|
|
Magus,molla,zeus 10 subat tarihli konusma . . . |
|
|
Yazar |
Mesaj |
kutuk
|
Konu: Geri: Magus,molla,zeus 10 subat tarihli konusma . . . C.tesi Şub. 21, 2009 11:12 am |
|
|
- dj.emmre demiş ki:
- Hop hop lutfen kutuk editlermisin mesajını ayıb ya...
Walla yakısmıyor...
Adam acmis agzini yummus gozunu basmis kalayi hepimize.Ne yapayim tutamadim kendimi. |
|
|
|
afrikalı
|
Konu: Geri: Magus,molla,zeus 10 subat tarihli konusma . . . C.tesi Şub. 21, 2009 12:05 pm |
|
|
hehehhe cevap verecek biri daha cıkmadı ancak küfüre cevap verecek kadar delikanlısınız.ama takdir ettim hic bir Türk küfürün altında kalmaz. aksam etigim küfür icin özür dilerim. ancak haklı mücadelem sürecek,molla gibilerin yaptıklarını sizler mesru kıldınız.isyan cıkarmanın normal birsey oldugunu kabullendiniz!!! yarım saatlik konusmada molla iyi biri olacagını her sartı kabul ettigini kendini inandırmak icin ve caldıklarını geri verecegini ösylemiş ,hani nerde ??? kalkıp magusa diklenmekle olmaz beyler ,adil olun herkese esit davranın |
|
|
|
Istanbull
|
Konu: Geri: Magus,molla,zeus 10 subat tarihli konusma . . . C.tesi Şub. 21, 2009 12:11 pm |
|
|
- afrikalı demiş ki:
- he birde mola eger cok düsrüt biriysen sözünün arkasında dur ve caldıklarını geri ver!! ama yok sen ancak atıp tutarsın ,multilerle isyan cıkarıp millete küfür edersin degilmi
Adam barış güvercini yolluyor.,karşısında karga görüyor. Molla bütün malları çöpe atsada fakir fukara doysa herkesde rahatlar. |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Magus,molla,zeus 10 subat tarihli konusma . . . C.tesi Şub. 21, 2009 12:54 pm |
|
|
öncelikle afrikalı hepinizin atladığı bişey var şimdiki divandan kimse molla illa divanda kalsın demedi olayşu neden molla ilk gece atılmak isteniyor 1 gün sonra atılsa olmazmı? değişen ne ? ben söylim değişen beylik oyları gerçi değişmeyecek molla kime oy verse ardından gelen müdür_efendi de aynı kişiye oy verecek eğer ben divanda olsaydım mollaya güvensizlik oylamasında çıkarılması için oy kullanırdım lakin tüm malları geri verseydi ee tabiki bazı düşüncelerimiz değişirdi gelelim aksen olayına arkadaşım aksenin mollanın adamı olduğunu kanıtlamak lazım adamıdır yada değildir demiyorum diyemiyorum elle tutulur birşey yoksa diyememde öyle tahmin etmem bu etiketi yapıştırma hakkını bana vermez |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Magus,molla,zeus 10 subat tarihli konusma . . . C.tesi Şub. 21, 2009 1:51 pm |
|
|
1 gün sonra da atılmaz kanunlara göre.Divanda birne güvensizlik önergesi ancak o kişi görev süresinde bir hata ya da hainlik yaparsa açılabilir.Önceki yaptığı hataların cezasını zaten çekmiş.Şu an için güvensizlik önergesi verilmesi kanunlara aykırı. |
|
|
|
haydut_joker
|
Konu: Geri: Magus,molla,zeus 10 subat tarihli konusma . . . C.tesi Şub. 21, 2009 2:56 pm |
|
|
molla sanırım gönen den aldığı malları artık iade edemez . bir kaç iyi adam a rastladı da yolda... |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: Magus,molla,zeus 10 subat tarihli konusma . . . C.tesi Şub. 21, 2009 3:07 pm |
|
|
joker sizin şu adamları biraz eğitin yaw grupla bile soygun yapamıyorlar.gönen dağlarında eğitin şu adamları.bak en büyük destçiniz olarak söylüyorum |
|
|
|
haydut_joker
|
Konu: Geri: Magus,molla,zeus 10 subat tarihli konusma . . . C.tesi Şub. 21, 2009 3:09 pm |
|
|
hangi adamları??? |
|
|
|
_molla
|
Konu: Geri: Magus,molla,zeus 10 subat tarihli konusma . . . C.tesi Şub. 21, 2009 4:14 pm |
|
|
- Alıntı :
- molla sanırım gönen den aldığı malları artık iade edemez . bir kaç iyi adam a rastladı da yolda...
