|
Solonun ve Multici Modlarinin Serefi Bu |
|
|
Yazar |
Mesaj |
İnsivity
|
Konu: Solonun ve Multici Modlarinin Serefi Bu Ptsi Mart 02, 2009 12:05 am |
|
|
Saruhan seçimlerinde 5 uye sokan bodf nin çakma versionu omif adli partinin birseyini buldum 250 den fazla oy alan bu parti kasabalara hic msj atmayarak almistir,bunu baslik olarak acitigimda yada halki bilinclendirmek istedigimde modlari hemen basligi siliyorlar hemen 1 dk gecmeden tasiyorladi en ufak hakaret veya spam bile yapmadan suresiz banlandim dusunun bu seref yoksunu insanlari daha önce söyleniyordu inanmıyordum,bu solon adli üçkağıtcı mod bence değişmeli birşeyler yapılmalı |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Solonun ve Multici Modlarinin Serefi Bu Ptsi Mart 02, 2009 12:11 am |
|
|
hoşgeldin dostum evet malesef öyle omif in oyuna baktım neredeyse geçen seçime göre %25 artmış normal yoldan asla hiçbir parti bu oranda eksilemez yada artamaz %25 çok büyük bi orandır böyle büyük oranlarda oyu değişen partilerin ne yaptıkları açıktır bu şeye benziyor bodf un %30 oy alıp öteki seçimde multi taraması yapılınca %10 almasına 8 yaşındaki çocuklardan farkları yok malesef insan bi oyun için kendini bu kadar heder edermi ?? benim bi karakterim var ona bile girmekten acizim o kadar karakter açıp nasıl tek tek giriyolar valla ne diyim Allah akıl fikir versin |
|
|
|
The Spartans
|
Konu: Geri: Solonun ve Multici Modlarinin Serefi Bu Ptsi Mart 02, 2009 12:15 am |
|
|
bodf omifi desteklediği için sokmuş olabilirler |
|
|
|
Emaar
|
Konu: Geri: Solonun ve Multici Modlarinin Serefi Bu Ptsi Mart 02, 2009 12:17 am |
|
|
bundan sonra her secimden önce 2-3 multi taramasi istemek sart oldu hayir bundan ne zevk aliyolar anlamadim |
|
|
|
İnsivity
|
Konu: Geri: Solonun ve Multici Modlarinin Serefi Bu Ptsi Mart 02, 2009 12:59 am |
|
|
hayır arkadaşlar olay şu hiç bir kasabaya msj atılmadan alındı bu oylar saruhan nüfusu 400 arttı düşünün yani multi olabilir değil kesin multi bunu resmi forumda söylediğimde suresiz banlandım ve başlıklarım hemen silindi .... |
|
|
|
dkocak
|
Konu: Geri: Solonun ve Multici Modlarinin Serefi Bu Ptsi Mart 02, 2009 1:19 am |
|
|
Bugün beylerbeylik kısmına şunu yazdım; "Başlığa yazılanlara toplu cevap niyetine;
1. Başkalarına çamur atmayı kendine görev edinmiş kişileri bu kez, her yerde ayan beyan hırsızlığını kabul etmiş birisinin yanında koltuk değneği olarak görüyoruz.
2. Bu kadar tartışmaya hiç gerek yok. Ben savunmamda da söyledim elinize bir harita alın bakın diye. Kaldı ki burada güzatın avukatlığını yaptığı yunan da haydutluğu meslek edinmiş birisidir.
3. Boy boy iki davanın resmi yayınlanmış ki burada en önemli şey suçun yunanistanda gerçekleşmiş olduğudur. Bunun aksini ispat edebilseniz zaten buraya yazardınız. Bal yapmaz arı gibi vızıldayıp durmayın.
4. Burada kadıdan şikayetçi olmayı gereken yegane kişi benim. Çünkü yunan tarafında işlediğim bir suçtan ceza aldım. Ben bile bunu sorun etmiyor kadının üzerine gitmiyorsam bundan kime ne?
