuşuz... Hayatımla molla ile 2 kelam etsem içim yanmaz... Bunların alayı böyle... Hepsi koltuk için şerefiini satar bide utanmadan karşı tarafa çamur atar... ... Son olarak... Gazi denen dengesiz beni tehdit ederken, sen bey olursan karesi olarak edirneyi savunmayız derken nerdeydin ha magus!? Gazi o lafı ederek yutamayacağı lokmayı ağzına attı... Daha bunlar iyi günleriniz... Edirne ve karesiden sonra... Heryerde silindir gibi ezicez sizi, vatan haini hırsız sürüsü... |
|
kutuk
|
Konu: Geri: karesi divanının yeni beyi REELMAN!!! Cuma Şub. 20, 2009 10:03 am |
|
|
Sut oglani fuhrerr de kimdirki diyer partilerle bir gosteriliyor.Hepsi ayni insanlar ayni tastan su icinler simdi dusman olmuslar biribirlerine.Uzuldum dersem yalan olur beter olsunlar. |
|
Aksen090
|
Konu: Geri: karesi divanının yeni beyi REELMAN!!! Cuma Şub. 20, 2009 4:55 pm |
|
|
şimdi öncelikle sayın zeus kendisi ne kadar iyi bir insanki bu bildiklerini daha yeni yayınlama gereksinimi duyuyor... evet arkadaslar eger yeniçeri olmak mollanın adamı olmak demekse ben yeniçeri ocagına dahilim...ama mollacı olmak multici ya da isyancı olmak demekse ben buna kesinlikle karsıyım... ne multiciyim ne isyancıyım...ne kareside nede baska bir sancakta hiç bir suc işlemedim ve işlemeyecegimde... sayın magusmilena ve ya sayın gazinin beni neden istemedikleri bellidir.bunu gecen divanda olan arkadaslar bilirler... molla ile ilgili divanda bir tartısma gecmişti... haliyle bende gorusumu bildirdim.. ve süper gazi molla bipppppppp deyince bende ona o zaman sende bipppppppp sende multicisin ve sende multiden silinmiştin dedim..ve ardından istifa ettim... şimdi diğer konuya gelince bizi divandan uzaklaştırmak için oylama başlatılmıs... bu gercekten komik..ben bu kadar koltuk sevdalısı olsaydım gecen sefer divandan istifa etmezdim... peki bişey sormak istiyorum...demekki ben sucluyum hainim benden sonra yerime gelecek olan kişi benim seçtiğim kişidir aynı zamanda oda suclu olmaz mı???
hepimizi atacakmısınız bu divandan.... sayın zeus demişki parti kuran divana giriyor...sayın zeus biz o partiden 4 kişi sokmayıda biliyoruz divana merak etme sen...ama bizim elimiz multi acıp oy kullanmayı beceremez...
molla ise artık oyunda yok bence bu konuyu fazla uzatmayalım ve burda olmayan birisi hakkında daha fazla konusmayalım... |
|