sanırım oyunu takip etmiyorsun neyse bir daha anlatıyım, divandan istifa etmeme parelel olarak oyunu bıraktıgımı ve bir daha kesinlikle oynamayacagımı belirten bir yazı yazdım burada ve resmi de,bir insanın yemin edebileceği en önemli şeyler üzerine de yemin ettim, o gün ve saatten sonra hesapla da bir ilişkim kalmamıstır.Yalnız hesabı soylediğim bir kasabaya götürülüp orada izdivaya alınmasını istedim bu yüzden abime her gün hesabı actırıp ne yapması gerektiğini telefonda soyluyorum,kendim oyuna tekrar baslamamk adına yapıyorum bunu,profilde de yazıyor heralde tam bilmiyorum herneyse haticesi bu olayın neticesine bakacak olursak biraz önce kendim hesabı actım,soygun olmus galiba sen ve yanındaki bir kişi 3 katsayıyla nakitle beraber 2000 e yakın mal olması lazım onları almıssınız helal-i hoş olsun,sizin soygun sistemi içerisinde basarılı sayılabilecek nitelikte bir olay galiba, hadiseleri inceledim su anda,oyunda eski ve bilgiliyim,yeterince kurnaz olduguma da inanıyorum,cebimde o kadar esya ve nakitle hiç bir zaman yola cıkmam zaten,cıkarsamda full grup ile kuvvetli arkadaslarla donatırım,ayrıca altta karsılasılan kişilere baktım,bir gün öncesinden siz görünmüşsünüz,eger ki gene ben olsaydım önden fake attırmadan kesinlikle hamle yapmazdım vs vs . . . dediğim gibi haticeye değil neticeye bakmak lazım,tebrik ederim güzel bir iş cıkarmıssınız,fakat benim için önemi yok ne hesabımın ne de malların,zamanında gerekli acıklamaları yaptım zaten,size hayırlı işler diliyorum . . . iyi oyunlar |
|
|
|
Aksen090
|
Konu: Geri: Magus,molla,zeus 10 subat tarihli konusma . . . C.tesi Şub. 21, 2009 4:38 pm |
|
|
sayın magusmilena artık daha kibar olmaya başladı gercekten bu beni sevindiriyor...sayın zeus zaten piyasada yok... neyse yavaş yavaş ortaya cıkıyor kimin ne oldugu...molla ya bu gorusmeleri yayınladıgı için tesekür ediyorum... |
|
|
|
haydut_joker
|
Konu: Geri: Magus,molla,zeus 10 subat tarihli konusma . . . C.tesi Şub. 21, 2009 4:42 pm |
|
|
ewt şansımız çok yawer gitti galiba parayı güle güle harca demişsin saolasın |
|
|
|
haydut_joker
|
Konu: Geri: Magus,molla,zeus 10 subat tarihli konusma . . . C.tesi Şub. 21, 2009 5:01 pm |
|
|
yaw molla öm geldi mi onu da mı atamadım şu forumu kullanmayı bi öğrenemedim |
|
|
|
_molla
|
Konu: Geri: Magus,molla,zeus 10 subat tarihli konusma . . . C.tesi Şub. 21, 2009 10:58 pm |
|
|
Bir şeyler yazmış daha önce adını bile duymadıgım vangora mı dıngora mı nedir, Birileri yönlendiriyor büyük ihtimal; Onu aslında kaale almıyorum,ama bir şey atıp kacıp gidiyor.Ben sadece şunu söylüyorum elimde sadece bu konuyla ilgili değil pek cok konuyla ilgili pek cok şey oldugunu bilenler biliyor,bilmeyenlerin ise,eğer ki ben boyle bişeyle ilgili elimde bişey var deyipte,bunu kanıtlamadığım haller hariç iftira atmalarını şiddetle kınıyorum Bir de afrikalı arkadasım,afrika sıcaktır ; Güneşe dikkat,gölge altında dur.Bir de çoğu yer şeriatla yönetilir orada,küfür edenlerin dilini acımadan koparıyorlar valla. Beni ve yaptıklarımı eleştirmenden daha doğal bir şey yok onu anlayışla karsılıyorum,beni sevmekte zorunda değilsin ona da amenna,ama kimsenin kimseye bu uslubla konusmaya hakkı yok son olarak; sevgili joker geldi öm,cevabı yazdım okuyabilirsin |
|
|
|
Misafir
Misafir
|