5. Benimle hesabınız varsa bunu kadı üzerinden görmeye çalışmayın komik oluyorsunuz.
6. Totalwar sana hak vermemek elde değil. Forumu babalarının çiftliğine çevirdi bazıları. Forumda en çok tartışmayı çıkarsalar da insanlara asılsız iftiralar atıp dursalar da birileri sürekli burada. Adam oyun rumuzuyla atıyor iftirayı, anlayacağı dilden ve usulüne uygun veriyorsun ağzının payını. Sonra bir bakıyorsun aynı kişi maskesini takıp yazmış foruma ve senin yanıtın uçmuş gitmiş.
7. Yazdığım RP hikayesi birilerinde büyük hazımsızlık yaratmış görüyorum ki. Forumda yasaklı olduğum zamanı fırsat bilip o tertemiz başlığı da kirletmişsiniz. Ben birine çok güzel bir isim koydum. Siz de elinizden geleni arkanıza koymayın.
8. Misram, seni de pek bir iftiracı gördüm. Suçlu olduğu için kaçacak delik arıyor falan demişsin. Benim yokluğumda sen de stajyerlikten, usta iftiracılığa terfi etmişsin. Tabiî ki insan üzülüyor senin düştüğün duruma da. Ben zaten bir koloniye gidip gezme isteğinde idim. Ancak savcımız ve kadımız sağolsun davamı geciktirdiği için hırvatistana değil sırbistana gidebildim anca. Sen bilmezsin de, herhangi bir suçtan kaçmak için koloniye taşınanlar idam edilir. O yüzden davanın açılmasını ve verilecek cezayı bekledim sonuna kadar. Ar damarın halen sağlamsa senin de bu satırları okuduktan sonra kaçacak yer araman gerekir.
9. Gerçek hayatta da davalarla uğraştığım için bir dava iddianamesi nasıl yazılır, savunma dilekçesi nasıl olmalıdır iyi bilirim. O yüzden de, evil, senin suçu kabul ettiğime dair gösterdiğin ifademin bir cümlesini bir savunmada görmek çok doğaldır. Senin anlaman için basitleştireyim, o ifadede ben “suç yunan tarafında idi” diyorum önce. Sonra da “tut ki bizim tarafta şu sebeplerden suç olmaması lazım” diyorum.
10. Biraz da tarih bilgilerimizi tazeleyelim. Edirne sancağı, Karesililer – ki burada gerçekten bize destek için gelen dostlarımızı tenzih ediyorum- iç işlerimize karışana kadar güzel bir yerdi. Bizden önceki divan kasayı eksilere indirdiyse de kol kırılır yen içinde kalır hesabı biz düzeltmeye başlamıştık. Lakin gördük ki savaşa desteğe gelen arkadaşlarımız kadar diğer eyaletlerin hırsızları, vurguncuları, koltuk sevdalıları hatta bir tane de “sahibine yaramayanı” buraya gelmiş. Bulgarların yanında saf tutmuşlar. Gerçek niyetinin geri alındıktan sonra artıya çıkacak olan kasayı hortumlamak olduğunu artık her Osmanlı vatandaşının bildiği evil, birkaç vatan sevdalısını da ordusun katarak kurtarılmış olan başkentimize girmeye çalışır. Öylesine koltuk hırsı bürümüştür ki gözlerini adeta kör olmuştur ve ancak yüzünde patlayan Osmanlı tokatı ile kendisine gelir. Keşanda bulunduğu müddetçe olanlardan ders almaz, 45 gün çemkirir.
Kendisine yar olmamış koltuğa, Osmanlıdan başkasının oturmasındansa Bulgarlara yar olmasını ister. Süper yabancı dil bilgisi ile Osmanlı ordularının harekat planlarını, orduda kimin, kaç kişinin olduğunu simültane olarak Bulgarlara bildirir.
Burada aklınıza şu gelebilir. “Evil forumda ordu mensuplarına ayrılmış yeri nasıl görmüştür?” Cevabı kendisinin ikinci kimliğinde gizlidir ve -bilen bilir- forumdaki yer bölüme rahatça girebilmektedir.
Asla sahiplenemediği vatanını Bulgarlara satan (o da ne Satan=Evil değil miydi ingilazcada) şahıs 45 gün sonunda, Keşan halkının gittiğinden emin olmak için kasabanın kapısına kadar uğurlamasıyla soluğu Dedeağaçta alır. Bir gece multi destekçileri ile belediyeyi alır. Sabahın köründe, oyun yenilenir yenilenmez girip belediye hesaplarını gözden geçirir. Sonra bu olayı kimse fotolamadan istifa eder. Foruma yazılanların dikkatlice takip edilmediğini sanıyordur – bir tek akıllı kendisi ya- ve dedeağaç belediyesine şu kadar para aktarmışlar diyerek ne dolaplar çevirdiğini bizlere gösterir.
Şimdilerde yunanlara ışık yakmıştır kendisi. Yunanlara hoş gözükmek adına yunan mitlerinde adı geçen bir ozanın (büyücü, kahin herneyse) adını yazmıştır profiline. “Lady Evildust, Lady of Orpheus” vay babam vay. Kendisini Orpheus’un karısı, bir meşe perisi, tatlı bir genç kız olarak görmektedir. Daha doğrusu yunanların kendisini böyle görmesini istemektedir. Pek dost olmasak da üzüldüm yunanlar için."
Hemen cevabınd demiş ki "Şimdi Solon128 mi benim multim, yoksa ben mi onun multisiyim? Ne ima ediyorsun sen açık söyle bakalım? Yoksa alacağın cevaptan mı korkuyorsun da aba altından sopa gösteriyorsun? Çıkar çıkar sopayı Bakalım nerde kırılacak. " Şimdi cevap olarak desem ki "sansürcülerin başı ALbatros sensin, Güzat da Serçe'nin ta kendisi. Seni konu alan hikayemi anında sildin. Sonra da sansürcüleri eleştirdiğim için bana 28 gün ceza verilmesini sağladın." Anında bi 28 günlük ban daha yiyeceğim. Sansürcüleri eleştirdiğim için. Malesef resmi forumun bazılarının babasının çiftliğine döndüğünü görüyoruz. Yakında sürekli yasaklardan dolayı kendileri dışında foruma yazabilen kalmayacak. Eminim oyunun sahibi bunları bilse bırakın bunları asmayı, bunlara meyhanede selam vereni bile ipte sallandırırdı. |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Solonun ve Multici Modlarinin Serefi Bu Ptsi Mart 02, 2009 4:29 am |
|
|
Valla arkadaşlar... Bu evildust ve bariya ikilisini Allah bnm reelde karşıma çıkarmasın... Hatırlarsınız zamanında bnm kasabam kırklarelinde 14'bin akçelik multi isyanı olmuştu ve bunları yapanlarda bu iki şeref yoksunudur... Ve ben bunu direk BODFLULARIN ağzından duydum, evillerle araları bozulunca onların pisliklerini ortaya dökmeye başladılarda Msn loglarınıda yayınlayacaktık, ama ne yazık ki silinmiş bulamadılar... ... Bende elimde yüzde yüz kanıt olmadığı için... Bugüne kadar bunu dile getirmemiştim... Çünkü getirsem ne olucak, ar damarı çatlamış insanlar oldukları için nasılsa reddedeceklerdir... Tıpkı misranın msnde gelip, buglı baltayı tabiki reddedicem kabul edeyimde beni silsinlermi diyip, forumda bana bin türlü hakaret ederek olayı reddetmesi gibi... ... Diyeceğim o ki... Bir oyunu bile doğru düzgün hile yapmadan oynayamayan bu zavallı şahıslara acıyorum... |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: Solonun ve Multici Modlarinin Serefi Bu Ptsi Mart 02, 2009 9:22 am |
|
|