Konu: Geri: Magus,molla,zeus 10 subat tarihli konusma . . . C.tesi Şub. 21, 2009 11:04 pm |
|
|
- haydut_joker demiş ki:
- ewt şansımız çok yawer gitti galiba parayı güle güle harca demişsin saolasın
senin gibi çapulcu eniklerin çaldığı paranın bin kat cezasını veririz. sabret!... diğer forumda güzatın peşinden gide gide bir hal olmuş sana. |
|
|
|
Aksen090
|
Konu: Geri: Magus,molla,zeus 10 subat tarihli konusma . . . C.tesi Şub. 21, 2009 11:16 pm |
|
|
resmi forumda hırsızları kırmızı halı ile karşılıyorlar... sayın magusmilena bile şükranlarını iletti jokere |
|
|
|
haydut_joker
|
Konu: Geri: Magus,molla,zeus 10 subat tarihli konusma . . . C.tesi Şub. 21, 2009 11:36 pm |
|
|
- Erdal demiş ki:
- haydut_joker demiş ki:
- ewt şansımız çok yawer gitti galiba parayı güle güle harca demişsin saolasın
senin gibi çapulcu eniklerin çaldığı paranın bin kat cezasını veririz. sabret!... diğer forumda güzatın peşinden gide gide bir hal olmuş sana. önce konuşma üslubu öğren sonra bana cvp yazmaya çalış , sen kimsinki bana ders werecen konuşma gelde wer . senin gibi çok kahraman geldi geçti... |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Magus,molla,zeus 10 subat tarihli konusma . . . Paz Şub. 22, 2009 1:03 am |
|
|
- Aksen090 demiş ki:
- resmi forumda hırsızları kırmızı halı ile karşılıyorlar...
sayın magusmilena bile şükranlarını iletti jokere sunsu ve el-aksayıda hürmetle karşılıyorlardı |
|
|
|
latif
|
Konu: Geri: Magus,molla,zeus 10 subat tarihli konusma . . . Paz Şub. 22, 2009 2:23 am |
|
|
yahu komik olan su sanki osmanlı magununmus gibi konusmada herseye o karar verior divan adına konusuorum dior sonra iş divan listesi oy verme değişikliğine gidior yani bir anda karesi divanı adına konusan sahıs sahsı ve partisi adına konusma moduna girior yahu kimse unutmasın özellikle magu buraya halkın oyları ile geldiniz doğrudur basarınızı tebrik etmek lazım ama beylik alınamadı die bu kadar yalana dolana iftiraya gerek yok biraz dürüst olun dicem ama oda sizde yok...
iftiralara devam edin cünkü ettikce artık herkes bişiyleri daha net görüor kimlerin camur yaptığını kimlerin dürüst oynayıp emek verdiğini daha fazla görmeye baslıor farkında değilsiniz belki ama kendi yaptığınız pislikler sizi ileri götürmüor sizin gercek yüzünüzü görmemize daha fazla yardımcı oluyor. |
|
|
|
zeus62
|
Konu: Geri: Magus,molla,zeus 10 subat tarihli konusma . . . Paz Şub. 22, 2009 2:39 am |
|
|
Aksen haddını bıl efendı gıbı otur. Ben sadece Molla ve Magusmilenanın görusmesıne aracılık ettım. Benım adımı agzına alma dılın yanar sonra |
|
|
|
latif
|
Konu: Geri: Magus,molla,zeus 10 subat tarihli konusma . . . Paz Şub. 22, 2009 2:40 am |
|
|
bu sahısın bey oldugu zamanı hiç düşünemiorum bakın sizlere bir olay anlatayım molla gönende isyan yaptığında malları attığı hesaptaki esylar pazara koyulmus benimde baskanlık dönemimden kalan bir alıskanlığım vardır pazarı konntrol etmek herneyse yine öle pazarı kontrol edeyim dedim 10 dk güncellemesinin bitmesine 10-15 saniye kala girdim baktım pazarda bir sürü mal var neyse ucuz ucuz 5 adet odun aldım. merak ediorum acaba diorum o kadar mal kime veya kimlere veriliordu sonra bana bir msj geldi malları var onlar isyanla belediyeden calınan mallardı ama bu msj molladan değildi