Siz sanıyormusunuz ki bunlar osmanlı aşığı insanlar HAYIR Bu tür insanlar menfaatleri için gözünü kırpmadan osmanlıyı satacak kadar osmanlı aşıklarıdır.Daha hâla bana verilen 10000 akçecik resmi forumda postlara yansıyormuş. Ya bu insanlar gerizekalı ya ben anlatamıyorum.Ben diyorum parayı alma amacım başkaydı parayı iade edicem (ki 26 şubatta iade ettim.). Bir insanda bu kadar zeka geriliği olabilir. Parayı alma amacımı bilen, bildikleri halde utanmadan forumlarda neden 10000 akçe verildi hesap sorun diye halkı gaza getiren menfaatçi kişilerde mevcuttur o forumda.Msnden neden böyle yazdın dediğimde ben onu sana yazmadım sonra konuşuruz diyip msnsinden konuşucak yüzü olmayıp engelleyen silen kişilerde mevcuttur. Divandan bey olamadı hakaret yedi diye istifa eden aynı divan dönemi çoklu istifaların olduğu sırada sıra tekrar kendisine geldiğinde güzel bir görev verildi diye söylediklerini yalayıp yutan ben öyle birşey demedim edasında olanlarda mevcuttur. Sorsanız onlarda koltuk aşkı değil hizmet aşkı vardır Sorun değil bir seçim dönemi daha gelirsiniz mesaj atarak show nasılsın beylik oyunu kime vericeksin diye
En son show_time tarafından Ptsi Mart 02, 2009 10:51 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
İnsivity
|
Konu: Geri: Solonun ve Multici Modlarinin Serefi Bu Ptsi Mart 02, 2009 10:49 am |
|
|
Ne biçim insanlardır herkesin birşeyden başı yanmış belli ki walla yazık ya böyle insanlar birde yeni gelenlerin forumla aklını yıkıyorlar :S |
|
|
|
kutuk
|
Konu: Geri: Solonun ve Multici Modlarinin Serefi Bu Ptsi Mart 02, 2009 11:22 am |
|
|
- The Spartans demiş ki:
- bodf omifi desteklediği için sokmuş olabilirler
Sevgili kardesim bodf saruhanda silindi gibi secimlere girecek adam bulamadiklari icin omifi destekleme karari aldilar. |
|
|
|
The Spartans
|
Konu: Geri: Solonun ve Multici Modlarinin Serefi Bu Ptsi Mart 02, 2009 12:47 pm |
|
|
Haklısın |
|
|
|
İnsivity
|
Konu: Geri: Solonun ve Multici Modlarinin Serefi Bu Ptsi Mart 02, 2009 1:11 pm |
|
|
- kutuk demiş ki:
- The Spartans demiş ki:
- bodf omifi desteklediği için sokmuş olabilirler
Sevgili kardesim bodf saruhanda silindi gibi secimlere girecek adam bulamadiklari icin omifi destekleme karari aldilar. Evet inanılmaz multi yaptılar :S |
|
|
|
castle
|
Konu: Geri: Solonun ve Multici Modlarinin Serefi Bu Ptsi Mart 02, 2009 1:57 pm |
|
|
multı olmasa dıvanda gorurduk 1 adam bıle zar zor sokarlardı dıvana adamalar bızle dalga geçıyo yha bole olmaz gordunuz gııb secımın her gunu multı taraması olsa goruruz ozaman dıvana multıyle adam sokmayı |
|
|
|
The Spartans
|
Konu: Geri: Solonun ve Multici Modlarinin Serefi Bu Ptsi Mart 02, 2009 2:39 pm |
|
|
Ama hala tam olarak kazanmış sayılmazlar bakalm beyi göreceğiz kim olacak |
|
|
|
İnsivity
|
Konu: Geri: Solonun ve Multici Modlarinin Serefi Bu Ptsi Mart 02, 2009 5:24 pm |
|
|
Sanırım divanda oyunlar dönüyor birisi akrabam öldü deyim inzivaya girmiş satın almışlar adamı 6 - 6 dan 6 - 5 kalıcak kaptan alıcak gibi :S |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: Solonun ve Multici Modlarinin Serefi Bu Ptsi Mart 02, 2009 6:02 pm |