gönenli bir vatandastan bende msja geri cevap verdim dedim bu mallar kime gidiordu falan filan die sonra molla ile konustum böle böle bir sürü mal vardı sana mı aitti dedim o malların içinden 5 odun aldım aldığım hesapda su dedi bu isyanda alınan malları ödenekle attığım hesap hesabın şifresini cözmüşler hesaba girmişler dedi mallar pazara koyup almıslar... bu magu hanım eski gönen belediye baskanı dostcan yeni gönen baskanı falan msn toplu aldılar beni dediler mollanın sana aktardığı malları ver ben dedim malları vermem bende değil ama bende olsada vermem baya bir mücadele verdiler ama asıl konuya geleyim:
dostcanı bilirsiniz eski gönen belediye reisi bu toplu konusmada dostcan için dedim ki bu hırsızı neden cağırdınız vs. bu tür laflarımın üzerine magunun dediği kelimeler aynen sunlar :dostcan dedi göneni 6500 akceden aldı dedi bende cvp verdim dedim mollanın aldığı malların değeri belli 5000 akce dedim 1500 akce nerde magu dedi ya(cvba dikkat) aseslere gitmiştir:Ddedim ekmeğin 7.5 akce balığın 23 akce etin 22.5 ye satıldığı bir kasabada aseslere verilen paradan dolayı bu kadar zarar edilir mi(cvba dikkat)ya dedin sen kimsin ki hesap soruorsun bende bunu üzerine ben halkım dedim halkın parasını yiyip sonra forumlarda adamlık taslamakla olmuyor dedim...
bu konuyla ilgilide resmi forumda bana iftira atmaları var ellerinde 21 foto varmıs koyarız die tehtit ediorlardı beni koyun dedim forumda ses yok sustular kaldılar
biraz uzun oldu ama:D kısacası şöle nazırlıkta bile işini yapmayan doğru düzgün hesapları kontrol etmeyen bunlarla ilgili soru sorulunca sen kimsin hesap soruorsun die cvp veren sonra güya güvensizlik bahanesiyle ona buna 34 akcelik malları ödenekle atan bir insan acaba kareside bey olsaydı ne olurdu sizce halimiz? |
|
|
|
Aksen090
|
Konu: Geri: Magus,molla,zeus 10 subat tarihli konusma . . . Paz Şub. 22, 2009 5:03 pm |
|
|
latif gercekten çok güzel şeyler söylemişsin...zaten bilenler biliyor kimin ne oldugunu ama boyle sen anlatınca dahada bi mutlu oldum:D
sayın zeus62 siz benim adımı kullanmayın...bende sizin adınızı kullanmayayım... bana çok güzel mevkiler bulmuşsunuz bende size iyi mevkiler bulabilirim merak etmeyin... |
|
|
|
afrikalı
|
Konu: Geri: Magus,molla,zeus 10 subat tarihli konusma . . . Ptsi Şub. 23, 2009 6:13 pm |
|
|
latif efendi ona buna laf atıyosun eger eski baskan kimse o adam hırsızsa koysana belgelerini ortaya ,gelip buraya konusuyon konsuyon gidiyon.molla kalkıp malları geri verecem diyor ama kaçıp gidiyor,sende pazardaki onca maldan 5 odunu aldım diyorsun napcaktın odunu latif efendi pazarda onca et varken sana düse düse odunmu düstü son olarak baska bir kadı olsa coktan silinmistiniz mollada sende müdürde ,nasıl bi pazarlık döndüyse artık
https://2img.net/r/ihimizer/img206/9837/mdrkfr2bs3.jpg https://2img.net/r/ihimizer/img206/4483/mdrkfr1iu8.jpg pasamıdır nedir bak foto koymus resmi foruma ,müdür icin dava varmıs ,fotolara baksanaıza mduur sen kimin anasını **** yapıyon !!! bi posta daha atcakmıs gel ben senin sül.... ne bi atarım görürsün !!! BU VATAN SENİN GİBİLERİN NE OLDUGUNU ÖGRENSİN ,MİLELTİN ANASINA LAF SÖLÜYOLAR SONRA VATAN MİLLET SAKARYA DİYOLAR !!! aksen denen bak milletin ne oldugunu biliyoruz diyosun ben tanımadıgım bu adamların ne oldugunu forumdan görerek anlıyorum. benim icinde gercek hspla gel diyenler sözüm size oyunu bıraktım aylar oldu .molla gibi bırakmadım ama gercekten bıraktım.yeter bu molla hikayesi hepiniz cıakrınız icin böylelerini destekliyorsunuz ,paraya kendinizi satıyonuz ors****dan ne farkınız var. para icin kendinizi gururnuzu satıyorsunuz yazk be sizin gibilere,magus magus diyip duruyuonuz la kadınmıs oda,10 kişi bir oldunuz sözünüz kadınamı yetiyor !!! neyse bir ara yine gelicem gercekleri yüzünüze vurmaya ,kalın saglıcakla |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Magus,molla,zeus 10 subat tarihli konusma . . . Ptsi Şub. 23, 2009 6:18 pm |
|
|
Afrikalı gerçek kimliğini açıklayacak kadar adam olsan sözümüz sanada yeter |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Magus,molla,zeus 10 subat tarihli konusma . . . Ptsi Şub. 23, 2009 6:19 pm |
|
|
- afrikalı demiş ki:
- latif efendi ona buna laf atıyosun eger eski baskan kimse o adam hırsızsa koysana belgelerini ortaya ,gelip buraya konusuyon konsuyon gidiyon.molla kalkıp malları geri verecem diyor ama kaçıp gidiyor,sende pazardaki onca maldan 5 odunu aldım diyorsun napcaktın odunu latif efendi pazarda onca et varken sana düse düse odunmu düstü
son olarak baska bir kadı olsa coktan silinmistiniz mollada sende müdürde ,nasıl bi pazarlık döndüyse artık
https://2img.net/r/ihimizer/img206/9837/mdrkfr2bs3.jpg https://2img.net/r/ihimizer/img206/4483/mdrkfr1iu8.jpg
pasamıdır nedir bak foto koymus resmi foruma ,müdür icin dava varmıs ,fotolara baksanaıza
mduur sen kimin anasını **** yapıyon !!! bi posta daha atcakmıs gel ben senin sül.... ne bi atarım görürsün !!!
BU VATAN SENİN GİBİLERİN NE OLDUGUNU ÖGRENSİN ,MİLELTİN ANASINA LAF SÖLÜYOLAR SONRA VATAN MİLLET SAKARYA DİYOLAR !!!
aksen denen bak milletin ne oldugunu biliyoruz diyosun ben tanımadıgım bu adamların ne oldugunu forumdan görerek anlıyorum.
benim icinde gercek hspla gel diyenler sözüm size oyunu bıraktım aylar oldu .molla gibi bırakmadım ama gercekten bıraktım.yeter bu molla hikayesi hepiniz cıakrınız icin böylelerini destekliyorsunuz ,paraya kendinizi satıyonuz ors****dan ne farkınız var.
para icin kendinizi gururnuzu satıyorsunuz yazk be sizin gibilere,magus magus diyip duruyuonuz la kadınmıs oda,10 kişi bir oldunuz sözünüz kadınamı yetiyor !!!
neyse bir ara yine gelicem gercekleri yüzünüze vurmaya ,kalın saglıcakla bu ss ler admine atılmalı ve müdür denen şahıs silinmeli kareside değilim umarım dava açılmıştır açılmamışsa bu ss lerle ben dava açıcam afrikalı kardeşim ne güzel doğruları söylüyorsunda hitap şeklin müdürden farksız gibi kelimelerine biraz daha dikkat et bari banlanma bu tür ss lere ihtiyacımız var |
|
|
|
Aksen090
|
Konu: Geri: Magus,molla,zeus 10 subat tarihli konusma . . . Ptsi Şub. 23, 2009 6:45 pm |
|
|
syn afrikalı adam olsan tabi adam olman gerekir bunun için söyle adını deki ben buyum sonra kimi savunacaksan savun... öyle gizli kapaklı herkes konusur... ne güzel ya millete multi diye laf atıyorsun senin yaptıgın da forum multiciliği... molla ne yaparsa yapsın yaptıgı herseyin arkasında durdu.. adam gibi ben yaptım dedi... ama sizde nerdeeee!!! |
|
|
|
|
Magus,molla,zeus 10 subat tarihli konusma . . . |
|
|
2 sayfadaki 3 sayfası |
Sayfaya git : 1, 2, 3 |
|
|