|
|
Msn pencerelerinden msn geçmişlerinden delil saysalardı çok adamı paçasını aşağı alırdım ama ne yazıkki sayılmıyormuş Teknik multi yapan birisinin multisini kanıtlayamazsınız. Kendi itiraf ederse olabilir. Bu yüzden siz ne kadar konuşsanızda karşıdaki kabul etmedikten sonra bir anlam ifade etmiyor . Ben zamanında iddaalar çıkınca kabul etmiştim Ama her insan kabul etmez buda aşikar |
|
|
|
The Spartans
|
Konu: Geri: Solonun ve Multici Modlarinin Serefi Bu Ptsi Mart 02, 2009 6:21 pm |
|
|
Kötü olur ozaman inzivaya aldıysa :S |
|
|
|
bozkurt_019
|
Konu: Geri: Solonun ve Multici Modlarinin Serefi Bu Ptsi Mart 02, 2009 6:23 pm |
|
|
Ben çok önemli olmadıkça resmi forumu kullanmıyorum açıkçası |
|
|
|
The Spartans
|
Konu: Geri: Solonun ve Multici Modlarinin Serefi Bu Ptsi Mart 02, 2009 6:26 pm |
|
|
Ben banlı olduğumdan kullanamıyorum ki |
|
|
|
giantzeus
|
Konu: Geri: Solonun ve Multici Modlarinin Serefi Bu Ptsi Mart 02, 2009 6:34 pm |
|
|
Walla beyler bu konuyu burada tartışmamız bile boş, artık omif , bodfunda ne mal olduğunu herkes biliyor... kendi adamları bile... Bu adamlarla başa çıkılmaz... en azından şerefinle başa çıkılmaz.... en az 80-100 oy aldığımız seçimde zor bela 2 kişi çıkardık... yani bu demekki omifin en az 250-300 oy alması... e diğer parilerde var... islahat 100, diğerleride toplasan bi 100 var... etti mi sana en az 500 oy? saruhanda bu kadar online adam varmış, haberimiz yok.... omif ki adam kıtlığında belediye reisliklerine s1 adamları getiren parti... Multicibaşları silinmeden zaten multileri silinmez... Şimdi hepsi tek tek inzivada, gelecek belediye ve divan seçimlerini bekliyorlar... Allah islah etsin ne diyim...Allah islah etsin... |
|
|
|
The Spartans
|
Konu: Geri: Solonun ve Multici Modlarinin Serefi Bu Ptsi Mart 02, 2009 6:37 pm |
|
|
Hala kaybetmiş sayımlazsınız giant hala bey sensin ve 6-6 şu ark inzivaya girerse kötü olur |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: Solonun ve Multici Modlarinin Serefi Bu Ptsi Mart 02, 2009 7:30 pm |
|
|
Her seçim öncesinde multi taramasi isteyen adminlerden. |
|
|
|
Misafir
Misafir
|
Konu: Geri: Solonun ve Multici Modlarinin Serefi Bu Ptsi Mart 02, 2009 7:33 pm |
|
|
Nerde Genç_Kaptan orda multi. |
|
|
|
İnsivity
|
Konu: Geri: Solonun ve Multici Modlarinin Serefi Bu Ptsi Mart 02, 2009 8:17 pm |
|
|
- Erdal demiş ki:
- Nerde Genç_Kaptan orda multi.
evet kardeşim mslf öyle,ama hata prens in eskiden dostu oldugu kişiyi getirtti saruhan a bela etti :S |
|
|
|
kutuk
|
Konu: Geri: Solonun ve Multici Modlarinin Serefi Bu Ptsi Mart 02, 2009 8:30 pm |
|
|
- İnsivity demiş ki:
- Erdal demiş ki:
- Nerde Genç_Kaptan orda multi.
evet kardeşim mslf öyle,ama hata prens in eskiden dostu oldugu kişiyi getirtti saruhan a bela etti :S Bir laf vardir okuz oldu ortaklik bitti. |
|
|
|
|
Solonun ve Multici Modlarinin Serefi Bu |
|
|